Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Przywitaj się
8 czerwca 2007, 14:15 [cytuj]
Temat będzie służył do przywitania się nowgo usera z inny użytkownikami forum.
Temat będzie służył do przywitania się nowgo usera z inny użytkownikami forum.
8 czerwca 2007, 16:51 [cytuj]
Siema wszystkim :) Tu Diego :) niektórzy mogą mnie pamietąc z tego, że wieki temu byłem newsmenem i felietonistą na naszej kochanej stronce i przeżyłem kilka reaktywyacji owej stronki. Niestety z braku czasu nie mogłem zostać newsmenem. Kto wie może jeszcze kiedyś wróce oczywiscie o ile mnie zechcą :P Pozdro i mam nadzieje ze forko urosnie w sile :)
Siema wszystkim :) Tu Diego :) niektórzy mogą mnie pamietąc z tego, że wieki temu byłem newsmenem i felietonistą na naszej kochanej stronce i przeżyłem kilka reaktywyacji owej stronki. Niestety z braku czasu nie mogłem zostać newsmenem. Kto wie może jeszcze kiedyś wróce oczywiscie o ile mnie zechcą :P Pozdro i mam nadzieje ze forko urosnie w sile :)
8 czerwca 2007, 19:06 [cytuj]
Witam również, jestem Jacare(zinho) :) jak kto woli :) nazywam sie Wojtek, bylem redaktorem na stronie przed ostatnia zmiana :) a teraz tez jakoś brakuje trochę czasu żeby sie zgłosić :D poza tym jestem Studentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach, specjalność Automatyzacja i robotyzacja procesów odlewniczych :). Interesuje sie BVB09, Juventusem Turyn i Atletico Mineiro :) a poza piłką to Sztuki walk konkretnie MMA i BJJ oraz formułą 1 a konkretniej Scuderia Ferrari :D

pozdrawiam wszystkich :)
Witam również, jestem Jacare(zinho) :) jak kto woli :) nazywam sie Wojtek, bylem redaktorem na stronie przed ostatnia zmiana :) a teraz tez jakoś brakuje trochę czasu żeby sie zgłosić :D poza tym jestem Studentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach, specjalność Automatyzacja i robotyzacja procesów odlewniczych :). Interesuje sie BVB09, Juventusem Turyn i Atletico Mineiro :) a poza piłką to Sztuki walk konkretnie MMA i BJJ oraz formułą 1 a konkretniej Scuderia Ferrari :D

pozdrawiam wszystkich :)
8 czerwca 2007, 20:06 [cytuj]
a ja nie jestem redaktorem i jest git. jestem fanem Borussi Dortmund. a o sobie to nigdy nie pissze bo lubie byc tajemnica, a poza tym to w dzisiejszych czasach jest to nie bezpieczne
a ja nie jestem redaktorem i jest git. jestem fanem Borussi Dortmund. a o sobie to nigdy nie pissze bo lubie byc tajemnica, a poza tym to w dzisiejszych czasach jest to nie bezpieczne
8 czerwca 2007, 21:11 [cytuj]
elo tu Rulez260 z Żyrowej( opolskie dla niekumatych) bvb, hip hop, fantastyka szeroko pojęta to ja Uczę się w elitarnym liceum im. Sienkiewicza w Kożlu

Zycie można przeżyć na dwa sposoby: albo tak, że nic nie jest cudem, albo tak, że wszystko jest cudem
elo tu Rulez260 z Żyrowej( opolskie dla niekumatych) bvb, hip hop, fantastyka szeroko pojęta to ja Uczę się w elitarnym liceum im. Sienkiewicza w Kożlu

Zycie można przeżyć na dwa sposoby: albo tak, że nic nie jest cudem, albo tak, że wszystko jest cudem
8 czerwca 2007, 21:33 [cytuj]
Troche zejde z tematu, wybaczcie. Rulez260 grasz w juniorach Victoria Żyrowa? Gratuluje awansu do drugiej ligi :D Tak wogóle to witam wszystkich, jestem Damian i mam 18 lat. Interesuje się grafiką komputerową, językiem HTM-L, PHP by przemo (mam własne forum z turniejami fifa:D). Chodze do Liceum, kocham (BVB) , sport i komputery.
Troche zejde z tematu, wybaczcie. [b]Rulez260[/b] grasz w juniorach Victoria Żyrowa? Gratuluje awansu do drugiej ligi :D Tak wogóle to witam wszystkich, jestem Damian i mam 18 lat. Interesuje się grafiką komputerową, językiem HTM-L, PHP by przemo (mam własne forum z turniejami fifa:D). Chodze do Liceum, kocham (BVB) , sport i komputery.
8 czerwca 2007, 22:25 [cytuj]
Witam Serdecznie ! Mam na imię Marek, jestem z Jaworzna i własnie niedawno stuknela mi rowna 20 :P (coz starosc nie radosc) . Jestem Newsmanem na Naszej stronie borussia.com.pl . Interesuje sie sportem, głownie piłką nożną, muzyką trance & progressive i oczywiscie kibicuje Borussii Dortmund. Studiuje w systemie dziennym na UŚ na kierunku Ochrona Srodowiska. Witam wszystkich raz jeszcze !
Stworzmy razem potężny serwis fanów BVB !!
Witam Serdecznie ! Mam na imię Marek, jestem z Jaworzna i własnie niedawno stuknela mi rowna 20 :P (coz starosc nie radosc) . Jestem Newsmanem na Naszej stronie borussia.com.pl . Interesuje sie sportem, głownie piłką nożną, muzyką trance & progressive i oczywiscie kibicuje Borussii Dortmund. Studiuje w systemie dziennym na UŚ na kierunku Ochrona Srodowiska. Witam wszystkich raz jeszcze !
Stworzmy razem potężny serwis fanów BVB !!
8 czerwca 2007, 22:38 [cytuj]
Tomi
Lat :18
Zawód: leń :)
Jestem w miare normalnym człowiekiem, interesuje sie wszystkim, na codzien opie.dalam sie:)
Ostatnio zaczelem tuningowac obudowe, dzieki koledze z starego forum :)
Tomi
Lat :18
Zawód: leń :)
Jestem w miare normalnym człowiekiem, interesuje sie wszystkim, na codzien opie.dalam sie:)
Ostatnio zaczelem tuningowac obudowe, dzieki koledze z starego forum :)
8 czerwca 2007, 22:56 [cytuj]
Witam :D
Mam na imię Adam jestem ze Skokowej takiej małej mieściny niedaleko Wrocka a obecnie mieszka i pracuje w UK. BVB Kocham już ponad 10 latek :D i cały czas śledzę ich poczytania i chciałbym się kiedyś wybrać na Westfalenstadion tzn Signal Iduna Park :D na jakiś meczyk więc może kiedyś wspólnie jakiś wyjazd zorganizujemy :D
pozdro dla wszystkich
Witam :D
Mam na imię Adam jestem ze Skokowej takiej małej mieściny niedaleko Wrocka a obecnie mieszka i pracuje w UK. BVB Kocham już ponad 10 latek :D i cały czas śledzę ich poczytania i chciałbym się kiedyś wybrać na Westfalenstadion tzn Signal Iduna Park :D na jakiś meczyk więc może kiedyś wspólnie jakiś wyjazd zorganizujemy :D
pozdro dla wszystkich
9 czerwca 2007, 14:29 [cytuj]
witam :]

jestesm squbus...i wszystko jasne :-P
witam :]

jestesm squbus...i wszystko jasne :-P
11 czerwca 2007, 17:08 [cytuj]
Witam po raz kolejny !

mam nadzieję że to będzie już zdecydowanie jedyne wielkie polskie forum kibiców BVB :) Ile to ja już razy zakladalem konto na forach BVB , ahhhh :P
Witam po raz kolejny !

mam nadzieję że to będzie już zdecydowanie jedyne wielkie polskie forum kibiców BVB :) Ile to ja już razy zakladalem konto na forach BVB , ahhhh :P
11 czerwca 2007, 17:11 [cytuj]
Kuba z Zabrza. Gram w juniorach w klubie Społem Zabrze. Jestem kibicem Borussia Dortmund (ja wszyscy tutaj) i Górnika Zabrze. Interesuje sie piłka nozną, grafiką (a jak mi to idzie to juz sami oceńcie), komputerami, ciężarówkami i wiele innych..

Pozdrawiam wszystkich

BVB FOREVER

[color=green]proponuję temat przykleić ... tu będą sie witać wszyscy nowi userzy ... [/color]
Kuba z Zabrza. Gram w juniorach w klubie Społem Zabrze. Jestem kibicem Borussia Dortmund (ja wszyscy tutaj) i Górnika Zabrze. Interesuje sie piłka nozną, grafiką (a jak mi to idzie to juz sami oceńcie), komputerami, ciężarówkami i wiele innych..

Pozdrawiam wszystkich

BVB FOREVER

[color=green][b]proponuję temat przykleić ... tu będą sie witać wszyscy nowi userzy ...[/b] [/color]
11 czerwca 2007, 22:03 [cytuj]
Hejka jestem Remek i mieszkam w Hamm 40 km od Dortmundu.Jak widze to jako 34latek jestem starym drewnem wsrod nas ale to zadna bariera.Opowiadanie o meczach z mojej strony moze by ktos odebral jako wywyzszanie sie,bo bylem na wielu od 17lat,dom, wyjazd i zagranica,ale najlepszy to final z Juve.Pozdro Dla wszystkich fanow BVB.P.S. swietna strona.
Hejka jestem Remek i mieszkam w Hamm 40 km od Dortmundu.Jak widze to jako 34latek jestem starym drewnem wsrod nas ale to zadna bariera.Opowiadanie o meczach z mojej strony moze by ktos odebral jako wywyzszanie sie,bo bylem na wielu od 17lat,dom, wyjazd i zagranica,ale najlepszy to final z Juve.Pozdro Dla wszystkich fanow BVB.P.S. swietna strona.
18 czerwca 2007, 17:21 [cytuj]
Elo jestem Rafał mieszkam w Holandii. Jestem kbicem Borussi Dortmund, GKSu Katowice, Banika Ostrava oraz Inter Mediolanu. Interesuje sie piłką nożną, tuningiem samochodowym itd. Narazie tyle :)
Elo jestem Rafał mieszkam w Holandii. Jestem kbicem Borussi Dortmund, GKSu Katowice, Banika Ostrava oraz Inter Mediolanu. Interesuje sie piłką nożną, tuningiem samochodowym itd. Narazie tyle :)
19 czerwca 2007, 18:10 [cytuj]
Siema, jestem Tomek. Mieszkam w Dzierżoniowie, 50 km od Wrocławia. Jestem kibicem Borussi Dortmund. Temu klubowi kibicuje juz 7 lat. Byłem na jednym meczu BVB, ale nie w Dortmundzie tylko w Hannoverze (byłem u wujka) na meczu z Hannover 96. Ale w przyszłym sezonie planuje wypad na jakiś meczyk do Dortmundu.
Siema, jestem Tomek. Mieszkam w Dzierżoniowie, 50 km od Wrocławia. Jestem kibicem Borussi Dortmund. Temu klubowi kibicuje juz 7 lat. Byłem na jednym meczu BVB, ale nie w Dortmundzie tylko w Hannoverze (byłem u wujka) na meczu z Hannover 96. Ale w przyszłym sezonie planuje wypad na jakiś meczyk do Dortmundu.
27 czerwca 2007, 23:23 [cytuj]
Elo... 8-)

Wita Was "duma" Politechniki Gdańskiej, kibic wierny jak pies i człowiek uzależniony od wielu rzeczy (chociażby piękne kobiety i trance)... :mrgreen:
Elo... 8-)

Wita Was "duma" Politechniki Gdańskiej, kibic wierny jak pies i człowiek uzależniony od wielu rzeczy (chociażby piękne kobiety i trance)... :mrgreen:
28 czerwca 2007, 13:51 [cytuj]
Kolejny czlowiek z 3miasta na stronie :)

Jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Z BVB juz 10 rok leci. Niedlugo bede mogl powiedziec ze jestem fanem Borussii przez pol zycia :D
Kolejny czlowiek z 3miasta na stronie :)

Jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Z BVB juz 10 rok leci. Niedlugo bede mogl powiedziec ze jestem fanem Borussii przez pol zycia :D
28 czerwca 2007, 21:59 [cytuj]
Część tu Tomek mam 15 lat z bvb od 6 lat. Mój wójek mieszka w Dortmundzie i od niego co roku dostaję gadżety związane z bvb. Posiadam już 7 koszulek, 5 szali, plecak, karnet na sezon 20056, autograf Odonkora, smycz, 2 ogromne flagi, rękawice, naklejki...
Z bvb będę na zawsze! Byłem też na meczu Sigma Olomuniec- BvB i tam zdobyłem podpisy Weidenfelera, Brzenski i Kruski. Pozdro dla BvB!!!!!!
Część tu Tomek mam 15 lat z bvb od 6 lat. Mój wójek mieszka w Dortmundzie i od niego co roku dostaję gadżety związane z bvb. Posiadam już 7 koszulek, 5 szali, plecak, karnet na sezon 20056, autograf Odonkora, smycz, 2 ogromne flagi, rękawice, naklejki...
Z bvb będę na zawsze! Byłem też na meczu Sigma Olomuniec- BvB i tam zdobyłem podpisy Weidenfelera, Brzenski i Kruski. Pozdro dla BvB!!!!!!
6 lipca 2007, 12:38 [cytuj]
To jeszcze ja :-P
Mam na imię Marcin (ksywka Marcion) jestem z Bydgoszczy. Jestem newsmanem na naszej stronie borussia.com.pl . Moje zainteresowania to : Pilka Nozna, Speedway, Siatkowka, Internet i oczywiscie nasza kochana Borussia.
Pozdrawiam wszystkich fanów BvB !!! 8-)
To jeszcze ja :-P
Mam na imię Marcin (ksywka Marcion) jestem z Bydgoszczy. Jestem newsmanem na naszej stronie borussia.com.pl . Moje zainteresowania to : Pilka Nozna, Speedway, Siatkowka, Internet i oczywiscie nasza kochana Borussia.
Pozdrawiam wszystkich fanów BvB !!! 8-)
18 lipca 2007, 22:20 [cytuj]
elo

Nazywam się Norbert mieszkam w Niemczy, koło Dzierżoniowa 50km od Wrocławia ;-)
Rocznikowo 17...ale skończę po 1 września :-)
Zainteresowania: Lazio, Piłka Nożna, Bilard, Skoki Narciarskie, Internet, Hip-Hop itd.
Sympatyzuje Borussii od 3 lat. pozdro
elo

Nazywam się Norbert mieszkam w Niemczy, koło Dzierżoniowa 50km od Wrocławia ;-)
Rocznikowo 17...ale skończę po 1 września :-)
Zainteresowania: Lazio, Piłka Nożna, Bilard, Skoki Narciarskie, Internet, Hip-Hop itd.
Sympatyzuje Borussii od 3 lat. pozdro
1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 5 4 1 0 13
2. Eintracht Frankfurt 5 4 0 1 12
3. RB Lipsk 5 3 2 0 11
4. Bayer Leverkusen 5 3 1 1 10
5. Borussia Dortmund 5 3 1 1 10
6. 1. FC Heidenheim 5 3 0 2 9
7. SC Freiburg 5 3 0 2 9
8. VfB Stuttgart 5 2 2 1 8
9. Union Berlin 5 2 2 1 8
10. Werder Brema 5 2 2 1 8
11. Borussia Mönchengladbach 5 2 0 3 6
12. FSV Mainz 5 1 2 2 5
13. VfL Wolfsburg 5 1 1 3 4
14. FC St. Pauli 5 1 1 3 4
15. FC Augsburg 5 1 1 3 4
16. TSG 1899 Hoffenheim 5 1 0 4 3
17. VfL Bochum 5 0 1 4 1
18. Holstein Kiel 5 0 1 4 1
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. Dariopol 48
2. Alex3110 43
3. szymmonn 41
4. mlabedz17 41
5. mick82 41
6. Seiano 40
7. DuRiK 39
8. geniu 39
9. Szerlok86SH 39
10. ASFA 39
cała tabela
shoutbox
wola
wola 2 minut temu

dlatego Hummels musiał odejść super piłkarz, ale poza nim morda od ucha do ucha i parcie na szkło

wola
wola 6 minut temu

w tym sezonie Sabitzer jeszcze nie zaistniał, a po postawieniu się Sahinowi zginął z radaru

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 18 minut temu

Sabi nie zaczyna pewnie dlatego, że tyko Can jest typową 6. A Gros jest aktualnie w lepszej formie.

wola
wola 25 minut temu

ostatnio nawet wynik 3:0 nie dawał wygranej

Alex3110
Alex3110 28 minut temu

Bo drugiej niestety nie będę widział :)

Alex3110
Alex3110 29 minut temu

Liczę, że mecz będzie roztrzygniety w pierwszej połowie

wola
wola 30 minut temu

też tak myślę

Alex3110
Alex3110 31 minut temu

Bardzo dobrze, po to zostali zakontraktowani

wola
wola 32 minut temu

cała ''5''

wola
wola 33 minut temu

to po pierwsze. Po drugie wszyscy nowi w pierwszej ''11"

Alex3110
Alex3110 34 minut temu

Skład ok.

wola
wola 39 minut temu

tylko jedna zmiana!!!!

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 49 minut temu

Coś czuję że on ma na pieńku z Sahinem

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 49 minut temu

Sabitzer ławka

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 50 minut temu

Beier w podstawie

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 godzin temu

koniec28 Znalazłem ostatnio soccerfullmatch.com

aguero82
aguero82 2 godzin temu

Campbella widziałem kilka razy w meczach młodzieżówki. Posturą jak i stylem gry przypomina mi Daniego Olmo. Oby dorównał mu klasą piłkarską.

Alex3110
Alex3110 6 godzin temu

Wygrają.

Kapolini76
Kapolini76 Dzisiaj, 05:11

Jeszcze nie widziałem tego Campbella w akcji jest aż tak dobry?

Kapolini76
Kapolini76 Dzisiaj, 05:06

Jutro wystrzeli Couto i Guirassy postrzelają zobaczycie będzie dobrze zawsze BVB

Kapolini76
Kapolini76 Dzisiaj, 05:04

Pewnie że drużyna to nie tylko 1 zawodnik w gazie ale taki czasem potrafi pociągnąć za sobą innych tak szczerze to bardziej mi szkoda samego zawodnika bo kiedy tylko ma swój szczyt formy to przydarza mu się kontuzja ale taki klub jak BVB na pewno nie może bazować tylko na 1 zawodniku w formie

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 22:57

Na viaplay są mecze dostępne do obejrzenia 48h po meczu

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 22:57

I tacy do zawodnicy szklanki... ale druzyna to nie tylko jeden zawodnik w gazie

koniec28
koniec28 Wczoraj, 22:20

Wie ktoś może gdzie obejrzę powtórki z meczy ? Zaczynają mi się studia zaocznie i chciałbym wieczorami z odtworzenia móc nadrobić mecze nie znając wyniku.

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 18:00

Sahin na konferencji powiedział, że ustawienie z Beierem i Guirassym jako 2 napastników jest bardzo prawdopodobne w jutrzejszym spotkaniu

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 17:40

A na serio to na pewno przesunąć Campbella do pierwszego zespołu.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 17:37

Pewnie Sahin dosypał im coś do jedzenia żeby nie musiał używać skrzydłowych

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 16:26

Też jestem zdania że damy radę jednak mimo wszystko Adeyemni był w gazie szkoda ma pecha chłopak

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 16:07

Trzeba być dobrej myśli jeżeli zespół dalej będzie grał jak dobrze naoliwiona maszyna to kazdy kto wskoczy na zastępwsto Adeyemiego będzie grał dobrze. A jeżeli zespół będzie grał jak w Stuttgarcie to nawet 10 Adeyemich nie pomoże

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 13:54

Czyli jednak 1,5 miesiąca przerwy

statystyki
Użytkownicy online: aguero82, BVB Super
Gości online: 25
Zarejestrowanych użytkowników: 10180
Ostatnio zarejestrowany: Mariusz
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem