Forum dyskusyjne
8 czerwca 2007, 14:15 [cytuj]
Temat będzie służył do przywitania się nowgo usera z inny użytkownikami forum.
Temat będzie służył do przywitania się nowgo usera z inny użytkownikami forum.
8 czerwca 2007, 16:51 [cytuj]
Siema wszystkim Tu Diego niektórzy mogą mnie pamietąc z tego, że wieki temu byłem newsmenem i felietonistą na naszej kochanej stronce i przeżyłem kilka reaktywyacji owej stronki. Niestety z braku czasu nie mogłem zostać newsmenem. Kto wie może jeszcze kiedyś wróce oczywiscie o ile mnie zechcą Pozdro i mam nadzieje ze forko urosnie w sile
Siema wszystkim :) Tu Diego :) niektórzy mogą mnie pamietąc z tego, że wieki temu byłem newsmenem i felietonistą na naszej kochanej stronce i przeżyłem kilka reaktywyacji owej stronki. Niestety z braku czasu nie mogłem zostać newsmenem. Kto wie może jeszcze kiedyś wróce oczywiscie o ile mnie zechcą :P Pozdro i mam nadzieje ze forko urosnie w sile :)
8 czerwca 2007, 20:06 [cytuj]
a ja nie jestem redaktorem i jest git. jestem fanem Borussi Dortmund. a o sobie to nigdy nie pissze bo lubie byc tajemnica, a poza tym to w dzisiejszych czasach jest to nie bezpieczne
a ja nie jestem redaktorem i jest git. jestem fanem Borussi Dortmund. a o sobie to nigdy nie pissze bo lubie byc tajemnica, a poza tym to w dzisiejszych czasach jest to nie bezpieczne
8 czerwca 2007, 21:11 [cytuj]
elo tu Rulez260 z Żyrowej( opolskie dla niekumatych) bvb, hip hop, fantastyka szeroko pojęta to ja Uczę się w elitarnym liceum im. Sienkiewicza w Kożlu
Zycie można przeżyć na dwa sposoby: albo tak, że nic nie jest cudem, albo tak, że wszystko jest cudem
elo tu Rulez260 z Żyrowej( opolskie dla niekumatych) bvb, hip hop, fantastyka szeroko pojęta to ja Uczę się w elitarnym liceum im. Sienkiewicza w Kożlu
Zycie można przeżyć na dwa sposoby: albo tak, że nic nie jest cudem, albo tak, że wszystko jest cudem
8 czerwca 2007, 21:33 [cytuj]
Troche zejde z tematu, wybaczcie. Rulez260 grasz w juniorach Victoria Żyrowa? Gratuluje awansu do drugiej ligi Tak wogóle to witam wszystkich, jestem Damian i mam 18 lat. Interesuje się grafiką komputerową, językiem HTM-L, PHP by przemo (mam własne forum z turniejami fifa). Chodze do Liceum, kocham (BVB) , sport i komputery.
Troche zejde z tematu, wybaczcie. [b]Rulez260[/b] grasz w juniorach Victoria Żyrowa? Gratuluje awansu do drugiej ligi :D Tak wogóle to witam wszystkich, jestem Damian i mam 18 lat. Interesuje się grafiką komputerową, językiem HTM-L, PHP by przemo (mam własne forum z turniejami fifa:D). Chodze do Liceum, kocham (BVB) , sport i komputery.
8 czerwca 2007, 22:25 [cytuj]
Witam Serdecznie ! Mam na imię Marek, jestem z Jaworzna i własnie niedawno stuknela mi rowna 20 (coz starosc nie radosc) . Jestem Newsmanem na Naszej stronie borussia.com.pl . Interesuje sie sportem, głownie piłką nożną, muzyką trance & progressive i oczywiscie kibicuje Borussii Dortmund. Studiuje w systemie dziennym na UŚ na kierunku Ochrona Srodowiska. Witam wszystkich raz jeszcze !
Stworzmy razem potężny serwis fanów BVB !!
Witam Serdecznie ! Mam na imię Marek, jestem z Jaworzna i własnie niedawno stuknela mi rowna 20 :P (coz starosc nie radosc) . Jestem Newsmanem na Naszej stronie borussia.com.pl . Interesuje sie sportem, głownie piłką nożną, muzyką trance & progressive i oczywiscie kibicuje Borussii Dortmund. Studiuje w systemie dziennym na UŚ na kierunku Ochrona Srodowiska. Witam wszystkich raz jeszcze !
Stworzmy razem potężny serwis fanów BVB !!
