Forum dyskusyjne
27 lipca 2012, 19:18 [cytuj]
Siemaneczko =)
Siemaneczko =)
27 lipca 2012, 20:54 [cytuj]
"DawidBVB" powiedział/a:
Siemaneczko =)
Przebojowość, zmysłowość - to cechy, które od razu przemawiają po tym co tutaj napisałeś.
Przebojowość, zmysłowość - to cechy, które od razu przemawiają po tym co tutaj napisałeś.
27 lipca 2012, 21:58 [cytuj]
"pawel1592" powiedział/a:
[quote="DawidBVB"]Siemaneczko =)
Przebojowość, zmysłowość - to cechy, które od razu przemawiają po tym co tutaj napisałeś.[/quote]
Że , niby jak kolego?
28 lipca 2012, 01:24 [cytuj]
W podpisie nie może być taki sam obrazek jak awatarze. 8-) Poza tym nie wiem kto wymyślił, żeby zezwalać na tak wielkie awatary i sygny................
W podpisie nie może być taki sam obrazek jak awatarze. 8-) Poza tym nie wiem kto wymyślił, żeby zezwalać na tak wielkie awatary i sygny................
30 lipca 2012, 18:16 [cytuj]
Witam
Monika, mieszkam w małej miejscowości pod Warszawą. Piłkę kocham od dawna ale BVB zainteresowałam się dopiero około rok temu. Jak byłam młodsza uwielbiałam grać w piłkę teraz pozostało mi oglądanie bo grać już nie ma z kim
. Na stronce jestem już jakiś czas ale zarejestrowałam się dziś 
No i moim marzeniem jest oczywiście obejrzeć mecz Borussii na żywo na stadionie
Chyba za dużo napisałam ;d
Witam :)
Monika, mieszkam w małej miejscowości pod Warszawą. Piłkę kocham od dawna ale BVB zainteresowałam się dopiero około rok temu. Jak byłam młodsza uwielbiałam grać w piłkę teraz pozostało mi oglądanie bo grać już nie ma z kim :(. Na stronce jestem już jakiś czas ale zarejestrowałam się dziś :)
No i moim marzeniem jest oczywiście obejrzeć mecz Borussii na żywo na stadionie :)
30 lipca 2012, 20:07 [cytuj]
"Borussia_09" powiedział/a:
Lepsze to niż...:
[quote]Siemaneczko =)[/quote]
Także:
"Siemaneczko =)" na naszej stronce ;-) .
Lepsze to niż...:
[quote]Siemaneczko =)
31 sierpnia 2012, 12:09 [cytuj]
Witam wszystkich.
Nazywam się Tomasz, pochodzę z Grudziądza ale mieszkam w Gdańsku. Na karku mam 26 lat.
Kibicem BVB jestem od wielu lat. Zaczynałęm kibicować w latach 95-96. Po roku 99 trochę przeszedł mi szał do piłki nożnej, brakowało czasu i w sumie miałem inne zajęcia. Z tamtych lat pozostało mi sporo gadżetów m.in. koszulka BVB, skarpetogetry, pościel, szaliki
ogólnie "śmiali" się ze mnie w szkole że pewnie mam nawet majtki Borussi
akurat gaci nie miałem tylko spodenki
To były piękne czasy.Zdobycie mistrzostwa Niemiec 95, 96, Liga mistrzów 97 wygrana nad Juventusem. Pamiętam, że sprzedawali wtedy nawet takie fajne koszulki gdzie było pełno fotek z meczu i napisy Borussia Dortmund 3 - 1 Juventus Turyn. Dobrze powspominać. 
Teraz jestem trochę słabiej zaznajomiony z Bundesligą ale na pewno szybko się wdrożę. 
Pozdrawiam wszystkich kibiców BVB '09
Witam wszystkich.
Nazywam się Tomasz, pochodzę z Grudziądza ale mieszkam w Gdańsku. Na karku mam 26 lat.
Kibicem BVB jestem od wielu lat. Zaczynałęm kibicować w latach 95-96. Po roku 99 trochę przeszedł mi szał do piłki nożnej, brakowało czasu i w sumie miałem inne zajęcia. Z tamtych lat pozostało mi sporo gadżetów m.in. koszulka BVB, skarpetogetry, pościel, szaliki :) ogólnie "śmiali" się ze mnie w szkole że pewnie mam nawet majtki Borussi :) akurat gaci nie miałem tylko spodenki :) To były piękne czasy.Zdobycie mistrzostwa Niemiec 95, 96, Liga mistrzów 97 wygrana nad Juventusem. Pamiętam, że sprzedawali wtedy nawet takie fajne koszulki gdzie było pełno fotek z meczu i napisy Borussia Dortmund 3 - 1 Juventus Turyn. Dobrze powspominać. :)
Teraz jestem trochę słabiej zaznajomiony z Bundesligą ale na pewno szybko się wdrożę. :)
Pozdrawiam wszystkich kibiców BVB '09 :)
31 sierpnia 2012, 21:33 [cytuj]
I my też witamy. Zapraszamy do rzeczowej dyskusji.
I my też witamy. Zapraszamy do rzeczowej dyskusji.
6 września 2012, 22:46 [cytuj]
Witam
Nazywam się Bartek, mieszkam w okolicach Rzeszowa. W tym roku ukończyłem liceum i prawdopodobnie pójdę na studia
Kocham piłkę nożną, poza tym lubię tenis i koszykówkę.
Całkiem od niedawna kibicuję BVB, więc wybaczcie jeśli popełnię jakiś błąd
Lubię także języki obce( angielski i niemiecki). Więcej pytań - proszę pisać
Pozdrawiam
Witam
Nazywam się Bartek, mieszkam w okolicach Rzeszowa. W tym roku ukończyłem liceum i prawdopodobnie pójdę na studia :) Kocham piłkę nożną, poza tym lubię tenis i koszykówkę.
Całkiem od niedawna kibicuję BVB, więc wybaczcie jeśli popełnię jakiś błąd :) Lubię także języki obce( angielski i niemiecki). Więcej pytań - proszę pisać :) Pozdrawiam
6 września 2012, 23:14 [cytuj]
Błędem byłoby gdybyś przestał kibicować BVB, albo gdybyś tylko kibicował Polakom podając się za kibica BVB, więc nie masz się co obawiać :mrgreen:
Witamy!
Błędem byłoby gdybyś przestał kibicować BVB, albo gdybyś tylko kibicował Polakom podając się za kibica BVB, więc nie masz się co obawiać :mrgreen:
Witamy! :)
18 listopada 2012, 22:13 [cytuj]
Sabina z miasta gdzie wychował się i grał niechlubny Grzegorz L. Kibic siatkówki i piłki nożnej z naciskiem na to drugie.
Ulubione ligi niemiecka i hiszpańska, ale nie pogardzę też angielską.
Ulubiony zawodnicy: Błaszczykowski, Wasilewski i Tytoń.
Z zagranicznych to Reus, Ibrahimović i Messi
Sabina z miasta gdzie wychował się i grał niechlubny Grzegorz L. Kibic siatkówki i piłki nożnej z naciskiem na to drugie.
Ulubione ligi niemiecka i hiszpańska, ale nie pogardzę też angielską.
Ulubiony zawodnicy: Błaszczykowski, Wasilewski i Tytoń.
Z zagranicznych to Reus, Ibrahimović i Messi :)
25 listopada 2012, 00:27 [cytuj]
Nie chce mi się zakładać nowego tematu.
To co się dzieje na stronie i powoli na forum mnie przerosło więc daje sobie spokój z komentowaniem i udzielaniem w tej społeczności. Wielu się pewnie ucieszy bo zdaję sobie sprawę, że bywam wkurwiający. Dzięki wszystkim z którymi spędziło się długie godziny na fajnych pogadankach. Za nerwowy jestem na starość.
Jedni się witają inni żegnają.
Pa Misie Kolorowe
Nie chce mi się zakładać nowego tematu.
To co się dzieje na stronie i powoli na forum mnie przerosło więc daje sobie spokój z komentowaniem i udzielaniem w tej społeczności. Wielu się pewnie ucieszy bo zdaję sobie sprawę, że bywam wkurwiający. Dzięki wszystkim z którymi spędziło się długie godziny na fajnych pogadankach. Za nerwowy jestem na starość.
Jedni się witają inni żegnają.
Pa Misie Kolorowe :*
25 listopada 2012, 00:33 [cytuj]
Rozumiem, że chodzi tylko o główną :mrgreen: :?:
Rozumiem, że chodzi tylko o główną :mrgreen: :?:
25 listopada 2012, 00:37 [cytuj]
Forum też.
Forum też.
25 listopada 2012, 00:39 [cytuj]
Przecież na forum przez ostatnie miesiące poza 3-4 nowymi (aktywnymi) użytkownikami nic się nie zmieniło 8-)
Przecież na forum przez ostatnie miesiące poza 3-4 nowymi (aktywnymi) użytkownikami nic się nie zmieniło 8-)
25 listopada 2012, 00:49 [cytuj]
Ej no Maczuga, nie przesadzaj. Za duzo siedzisz na głównej, na forum jest spokojniej. Nie opuszczaj nas :-(
Ej no Maczuga, nie przesadzaj. Za duzo siedzisz na głównej, na forum jest spokojniej. Nie opuszczaj nas :-(
25 listopada 2012, 01:28 [cytuj]
Maczuga, jesteś dinozaurem tej strony, w dobrym tego słowa znaczeniu. Nie poddawaj się i pisz, komentuj. Bez Ciebie forum to nie to samo. Ja też mam czasem dość tych spazmów, ale wiem że Wy mieliście tu kiedyś błogi spokój. Teraz jest jak jest, ale to nie powód do rezygnacji. To Ty tworzyłeś ten serwis i Ty go tworzyć musisz :-D
[b]Maczuga[/b], jesteś dinozaurem tej strony, w dobrym tego słowa znaczeniu. Nie poddawaj się i pisz, komentuj. Bez Ciebie forum to nie to samo. Ja też mam czasem dość tych spazmów, ale wiem że Wy mieliście tu kiedyś błogi spokój. Teraz jest jak jest, ale to nie powód do rezygnacji. To Ty tworzyłeś ten serwis i Ty go tworzyć musisz :-D
25 listopada 2012, 01:58 [cytuj]
Maczuga nie przesadzaj, przecież na forum są normalne dyskusje(no może z wyjątkiem tematu który się zwie "Robert Lewandowski"), czasami zdarzają się różne kwiatki jak wszędzie, ale na ogół dyskusje są normalne.
Maczuga nie przesadzaj, przecież na forum są normalne dyskusje(no może z wyjątkiem tematu który się zwie "Robert Lewandowski"), czasami zdarzają się różne kwiatki jak wszędzie, ale na ogół dyskusje są normalne.
25 listopada 2012, 11:53 [cytuj]
Maczuga bo cie znajdę :evil:
Maczuga bo cie znajdę :evil:
25 listopada 2012, 12:50 [cytuj]
Piszcie co chcecie, ja tam mrożę szampana.
Piszcie co chcecie, ja tam mrożę szampana.