Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Przywitaj się
21 lutego 2014, 22:57 [cytuj]
Chociaż na "oficjalnej" jestem już jakiś czas to na forum jestem całkiem nowy :) a, że kultura wymaga się przywitać to właśnie witam Was wszystkich...

HEJA BVB!!!
Chociaż na "oficjalnej" jestem już jakiś czas to na forum jestem całkiem nowy :) a, że kultura wymaga się przywitać to właśnie witam Was wszystkich...

HEJA BVB!!!
21 lutego 2014, 23:28 [cytuj]
Witaj. :-)
Witaj. :-)
15 czerwca 2014, 11:37 [cytuj]
Witam. Zalogowałem się na wasze forum dziś , ale kibicem BVB jestem od 1999 roku.
Jestem Kibicem przez duże K , ponieważ tylko ten klub mnie interesuje od nastu lat.. żaden Polski czy Angielski nie przebije... Wiem że jedni kibicują tylko dla tego iż w klubie było trzech a już niestety zostało dwóch naszych , lecz co za rok ? Łukasz odejdzie , a Kuba za 2 lata ...
Nie wystarczy tylko włączyć TV i oglądać mecz , ale bacznie obserwować klub , działać nie tylko w PL , ale brnąć do celu..

Na dobre i na złe Tylko BVB ... :-P
Witam. Zalogowałem się na wasze forum dziś , ale kibicem BVB jestem od 1999 roku.
Jestem Kibicem przez duże K , ponieważ tylko ten klub mnie interesuje od nastu lat.. żaden Polski czy Angielski nie przebije... Wiem że jedni kibicują tylko dla tego iż w klubie było trzech a już niestety zostało dwóch naszych , lecz co za rok ? Łukasz odejdzie , a Kuba za 2 lata ...
Nie wystarczy tylko włączyć TV i oglądać mecz , ale bacznie obserwować klub , działać nie tylko w PL , ale brnąć do celu..

Na dobre i na złe Tylko BVB ... :-P
16 czerwca 2014, 12:25 [cytuj]
Heja, siemka, witam wszystkich :-) :-) :-) sorry, że tak nie po kolei bo dopiero teraz zauważyłem ten temat, ale chce się przywitać i tyle :mrgreen: w skrócie to piłką nożną interesuje się od dawna, ale kibicować zaczłem dopiero niedawno ;-)
Heja, siemka, witam wszystkich :-) :-) :-) sorry, że tak nie po kolei bo dopiero teraz zauważyłem ten temat, ale chce się przywitać i tyle :mrgreen: w skrócie to piłką nożną interesuje się od dawna, ale kibicować zaczłem dopiero niedawno ;-)
31 grudnia 2014, 20:52 [cytuj]
Siema

Każdy mnie pewnie na tym forum zna, ale dopiero teraz zobaczyłem ten temat więc przedstawię się.
Na imię mam Łukasz, BVB kibicuję od 2012 roku od meczu LM z Manchesterem, bo wtedy zauważyłem, że grają tam, aż trzej Polacy, oczywiście najważniejszy był Lewy i na początku to na jego grę patrzyłem najuważniej :shock: :lol:
Potem oglądałem, każde mecze i jak poznałem historię i kibiców to się zakochałem w tym klubie i mam zamiar być z nim aż do śmierci ;-)

Zacząłem BVB kibicować dopiero w 2012 bo od tego roku dopiero interesuje się piłką nożna, a właściwie to turniej Euro 2012 wciągnął mnie w tą dyscyplinę sportu.
Teraz jestem wchłonięty wiedzą i wiem bardzo dużo na temat przeszłości jak i teraźniejszości w piłce. :-)
Siema

Każdy mnie pewnie na tym forum zna, ale dopiero teraz zobaczyłem ten temat więc przedstawię się.
Na imię mam Łukasz, BVB kibicuję od 2012 roku od meczu LM z Manchesterem, bo wtedy zauważyłem, że grają tam, aż trzej Polacy, oczywiście najważniejszy był Lewy i na początku to na jego grę patrzyłem najuważniej :shock: :lol:
Potem oglądałem, każde mecze i jak poznałem historię i kibiców to się zakochałem w tym klubie i mam zamiar być z nim aż do śmierci ;-)