8 czerwca 2007, 22:38 [cytuj]
Tomi
Lat :18
Zawód: leń
Jestem w miare normalnym człowiekiem, interesuje sie wszystkim, na codzien opie.dalam sie
Ostatnio zaczelem tuningowac obudowe, dzieki koledze z starego forum
Tomi
Lat :18
Zawód: leń :)
Jestem w miare normalnym człowiekiem, interesuje sie wszystkim, na codzien opie.dalam sie:)
Ostatnio zaczelem tuningowac obudowe, dzieki koledze z starego forum :)
8 czerwca 2007, 22:56 [cytuj]
Witam
Mam na imię Adam jestem ze Skokowej takiej małej mieściny niedaleko Wrocka a obecnie mieszka i pracuje w UK. BVB Kocham już ponad 10 latek i cały czas śledzę ich poczytania i chciałbym się kiedyś wybrać na Westfalenstadion tzn Signal Iduna Park na jakiś meczyk więc może kiedyś wspólnie jakiś wyjazd zorganizujemy
pozdro dla wszystkich
Witam :D
Mam na imię Adam jestem ze Skokowej takiej małej mieściny niedaleko Wrocka a obecnie mieszka i pracuje w UK. BVB Kocham już ponad 10 latek :D i cały czas śledzę ich poczytania i chciałbym się kiedyś wybrać na Westfalenstadion tzn Signal Iduna Park :D na jakiś meczyk więc może kiedyś wspólnie jakiś wyjazd zorganizujemy :D
pozdro dla wszystkich
9 czerwca 2007, 14:29 [cytuj]
witam
jestesm squbus...i wszystko jasne :-P
witam :]
jestesm squbus...i wszystko jasne :-P
11 czerwca 2007, 17:08 [cytuj]
Witam po raz kolejny !
mam nadzieję że to będzie już zdecydowanie jedyne wielkie polskie forum kibiców BVB Ile to ja już razy zakladalem konto na forach BVB , ahhhh
Witam po raz kolejny !
mam nadzieję że to będzie już zdecydowanie jedyne wielkie polskie forum kibiców BVB :) Ile to ja już razy zakladalem konto na forach BVB , ahhhh :P
11 czerwca 2007, 17:11 [cytuj]
Kuba z Zabrza. Gram w juniorach w klubie Społem Zabrze. Jestem kibicem Borussia Dortmund (ja wszyscy tutaj) i Górnika Zabrze. Interesuje sie piłka nozną, grafiką (a jak mi to idzie to juz sami oceńcie), komputerami, ciężarówkami i wiele innych..
Pozdrawiam wszystkich
BVB FOREVER
[color=green]proponuję temat przykleić ... tu będą sie witać wszyscy nowi userzy ... [/color]
Kuba z Zabrza. Gram w juniorach w klubie Społem Zabrze. Jestem kibicem Borussia Dortmund (ja wszyscy tutaj) i Górnika Zabrze. Interesuje sie piłka nozną, grafiką (a jak mi to idzie to juz sami oceńcie), komputerami, ciężarówkami i wiele innych..
Pozdrawiam wszystkich
BVB FOREVER
[color=green][b]proponuję temat przykleić ... tu będą sie witać wszyscy nowi userzy ...[/b] [/color]
11 czerwca 2007, 22:03 [cytuj]
Hejka jestem Remek i mieszkam w Hamm 40 km od Dortmundu.Jak widze to jako 34latek jestem starym drewnem wsrod nas ale to zadna bariera.Opowiadanie o meczach z mojej strony moze by ktos odebral jako wywyzszanie sie,bo bylem na wielu od 17lat,dom, wyjazd i zagranica,ale najlepszy to final z Juve.Pozdro Dla wszystkich fanow BVB.P.S. swietna strona.
Hejka jestem Remek i mieszkam w Hamm 40 km od Dortmundu.Jak widze to jako 34latek jestem starym drewnem wsrod nas ale to zadna bariera.Opowiadanie o meczach z mojej strony moze by ktos odebral jako wywyzszanie sie,bo bylem na wielu od 17lat,dom, wyjazd i zagranica,ale najlepszy to final z Juve.Pozdro Dla wszystkich fanow BVB.P.S. swietna strona.
18 czerwca 2007, 17:21 [cytuj]
Elo jestem Rafał mieszkam w Holandii. Jestem kbicem Borussi Dortmund, GKSu Katowice, Banika Ostrava oraz Inter Mediolanu. Interesuje sie piłką nożną, tuningiem samochodowym itd. Narazie tyle
Elo jestem Rafał mieszkam w Holandii. Jestem kbicem Borussi Dortmund, GKSu Katowice, Banika Ostrava oraz Inter Mediolanu. Interesuje sie piłką nożną, tuningiem samochodowym itd. Narazie tyle :)
19 czerwca 2007, 18:10 [cytuj]
Siema, jestem Tomek. Mieszkam w Dzierżoniowie, 50 km od Wrocławia. Jestem kibicem Borussi Dortmund. Temu klubowi kibicuje juz 7 lat. Byłem na jednym meczu BVB, ale nie w Dortmundzie tylko w Hannoverze (byłem u wujka) na meczu z Hannover 96. Ale w przyszłym sezonie planuje wypad na jakiś meczyk do Dortmundu.
Siema, jestem Tomek. Mieszkam w Dzierżoniowie, 50 km od Wrocławia. Jestem kibicem Borussi Dortmund. Temu klubowi kibicuje juz 7 lat. Byłem na jednym meczu BVB, ale nie w Dortmundzie tylko w Hannoverze (byłem u wujka) na meczu z Hannover 96. Ale w przyszłym sezonie planuje wypad na jakiś meczyk do Dortmundu.
27 czerwca 2007, 23:23 [cytuj]
Elo... 8-)
Wita Was "duma" Politechniki Gdańskiej, kibic wierny jak pies i człowiek uzależniony od wielu rzeczy (chociażby piękne kobiety i trance)... :mrgreen:
Elo... 8-)
Wita Was "duma" Politechniki Gdańskiej, kibic wierny jak pies i człowiek uzależniony od wielu rzeczy (chociażby piękne kobiety i trance)... :mrgreen:
28 czerwca 2007, 13:51 [cytuj]
Kolejny czlowiek z 3miasta na stronie
Jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Z BVB juz 10 rok leci. Niedlugo bede mogl powiedziec ze jestem fanem Borussii przez pol zycia
Kolejny czlowiek z 3miasta na stronie :)
Jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Z BVB juz 10 rok leci. Niedlugo bede mogl powiedziec ze jestem fanem Borussii przez pol zycia :D
28 czerwca 2007, 21:59 [cytuj]
Część tu Tomek mam 15 lat z bvb od 6 lat. Mój wójek mieszka w Dortmundzie i od niego co roku dostaję gadżety związane z bvb. Posiadam już 7 koszulek, 5 szali, plecak, karnet na sezon 2005 6, autograf Odonkora, smycz, 2 ogromne flagi, rękawice, naklejki...
Z bvb będę na zawsze! Byłem też na meczu Sigma Olomuniec- BvB i tam zdobyłem podpisy Weidenfelera, Brzenski i Kruski. Pozdro dla BvB!!!!!!
Część tu Tomek mam 15 lat z bvb od 6 lat. Mój wójek mieszka w Dortmundzie i od niego co roku dostaję gadżety związane z bvb. Posiadam już 7 koszulek, 5 szali, plecak, karnet na sezon 2005 6, autograf Odonkora, smycz, 2 ogromne flagi, rękawice, naklejki...
Z bvb będę na zawsze! Byłem też na meczu Sigma Olomuniec- BvB i tam zdobyłem podpisy Weidenfelera, Brzenski i Kruski. Pozdro dla BvB!!!!!!
6 lipca 2007, 12:38 [cytuj]
To jeszcze ja :-P
Mam na imię Marcin (ksywka Marcion) jestem z Bydgoszczy. Jestem newsmanem na naszej stronie borussia.com.pl . Moje zainteresowania to : Pilka Nozna, Speedway, Siatkowka, Internet i oczywiscie nasza kochana Borussia.
Pozdrawiam wszystkich fanów BvB !!! 8-)
To jeszcze ja :-P
Mam na imię Marcin (ksywka Marcion) jestem z Bydgoszczy. Jestem newsmanem na naszej stronie borussia.com.pl . Moje zainteresowania to : Pilka Nozna, Speedway, Siatkowka, Internet i oczywiscie nasza kochana Borussia.
Pozdrawiam wszystkich fanów BvB !!! 8-)
18 lipca 2007, 22:20 [cytuj]
elo
Nazywam się Norbert mieszkam w Niemczy, koło Dzierżoniowa 50km od Wrocławia ;-)
Rocznikowo 17...ale skończę po 1 września :-)
Zainteresowania: Lazio, Piłka Nożna, Bilard, Skoki Narciarskie, Internet, Hip-Hop itd.
Sympatyzuje Borussii od 3 lat. pozdro
elo
Nazywam się Norbert mieszkam w Niemczy, koło Dzierżoniowa 50km od Wrocławia ;-)
Rocznikowo 17...ale skończę po 1 września :-)
Zainteresowania: Lazio, Piłka Nożna, Bilard, Skoki Narciarskie, Internet, Hip-Hop itd.
Sympatyzuje Borussii od 3 lat. pozdro