Forum dyskusyjne
4 maja 2017, 18:20 [cytuj]
Czyli mafia. Ja nic. Wiecie co z nim zrobić. 8-)
Czyli mafia. Ja nic. Wiecie co z nim zrobić. 8-)
27 lipca 2017, 23:52 [cytuj]
Mad post_id=227981 time=1493845105 user_id=13284 powiedział/a:
grzeczniejszy Mad! :mrgreen:
To uczucie, gdy ksywka "Mad" ma być pierwszym krokiem do mentalnej przemiany w kulturalnego chłopaka... :mrgreen:
Witamy ponownie
To uczucie, gdy ksywka "Mad" ma być pierwszym krokiem do mentalnej przemiany w kulturalnego chłopaka... :mrgreen:
Witamy ponownie
31 maja 2018, 09:19 [cytuj]
No dzień dobry!
Kiedyś, kiedy jeszcze były czasy (bo teraz to nie ma czasów), to zdarzało mi się wchodzić na to forum raz na jakiś czas. A jakoś tak straciłem zainteresowanie piłką, więc i forum poszło w odstawkę, natomiast cóż... zawsze można próbować to zmienić ;-)
No dzień dobry!
Kiedyś, kiedy jeszcze były czasy (bo teraz to nie ma czasów), to zdarzało mi się wchodzić na to forum raz na jakiś czas. A jakoś tak straciłem zainteresowanie piłką, więc i forum poszło w odstawkę, natomiast cóż... zawsze można próbować to zmienić ;-)
31 maja 2018, 12:39 [cytuj]
Jak widać forum zdążyło w międzyczasie "lekko" się wyludnić i ledwo zipie
Jak widać forum zdążyło w międzyczasie "lekko" się wyludnić i ledwo zipie :D
31 maja 2018, 12:48 [cytuj]
No niestety, ale coś słyszałem o jakimś WhatsAppie, o co chodzi?
No niestety, ale coś słyszałem o jakimś WhatsAppie, o co chodzi?
31 maja 2018, 14:50 [cytuj]
Dzień dobry.
Jestem Mila. Z Borussią od 21 lat na dobre i złe. Na forum od dawna, ale dotąd nie przywitałem się z nikim, co niniejszym czynię. Dziękuję Administratorom za możliwość dzielenia tu z innymi swoją pasją.
:mrgreen:
Dzień dobry.
Jestem Mila. Z Borussią od 21 lat na dobre i złe. Na forum od dawna, ale dotąd nie przywitałem się z nikim, co niniejszym czynię. Dziękuję Administratorom za możliwość dzielenia tu z innymi swoją pasją.
:mrgreen:
31 maja 2018, 21:21 [cytuj]
Grupa whatsapp dla członków fanklubu Polnische Borussen
Grupa whatsapp dla członków fanklubu Polnische Borussen ;)
1 czerwca 2018, 01:24 [cytuj]
Dzięki zizu, to czekam na nabór ;-)
1 czerwca 2018, 01:43 [cytuj]
13 post_id=230550 time=1527809073 user_id=11237 powiedział/a:
Początek lipca.
Początek lipca.
11 czerwca 2018, 15:05 [cytuj]
Nowy użytkownik :lol: Witamy 8-)
Nowy użytkownik :lol: Witamy 8-)
11 czerwca 2018, 19:20 [cytuj]
z miejsca stał się najaktywniejszym użytkownikiem forum :lol:
z miejsca stał się najaktywniejszym użytkownikiem forum :lol:
22 czerwca 2018, 14:51 [cytuj]
Witamy
Witamy ;)
5 kwietnia 2019, 18:07 [cytuj]
Witaj
Witaj
25 czerwca 2019, 18:28 [cytuj]
Witamy na pokładzie ;-)
Witamy na pokładzie ;-)
12 lipca 2019, 22:51 [cytuj]
Witam wszystkich.
Z Borussią od wielu lat, nie wiem dokładnie ilu. Na to forum trafiłem dziś dopiero, jednym słowem nigdy nie zasięgałem poczucia by czerpać coś z forum Borussi. No ale jestem i myślę że jakoś tu się rozkręcę.
Na imię mi Marek i jestem z Tuszowa Narodowego. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Witam wszystkich.
Z Borussią od wielu lat, nie wiem dokładnie ilu. Na to forum trafiłem dziś dopiero, jednym słowem nigdy nie zasięgałem poczucia by czerpać coś z forum Borussi. No ale jestem i myślę że jakoś tu się rozkręcę.
Na imię mi Marek i jestem z Tuszowa Narodowego. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
13 lipca 2019, 02:12 [cytuj]
Witamy, Marku.
puma80 post_id=233028 time=1562964663 user_id=13685 powiedział/a:
Witam wszystkich.
15 lipca 2019, 18:43 [cytuj]
No wreszcie jakiś koleżka z moich stron. Pozdrowienia z Tarnobrzega!
No wreszcie jakiś koleżka z moich stron. Pozdrowienia z Tarnobrzega!
11 października 2019, 06:55 [cytuj]
Witam Wszystkich
Witam Wszystkich ;)
16 października 2019, 07:56 [cytuj]
Witam wszystkich,
Tomek z pięknego miasta Warki
Witam wszystkich,
Tomek z pięknego miasta Warki :)
22 marca 2020, 13:53 [cytuj]
Witam wszystkich ponownie.
Niektórzy z Was być może pamiętają mnie z przed kilku lat(bastek27, później Bastuś). Niestety nie potrafiłem zalogować się ze starego konta, więc powracam z nowym
.
Dużo się u mnie pozmieniało. Ożeniłem się, mam wspaniałą córkę, druga pojawi się w lipcu, dużo pracy, dużo obowiązków. Ale jedno pozostało... Echte Libe!
Witam wszystkich ponownie.
Niektórzy z Was być może pamiętają mnie z przed kilku lat(bastek27, później Bastuś). Niestety nie potrafiłem zalogować się ze starego konta, więc powracam z nowym ;).
Dużo się u mnie pozmieniało. Ożeniłem się, mam wspaniałą córkę, druga pojawi się w lipcu, dużo pracy, dużo obowiązków. Ale jedno pozostało... Echte Libe!