Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Przywitaj się
8 czerwca 2007, 14:15 [cytuj]
Temat będzie służył do przywitania się nowgo usera z inny użytkownikami forum.
Temat będzie służył do przywitania się nowgo usera z inny użytkownikami forum.
8 czerwca 2007, 16:51 [cytuj]
Siema wszystkim :) Tu Diego :) niektórzy mogą mnie pamietąc z tego, że wieki temu byłem newsmenem i felietonistą na naszej kochanej stronce i przeżyłem kilka reaktywyacji owej stronki. Niestety z braku czasu nie mogłem zostać newsmenem. Kto wie może jeszcze kiedyś wróce oczywiscie o ile mnie zechcą :P Pozdro i mam nadzieje ze forko urosnie w sile :)
Siema wszystkim :) Tu Diego :) niektórzy mogą mnie pamietąc z tego, że wieki temu byłem newsmenem i felietonistą na naszej kochanej stronce i przeżyłem kilka reaktywyacji owej stronki. Niestety z braku czasu nie mogłem zostać newsmenem. Kto wie może jeszcze kiedyś wróce oczywiscie o ile mnie zechcą :P Pozdro i mam nadzieje ze forko urosnie w sile :)
8 czerwca 2007, 19:06 [cytuj]
Witam również, jestem Jacare(zinho) :) jak kto woli :) nazywam sie Wojtek, bylem redaktorem na stronie przed ostatnia zmiana :) a teraz tez jakoś brakuje trochę czasu żeby sie zgłosić :D poza tym jestem Studentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach, specjalność Automatyzacja i robotyzacja procesów odlewniczych :). Interesuje sie BVB09, Juventusem Turyn i Atletico Mineiro :) a poza piłką to Sztuki walk konkretnie MMA i BJJ oraz formułą 1 a konkretniej Scuderia Ferrari :D

pozdrawiam wszystkich :)
Witam również, jestem Jacare(zinho) :) jak kto woli :) nazywam sie Wojtek, bylem redaktorem na stronie przed ostatnia zmiana :) a teraz tez jakoś brakuje trochę czasu żeby sie zgłosić :D poza tym jestem Studentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach, specjalność Automatyzacja i robotyzacja procesów odlewniczych :). Interesuje sie BVB09, Juventusem Turyn i Atletico Mineiro :) a poza piłką to Sztuki walk konkretnie MMA i BJJ oraz formułą 1 a konkretniej Scuderia Ferrari :D

pozdrawiam wszystkich :)
8 czerwca 2007, 20:06 [cytuj]
a ja nie jestem redaktorem i jest git. jestem fanem Borussi Dortmund. a o sobie to nigdy nie pissze bo lubie byc tajemnica, a poza tym to w dzisiejszych czasach jest to nie bezpieczne
a ja nie jestem redaktorem i jest git. jestem fanem Borussi Dortmund. a o sobie to nigdy nie pissze bo lubie byc tajemnica, a poza tym to w dzisiejszych czasach jest to nie bezpieczne
8 czerwca 2007, 21:11 [cytuj]
elo tu Rulez260 z Żyrowej( opolskie dla niekumatych) bvb, hip hop, fantastyka szeroko pojęta to ja Uczę się w elitarnym liceum im. Sienkiewicza w Kożlu

Zycie można przeżyć na dwa sposoby: albo tak, że nic nie jest cudem, albo tak, że wszystko jest cudem
elo tu Rulez260 z Żyrowej( opolskie dla niekumatych) bvb, hip hop, fantastyka szeroko pojęta to ja Uczę się w elitarnym liceum im. Sienkiewicza w Kożlu

Zycie można przeżyć na dwa sposoby: albo tak, że nic nie jest cudem, albo tak, że wszystko jest cudem
8 czerwca 2007, 21:33 [cytuj]
Troche zejde z tematu, wybaczcie. Rulez260 grasz w juniorach Victoria Żyrowa? Gratuluje awansu do drugiej ligi :D Tak wogóle to witam wszystkich, jestem Damian i mam 18 lat. Interesuje się grafiką komputerową, językiem HTM-L, PHP by przemo (mam własne forum z turniejami fifa:D). Chodze do Liceum, kocham (BVB) , sport i komputery.
Troche zejde z tematu, wybaczcie. [b]Rulez260[/b] grasz w juniorach Victoria Żyrowa? Gratuluje awansu do drugiej ligi :D Tak wogóle to witam wszystkich, jestem Damian i mam 18 lat. Interesuje się grafiką komputerową, językiem HTM-L, PHP by przemo (mam własne forum z turniejami fifa:D). Chodze do Liceum, kocham (BVB) , sport i komputery.
8 czerwca 2007, 22:25 [cytuj]
Witam Serdecznie ! Mam na imię Marek, jestem z Jaworzna i własnie niedawno stuknela mi rowna 20 :P (coz starosc nie radosc) . Jestem Newsmanem na Naszej stronie borussia.com.pl . Interesuje sie sportem, głownie piłką nożną, muzyką trance & progressive i oczywiscie kibicuje Borussii Dortmund. Studiuje w systemie dziennym na UŚ na kierunku Ochrona Srodowiska. Witam wszystkich raz jeszcze !
Stworzmy razem potężny serwis fanów BVB !!
Witam Serdecznie ! Mam na imię Marek, jestem z Jaworzna i własnie niedawno stuknela mi rowna 20 :P (coz starosc nie radosc) . Jestem Newsmanem na Naszej stronie borussia.com.pl . Interesuje sie sportem, głownie piłką nożną, muzyką trance & progressive i oczywiscie kibicuje Borussii Dortmund. Studiuje w systemie dziennym na UŚ na kierunku Ochrona Srodowiska. Witam wszystkich raz jeszcze !
Stworzmy razem potężny serwis fanów BVB !!
8 czerwca 2007, 22:38 [cytuj]
Tomi
Lat :18
Zawód: leń :)
Jestem w miare normalnym człowiekiem, interesuje sie wszystkim, na codzien opie.dalam sie:)
Ostatnio zaczelem tuningowac obudowe, dzieki koledze z starego forum :)
Tomi
Lat :18
Zawód: leń :)
Jestem w miare normalnym człowiekiem, interesuje sie wszystkim, na codzien opie.dalam sie:)
Ostatnio zaczelem tuningowac obudowe, dzieki koledze z starego forum :)
8 czerwca 2007, 22:56 [cytuj]
Witam :D
Mam na imię Adam jestem ze Skokowej takiej małej mieściny niedaleko Wrocka a obecnie mieszka i pracuje w UK. BVB Kocham już ponad 10 latek :D i cały czas śledzę ich poczytania i chciałbym się kiedyś wybrać na Westfalenstadion tzn Signal Iduna Park :D na jakiś meczyk więc może kiedyś wspólnie jakiś wyjazd zorganizujemy :D
pozdro dla wszystkich
Witam :D
Mam na imię Adam jestem ze Skokowej takiej małej mieściny niedaleko Wrocka a obecnie mieszka i pracuje w UK. BVB Kocham już ponad 10 latek :D i cały czas śledzę ich poczytania i chciałbym się kiedyś wybrać na Westfalenstadion tzn Signal Iduna Park :D na jakiś meczyk więc może kiedyś wspólnie jakiś wyjazd zorganizujemy :D
pozdro dla wszystkich
9 czerwca 2007, 14:29 [cytuj]
witam :]

jestesm squbus...i wszystko jasne :-P
witam :]

jestesm squbus...i wszystko jasne :-P
11 czerwca 2007, 17:08 [cytuj]
Witam po raz kolejny !

mam nadzieję że to będzie już zdecydowanie jedyne wielkie polskie forum kibiców BVB :) Ile to ja już razy zakladalem konto na forach BVB , ahhhh :P
Witam po raz kolejny !

mam nadzieję że to będzie już zdecydowanie jedyne wielkie polskie forum kibiców BVB :) Ile to ja już razy zakladalem konto na forach BVB , ahhhh :P
11 czerwca 2007, 17:11 [cytuj]
Kuba z Zabrza. Gram w juniorach w klubie Społem Zabrze. Jestem kibicem Borussia Dortmund (ja wszyscy tutaj) i Górnika Zabrze. Interesuje sie piłka nozną, grafiką (a jak mi to idzie to juz sami oceńcie), komputerami, ciężarówkami i wiele innych..

Pozdrawiam wszystkich

BVB FOREVER

[color=green]proponuję temat przykleić ... tu będą sie witać wszyscy nowi userzy ... [/color]
Kuba z Zabrza. Gram w juniorach w klubie Społem Zabrze. Jestem kibicem Borussia Dortmund (ja wszyscy tutaj) i Górnika Zabrze. Interesuje sie piłka nozną, grafiką (a jak mi to idzie to juz sami oceńcie), komputerami, ciężarówkami i wiele innych..

Pozdrawiam wszystkich

BVB FOREVER

[color=green][b]proponuję temat przykleić ... tu będą sie witać wszyscy nowi userzy ...[/b] [/color]
11 czerwca 2007, 22:03 [cytuj]
Hejka jestem Remek i mieszkam w Hamm 40 km od Dortmundu.Jak widze to jako 34latek jestem starym drewnem wsrod nas ale to zadna bariera.Opowiadanie o meczach z mojej strony moze by ktos odebral jako wywyzszanie sie,bo bylem na wielu od 17lat,dom, wyjazd i zagranica,ale najlepszy to final z Juve.Pozdro Dla wszystkich fanow BVB.P.S. swietna strona.
Hejka jestem Remek i mieszkam w Hamm 40 km od Dortmundu.Jak widze to jako 34latek jestem starym drewnem wsrod nas ale to zadna bariera.Opowiadanie o meczach z mojej strony moze by ktos odebral jako wywyzszanie sie,bo bylem na wielu od 17lat,dom, wyjazd i zagranica,ale najlepszy to final z Juve.Pozdro Dla wszystkich fanow BVB.P.S. swietna strona.
18 czerwca 2007, 17:21 [cytuj]
Elo jestem Rafał mieszkam w Holandii. Jestem kbicem Borussi Dortmund, GKSu Katowice, Banika Ostrava oraz Inter Mediolanu. Interesuje sie piłką nożną, tuningiem samochodowym itd. Narazie tyle :)
Elo jestem Rafał mieszkam w Holandii. Jestem kbicem Borussi Dortmund, GKSu Katowice, Banika Ostrava oraz Inter Mediolanu. Interesuje sie piłką nożną, tuningiem samochodowym itd. Narazie tyle :)
19 czerwca 2007, 18:10 [cytuj]
Siema, jestem Tomek. Mieszkam w Dzierżoniowie, 50 km od Wrocławia. Jestem kibicem Borussi Dortmund. Temu klubowi kibicuje juz 7 lat. Byłem na jednym meczu BVB, ale nie w Dortmundzie tylko w Hannoverze (byłem u wujka) na meczu z Hannover 96. Ale w przyszłym sezonie planuje wypad na jakiś meczyk do Dortmundu.
Siema, jestem Tomek. Mieszkam w Dzierżoniowie, 50 km od Wrocławia. Jestem kibicem Borussi Dortmund. Temu klubowi kibicuje juz 7 lat. Byłem na jednym meczu BVB, ale nie w Dortmundzie tylko w Hannoverze (byłem u wujka) na meczu z Hannover 96. Ale w przyszłym sezonie planuje wypad na jakiś meczyk do Dortmundu.
27 czerwca 2007, 23:23 [cytuj]
Elo... 8-)

Wita Was "duma" Politechniki Gdańskiej, kibic wierny jak pies i człowiek uzależniony od wielu rzeczy (chociażby piękne kobiety i trance)... :mrgreen:
Elo... 8-)

