Forum dyskusyjne
26 kwietnia 2013, 22:34 [cytuj]
Witaj, masz trochę mylący nick Karolino
Witaj, masz trochę mylący nick [b]Karol[/b]ino :)
27 kwietnia 2013, 08:59 [cytuj]
Ustaw sobie płeć przy nicku i będzie git :-P
Ustaw sobie płeć przy nicku i będzie git :-P
28 kwietnia 2013, 15:45 [cytuj]
Witam serdecznie.
Gdyby nie wyszukiwarka, to pomyślałbym że nie ma na forum wątku: "Przywitaj się", nie mogłem tu trafić. Korzystając z okazji, troszkę słów o mnie:
Mam 22 lata, studiuje w Gdańsku. Sympatykiem Borussii jestem od około 1997 r. Powodów nie pamiętam, bo będąc 6 letnim gówniarzem ciężko jest mówić o świadomym byciu kibicem. W każdym bądź razie, pierwszy strój piłkarski (Larsa Rickena) jaki trafił w moje ręce był właśnie klubu BVB i sentyment pozostał.
Przez kolejne lata bliżej mi było do FC Barcelony, a to głównie za sprawą Patricka Kluiverta. Także co by tu niektórych nie urazić i wyjaśnić, jestem kibicem FC Barcelony, ale sympatykiem Borussii Dortmund. Mam nadzieję że i dla mnie znajdzie się miejsce w zacnym forumowym gronie. Pozdrawiam.
Witam serdecznie.
Gdyby nie wyszukiwarka, to pomyślałbym że nie ma na forum wątku: "Przywitaj się", nie mogłem tu trafić. ;) Korzystając z okazji, troszkę słów o mnie:
Mam 22 lata, studiuje w Gdańsku. Sympatykiem Borussii jestem od około 1997 r. Powodów nie pamiętam, bo będąc 6 letnim gówniarzem ciężko jest mówić o świadomym byciu kibicem. W każdym bądź razie, pierwszy strój piłkarski (Larsa Rickena) jaki trafił w moje ręce był właśnie klubu BVB i sentyment pozostał. ;)
Przez kolejne lata bliżej mi było do FC Barcelony, a to głównie za sprawą Patricka Kluiverta. Także co by tu niektórych nie urazić i wyjaśnić, jestem kibicem FC Barcelony, ale sympatykiem Borussii Dortmund. ;) Mam nadzieję że i dla mnie znajdzie się miejsce w zacnym forumowym gronie. Pozdrawiam.
5 maja 2013, 11:52 [cytuj]
Witam!!!
Mam 13 lat mieszkam w Ostrowcu Święokrzyskim.Kibicuje BVB od 4 lat.Interesuje się piłką nożną.W Polskiej lidze kibicuje Lechowi Poznań.Kibicuje jeszcze Arsenalowi.
Witam!!!
Mam 13 lat mieszkam w Ostrowcu Święokrzyskim.Kibicuje BVB od 4 lat.Interesuje się piłką nożną.W Polskiej lidze kibicuje Lechowi Poznań.Kibicuje jeszcze Arsenalowi.
5 maja 2013, 14:44 [cytuj]
Witamy Ksza :-)
Witamy Ksza :-)
6 maja 2013, 18:43 [cytuj]
Ja też się jeszcze nie witałem :-P
Na imię mi Patryk. Jestem kibicem Realu Madryt - parę dobrych lat już to trwa. Dodatkowo lubię też Tottenham i Borussię Monchengladbach.
Mieszkam w woj. świętokrzyskim.
Na forum trafiłem dość przypadkowo. Chciałęm zobaczyć jak kibice BVB reaguję na transfer Gotze'ego do Monachium (no i ze względu na dwumecz z Realem). Zarejestrowałem się no i tyle ;-)
Ja też się jeszcze nie witałem :-P
Na imię mi Patryk. Jestem kibicem Realu Madryt - parę dobrych lat już to trwa. Dodatkowo lubię też Tottenham i Borussię Monchengladbach.
Mieszkam w woj. świętokrzyskim.
Na forum trafiłem dość przypadkowo. Chciałęm zobaczyć jak kibice BVB reaguję na transfer Gotze'ego do Monachium (no i ze względu na dwumecz z Realem). Zarejestrowałem się no i tyle ;-)
6 maja 2013, 19:16 [cytuj]
"Madrisso" powiedział/a:
Na imię mi Patryk.
Dobrze, że nie zarejestrowałeś się pod takim nickiem.
Dobrze, że nie zarejestrowałeś się pod takim nickiem.
6 maja 2013, 20:19 [cytuj]
Jest coś o czym nie wiem ?
Czy lepiej żebym nie wiedział?
ed; poza tym, nie posługuje się często swoim imieniem
Jest coś o czym nie wiem ?
Czy lepiej żebym nie wiedział?
ed; poza tym, nie posługuje się często swoim imieniem
6 maja 2013, 20:31 [cytuj]
hahaha, dokładnie tak
Witam Cię !
hahaha, dokładnie tak :)
Witam Cię !
7 maja 2013, 07:00 [cytuj]
Mielibyśmy 2giego Patryka... Nieważne.
Mielibyśmy 2giego Patryka... Nieważne.
9 maja 2013, 15:41 [cytuj]
Siemanko z tej strony Adrian,17 lat z 3miasta,jestem kibicem zarówno BVB jak i Herthy Berlin mam nadzieję że miło spędzę tutaj czas
Siemanko z tej strony Adrian,17 lat z 3miasta,jestem kibicem zarówno BVB jak i Herthy Berlin :) mam nadzieję że miło spędzę tutaj czas
9 maja 2013, 18:53 [cytuj]
Cześć ;-)
Jestem już zarejestrowana od prawie 1,5 roku, więc myślę, że przydałoby się w końcu coś napisać.
Mam na imię Magda i jestem z okolic Krakowa. Oprócz BVB kibicuję także Arsenalowi i Wiśle. Poza piłką oglądam też skoki narciarskie i F1. Interesuję się także geografią.
Cześć ;-)
Jestem już zarejestrowana od prawie 1,5 roku, więc myślę, że przydałoby się w końcu coś napisać.
Mam na imię Magda i jestem z okolic Krakowa. Oprócz BVB kibicuję także Arsenalowi i Wiśle. Poza piłką oglądam też skoki narciarskie i F1. Interesuję się także geografią.
9 maja 2013, 20:08 [cytuj]
To jak już tak się wszyscy tak przedstawiają to chyba i na mnie czas. Nazywam się Kamila. Interesuje się piłką nożną i piłką ręczną w którą sama swojego czasu grałam. BVB zaczęłam kibicować 4 lata temu przez tatę który kibicuje Borussii od czasów Smolarka. Po prostu byłam skazana oglądać to z nim z początku mnie nudziło a z czasem się spodobało, i tak mi zostało
To jak już tak się wszyscy tak przedstawiają to chyba i na mnie czas. Nazywam się Kamila. Interesuje się piłką nożną i piłką ręczną w którą sama swojego czasu grałam. BVB zaczęłam kibicować 4 lata temu przez tatę który kibicuje Borussii od czasów Smolarka. Po prostu byłam skazana oglądać to z nim z początku mnie nudziło a z czasem się spodobało, i tak mi zostało ;)
10 maja 2013, 14:26 [cytuj]
Witamy witamy
Witamy witamy ;)
29 czerwca 2013, 23:14 [cytuj]
Witam! Jestem anonimowym alkoholikiem i anonimowym fanatykiem Roberta Lewandowskiego - NAJWIĘKSZEGO Z NAJWIĘKSZYCH w historii BVB!
Doszły mnie słuchy od fanów Buyernu, że tylko tacy fani BVB tutaj przesiadują, więc myślę, że się dogadamy... :lol:
Witam! Jestem anonimowym alkoholikiem i anonimowym fanatykiem Roberta Lewandowskiego - NAJWIĘKSZEGO Z NAJWIĘKSZYCH w historii BVB!
Doszły mnie słuchy od fanów Buyernu, że tylko tacy fani BVB tutaj przesiadują, więc myślę, że się dogadamy... :lol:
30 czerwca 2013, 04:19 [cytuj]
Witamy, witamy. Ogólnie teraz wszyscy to fanboye Lewego! Miło mieć kolejnego fanatyka na pokładzie! Liczymy na Ciebie !
Witamy, witamy. Ogólnie teraz wszyscy to fanboye Lewego! Miło mieć kolejnego fanatyka na pokładzie! Liczymy na Ciebie !
30 czerwca 2013, 11:09 [cytuj]
Kolejny sezonowiec... :roll:
Kolejny sezonowiec... :roll:
30 czerwca 2013, 12:21 [cytuj]
Tak jak obiecałem - kolejny transfer na forum przeprowadzony, a tym samym szopka transferowa z T-Maciem zakończona.
Tak jak obiecałem - kolejny transfer na forum przeprowadzony, a tym samym szopka transferowa z T-Maciem zakończona.
30 czerwca 2013, 13:18 [cytuj]
ufff....w końcu.
Ile kosztował i jaki dałeś mu kontrakt? :mrgreen:
ufff....w końcu.
Ile kosztował i jaki dałeś mu kontrakt? :mrgreen:
30 czerwca 2013, 13:26 [cytuj]
Oby jak najdłuzszy - fanboyów Lewego trzeba mieć wiecej niz borusia24.pl :mrgreen:
Oby jak najdłuzszy - fanboyów Lewego trzeba mieć wiecej niz borusia24.pl :mrgreen: