Forum dyskusyjne
25 listopada 2012, 14:45 [cytuj]
To musiało nadejść. No nic, trzymaj się.
To musiało nadejść. No nic, trzymaj się.
29 listopada 2012, 14:49 [cytuj]
Cześ jestem Michał mam 13 lat.
Już mi przeszło ale na temat o Lewym nie wchodzę.
Murzyn
Cześ jestem Michał mam 13 lat.
Już mi przeszło ale na temat o Lewym nie wchodzę.
Murzyn :*
29 listopada 2012, 14:50 [cytuj]
To musiało nadejść. No nic, witamy.
To musiało nadejść. No nic, witamy.
29 listopada 2012, 14:54 [cytuj]
Witaj z powrotem Maczuga :-D
Ja tak samo , od tej afery nie udzielam się w tematach o Lewantoorskim ani na forum ani na stronie. Postaram się trochę zwiększyć dyscyplinę na stronie :mrgreen:
Witaj z powrotem Maczuga :-D
Ja tak samo , od tej afery nie udzielam się w tematach o Lewantoorskim ani na forum ani na stronie. Postaram się trochę zwiększyć dyscyplinę na stronie :mrgreen:
29 listopada 2012, 15:07 [cytuj]
I tak długo wytrzymałem
I tak długo wytrzymałem:P
24 stycznia 2013, 21:00 [cytuj]
Witam, mam na imię Robert i pochodzę z Bielska-Białej. Od dwóch lat mieszkam w Dortmundzie, fanem BVB jestem od pamiętnego 97 r. ale niestety nie wykazuje się wiedza taką tak większość z Was tutaj. Dopiero od 3 lat zacząłem zagłębiać się 100 procentowo w klub który mogę powiedzieć kocham i nie stało się to za sprawą Lewego 
Mam nadzieję, że niebawem bliżej się poznamy i przyjmiecie mnie na dłużej
Witam, mam na imię Robert i pochodzę z Bielska-Białej. Od dwóch lat mieszkam w Dortmundzie, fanem BVB jestem od pamiętnego 97 r. ale niestety nie wykazuje się wiedza taką tak większość z Was tutaj. Dopiero od 3 lat zacząłem zagłębiać się 100 procentowo w klub który mogę powiedzieć kocham i nie stało się to za sprawą Lewego :P
Mam nadzieję, że niebawem bliżej się poznamy i przyjmiecie mnie na dłużej ;)
14 marca 2013, 20:43 [cytuj]
Witam wszystkich,
Mam na imię Sonia i mieszkam w Tychach. Mam 21 lat. Długo zastanawiałam się, czy zarejestrować się na forum, ale jak widać - stało się
Przez lata broniłam się rękami i nogami, aby nie zainteresować się piłką nożną (ah, głupia, młoda ja, teraz żyć bez niej nie mogę). W kwietniu 2010 roku, BVB 'zaraził' mnie mój dziadek, mieszkający nieopodal Dortmundu i kibicujący Borussi już od bardzo dawna. Oczywiście, zajęło mi to trochę czasu, aby zacząć się zagłębiać w świat piłki nożnej. Nie powiedziałabym, że wiem wszystko, także proszę nie hejtować - jestem tylko dziewczyną
Oprócz piłki, interesuję się hokejem (nie tylko polskim), F1 i skokami narciarskimi.
Mam nadzieję, że wkrótce poznamy się bliżej
Witam wszystkich,
Mam na imię Sonia i mieszkam w Tychach. Mam 21 lat. Długo zastanawiałam się, czy zarejestrować się na forum, ale jak widać - stało się :) Przez lata broniłam się rękami i nogami, aby nie zainteresować się piłką nożną (ah, głupia, młoda ja, teraz żyć bez niej nie mogę). W kwietniu 2010 roku, BVB 'zaraził' mnie mój dziadek, mieszkający nieopodal Dortmundu i kibicujący Borussi już od bardzo dawna. Oczywiście, zajęło mi to trochę czasu, aby zacząć się zagłębiać w świat piłki nożnej. Nie powiedziałabym, że wiem wszystko, także proszę nie hejtować - jestem tylko dziewczyną ;)
Oprócz piłki, interesuję się hokejem (nie tylko polskim), F1 i skokami narciarskimi.
Mam nadzieję, że wkrótce poznamy się bliżej :)
14 marca 2013, 20:46 [cytuj]
"syndfullhet" powiedział/a:
Mam nadzieję, że wkrótce poznamy się bliżej

Ciekawa propozycja :-P
A tak na poważnie to witamy i zapraszamy do rzeczowej dyskusji. :-)
Ciekawa propozycja :-P
A tak na poważnie to witamy i zapraszamy do rzeczowej dyskusji. :-)
14 marca 2013, 21:00 [cytuj]
Witamy i pozdrowienia dla Dziadka ! :-) Przed BVB nie ma się co bronić, dla niektórych z nas to jak religia.
Ładne imię ;-)
Witamy i pozdrowienia dla Dziadka ! :-) Przed BVB nie ma się co bronić, dla niektórych z nas to jak religia.
Ładne imię ;-)
14 marca 2013, 21:01 [cytuj]
Witamy witamy
może jakieś foto? :>
Witamy witamy :) może jakieś foto? :>
14 marca 2013, 22:07 [cytuj]
Przecież to Adiś troluje z drugiego konta :mrgreen:
A tak na serio to oczywiście gorąco witamy, wiesz, jestem tu szefem więc jak będziesz miała jakiś problem to od razu wal do mnie.
Przecież to Adiś troluje z drugiego konta :mrgreen:
A tak na serio to oczywiście gorąco witamy, wiesz, jestem tu szefem więc jak będziesz miała jakiś problem to od razu wal do mnie.
14 marca 2013, 22:14 [cytuj]
"Siwy" powiedział/a:
jestem tu szefem
skasuj se szefie ostrzeżenia :-D taka bajera.
Maczuga a foty Dziadka czy Sonii ? :mrgreen:
skasuj se szefie ostrzeżenia :-D taka bajera.
Maczuga a foty Dziadka czy Sonii ? :mrgreen:
14 marca 2013, 22:18 [cytuj]
"Siwy" powiedział/a:
Hahahhahahha dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taki szef, że co święta prosi o zdjęcie Warna :mrgreen: Raz nawet miał pretensje co za *** wymyślił, że ostrzeżenia można zdejmować tylko w święta :mrgreen:
Hahahhahahha dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taki szef, że co święta prosi o zdjęcie Warna :mrgreen: Raz nawet miał pretensje co za *** wymyślił, że ostrzeżenia można zdejmować tylko w święta :mrgreen:
14 marca 2013, 22:18 [cytuj]
Witamy, witamy
Prostszego nicka nie było? :-P
Witamy, witamy :)
Prostszego nicka nie było? :-P
14 marca 2013, 22:21 [cytuj]
Właśnie bajera jest mieć ten czerwony pasek w profilu 8-)
Maczuga to jednak jest Maczo kobiety nie wybaczą, ostatnie dni cisza z jego strony a jak pojawiła się reprezentantka płci pięknej to w momencie się pojawił i od razu spytał o foty :mrgreen:
Właśnie bajera jest mieć ten czerwony pasek w profilu 8-)
Maczuga to jednak jest Maczo kobiety nie wybaczą, ostatnie dni cisza z jego strony a jak pojawiła się reprezentantka płci pięknej to w momencie się pojawił i od razu spytał o foty :mrgreen:
14 marca 2013, 22:23 [cytuj]
Siwy pokazuje warnami jaki z niego niegrzeczny chłopiec :mrgreen: myśli, że laski na to lecą.
Siwy pokazuje warnami jaki z niego niegrzeczny chłopiec :mrgreen: myśli, że laski na to lecą.
14 marca 2013, 22:30 [cytuj]
Żony szukam. Jeden z 3 warunków Sonia spełnia
hehe
Żony szukam. Jeden z 3 warunków Sonia spełnia :) hehe
14 marca 2013, 22:31 [cytuj]
1. Dziękuję za powitanie 
2. Draginhio, staram się rzucać takie ciekawe propozycje 
3. Lexy, dziękuję, dziadka pozdrowię
Btw - nie znoszę swojego imienia
I świetny tekst o wilkach i owieczce, poprawił mi humor 
4. Maczuga, foto może będzie, później
Hmmm... a jakie są pozostałe 2 warunki? haha 
5. Siwy, jaki Adiś?
Zapamiętam, Szefie 
6. kowdi, ten nick jest najprostszym, jaki udało mi się wymyślić
1. Dziękuję za powitanie ;)
2. [b]Draginhio[/b], staram się rzucać takie ciekawe propozycje ;)
3. [b]Lexy[/b], dziękuję, dziadka pozdrowię ;) Btw - nie znoszę swojego imienia :D I świetny tekst o wilkach i owieczce, poprawił mi humor :)
4. [b]Maczuga[/b], foto może będzie, później :P Hmmm... a jakie są pozostałe 2 warunki? haha ;)
5. [b]Siwy[/b], jaki Adiś? :P Zapamiętam, Szefie ;)
6. [b]kowdi[/b], ten nick jest najprostszym, jaki udało mi się wymyślić :)
14 marca 2013, 22:35 [cytuj]
Soniu , ten pierwszy warunek Maczugi to że kandydatka musi być dziewczyną :-D
Soniu , ten pierwszy warunek Maczugi to że kandydatka musi być dziewczyną :-D
14 marca 2013, 22:36 [cytuj]
Wrzucisz zdjęcia to podam 3 warunek
Wrzucisz zdjęcia to podam 3 warunek ;)