Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Przywitaj się
3 października 2008, 21:45 [cytuj]
Niektórzy niepotrzebnie zmieniają nicki po latach... ;-) Ciężko potem rozkminić takich ludzi... :mrgreen: Ale "Asta" już odświeża pamięć... ;-)
Niektórzy niepotrzebnie zmieniają nicki po latach... ;-) Ciężko potem rozkminić takich ludzi... :mrgreen: Ale "Asta" już odświeża pamięć... ;-)
3 października 2008, 22:04 [cytuj]
Ten nick z ktorym sie zarejestrowolech to w sumie nie nick , co wyjasnilech w moim 2 poscie na tym forum ;) a ksywki nie zmienilech , pozdro wszystkim

Asta
Ten nick z ktorym sie zarejestrowolech to w sumie nie nick , co wyjasnilech w moim 2 poscie na tym forum ;) a ksywki nie zmienilech , pozdro wszystkim

Asta
20 maja 2009, 00:04 [cytuj]
Witam wszystkich serdecznie. Jako ze bedac modem na innym forum oczekuje od nowozarejestrowanych przywitania sie na poczatek, takowoż sam ninejszym to czynie :)
Bez bicia sie przyznam ze nie jestem jakims tam zagorzalym kibicem, jednakowoz bedac szczylem pierwszym (i jedynym) zespolem ktoremu kibicowalem bola wlasnie Borussia i mimo ze zainteresowania poszly w zupelnie innym kierunku to niezmiennie od jakichs 10 lat nie omieszkam sprawdzic w miare regularnie jak to nasi zólto czarni sobie radza :) Z gory zatem przepraszam za niezorientowanie w sprawach fachowych dotyczacych pilki kopanej, ale byc moze z czasem sie wkrece :) Jednakze jest dla mnie przyjemnoscia nalezec do grona fanow BVB ktorym zawsze zycze jak najlepiej :)
Witam wszystkich serdecznie. Jako ze bedac modem na innym forum oczekuje od nowozarejestrowanych przywitania sie na poczatek, takowoż sam ninejszym to czynie :)
Bez bicia sie przyznam ze nie jestem jakims tam zagorzalym kibicem, jednakowoz bedac szczylem pierwszym (i jedynym) zespolem ktoremu kibicowalem bola wlasnie Borussia i mimo ze zainteresowania poszly w zupelnie innym kierunku to niezmiennie od jakichs 10 lat nie omieszkam sprawdzic w miare regularnie jak to nasi zólto czarni sobie radza :) Z gory zatem przepraszam za niezorientowanie w sprawach fachowych dotyczacych pilki kopanej, ale byc moze z czasem sie wkrece :) Jednakze jest dla mnie przyjemnoscia nalezec do grona fanow BVB ktorym zawsze zycze jak najlepiej :)
20 maja 2009, 10:28 [cytuj]
Witamy ;-)
Witamy ;-)
20 maja 2009, 12:11 [cytuj]
Ahoj :-D
No i zapraszamy do częstego odwiedzania forum/stronki a na pewno się wkręcisz :-D
Ahoj :-D
No i zapraszamy do częstego odwiedzania forum/stronki a na pewno się wkręcisz :-D
20 lutego 2010, 12:21 [cytuj]
Kibic GKS Katowice i sympatyk BVB, witam 8-)
Kibic GKS Katowice i sympatyk BVB, witam 8-)
20 lutego 2010, 12:28 [cytuj]
Witamy :-)
Witamy :-)
16 lipca 2010, 14:16 [cytuj]
Siemano. Jestem Prawy.
Naprawde mam na imie Kamil.
Interesuje(Kocham) się Piłkę Nożną dokładnie to BVB i GKS Katowice, Lech Poznań a także interesuje mnie Le Parkour

BVB FOREVER MAN ;-)
Siemano. Jestem Prawy.
Naprawde mam na imie Kamil.
Interesuje(Kocham) się Piłkę Nożną dokładnie to BVB i GKS Katowice, Lech Poznań a także interesuje mnie Le Parkour

BVB FOREVER MAN ;-)
16 lipca 2010, 14:20 [cytuj]
Witamy w naszych skromnych progach :-)
Witamy w naszych skromnych progach :-)
16 lipca 2010, 19:50 [cytuj]
Hehe na forum pewnie zarejestruje się kilku Lewych to i Prawego będziemy mieć :-)
Hehe na forum pewnie zarejestruje się kilku Lewych to i Prawego będziemy mieć :-)
19 lipca 2010, 10:07 [cytuj]
Heheh.Spoko
Heheh.Spoko
7 sierpnia 2010, 23:00 [cytuj]
Witam Jestem Darek, mieszkam w okolicach Pleszewa(wielkopolska) i jestem fanem Borussii Dortmund i Lecha Poznań.
Witam Jestem Darek, mieszkam w okolicach Pleszewa(wielkopolska) i jestem fanem Borussii Dortmund i Lecha Poznań.
8 sierpnia 2010, 14:01 [cytuj]
Witam mam na imię Paweł, ale wszyscy i tak mówią na mnie Pol, lub Polo, Borussii kibicuję od 2002, od finału Pucharu UEFA.
Witam mam na imię Paweł, ale wszyscy i tak mówią na mnie Pol, lub Polo, Borussii kibicuję od 2002, od finału Pucharu UEFA.
8 sierpnia 2010, 16:18 [cytuj]
Witamy
Witamy
8 sierpnia 2010, 16:41 [cytuj]
Ja tez witam,choc powinien pojawic sie temat"Zegnamy"Przyda sie jak piszczek,Kuba i Lewy kiedys odejda :mrgreen: :mrgreen:
Ja tez witam,choc powinien pojawic sie temat"Zegnamy"Przyda sie jak piszczek,Kuba i Lewy kiedys odejda :mrgreen: :mrgreen:
11 września 2010, 07:15 [cytuj]
Witam :)

Łukasz - obecnie Darłowo, wczesniej Bydgoszcz, Elbląg

Na stronke zagladam juz od dluzszego czasu, na forum jestem od niedawna. Borussii kibicuje od sezonu 1994/95. Poza Borussia kibicuje PSG, Chelsea, Lechowi i Olimpii Elbląg. W wolnej chwili po pracy adminuje stronke soundshow.pl i pomagam znajomemu w prowadzeniu kino.pecetowiec.pl :) Od dluzszego czasu mysle nad zrobieniem Ligii Kibicow ale niestety brak czasu mi to utrudnia, moze w niedalekiej przyszłosci rusze z projektem.
Witam :)

Łukasz - obecnie Darłowo, wczesniej Bydgoszcz, Elbląg

Na stronke zagladam juz od dluzszego czasu, na forum jestem od niedawna. Borussii kibicuje od sezonu 1994/95. Poza Borussia kibicuje PSG, Chelsea, Lechowi i Olimpii Elbląg. W wolnej chwili po pracy adminuje stronke www.soundshow.pl i pomagam znajomemu w prowadzeniu www.kino.pecetowiec.pl :) Od dluzszego czasu mysle nad zrobieniem Ligii Kibicow ale niestety brak czasu mi to utrudnia, moze w niedalekiej przyszłosci rusze z projektem.
11 września 2010, 23:42 [cytuj]
Witam
Przemek jestem z Dąbrowy Górniczej
Borussi kibicuję od jakichś 3-4 lat :-)
Witam
Przemek jestem z Dąbrowy Górniczej
Borussi kibicuję od jakichś 3-4 lat :-)
12 września 2010, 00:18 [cytuj]
Witamy :-) :-D

Panowie tak na przyszłość to BORUSSII ;-) , zeby nie walić gaf przy wypowiedziach ;-) ..

trzeba trzymać fason ;-) , kibicowanie BVB zobowiązuje :-)
Witamy :-) :-D

Panowie tak na przyszłość to BORUSSII ;-) , zeby nie walić gaf przy wypowiedziach ;-) ..

trzeba trzymać fason ;-) , kibicowanie BVB zobowiązuje :-)
15 września 2010, 18:03 [cytuj]
Witam!

Jestem nowym użytkownikiem forum! Jestem kibicem BVB od ok. 4 lat! Mieszkam na Opolszczyźnie Niedaleko K-Koźla oraz Raciborza! Widziałem że jest dużo użytkowników z Raci :-)

Powodzenia Heja BVB!!!
Witam!

Jestem nowym użytkownikiem forum! Jestem kibicem BVB od ok. 4 lat! Mieszkam na Opolszczyźnie Niedaleko K-Koźla oraz Raciborza! Widziałem że jest dużo użytkowników z Raci :-)

Powodzenia Heja BVB!!!
27 września 2010, 16:03 [cytuj]
Witam.
Mam na imię Hubert, pochodzę z małej miejscowości nieopodal Białegostoku. Od 10 lat jestem kibicem Jagiellonii, a Borussii kibicuję od 5. Już wcześniej lubiłem ten zespół, ponieważ mój starszy brat kibicował właśnie Borussii i tak jakby nauczył mnie sympatii do tego zespołu. Jak już powiedziałem zacząłem kibicować Borussii 5 lat temu, aczkolwiek... trzy lata temu bardzo polubiłem Arsenal i Borussia zeszła na drugi plan, wolałem angielski klub. Ostatnio jednak moja miłość do klubu z Niemiec się odnowiła i jestem pewien, że tak już będzie zawsze. Mam nadzieję, że bury za to nie dostanę, no ale każdy uczy się na własnych błędach : P

BVB!
Witam.
Mam na imię Hubert, pochodzę z małej miejscowości nieopodal Białegostoku. Od 10 lat jestem kibicem Jagiellonii, a Borussii kibicuję od 5. Już wcześniej lubiłem ten zespół, ponieważ mój starszy brat kibicował właśnie Borussii i tak jakby nauczył mnie sympatii do tego zespołu. Jak już powiedziałem zacząłem kibicować Borussii 5 lat temu, aczkolwiek... trzy lata temu bardzo polubiłem Arsenal i Borussia zeszła na drugi plan, wolałem angielski klub. Ostatnio jednak moja miłość do klubu z Niemiec się odnowiła i jestem pewien, że tak już będzie zawsze. Mam nadzieję, że bury za to nie dostanę, no ale każdy uczy się na własnych błędach : P

BVB!
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet, Konin portal mieszkańców
shoutbox
T-Mac
T-Mac godzinę temu

Ciekawy grajek z tego Maksimovica. W miejsce coraz bardziej kaleczącego i irytującego Brandta byłby idealny, ale w BVB są przecież ważniejsze sprawy od transferów i wzmacniania kadry...

piotrullo
piotrullo 4 godzin temu

My się nim czasem zimą nie interesowaliśmy?

piotrullo
piotrullo 4 godzin temu

Andrija Maksimović przeniesie się lada chwila w ramach transferu definitywnego z Crvenej zvezdy do RB Lipsk - poinformował Florian Plettenberg ze Sky. Młody reprezentant Serbii trafi do klubu z Bundesligi za 14 milionów euro podstawy i bonusy sięgające 500 tysięcy euro. Ponadto Crvena zvezda może liczyć w przyszłości na zainkasowanie dziesięciu procent z przyszłej sprzedaży wychowanka.

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Dla paru euro*

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Watzke sprzeda nawet własne gacie za parę euro

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

My w razie braku awansu sprzedalibyśmy za frytki z pewnością Kobela, Schlotterbecka, Adeyemiego, Nmeche i może nawet Guirassy?ego

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

RB Lipsk pozyskało 18-letniego iworyjskiego skrzydłowego Yana Diomande z Leganes za 20mln euro. Wiem, że to puszki i oni zawsze będą mieć kasę, ale po sezonie był lament, że z powodu braku awansu do LM będą musieli sprzedawać - jak na razie, to tylko kupują

Kot13
Kot13 Dzisiaj, 12:20

"Borussia Dortmund dopiero co zapłaciła ?25M za Yana Couto, ale z tej mąki chleba chyba nie będzie. Nie dość że Brazylijczyk ma za sobą słabiutki sezon, to teraz udzielił w Brazylii wywiadu, w który narzeka na pogodę, brak znajomych, rodziny, obcy język, klimat i samotność." Niech zadzwoni do Ciro Immobile pewnie będą mieli sporo to pogadania na ten temat...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:14

Tak, najpierw było info o Eintrachcie

libero180
libero180 Dzisiaj, 08:01

Ja czytałem ze McAtee ma odwiedzić Frankfurt...,o BVB nigdzie nie widziałem.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 07:47

McAtee na dniach odwiedzi Dortmund. Brzmi jak wycieczka Jobe, oby z takim samym skutkiem.

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 07:41

A nie mamy?

Osa As
Osa As Dzisiaj, 06:46

Ciąć koszta oraz poszerzać kieszenie sobie i swoim. Część kibiców i tak stwierdzi, że mamy przecież czas do końca sierpnia.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:49

Trzeba ciąć koszta. Taki plan Watzke zbiera, zbiera aż na koniec wyrąbie transfer za 150mln, zobaczycie:)

libero180
libero180 Wczoraj, 21:38

Jesteśmy 10 ekipą jeśli chodzi od dochody sponsorskie w Europie 40 1&1 34 Puma 20 Evonik 5 GLS razem 99 w porównaniu z buyernem który dostaje 123 to nie wyglądamy źle.

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 21:12

Powroty będą naszymi wzmocnieniami :)

Adam76
Adam76 Wczoraj, 18:49

aguero masz rację na oceny przyjdzie czas tylko jakoś bardzo ospale działają ci nasi Mcatee akurat szkoda gdyby przeszedł koło nosa

libero180
libero180 Wczoraj, 18:10

Real Madryt wycenił Frana Garcię na ?20M. tylko brać.

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:31

oni coś w ogóle robią? Żadnych pogłosek transferowych, chyba wyjazd do Anglii po Bellinghama pochłonął cały budżet. Być może panowie zabawili się w kasynie i wszystko przegrali

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:29

Aha, czyli nasi potężni włodarze nawet nie raczyli złożyć konkurencyjnej oferty za McAtee

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:28

Niemal wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że James McAtee trafi do Niemiec. Pomocnik Manchesteru City ma na stole dwie oferty ? ze strony Eintrachtu Frankfurt i Bayeru Leverkusen. Na co zdecyduje się 22-latek? Przekonamy się pewnie w najbliższych dniach. (Fabrizio Romano)

Saffronoliver
Saffronoliver Wczoraj, 11:32

Dobrze ze tego bakayoko nie mamy, dajcie spokoj

aguero82
aguero82 Wczoraj, 08:24

Ludziska, okno tranferowe otwarte jest chyba do końca sierpnia. Dopiero wtedy będziemy oceniać Kehla I spółkę za nasze transfery. To że Bakayoko do nas nie trafił mnie osobiście cieszy.

Adam76
Adam76 Wczoraj, 06:53

Szkoda gadać widać za jakie wielkie pieniądze idą nasze cele transferowe nasi pewnie walczyli jak tygrysy

waldekzsk
waldekzsk 1 dni temu, 2025-07-14

Ciekawe czym on się sugerował?Lipsk nie gra nawet w LM.Zadecydowal czynnik finansowy u niego pewnie.Nie ma innych argumentów.

artur1973
artur1973 1 dni temu, 2025-07-14

Bakayoko w Lipsku za 18 mln plus 4 bonusy. My to jednak jesteśmy frajerami

Adam76
Adam76 1 dni temu, 2025-07-14

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale wydaje mi się że naszemu zarządowi bardziej zależy żeby ktoś odpalił żeby można sprzedać niż na sukcesie sportowym

Adam76

Naprawdę nie oczekuję transferów za gruby hajs tylko że mam wrażenie że nawet nie szukają wzmocnień wiadomo że każdy transfer to pewne ryzyko ale nie szukanie wzmocnień to 2 kroki wstecz

Adam76

Wielki klub z mega fanami mam wrażenie że jesteśmy bardzo blisko elity tylko ten nasz chciwy zarząd ciągle nas hamuje

Adam76

Wojtyła z Dortmundu też tego nie ogarniam podobnie jak wielu na tej stronie jeśli chodzi o politykę transferową schodzimy na dno

statystyki
Użytkownicy online: StefanKlos
Gości online: 93
Zarejestrowanych użytkowników: 10295
Ostatnio zarejestrowany: michalbek@poczta.fm
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem