Forum dyskusyjne
27 września 2010, 19:32 [cytuj]
Tak więc witamy Gunner!
Tak więc witamy Gunner!:)
27 września 2010, 23:43 [cytuj]
[quote]ale każdy uczy się na własnych błędach : P
BvB![/quote]
dlatego, popraw się i nastepnym razem napisz BVB! :-)
witamy, witamy!
dlatego, popraw się i nastepnym razem napisz BVB! :-)
witamy, witamy!
5 listopada 2010, 22:31 [cytuj]
No, to ja też witam. Mam na imię Dorota i mieszkam w Krakowie. Kibicuje Borussi od 3 lat (wiem, jak na Was to dosyć krótki staż ;-) ), ale już zdążyłam "zaliczyć" mecz w Dortmundzie - następne będzie derby. Pozdrawiam wszystkich!
No, to ja też witam. Mam na imię Dorota i mieszkam w Krakowie. Kibicuje Borussi od 3 lat (wiem, jak na Was to dosyć krótki staż ;-) ), ale już zdążyłam "zaliczyć" mecz w Dortmundzie - następne będzie derby. Pozdrawiam wszystkich!
5 listopada 2010, 22:41 [cytuj]
Witamy Witamy i prosimy o zdjęcie hehe
Witamy Witamy i prosimy o zdjęcie hehe
5 listopada 2010, 22:46 [cytuj]
Pomyślę nad tym hehe ;-)
Pomyślę nad tym hehe ;-)
5 listopada 2010, 22:47 [cytuj]
Michał, nie podrywaj!
Michał, nie podrywaj! :]
5 listopada 2010, 23:19 [cytuj]
ajjj Michał, Michał :-P aczkolwiek jego prośba o zdjęcie jest jak najbardziej na miejscu :-P w końcu płeć piękna to na tej stronie rzadkość :-D z tego co pamiętam tylko Kasia i Iskierka :-)
ajjj Michał, Michał :-P aczkolwiek jego prośba o zdjęcie jest jak najbardziej na miejscu :-P w końcu płeć piękna to na tej stronie rzadkość :-D z tego co pamiętam tylko Kasia i Iskierka :-)
6 listopada 2010, 08:30 [cytuj]
oj, tylko trzy ? :?: a z tym zdjęciem, to chyba będę musiała czegoś poszukać (i dowiedzieć się, jak się tutaj dodaje fotki ;-) )
oj, tylko trzy ? :?: a z tym zdjęciem, to chyba będę musiała czegoś poszukać (i dowiedzieć się, jak się tutaj dodaje fotki ;-) )
6 listopada 2010, 09:14 [cytuj]
Witamy! :-)
Kobiet jest tu na pewno więcej jak trzy, ale inne nie dają w zasadzie znaku życia... ;-)
Jak już zdecydujesz się wrzucić swoją fotkę to tutaj mamy temat na tego typu rzeczy...
:arrow: borussia.com.pl/forum/viewtopic.php?t=37
A zdjęcia wrzuca się bardzo prosto. Mając linka do niego, korzystasz z poniższych odnośników...
![]()
Witamy! :-)
Kobiet jest tu na pewno więcej jak trzy, ale inne nie dają w zasadzie znaku życia... ;-)
Jak już zdecydujesz się wrzucić swoją fotkę to tutaj mamy temat na tego typu rzeczy...
:arrow: http://borussia.com.pl/forum/viewtopic.php?t=37
A zdjęcia wrzuca się bardzo prosto. Mając linka do niego, korzystasz z poniższych odnośników...
![]()
[img][/img]
6 listopada 2010, 09:33 [cytuj]
Dzięki! :-)
Dzięki! :-)
6 listopada 2010, 13:18 [cytuj]
Witamy. I uwierz nam, to my dzieki - jak juz wspominal Zesik, plec piekna to tutaj rzadkosc :oops:
Witamy. I uwierz nam, to my dzieki - jak juz wspominal Zesik, plec piekna to tutaj rzadkosc :oops:
5 grudnia 2010, 20:46 [cytuj]
Witam wszystkich fanów Borussii.
Nazywam się Krzysiek i mieszkam w Białymstoku. Jestem kibicem Jagiellonii Białystok, Borussii Dortmund i Arsenalu, cenię także Real Madryt, ale głównie ze względu na mojego idola wśród bramkarzy - Ikera Casillasa. Interesuję się sportem(szczególnie piłka nożna i siatkówka) oraz dobrą muzyką.
Witam wszystkich fanów Borussii.
Nazywam się Krzysiek i mieszkam w Białymstoku. Jestem kibicem Jagiellonii Białystok, Borussii Dortmund i Arsenalu, cenię także Real Madryt, ale głównie ze względu na mojego idola wśród bramkarzy - Ikera Casillasa. Interesuję się sportem(szczególnie piłka nożna i siatkówka) oraz dobrą muzyką.
6 grudnia 2010, 17:27 [cytuj]
Witam mam na imię Dominik pochodzę z Krakowa a mieszkam w Beskidzie Żywieckim, jestem już posunięty w latach i nieco nadgryziony zębem czasu. Borussii kibicuję przynajmniej od 1987 r a tak czynnie od kilku lat. mam takiego hopla na punkcie BVB że kupiłem nawet żółto-czarne autko. Namiastka mojej facjaty w avatarze pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na jakimś wyjeździe .
Oprócz Borussii łaskawym okiem patrzę na Cracovię , bywam na meczach Podbeskidzia B-B . z zagranicy cenię JUVE .
Witam mam na imię Dominik pochodzę z Krakowa a mieszkam w Beskidzie Żywieckim, jestem już posunięty w latach i nieco nadgryziony zębem czasu. Borussii kibicuję przynajmniej od 1987 r a tak czynnie od kilku lat. mam takiego hopla na punkcie BVB że kupiłem nawet żółto-czarne autko. Namiastka mojej facjaty w avatarze pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na jakimś wyjeździe .
Oprócz Borussii łaskawym okiem patrzę na Cracovię , bywam na meczach Podbeskidzia B-B . z zagranicy cenię JUVE .
6 grudnia 2010, 18:03 [cytuj]
Witamy!
Witamy!
6 grudnia 2010, 18:47 [cytuj]
Witam, mam na imię Adrian. Mieszkam w Tarnobrzegu, stąd również pochodzę. Borussią zafascynowany od kilku lat, dokładniej 6-7. Moim marzeniem jest obecność na choćby jednym z meczów Borussii Dortmund, pochłonąć tym w atmosferze zapaleńców takich jak ja. Myślę, że uda się spotkać na wyjeździe! Liczę na to. ;-)
Poza Borussią Dortmund interesuję się losami Lecha Poznań (niedawny trener Jacek Zieliński pochodzi z Tarnobrzega, stąd chyba zainteresowanie), a także Siarki Tarnobrzeg, w której jakiś czas temu trenowałem.
Poza tym człowiek interesujący się kobietami, fotografią cyfrową, transportem drogowym ... i tak dalej. :lol:
Witam, mam na imię Adrian. Mieszkam w Tarnobrzegu, stąd również pochodzę. Borussią zafascynowany od kilku lat, dokładniej 6-7. Moim marzeniem jest obecność na choćby jednym z meczów Borussii Dortmund, pochłonąć tym w atmosferze zapaleńców takich jak ja. Myślę, że uda się spotkać na wyjeździe! Liczę na to. ;-)
Poza Borussią Dortmund interesuję się losami Lecha Poznań (niedawny trener Jacek Zieliński pochodzi z Tarnobrzega, stąd chyba zainteresowanie), a także Siarki Tarnobrzeg, w której jakiś czas temu trenowałem.
Poza tym człowiek interesujący się kobietami, fotografią cyfrową, transportem drogowym ... i tak dalej. :lol:
24 stycznia 2011, 23:42 [cytuj]
To może i ja się przywitam, chociaż z góry przepraszam za to, że powitanie nie było moim pierwszym postem
(nie pamiętam, czy ten wątek istniał jak odzywałam się pierwszy raz :-P )
Mam na imię Joanna, lat 20, jestem z Wolsztyna, ale w czasie studiów mieszkam w Poznaniu. Kibicuję Lechowi od - brak danych, Borussi od ponad 4 lat. Dopiero wkręcam się w forum, częściej widać mnie na stronce, chociaż też sporadycznie, bo jakoś nie lubię się udzielać
Pozdrawiam
To może i ja się przywitam, chociaż z góry przepraszam za to, że powitanie nie było moim pierwszym postem ;) (nie pamiętam, czy ten wątek istniał jak odzywałam się pierwszy raz :-P )
Mam na imię Joanna, lat 20, jestem z Wolsztyna, ale w czasie studiów mieszkam w Poznaniu. Kibicuję Lechowi od - brak danych, Borussi od ponad 4 lat. Dopiero wkręcam się w forum, częściej widać mnie na stronce, chociaż też sporadycznie, bo jakoś nie lubię się udzielać ;) Pozdrawiam :)
24 stycznia 2011, 23:47 [cytuj]
Witamy!
Witamy!
24 stycznia 2011, 23:48 [cytuj]
Hejaaaa !
BVB !! :-P
Hejaaaa ! :) BVB !! :-P
24 stycznia 2011, 23:59 [cytuj]
Witamy!
"askawtn" powiedział/a:
częściej widać mnie na stronce, chociaż też sporadycznie, bo jakoś nie lubię się udzielać

Jak się trafia na takie osobniki jak Maradona/FanLewego/Obiektywny to nawet "starzy bywalcy" nie lubią się tam udzielać... :mrgreen:
Jak się trafia na takie osobniki jak Maradona/FanLewego/Obiektywny to nawet "starzy bywalcy" nie lubią się tam udzielać... :mrgreen:
25 stycznia 2011, 00:30 [cytuj]
Ja już piszę na głównej bardzo rzadko... no niestety, jakoś nie wiem mam wrażenie, że to co piszę to do nikogo nie trafia, a 50% dyskusji prowadzonych tam to Lewy vs Barrios tudzież Kuba vs XXXX albo coś innego w temacie Polacy w BVB
Ja już piszę na głównej bardzo rzadko... no niestety, jakoś nie wiem mam wrażenie, że to co piszę to do nikogo nie trafia, a 50% dyskusji prowadzonych tam to Lewy vs Barrios tudzież Kuba vs XXXX albo coś innego w temacie Polacy w BVB:)