Forum dyskusyjne
25 października 2010, 10:28 [cytuj]
Jak któs chce to na dzisiaj:
Pardubice - Ocelari Trinec 1 (czeska ekstraliga hokejowa)
Leeds(-1) - Cardiff 1 (handicap)
Magnitogorsk - Cherptowiec 1 (rosyjska esktraliga hokejowa)
skromnie za 200pln
Jak któs chce to na dzisiaj:
Pardubice - Ocelari Trinec 1 (czeska ekstraliga hokejowa)
Leeds(-1) - Cardiff 1 (handicap)
Magnitogorsk - Cherptowiec 1 (rosyjska esktraliga hokejowa)
skromnie za 200pln
25 listopada 2010, 19:29 [cytuj]
Trzeba przyznać,że ostatnio szczęście mi dopisuje, tym bardziej,że gram za naprawdę bardzo małe pieniądze :-)
Trzeba przyznać,że ostatnio szczęście mi dopisuje, tym bardziej,że gram za naprawdę bardzo małe pieniądze :-)
25 listopada 2010, 19:36 [cytuj]
Noo widzę, że stawiałeś na "pewniaków" mimo że jak wiadomo takich nigdy nie ma :-D No ale ci "lepsi" nie zawiedli jak widać. Kurde, jakbym był w tym momencie gdzieś obok to też bym taki kupon postawił :-D
Noo widzę, że stawiałeś na "pewniaków" mimo że jak wiadomo takich nigdy nie ma :-D No ale ci "lepsi" nie zawiedli jak widać. Kurde, jakbym był w tym momencie gdzieś obok to też bym taki kupon postawił :-D
25 listopada 2010, 22:29 [cytuj]
Ja miałem przez ostatni miesiąc chyba z 5 kuponów w których nie wszedł mi jeden mecz
zawsze do wygrania w okolicy 200zł za postawione 10zł. Mam nadzieje, że coś na weekend wejdzie :-)
Ja miałem przez ostatni miesiąc chyba z 5 kuponów w których nie wszedł mi jeden mecz :( zawsze do wygrania w okolicy 200zł za postawione 10zł. Mam nadzieje, że coś na weekend wejdzie :-)
25 listopada 2010, 22:32 [cytuj]
Przeważnie po 1 meczu dowalają kupony...
ale kiedyś w końcu wejdzie;p
Przeważnie po 1 meczu dowalają kupony... ;) ale kiedyś w końcu wejdzie;p
26 listopada 2010, 11:12 [cytuj]
Wczorajszy dzień panowie Valerenga z Norweskiego hokeja chyba nie jednemu humor popsuła mi 500zł koło nosa
Wczorajszy dzień panowie Valerenga z Norweskiego hokeja chyba nie jednemu humor popsuła mi 500zł koło nosa :(
11 grudnia 2010, 20:34 [cytuj]
Cholerne Wiochenheim taki fajniutki kuponik mi położyło. Ale w tym tygodniu i tak dzięki LM jestem do przodu.
Cholerne Wiochenheim taki fajniutki kuponik mi położyło. Ale w tym tygodniu i tak dzięki LM jestem do przodu.
11 grudnia 2010, 21:45 [cytuj]
Ja w tamtą sobotę zgarnąłem 100 :-) Jutro wieczorem wrzuce foto kuponu.
Ja w tamtą sobotę zgarnąłem 100 :-) Jutro wieczorem wrzuce foto kuponu.
11 grudnia 2010, 22:51 [cytuj]
Zawsze, właściwie co weekend, obstawiam całą Bundesligę - wszystkie mecze danej kolejki. Do tej pory wygrałem 1 większy kupon na około 200zł i do dziś sądzę, że był to wyczyn. :mrgreen: Tak cholernie ciężko BL jest obstawić...
Zawsze, właściwie co weekend, obstawiam całą Bundesligę - wszystkie mecze danej kolejki. Do tej pory wygrałem 1 większy kupon na około 200zł i do dziś sądzę, że był to wyczyn. :mrgreen: Tak cholernie ciężko BL jest obstawić...
13 grudnia 2010, 14:53 [cytuj]
Ja zacząłem grać na internecie. Wpłaciłem 100zł 100zł gratis dostałem tylko warunek by 100 od buka obrócić 3 krotnie po kursie 1.5 lub większym. Dobry interes zwłaszcza że już 2 razy obrócone dzięki Anahaim i BVB(-1)
Ja zacząłem grać na internecie. Wpłaciłem 100zł 100zł gratis dostałem tylko warunek by 100 od buka obrócić 3 krotnie po kursie 1.5 lub większym. Dobry interes zwłaszcza że już 2 razy obrócone dzięki Anahaim i BVB(-1) :)
14 stycznia 2011, 12:42 [cytuj]
Może jakies typy na dziś ?
Może jakies typy na dziś ? ;)
14 stycznia 2011, 14:12 [cytuj]
Na ten weekend, Koeln wygląda fatalnie.
Kurs ok. 2 zł na ich przeciwników dość wysoki, bo ponoć w drużynie Matuszczyka u 5graczy wykryto H1N1, z czego od 3 z pierwszego składu;d m.in. Jajalo.
Na ten weekend, Koeln wygląda fatalnie.
Kurs ok. 2 zł na ich przeciwników dość wysoki, bo ponoć w drużynie Matuszczyka u 5graczy wykryto H1N1, z czego od 3 z pierwszego składu;d m.in. Jajalo.
15 stycznia 2011, 01:17 [cytuj]
Z ligi niemieckiej:
goalfest.pl/2011/01/typ-goalfest-pl-nr-132-vfl-wolfsburg-bayern-monachium/
Z ligi angielskiej:
goalfest.pl/2011/01/typ-goalfest-pl-nr-131-chelsea-londyn-blackburn-rovers/
Poza tym ogólnie polecam Goalfest.pl, pod względem skuteczności zdecydowanie najlepsza strona z typami w internecie (poprzedni rok zamknięty ponad czterema tysiącami zysku, w dwa tygodnie 2011 roku już piętnaście tysięcy zysku). Jeżeli możecie, polecajcie ją znajomym, bo mam spore problemy z jej promocją, nawet pomimo imponujących wyników.
Z ligi niemieckiej:
http://goalfest.pl/2011/01/typ-goalfest-pl-nr-132-vfl-wolfsburg-bayern-monachium/
Z ligi angielskiej:
http://goalfest.pl/2011/01/typ-goalfest-pl-nr-131-chelsea-londyn-blackburn-rovers/
Poza tym ogólnie polecam [b]Goalfest.pl[/b], pod względem skuteczności zdecydowanie najlepsza strona z typami w internecie (poprzedni rok zamknięty ponad czterema tysiącami zysku, w dwa tygodnie 2011 roku już piętnaście tysięcy zysku). Jeżeli możecie, polecajcie ją znajomym, bo mam spore problemy z jej promocją, nawet pomimo imponujących wyników.
15 stycznia 2011, 08:50 [cytuj]
Dawno ie miałem takiego dnia
Tzw. Dzien na ogromny plus. Dzięki Borussii 
Teraz można spokojnie jechac pokonać smerfów na WS i Farmerów na AA a potem nic tylko odebrac patere i Świętować przez tydzień
Dawno ie miałem takiego dnia :) Tzw. Dzien na ogromny plus. Dzięki Borussii :)
Teraz można spokojnie jechac pokonać smerfów na WS i Farmerów na AA a potem nic tylko odebrac patere i Świętować przez tydzień :)
18 stycznia 2011, 01:04 [cytuj]
goalfest.pl/2011/01/typ-goalfest-pl-nr-135-korea-poludniowa-indie/ - polecam typ na dzisiaj. Puchar Azji, Korea Południowa - Indie
http://goalfest.pl/2011/01/typ-goalfest-pl-nr-135-korea-poludniowa-indie/ - polecam typ na dzisiaj. Puchar Azji, Korea Południowa - Indie
30 stycznia 2011, 14:01 [cytuj]
Mój wczorajszy kupon:
[color=green]Werder - Bayern 2 1,65 [/color]
[color=red]Schalke - Hoffenheim 1 1,65[/color]
[color=green]Wolfsburg - Dortmund 2 1,85[/color]
[color=green]Lille - Lens 1 1,33[/color]
[color=green]FC Brugge - Antwerp 1 1,35[/color]
[color=green]Panathinaikos - Ergotelis 1 1,25[/color]
[color=green]Hercules - Barcelona 2 1,15[/color]
[color=green]Djokovic - Murray 1 1,57[/color]
[color=green]Alkmaar - Venlo 1 1,22[/color]
[color=green]San Antonio - Houston 1 1,24[/color]
[color=green]Tau Vitoria - Malaga 1 1,21[/color]
Stawka: 2 zł
Do Wygrania: 65 zł 75 gr
J**ać Schalkeeeee :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
Mój wczorajszy kupon:
[color=green]Werder - Bayern 2 1,65 [/color]
[color=red]Schalke - Hoffenheim 1 1,65[/color]
[color=green]Wolfsburg - Dortmund 2 1,85[/color]
[color=green]Lille - Lens 1 1,33[/color]
[color=green]FC Brugge - Antwerp 1 1,35[/color]
[color=green]Panathinaikos - Ergotelis 1 1,25[/color]
[color=green]Hercules - Barcelona 2 1,15[/color]
[color=green]Djokovic - Murray 1 1,57[/color]
[color=green]Alkmaar - Venlo 1 1,22[/color]
[color=green]San Antonio - Houston 1 1,24[/color]
[color=green]Tau Vitoria - Malaga 1 1,21[/color]
Stawka: 2 zł
Do Wygrania: 65 zł 75 gr
J**ać Schalkeeeee :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
30 stycznia 2011, 14:34 [cytuj]
Masz nauczke,by na ku..y nie stawiać nigdy.
Masz nauczke,by na ku..y nie stawiać nigdy.
10 lutego 2011, 00:04 [cytuj]
Polska weszła, Kamerun pięknie... Ale niestety Niemcy zagrali po włosku a Włosi po niemiecku... A byłoby in plus na ten rok w stsach...
Polska weszła, Kamerun pięknie... Ale niestety Niemcy zagrali po włosku a Włosi po niemiecku... A byłoby in plus na ten rok w stsach...
7 marca 2011, 14:05 [cytuj]
"Karol1988" powiedział/a:
Ja zacząłem grać na internecie. Wpłaciłem 100zł 100zł gratis dostałem tylko warunek by 100 od buka obrócić 3 krotnie po kursie 1.5 lub większym. Dobry interes zwłaszcza że już 2 razy obrócone dzięki Anahaim i BVB(-1)

właśnie... ankieta na górze powinna dotyczyć buków internetowych, sts i wszystkie stacjonarki stają się przeżytkiem ze swoimi prowizjami, niskimi kursami i małymi ofertami, ja w bet365 dostałem do 200 pln drugie 200 i teraz też je muszę obrócić właśnie
właśnie... ankieta na górze powinna dotyczyć buków internetowych, sts i wszystkie stacjonarki stają się przeżytkiem ze swoimi prowizjami, niskimi kursami i małymi ofertami, ja w bet365 dostałem do 200 pln drugie 200 i teraz też je muszę obrócić właśnie :D
7 marca 2011, 17:32 [cytuj]
Ja w sobote 100 ojro nagralem mimo to niesmak pozostal bo na drugim kuponie Scunthorpe wygral ze Swansea 1-0 i poszlo 500 euruchöw,a 7 meczy siadlo,cöz takie zycie
Ja w sobote 100 ojro nagralem mimo to niesmak pozostal bo na drugim kuponie Scunthorpe wygral ze Swansea 1-0 i poszlo 500 euruchöw,a 7 meczy siadlo,cöz takie zycie