Forum dyskusyjne
9 kwietnia 2013, 23:48 [cytuj]
A za zyczenia urodzinowe nie podziekowal jeszcze :-)
A za zyczenia urodzinowe nie podziekowal jeszcze :-)
9 kwietnia 2013, 23:54 [cytuj]
"BarDOsz" powiedział/a:
Giv Ty żyjesz ;-) :mrgreen:
Heh
"zizu" powiedział/a:
:o szok wiekszy niz 3:2:-D
Nie przesadzajmy! :-)
Heh ;)
[quote="zizu"] :o szok wiekszy niz 3:2:-D
10 kwietnia 2013, 00:21 [cytuj]
Wspaniała sprawa Giv, że jesteś. Jeszcze tylko Zesik i T-Mac, może jeszcze dziki i mamy starą ekipę. ;-)
Wspaniała sprawa Giv, że jesteś. Jeszcze tylko Zesik i T-Mac, może jeszcze dziki i mamy starą ekipę. ;-)
10 kwietnia 2013, 00:27 [cytuj]
A sqb?
A sqb? ;)
10 kwietnia 2013, 00:29 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
T-Mac
T-Mac udziela się na stronie ;-) . Giv powrót na dłużej ? :-)
T-Mac udziela się na stronie ;-) . Giv powrót na dłużej ? :-)
10 kwietnia 2013, 00:30 [cytuj]
Postaram się
Postaram się :)
10 kwietnia 2013, 00:30 [cytuj]
".Giv" powiedział/a:
A sqb?
Również! Przepraszam, że pominąłem, sqb zawsze mało się udzielał, ale chociaż zaglądał!
A T-Mac udziela się na stronie, ale nie na forum. :-|
Również! Przepraszam, że pominąłem, sqb zawsze mało się udzielał, ale chociaż zaglądał!
A T-Mac udziela się na stronie, ale nie na forum. :-|
10 kwietnia 2013, 00:40 [cytuj]
".Giv" powiedział/a:
Postaram się
to witamy ponownie w takim bądź razie :mrgreen:
to witamy ponownie w takim bądź razie :mrgreen:
13 kwietnia 2013, 17:51 [cytuj]
Hej,
Jestem div, kibicuję BVB od dwóch lat (więc tak, jestem nowy; tak, przyszedłem za Lewym; nie, nie zamierzam z nim odchodzić i nie, nie kibicuję Borussi bo grają w niej Polacy, bardzo podoba mi się styl gry drużyny i polityka Echte Liebe), studiuję na PWr, kocham piłkę, muzykę i programowanie.
Hej,
Jestem div, kibicuję BVB od dwóch lat (więc tak, jestem nowy; tak, przyszedłem za Lewym; nie, nie zamierzam z nim odchodzić i nie, nie kibicuję Borussi bo grają w niej Polacy, bardzo podoba mi się styl gry drużyny i polityka Echte Liebe), studiuję na PWr, kocham piłkę, muzykę i programowanie.
13 kwietnia 2013, 17:52 [cytuj]
witam również
witam również :)
13 kwietnia 2013, 17:55 [cytuj]
divide, witamy )
[b]divide[/b], witamy :))
13 kwietnia 2013, 18:10 [cytuj]
"divide" powiedział/a:
studiuję na PWr
A co takiego? :-) Witamy oczywiście ;-)
A co takiego? :-) Witamy oczywiście ;-)
13 kwietnia 2013, 18:13 [cytuj]
Dzięki za miłe przyjęcie
Studiuję Informatykę, 2gi rok na IZecie.
Dzięki za miłe przyjęcie :)
Studiuję Informatykę, 2gi rok na IZecie.
13 kwietnia 2013, 19:00 [cytuj]
Witamy, witamy
Witamy, witamy :)
13 kwietnia 2013, 21:33 [cytuj]
"divide" powiedział/a:
studiuj? na PWr, kocham pi?k?, muzyk? i programowanie
Ja tez, fajnie ze jestes na 2 roku, bo ja na pierwszym, mozesz mi programy pisac :mrgreen:
Ja tez, fajnie ze jestes na 2 roku, bo ja na pierwszym, mozesz mi programy pisac :mrgreen:
16 kwietnia 2013, 03:39 [cytuj]
A więc tak lubię ładna piłkę, dobra muzykę i piękne laski. W najbliższym czasie planuję się tu po udzielać i wygłaszać swoje mongolskie teorie. W ekipie żółto czarnych najbardziej cenię Reus'a no i oczywiście Kloppa. Styknie
A więc tak lubię ładna piłkę, dobra muzykę i piękne laski. W najbliższym czasie planuję się tu po udzielać i wygłaszać swoje mongolskie teorie. W ekipie żółto czarnych najbardziej cenię Reus'a no i oczywiście Kloppa. Styknie
16 kwietnia 2013, 11:02 [cytuj]
Siemano, już masz u mnie plusa za avatar (Charlie Runkle <3 ) :mrgreen:
Siemano, już masz u mnie plusa za avatar (Charlie Runkle <3 ) :mrgreen:
26 kwietnia 2013, 18:57 [cytuj]
Czeeść! Jestem Ala, jeszcze się uczę. Szczerze mówiąc, piłką interesuje się od Euro 2012 i bardzo mi przykro, że wcześniej nie zaczęłam się interesować bo piłka nożna to piękny sport!
Czeeść! Jestem Ala, jeszcze się uczę. Szczerze mówiąc, piłką interesuje się od Euro 2012 i bardzo mi przykro, że wcześniej nie zaczęłam się interesować bo piłka nożna to piękny sport!
26 kwietnia 2013, 20:22 [cytuj]
Witojcie :-D
Witojcie :-D
26 kwietnia 2013, 22:30 [cytuj]
Witam, mam na imię Karolina, mieszkam w Katowicach i mam 17 lat. Piłką nożną interesuje się od roku. Samo oglądanie mi nie wystarczało dlatego zaczęłam także trenować
Witam, mam na imię Karolina, mieszkam w Katowicach i mam 17 lat. Piłką nożną interesuje się od roku. Samo oglądanie mi nie wystarczało dlatego zaczęłam także trenować :D