Zacząłem BVB kibicować dopiero w 2012 bo od tego roku dopiero interesuje się piłką nożna, a właściwie to turniej Euro 2012 wciągnął mnie w tą dyscyplinę sportu.
Teraz jestem wchłonięty wiedzą i wiem bardzo dużo na temat przeszłości jak i teraźniejszości w piłce. :-)
3 lutego 2015, 16:04 [cytuj]
Również się przedstawie :) Mam na imię Andrzej i jestem kibicem BVB oraz Realu. Cieszę się, że mogę dołączyć do tej jakże rozbudowanej społeczności :)
Również się przedstawie :) Mam na imię Andrzej i jestem kibicem BVB oraz Realu. Cieszę się, że mogę dołączyć do tej jakże rozbudowanej społeczności :)
8 lutego 2015, 18:01 [cytuj]
Witam, mam na imię Ania i kibicuję Borussii od transferu Ebiego Smolarka. Świetne forum :) Heja BVB!
Witam, mam na imię Ania i kibicuję Borussii od transferu Ebiego Smolarka. Świetne forum :) Heja BVB!
12 maja 2015, 23:41 [cytuj]
Siema!
Zaproszony z pf.com by pograć z Wami w mafię.
Może będę zaglądać tu od czasu do czasu w sprawach bliżej związanych z piłką nożną. ;)
Siema!
Zaproszony z pf.com by pograć z Wami w mafię.
Może będę zaglądać tu od czasu do czasu w sprawach bliżej związanych z piłką nożną. ;)
18 maja 2015, 14:53 [cytuj]
Witam :)
Na forum zalogowałam się chwilę temu, w związku jednak z finałem w Berlinie przybyłam tu ze sprawą, więc i przywitać się mogę.

Mam na imię Marianna, studiuję dziennikarstwo sportowe i zarządzanie w sporcie. Piłką nożną interesuję się od zawsze, trochę kiedyś nie miałam wyboru, potem jednak wybrałam by przy tym zostać. Jeśli chodzi o BVB to niestety trochę krócej to trwa, parę tylko ostatnich lat, ale lepiej późno niż wcale ;) Trochę dłużej trwa moja przygoda z Manchesterem United, jeśli chodzi o jakiekolwiek inne klubowe przywiązania.
Witam :)
Na forum zalogowałam się chwilę temu, w związku jednak z finałem w Berlinie przybyłam tu ze sprawą, więc i przywitać się mogę.

Mam na imię Marianna, studiuję dziennikarstwo sportowe i zarządzanie w sporcie. Piłką nożną interesuję się od zawsze, trochę kiedyś nie miałam wyboru, potem jednak wybrałam by przy tym zostać. Jeśli chodzi o BVB to niestety trochę krócej to trwa, parę tylko ostatnich lat, ale lepiej późno niż wcale ;) Trochę dłużej trwa moja przygoda z Manchesterem United, jeśli chodzi o jakiekolwiek inne klubowe przywiązania.
1 sierpnia 2015, 09:41 [cytuj]
Witam wszystkich fanów BVB,na imię mi Grzesiek jestem ze śląska,Borussią interesuję sie od dzieciaka więc trochę długo.W tamtym roku udało mi się spełnić jedno z największych marzeń,tzn byłem w świątyni czyli na Signal Iduna jak i też dzięki moim znajomym którzy mieszkają w Niemczech udało mi się obejrzeć jeden z ligowych meczy na sławnym sektorze 12,i poczuć tę niesamowitą atmosferę panującym na stadionie.Pozdrawiam.
Witam wszystkich fanów BVB,na imię mi Grzesiek jestem ze śląska,Borussią interesuję sie od dzieciaka więc trochę długo.W tamtym roku udało mi się spełnić jedno z największych marzeń,tzn byłem w świątyni czyli na Signal Iduna jak i też dzięki moim znajomym którzy mieszkają w Niemczech udało mi się obejrzeć jeden z ligowych meczy na sławnym sektorze 12,i poczuć tę niesamowitą atmosferę panującym na stadionie.Pozdrawiam.
1 sierpnia 2015, 09:52 [cytuj]
Witam wszystkich nowych serdecznie :)
Witam wszystkich nowych serdecznie :)
1 sierpnia 2015, 11:18 [cytuj]
Witamy na forum. :-)
Witamy na forum. :-)
1 sierpnia 2015, 13:58 [cytuj]
Marianna to ładna blondyna #potwierdzoneinfo #ztwittera

Siema siema :mrgreen:
Marianna to ładna blondyna #potwierdzoneinfo #ztwittera

Siema siema :mrgreen:
1 sierpnia 2015, 16:15 [cytuj]
Ero, rzucasz hasłami zamiast to jakoś konkretnie potwierdzić... Dowody poproszę : >
Ero, rzucasz hasłami zamiast to jakoś konkretnie potwierdzić... Dowody poproszę : >
6 sierpnia 2015, 17:05 [cytuj]
Witam, Patryk z tej strony. Kibic BVB od pierwszego meczu na Westfalenstadion, a było to jakieś 10 lat temu. Pozdrawiam serdecznie.
Witam, Patryk z tej strony. Kibic BVB od pierwszego meczu na Westfalenstadion, a było to jakieś 10 lat temu. Pozdrawiam serdecznie.
3 maja 2017, 18:49 [cytuj]
Cześć, Patryk z tej strony, kibic Realu od jakichś 10 lat.
3 maja 2017, 19:46 [cytuj]
Mad post_id=227976 time=1493830196 user_id=13284 powiedział/a:
Cześć.
Jeśli tylko dorównasz naszemu "sierocie" Madrisso, to nie powinno być Ci tu źle. ;-)
Cześć.
Jeśli tylko dorównasz naszemu "sierocie" Madrisso, to nie powinno być Ci tu źle. ;-)
3 maja 2017, 20:18 [cytuj]
Mila post_id=227978 time=1493833573 user_id=10631 powiedział/a:
Macie kibica Realu na forum? O jak miło. :)

Fajna opcja z tymi powiadomieniami, design też na plus, #dobrazmiana, ale to że nie mogłem się zalogować na stare konto to.. A hasła do mejla nie pamiętam. ;/

Fajna opcja z tymi powiadomieniami, design też na plus, #dobrazmiana, ale to że nie mogłem się zalogować na stare konto to.. A hasła do mejla nie pamiętam. ;/
3 maja 2017, 21:37 [cytuj]
Mad post_id=227979 time=1493835500 user_id=13284 powiedział/a:
[quote=Mila post_id=227978 time=1493833573 user_id=10631] Jeśli tylko dorównasz naszemu "sierocie" Madrisso, to nie powinno być Ci tu źle. ;-)

Fajna opcja z tymi powiadomieniami, design też na plus, #dobrazmiana, ale to że nie mogłem się zalogować na stare konto to.. A hasła do mejla nie pamiętam. ;/ [/quote]To znaczy, że co? To Ty, Madrylu? Eeee, nie! Madryl nie używał polskich liter. :-P

3 maja 2017, 22:58 [cytuj]
Nowe konto, nowy ja! Starego Madrisso już nie ma, teraz jest nowy, lepszy, grzeczniejszy Mad! :mrgreen:
Nowe konto, nowy ja! Starego Madrisso już nie ma, teraz jest nowy, lepszy, grzeczniejszy Mad! :mrgreen:
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. 1. FC Heidenheim 2 2 0 0 6
2. Bayern Monachium 2 2 0 0 6
3. RB Lipsk 2 2 0 0 6
4. Borussia Dortmund 2 1 1 0 4
5. Union Berlin 2 1 1 0 4
6. Borussia Mönchengladbach 2 1 0 1 3
7. VfL Wolfsburg 2 1 0 1 3
8. Bayer Leverkusen 2 1 0 1 3
9. Eintracht Frankfurt 2 1 0 1 3
10. SC Freiburg 2 1 0 1 3
11. TSG 1899 Hoffenheim 2 1 0 1 3
12. FSV Mainz 2 0 2 0 2
13. Werder Brema 2 0 2 0 2
14. VfB Stuttgart 2 0 1 1 1
15. FC Augsburg 2 0 1 1 1
16. FC St. Pauli 2 0 0 2 0
17. Holstein Kiel 2 0 0 2 0
18. VfL Bochum 2 0 0 2 0
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. marusza 24
2. mlabedz17 23
3. Dariopol 22
4. DuRiK 21
5. kostek12409 21
6. Rojs89 21
7. T-Mac 20
8. Grzes2603 20
9. ASFA 20
10. Miro 19
cała tabela
shoutbox
ciboll_bvb Lucas
ciboll_bvb Lucas 16 minut temu

Grosik szaleje

libero180
libero180 31 minut temu

Marcel Schmelzer byłby teraz naszym najlepszym lewym obrońcą :)

ciboll_bvb Lucas
ciboll_bvb Lucas godzinę temu

I cyk 1:1

ciboll_bvb Lucas
ciboll_bvb Lucas godzinę temu

Sahin gooolll

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu godzinę temu

Wasyl jaka interwencja

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel godzinę temu

Grosik włączył swoje Turbo

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 6 godzin temu

My też nie, żeby była jasność.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 6 godzin temu

Dupa, Leverkusen nic nie wygra w tym roku.

Alex3110
Alex3110 Dzisiaj, 08:32

Kross wytypował podium BL 24/25: 1. Leverkusen 2. BVB 3. bayern

T-Mac
T-Mac Dzisiaj, 08:19

17:00...

KasproAJP
KasproAJP Dzisiaj, 00:00

O której jest mecz kochani?

artur1973
artur1973 Wczoraj, 22:14

Jutrzejszy mecz oficjalnie ausverkauft. Nieoficjalnie pobity zostanie rekord widzów w meczu okolicznościowo- pożegnalnym. Dla dwóch naszych polskich legend. 81.365. Ani Dede ani Weidenfeller. Nikt nie zebrał takiej publiki

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 20:16

Klopp is back

Osa As
Osa As Wczoraj, 17:37

Łzy się poleją.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 11:33

Hummels zagra jutro w meczu pożegnalnym

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 11:27

Teraz mocno rozbudowują

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 11:20

stadiony.net/aktualnosci/2024/09/niemcy_nowy_dach_solarny_na_stadionie_borussii_dortmund

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 09:30

Już chyba ponad 10 lat jest ta fotowoltaika.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 08:53

Fotowoltaika na SIP

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-09-05

Gość ma 19 lat a kompletnie nie boi się dryblingu i branie gry na siebie nie sprawia mu większego problemu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-09-05

Urbański też jak najbardziej by się do nas nadawał

grzegorzBVB
grzegorzBVB 1 dni temu, 2024-09-05

Zalewskiego z taką grą widziałbym w BVB

artur1973
artur1973 1 dni temu, 2024-09-05

No może durny ale na dzień dobry dzięki niemu transmisja meczu pożegnalnego w sobotę na TVP Sport :-)

fanatyk88
fanatyk88 2 dni temu, 2024-09-05

Ten durny STS to Borussii tak potrzebny jak człowiekowi nowotwór...

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 dni temu, 2024-09-04

A tak naprawdę wypada ktoś z trójki Anton Sule Schloter i Can z buta wskoczy na śo

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 dni temu, 2024-09-04

Szkoda że my nie wzięliśmy Hermoso bo co jak co ale od Cana na środku obrony gorszy by nie był

zesik
zesik 3 dni temu, 2024-09-04

Manolas to tam pikus bo pewnie i tak mało pogra ale z wolnego transferu Hummels i Hermoso - naprawdę bardzo dobre 2 transfery na środek obrony. Teraz Ndicka już nie może spać tak spokojnie :D Mnie ciekawi gdzie ostatecznie trafi Rabiot. Bo niby już był dogadany z Galatasarayem i miał dołączyć do Osimhena ale podobno Bayern też kusi.. no ciekawe :)

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 dni temu, 2024-09-04

Hummels w Romie, Manolas ponoć też.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 dni temu, 2024-09-04

Walić to. Średniak Premier League wydaje fortunę na piłkarzy, to jest chore. Pieniądze niszczą futbol. Rzygam.

zesik
zesik 3 dni temu, 2024-09-04

Brighton ma podobny skład do naszego ;) No i co ciekawe.. wyceniany na więcej niż nasz pierwszy zespół :D Teraz też wolną ręką 30 baniek poszło za Kadioglu , O'Riley z Celticu czy Wieffera z Feyenoordu :) z resztą Gruda i Minteh też chyba za 30 :D ale za nich wg mnie trochę przepłacili na obecną chwilę.. co nie zmienia faktu,że Brighton podobnie jak Aston Villa do biednych broń Boze nie należy i tam kasa się zgadza co rok :) niestety jak widać nawet w angielskich średniakach są lepsze zarobki i wydatki niż w topowych niemieckich zespołach..

statystyki
Użytkownicy online: Rebe Jankiel , Kubaofficial22
Gości online: 85
Zarejestrowanych użytkowników: 10159
Ostatnio zarejestrowany: AnnaG
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem