Forum dyskusyjne
18 lipca 2007, 22:26 [cytuj]
Tez lubię BVB i Lazio
Tez lubię BVB i Lazio :)
24 lipca 2007, 10:57 [cytuj]
Witam wszystkich 
Nazywam sie Tomek mieszkam w Gliwicach, jestem studencikiem Politechniki Slaskiej no a naszej kochanej BVB kibicuje juz 11 lat
no i jeszcze jakies 50 przede mna
mam nadzieje
Witam wszystkich :D
Nazywam sie Tomek mieszkam w Gliwicach, jestem studencikiem Politechniki Slaskiej no a naszej kochanej BVB kibicuje juz 11 lat :) no i jeszcze jakies 50 przede mna ;P mam nadzieje :D
24 lipca 2007, 19:54 [cytuj]
siema zesiq, kope lat :-)
siema zesiq, kope lat :-)
25 lipca 2007, 10:42 [cytuj]
no nie da sie ukryc,ze troszkeee czasu minelo
ale widze,ze stara ekipa z bvb.com.pl znowu sie pokazuje
bedzie trzeba sie tutaj zadomowic na tym forum ;p
no nie da sie ukryc,ze troszkeee czasu minelo ;P ale widze,ze stara ekipa z bvb.com.pl znowu sie pokazuje :D bedzie trzeba sie tutaj zadomowic na tym forum ;p
25 lipca 2007, 14:39 [cytuj]
Witam. Jestem Błażej mam 15 lat i mieszkam w Opolu. Z Borussią jestem już od 6 lat. Interesuje się piłką gram w Odrze Opole a wcześniej w Rodle i słucham każdego rodzaju muzyki.
Pozdrawiam
Witam. Jestem Błażej mam 15 lat i mieszkam w Opolu. Z Borussią jestem już od 6 lat. Interesuje się piłką gram w Odrze Opole a wcześniej w Rodle i słucham każdego rodzaju muzyki.
Pozdrawiam:)
30 lipca 2007, 14:41 [cytuj]
Witam polskich fanów BVB 
Mam prawie 20 lat, mieszkam w Katowicach (osiedle Giszowiec), studiuje Ochrone Środowiska razem z Trance_Man'em, dzięki któremu można powiedzieć na tym forum się znalazłem. Jestem kibicem Barcelony. Swoją sympatię do tego klubu przejawiałem juz w roku 1998, kiedy to nabyłem pierwszą koszulkę (Luis Enrique 21) jednak pod żadnym pozorem kibicem nie mogłem się jeszcze wtedy nazywać. Nie znałem historii, nie interesowałem się wynikami i ogólnie miałem małe pojęcie o tym co to jest prawdziwe kibicowanie (11 lat. Więc to raczej normalka). Wybuch prawdziwej miłości, fascynacji i fanatyzmu nastąpił dwa lata później, w roku 2000. Dziś uczucie do klubu z Katalonii jest już w pełni ukształtowane i dojrzałe. Bogate w wiele pięknych, radosnych doświadczeń i wspomnień, ale też i w te smutne , kiedy na przestrzeni lat 2000-03 Barca była w dosyć głębokim kryzysie (nieustanna gra w kratkę, czego wynikiem był brak sukcesów w Hiszpanii i na arenie międzynarodowej, nieudane i przepłacone transfery itd itd.). Nic tak jednak nie umacnia więzi i uczucia pomiędzy kibicem a klubem, jak właśnie ten trudny okres bez sukcesów. I właśnie w tym miejscu, życze Wam, kibicom BVB, by te lata posuchy w waszym klubie wreszcie odeszły w niepamięć i by dane wam było tak jak mnie ostatnimi czasy radować się z wielkich zwycięstw swojej drużyny. Trzymam kciuki za Borussie w najbliższym sezonie. Mistrzostwo ? Może jeszcze nie teraz, ale o europejskie puchary powinniście chyba realnie powalczyć.
Pozdrawiam.
Witam polskich fanów BVB :)
Mam prawie 20 lat, mieszkam w Katowicach (osiedle Giszowiec), studiuje Ochrone Środowiska razem z Trance_Man'em, dzięki któremu można powiedzieć na tym forum się znalazłem. Jestem kibicem Barcelony. Swoją sympatię do tego klubu przejawiałem juz w roku 1998, kiedy to nabyłem pierwszą koszulkę (Luis Enrique 21) jednak pod żadnym pozorem kibicem nie mogłem się jeszcze wtedy nazywać. Nie znałem historii, nie interesowałem się wynikami i ogólnie miałem małe pojęcie o tym co to jest prawdziwe kibicowanie (11 lat. Więc to raczej normalka). Wybuch prawdziwej miłości, fascynacji i fanatyzmu nastąpił dwa lata później, w roku 2000. Dziś uczucie do klubu z Katalonii jest już w pełni ukształtowane i dojrzałe. Bogate w wiele pięknych, radosnych doświadczeń i wspomnień, ale też i w te smutne , kiedy na przestrzeni lat 2000-03 Barca była w dosyć głębokim kryzysie (nieustanna gra w kratkę, czego wynikiem był brak sukcesów w Hiszpanii i na arenie międzynarodowej, nieudane i przepłacone transfery itd itd.). Nic tak jednak nie umacnia więzi i uczucia pomiędzy kibicem a klubem, jak właśnie ten trudny okres bez sukcesów. I właśnie w tym miejscu, życze Wam, kibicom BVB, by te lata posuchy w waszym klubie wreszcie odeszły w niepamięć i by dane wam było tak jak mnie ostatnimi czasy radować się z wielkich zwycięstw swojej drużyny. Trzymam kciuki za Borussie w najbliższym sezonie. Mistrzostwo ? Może jeszcze nie teraz, ale o europejskie puchary powinniście chyba realnie powalczyć.
Pozdrawiam.
30 lipca 2007, 14:50 [cytuj]
Witamy serdecznie Sebol, świetnie że sie pojawiłes u Nas. Niebawem Zlot, który będzie okazją do spotkania z szerokim gronem kibiców.
Witamy serdecznie Sebol, świetnie że sie pojawiłes u Nas. Niebawem Zlot, który będzie okazją do spotkania z szerokim gronem kibiców.
31 lipca 2007, 15:20 [cytuj]
Witam ,jestem Tomek z Lublina.Moim "nadklubem" jest Inter Mediolan ,ale od kilku lat (mniej więcej od sześciu ,może siedmiu) kibicuję również Borussii Dortmund.
"sebol" powiedział/a:
Nic tak jednak nie umacnia więzi i uczucia pomiędzy kibicem a klubem, jak właśnie trudny okres bez sukcesów.
Dokładnie.Przerabiałem to już kibicując Interowi.I przerabiam nadal ,ponieważ sympatyzuję również z Paris SG.Pamięta ktoś ostatnie mistrzostwo paryżan :?: :-/
Dokładnie.Przerabiałem to już kibicując Interowi.I przerabiam nadal ,ponieważ sympatyzuję również z Paris SG.Pamięta ktoś ostatnie mistrzostwo paryżan :?: :-/
6 sierpnia 2007, 17:59 [cytuj]
Cześć, czołem jestem Karol :mrgreen: Co poniektórzy mają ten zaszczyt i mnie znają, pozostali właśnie mają okazję się ze mną przywitać 8-)
Cześć, czołem jestem Karol :mrgreen: Co poniektórzy mają ten zaszczyt i mnie znają, pozostali właśnie mają okazję się ze mną przywitać 8-)
6 sierpnia 2007, 20:05 [cytuj]
Witam na forum
Kto pamięta Radzia ze starych czasów Szeryfa to pamięta ;] Miło Was znowu widzieć
Witam na forum :) Kto pamięta Radzia ze starych czasów Szeryfa to pamięta ;] Miło Was znowu widzieć
6 sierpnia 2007, 21:02 [cytuj]
widze, ze ekipa sgn-u sie zbiera
To milo
Jest juz nas duzo 
witamy!
widze, ze ekipa sgn-u sie zbiera :) To milo :) Jest juz nas duzo :D
witamy! :)
26 października 2007, 22:13 [cytuj]
Willkommen,
Starym fanom przedstawiać się nie muszę 
Która to już stronka i które forum?
Do rzeczy, zwą mnie Murzyn (Maciek), mieszkam na Pomorzu Gdańskim, jestem studentem trzeciego roku Biologii na Uniwersytecie Gdańskim, a z zawodu analitykiem chemicznym. O zainteresowaniach nie będę pisał, są w profilu.
Z BVB od połowy lat '90, na meczu póki co jeden raz, ale ze zacną ekipą :mrgreen:
Tyle o sobie. Jak chcesz poznać mnie lepiej, to dzwoń: 0700-321-582 (10zł +VAT/min)
Duch SGN-u jest nieśmiertelny.
Willkommen,
Starym fanom przedstawiać się nie muszę :)
Która to już stronka i które forum?
Do rzeczy, zwą mnie Murzyn (Maciek), mieszkam na Pomorzu Gdańskim, jestem studentem trzeciego roku Biologii na Uniwersytecie Gdańskim, a z zawodu analitykiem chemicznym. O zainteresowaniach nie będę pisał, są w profilu.
Z BVB od połowy lat '90, na meczu póki co jeden raz, ale ze zacną ekipą :mrgreen:
Tyle o sobie. Jak chcesz poznać mnie lepiej, to dzwoń: 0700-321-582 (10zł +VAT/min)
Duch SGN-u jest nieśmiertelny.
27 października 2007, 00:04 [cytuj]
Ja jestem Józek z Katowic
Ja jestem Józek z Katowic
31 października 2007, 20:39 [cytuj]
Witam wszystkich
Ja też już trochę z wami byłem i estem choć tylko "komentarzowo"
Nazywam się Krzysiek i pochodzę z Czeladzi - takie miasteczko na Śląsku
Kibicuje naszym chłopakom od 1992 roku i tak już zostanie
Mam 25 lat więc też nie należę do najmłodszych ;]]] Narazie "zrobiłem" licencjat z Turystyki i Rekreacji na GWSH w Katowicach a z zawodu jestem hotelarzem
o wszystkich innych rzeczach pogadamy mam nadzieje na jakimś zlocie
Witam wszystkich
Ja też już trochę z wami byłem i estem choć tylko "komentarzowo":] Nazywam się Krzysiek i pochodzę z Czeladzi - takie miasteczko na Śląsku :] Kibicuje naszym chłopakom od 1992 roku i tak już zostanie :] Mam 25 lat więc też nie należę do najmłodszych ;]]] Narazie "zrobiłem" licencjat z Turystyki i Rekreacji na GWSH w Katowicach a z zawodu jestem hotelarzem :) o wszystkich innych rzeczach pogadamy mam nadzieje na jakimś zlocie :)
23 listopada 2007, 16:52 [cytuj]
Siema!Nazywam sie Mateusz
jestem kibicem B.V.B. od małego i za ten klub jestem gotów oddać życie
interesuje sie oprucz piłki nożnej to muzyką(głównie Niemiecki HH i Rock
),koszykówka itd.Zajmuje sie(niestety)nauką w Mechanikuw w Olkuszu!
Pozdro!!
Siema!Nazywam sie Mateusz:Pjestem kibicem B.V.B. od małego i za ten klub jestem gotów oddać życie:Dinteresuje sie oprucz piłki nożnej to muzyką(głównie Niemiecki HH i Rock:D),koszykówka itd.Zajmuje sie(niestety)nauką w Mechanikuw w Olkuszu!
Pozdro!!
6 stycznia 2008, 01:37 [cytuj]
Hello. Mnie to juz chyba prawie wszyscy zapomnieli (no moze poza Rebuzzem, Chaozem i T-mac'em)
Wiecznie mlody 26-latek. Z BVB od 11 lat, na polskiej scenie BVB oj chyba prawie od zarania dziejow, bo pamietam jeszcze taka prosta, czarna stronke z newsami. Pamietam z niej MiLka, Mayka itp. (chociaz pamiec moze mnie mylic). Potem przyszla pora na SGN (Szeryf, Dziki, Rebuzz, zniwiaz, Radziu itp...). Nigdy nie zapomne jak na forum byl przestoj i ze zniwiazem w pare dni napisalismy we dwojke kilkaset postow. Gadalismy ze soba jak na gg (na temat BVB oczywiscie). Teraz niestety nie mam juz czasu na sleczenie przed kompem. Skonczylem studia, mieszkam od prawie 2 lat w Irlandii. Nie narzekam. Tylko niestety nigdzie tu nie puszczaja meczow BVB i musze liczyc jedynie na Sopcasta etc.
Pozdrowionka dla wszystkich starych i nowych userow
Hello. Mnie to juz chyba prawie wszyscy zapomnieli (no moze poza Rebuzzem, Chaozem i T-mac'em) :) Wiecznie mlody 26-latek. Z BVB od 11 lat, na polskiej scenie BVB oj chyba prawie od zarania dziejow, bo pamietam jeszcze taka prosta, czarna stronke z newsami. Pamietam z niej MiLka, Mayka itp. (chociaz pamiec moze mnie mylic). Potem przyszla pora na SGN (Szeryf, Dziki, Rebuzz, zniwiaz, Radziu itp...). Nigdy nie zapomne jak na forum byl przestoj i ze zniwiazem w pare dni napisalismy we dwojke kilkaset postow. Gadalismy ze soba jak na gg (na temat BVB oczywiscie). Teraz niestety nie mam juz czasu na sleczenie przed kompem. Skonczylem studia, mieszkam od prawie 2 lat w Irlandii. Nie narzekam. Tylko niestety nigdzie tu nie puszczaja meczow BVB i musze liczyc jedynie na Sopcasta etc.
Pozdrowionka dla wszystkich starych i nowych userow :)
6 stycznia 2008, 01:43 [cytuj]
Kali ja Ciebie pamiętam ;-)
Kali ja Ciebie pamiętam ;-)
6 stycznia 2008, 02:31 [cytuj]
Witamy wśród żywych... :mrgreen: I oczywiście uczestników sopockich zlotów się nie zapomina... :-D 8-)
Witamy wśród żywych... :mrgreen: I oczywiście uczestników sopockich zlotów się nie zapomina... :-D 8-)
6 stycznia 2008, 13:36 [cytuj]
Ja tez pamietam :-P
Ja tez pamietam :-P
6 stycznia 2008, 15:35 [cytuj]
Ja tez pamietam.. ludzi SGN-u sie nie zapomina
Ja tez pamietam.. ludzi SGN-u sie nie zapomina :]