Wita Was "duma" Politechniki Gdańskiej, kibic wierny jak pies i człowiek uzależniony od wielu rzeczy (chociażby piękne kobiety i trance)... :mrgreen:
28 czerwca 2007, 13:51 [cytuj]
Kolejny czlowiek z 3miasta na stronie :)

Jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Z BVB juz 10 rok leci. Niedlugo bede mogl powiedziec ze jestem fanem Borussii przez pol zycia :D
Kolejny czlowiek z 3miasta na stronie :)

Jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Z BVB juz 10 rok leci. Niedlugo bede mogl powiedziec ze jestem fanem Borussii przez pol zycia :D
28 czerwca 2007, 21:59 [cytuj]
Część tu Tomek mam 15 lat z bvb od 6 lat. Mój wójek mieszka w Dortmundzie i od niego co roku dostaję gadżety związane z bvb. Posiadam już 7 koszulek, 5 szali, plecak, karnet na sezon 20056, autograf Odonkora, smycz, 2 ogromne flagi, rękawice, naklejki...
Z bvb będę na zawsze! Byłem też na meczu Sigma Olomuniec- BvB i tam zdobyłem podpisy Weidenfelera, Brzenski i Kruski. Pozdro dla BvB!!!!!!
Część tu Tomek mam 15 lat z bvb od 6 lat. Mój wójek mieszka w Dortmundzie i od niego co roku dostaję gadżety związane z bvb. Posiadam już 7 koszulek, 5 szali, plecak, karnet na sezon 20056, autograf Odonkora, smycz, 2 ogromne flagi, rękawice, naklejki...
Z bvb będę na zawsze! Byłem też na meczu Sigma Olomuniec- BvB i tam zdobyłem podpisy Weidenfelera, Brzenski i Kruski. Pozdro dla BvB!!!!!!
6 lipca 2007, 12:38 [cytuj]
To jeszcze ja :-P
Mam na imię Marcin (ksywka Marcion) jestem z Bydgoszczy. Jestem newsmanem na naszej stronie borussia.com.pl . Moje zainteresowania to : Pilka Nozna, Speedway, Siatkowka, Internet i oczywiscie nasza kochana Borussia.
Pozdrawiam wszystkich fanów BvB !!! 8-)
To jeszcze ja :-P
Mam na imię Marcin (ksywka Marcion) jestem z Bydgoszczy. Jestem newsmanem na naszej stronie borussia.com.pl . Moje zainteresowania to : Pilka Nozna, Speedway, Siatkowka, Internet i oczywiscie nasza kochana Borussia.
Pozdrawiam wszystkich fanów BvB !!! 8-)
18 lipca 2007, 22:20 [cytuj]
elo

Nazywam się Norbert mieszkam w Niemczy, koło Dzierżoniowa 50km od Wrocławia ;-)
Rocznikowo 17...ale skończę po 1 września :-)
Zainteresowania: Lazio, Piłka Nożna, Bilard, Skoki Narciarskie, Internet, Hip-Hop itd.
Sympatyzuje Borussii od 3 lat. pozdro
elo

Nazywam się Norbert mieszkam w Niemczy, koło Dzierżoniowa 50km od Wrocławia ;-)
Rocznikowo 17...ale skończę po 1 września :-)
Zainteresowania: Lazio, Piłka Nożna, Bilard, Skoki Narciarskie, Internet, Hip-Hop itd.
Sympatyzuje Borussii od 3 lat. pozdro
1  2  3  4  5    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 33 24 7 2 79
2. Bayer Leverkusen 33 19 11 3 68
3. Eintracht Frankfurt 33 16 9 8 57
4. SC Freiburg 33 16 7 10 55
5. Borussia Dortmund 33 16 6 11 54
6. FSV Mainz 33 14 9 10 51
7. RB Lipsk 33 13 12 8 51
8. Werder Brema 33 13 9 11 48
9. VfB Stuttgart 33 13 8 12 47
10. Borussia Mönchengladbach 33 13 6 14 45
11. FC Augsburg 33 11 10 12 43
12. VfL Wolfsburg 33 10 10 13 40
13. Union Berlin 33 9 11 13 38
14. FC St. Pauli 33 8 8 17 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 33 7 11 15 32
16. 1. FC Heidenheim 33 8 5 20 29
17. Holstein Kiel 33 7 6 20 27
18. VfL Bochum 33 4 7 22 19
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, CafeAnimal.pl
shoutbox
wola
wola Wczoraj, 18:51

Sabitzer za Groß'a. Reszta bez zmian. Taka jest prognoza przez finałem o LM. Kobel - Süle, Anton, Bensebaini - Ryerson, Sabitzer, F. Nmecha, Svensson - Brandt, Adeyemi - Guirassy

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 18:29

Zarząd rezygnuje z Chukwu. Oby to znaczyło postęp w sprawie Jobe'a

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 18:20

No i belsebaini na duży plus

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 18:19

Za Kovaca Adeyemi i Brandt odżyli i oby tak dalej i będzie bardzo dobrze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 15:07

Więc sporo piłkarzy odżyło

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 15:07

Za Kovaca wziął się za granie, a po drugie Kovac to trener, który z pewnością ich po główkach nie głaszcze i nagle pojawiły się efekty.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 13:51

Trzeba mieć na uwadze fakt, że Brandt zostanie i dopiero przyszły sezon bedzie jego kluczowym

wola
wola Wczoraj, 08:52

Julian Brandt ... o pozostaniu w Borussii Dortmund. ''Nie mam teraz żadnych innych planów. Na razie nie mogę nic ujawnić. Uznałem za pochlebne, że co jakiś czas pojawiają się plotki. Brema ? też to widziałem. To miłe uczucie być związanym z klubem swojego rodzinnego miasta. Ale ten klub (Borussia Dortmund, red.) jest mi bliski. Lubię drużynę, w której gram, i mam dobre relacje z trenerem''.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 1 dni temu, 2025-05-14

Elegancko

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2025-05-14

Svensson podpisał oficjalną umowę do 2029 roku

Kapolini76
Kapolini76 1 dni temu, 2025-05-14

Co do Bensy to fajnie jakby został jeden z równiej grających piłkarzy u nas w przekroju sezonu

auman
auman 1 dni temu, 2025-05-14

@FilipSantana, z Mainz też wystarczyło wygrać a zrobili z siebie frajerów. Dlatego pytam czy remisując mają szanse chociaż na awans

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2025-05-14

A 20mln to bardzo dobra oferta za 30-letniego obrońcę. Wiadomo Ramy ma bardzo dobry sezon ale nie jest niezastąpiony

FilipSantana

Oczywiście, że jak sprzedamy Bensę to trzeba kupić SO. Za Fullkruga mielismy Gurassyego i chyba nikt nie ma wątpliwości że wyszło nam to na plus

wola
wola 1 dni temu, 2025-05-14

Też tak uważam. Grając 3 SO, musisz mieć co najmniej 5

Q4RTRIDG3

Od jakiegoś czasu gramy trójką i prawdopodobnie tak będzie w następnym sezonie. W takiej sytuacji potrzeba conajmniej 5 gotowych do gry zwłaszcza z nieoewnym Sule

Q4RTRIDG3

Odkąd Ramy zmienił pozycję gra zaskakująco dobrze. A że na środku obrony gra zawodnik mający 30 lat to żaden problem, tu w 90% przypadkach trzeba doświadczenia.

Wojtyła z Dortmundu

Wróci Schloter to Bensa i tak będzie tylko zmiennikiem

Wojtyła z Dortmundu

Mam takie samo zdanie, rok temu Bensa był tak tragiczny, że ktoś kupiłby go maks za 5 mln, te 20 można zainwestować w kogoś perspektywicznego na przyszłość, chociaż wiemy jak to jest z tym inwestowaniem w BVB.

FilipSantana

A ja uważam, że 20mln za Bensebainiego to deal na miarę Fullkruga do westhamu za 30mln. Nie zapominajcie, że Ramy ma już 30 lat a na pozycji na któej obecnie gra mamy Schlotterbecka, który jest teraz kontuzjowany

FilipSantana

Bo tu nie potrzeba żadnej analizy - wystarczzy wygrać z Kiel dwoma bramkami przewagi

auman
auman 1 dni temu, 2025-05-14

Dlaczego nie ma newsa z analizą co się musi stać, aby Borussia grała w LM? :/

Q4RTRIDG3

Rok temu 20 mln za Bense uważał bym za idealny interes. Ale po dobrym sezonie i przejściu na 3 z tyłu musi zostać

wola
wola 2 dni temu, 2025-05-13

Chukwu i Beier chyba nie dali rady w takim reżimie treningowym, bo wypadli całkiem z grania

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 dni temu, 2025-05-13

Pewien Turek pewnie myślał, że kółka dookoła boiska dobrze przygotują BVB do sezonu

Wojtyła z Dortmundu

Tego typu metody odróżniają profesjonalistę od amatora ;)

wola
wola 2 dni temu, 2025-05-13

Oto jak Kovac buduje BVB Pytanie do Adeyemiego: Jak Kovacowi udało się osiągnąć taki wzrost formy? ?Skopał nam tyłki? ? zażartował Karim. ?Powiedział nam, że musimy biegać, bez względu na to, z kim gramy, wyjaśnił, przyznając: ?Na początku było bardzo trudno, ale można się przyzwyczaić. To mi pomogło. Czuję się teraz lepiej, a skurcze nie wracają, Trzeba się nabiegać ? ale na końcu to my jesteśmy zwycięzcami'' Kovac w ostatnich tygodniach wykonywał testy na obecność kwasu mlekowego, Dokumentował i kontrolował formę swoich gwiazdeczek, aby przygotować się na ostateczny zryw. Ilość jednostek biegowych na treningach wzrosła!!!, Jednakże w celu oszczędzania mięśni zakazano wykonywania strzałów po treningu. To tylko jeden z przykładów jasnych zasad, jakie ustanowił Kovac, i za pomocą których najwyraźniej trafił w czuły punkt u swoich zawodników. ?On nie odpuszcza zbyt wiele. Ale tego potrzebowaliśmy? ? powiedział Kobel w Leverkusen. Im lepsza jest sprawność zawodników (co na tym etapie sezonu wcale nie jest takie pewne), tym bardziej byli skoncentrowani na grze. Obrona się ustabilizowała, a skuteczność ofensywy wzrosła. Dało to pozytywne rezultaty, co z kolei wpłynęło na wzrost pewności siebie. Proste równanie.

Wojtyła z Dortmundu

Weźmy pod uwagę, że sporo pogłosek transferowych jest wyssanych z palca

maślanka
maślanka 2 dni temu, 2025-05-13

Kovac widocznie ma w planach docelowo inne ustawienie, możliwe jakieś powrót do 4-2-3-1 jak będzie miał zawodników do tego. W innym wypadku ten transfer wydaje się kompletnie pozbawiony sensu. Mamy Adeyemiego, Beiera i Juju

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2025-05-13

Doan to bez sensu transfer. My nawet nie gramy na skrzydłowych a nawet jeśli to będzie blokował rozwój np. takiego Duranvilla. Poza tym mam wątpliwości co do jego jakości, podobno Eintracht się nim interesuje i myślę, że tam znacznie bardziej by pasował i stylem i poziomem. Nam o wiele bardziej jest potrzebny wahadłowy do rywalizacji z svenssonem ew. jeszcze jeden ŚO a tak priorytetowo to porzebny jest ŚPO i ŚP box to box

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 109
Zarejestrowanych użytkowników: 10282
Ostatnio zarejestrowany: Kamil89BvB
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem