Forum dyskusyjne
11 września 2008, 06:44 [cytuj]
mi Niemcy zawaliły kupon i Turcy
mi Niemcy zawaliły kupon i Turcy :(
15 września 2008, 00:42 [cytuj]
ehh no i znowu Barcelona dała.. ciała :-/
img218.imageshack.us/img218/8090/hwscan00063hd3.jpg" alt="img218.imageshack.us/img218/8090/hwscan00063hd3.jpg" width="98%">
[img]http://img218.imageshack.us/img218/8090/hwscan00063hd3.jpg[/img]
15 września 2008, 02:33 [cytuj]
"Tomi" powiedział/a:
mi Niemcy zawaliły kupon i Turcy
A ja w tych meczach zastanawiałem się właśnie nad remisami... :mrgreen: Ale finalnie takowe rozstrzygnięcia wytypowałem w meczach Słowenia-Słowacja oraz Andora-Białoruś i się "przejechałem"... :-/
"ZesiQ" powiedział/a:
Lepiej już na nich nie stawiać... ;-) Ja skończyłem chyba z polską ligą i reprezentacją Szkocji... :mrgreen:
A ja w tych meczach zastanawiałem się właśnie nad remisami... :mrgreen: Ale finalnie takowe rozstrzygnięcia wytypowałem w meczach Słowenia-Słowacja oraz Andora-Białoruś i się "przejechałem"... :-/
[quote="ZesiQ"]ehh no i znowu Barcelona dała.. ciała :-/
15 września 2008, 13:33 [cytuj]
Polska liga i hiszpańska, największa kasa. Po raz kolejny to powtórzę
Mecze towarzyskie polecam odpuszczać, bo rzadko na nich można coś konkretnego wygrać. No chyba, że trafi się niespodzianki, ale to interes jednorazowy, ciężko go potem powtórzyć, a strata gwarantowana w dłuższym okresie..
A teraz polecam polowanie na over Barcelony, 3,5 nawet, może trzeba będzie chwilę poczekać, ale naprawdę warto. Można w sumie rozpocząć od spotkania ze Sportingiem, potem liga ewentualnie. Poza tym ze spotkań, które nas czekają niebawem, warto zwrócić uwagę na polskie zespoły w pucharach europejskich - oba są mocno overowe, w dobrej formie strzeleckiej i z przeciętną obroną.
Polska liga i hiszpańska, największa kasa. Po raz kolejny to powtórzę ;)
Mecze towarzyskie polecam odpuszczać, bo rzadko na nich można coś konkretnego wygrać. No chyba, że trafi się niespodzianki, ale to interes jednorazowy, ciężko go potem powtórzyć, a strata gwarantowana w dłuższym okresie..
A teraz polecam polowanie na over Barcelony, 3,5 nawet, może trzeba będzie chwilę poczekać, ale naprawdę warto. Można w sumie rozpocząć od spotkania ze Sportingiem, potem liga ewentualnie. Poza tym ze spotkań, które nas czekają niebawem, warto zwrócić uwagę na polskie zespoły w pucharach europejskich - oba są mocno overowe, w dobrej formie strzeleckiej i z przeciętną obroną.
19 września 2008, 22:04 [cytuj]
"Kiulik" powiedział/a:
A teraz polecam polowanie na over Barcelony, 3,5 nawet, może trzeba będzie chwilę poczekać, ale naprawdę warto. Można w sumie rozpocząć od spotkania ze Sportingiem
Weszło od razu. Myślałem, że będzie trzeba poczekać do spotkania z Gijon. Dalej jednak mogę poradzić grę na takie rozstrzygnięcie, bo puchary pucharami, a liga ligą. W dodatku Sporting to bardzo overowa drużyna.
Taka dobra rada dla grających u bukmachera studentów: nie grajcie w trakcie kampanii wrześniowej
Weszło od razu. Myślałem, że będzie trzeba poczekać do spotkania z Gijon. Dalej jednak mogę poradzić grę na takie rozstrzygnięcie, bo puchary pucharami, a liga ligą. W dodatku Sporting to bardzo overowa drużyna.
Taka dobra rada dla grających u bukmachera studentów: [u]nie grajcie w trakcie kampanii wrześniowej[/u] :D
20 września 2008, 10:59 [cytuj]
[color=green]Santander - Espoo 1 1,25
Sevilla - Salzburg 1 1,26[/color]
[color=red]Hamburg - Urziceni 1 1,29[/color]
[color=green]Sampdoria - Kowno 1 1,36
Omonia - Man.City 2 1,7
Varna - Stuttgart 2 1,85 [/color]
:-/
[color=green]Santander - Espoo 1 1,25
Sevilla - Salzburg 1 1,26[/color]
[color=red]Hamburg - Urziceni 1 1,29[/color]
[color=green]Sampdoria - Kowno 1 1,36
Omonia - Man.City 2 1,7
Varna - Stuttgart 2 1,85 [/color]
:-/
20 września 2008, 14:52 [cytuj]
no to widze,ze nie siadl Ci ten sam mecz ktory mi ;D
no to widze,ze nie siadl Ci ten sam mecz ktory mi ;D
23 września 2008, 16:26 [cytuj]
Co powiecie o tym kuponie?;D
Arsenal - Sheffield Utd 1 (Carling Cup)
Inter - Lecce 1
Juventus - Catania 1
Barcelona - Betis 1
Sevilla - Espanyol 1
Patrick - Rangers 2
Aston Villa - QPR 1
Lechia II Gdańsk - Wisła Kraków 2
Co powiecie o tym kuponie?;D
Arsenal - Sheffield Utd 1 (Carling Cup)
Inter - Lecce 1
Juventus - Catania 1
Barcelona - Betis 1
Sevilla - Espanyol 1
Patrick - Rangers 2
Aston Villa - QPR 1
Lechia II Gdańsk - Wisła Kraków 2
23 września 2008, 16:46 [cytuj]
sevilla mi smierdzi remisem a reszta meczów jest i na moim kuponie hehe :-D
sevilla mi smierdzi remisem :P a reszta meczów jest i na moim kuponie hehe :-D
23 września 2008, 17:21 [cytuj]
Ja juz sie w to nie bawie tyle kasy co przegrałem to łoooo. Zawsze jakis "pewniak" za 1.3 mnie wywali
Ja juz sie w to nie bawie tyle kasy co przegrałem to łoooo. Zawsze jakis "pewniak" za 1.3 mnie wywali
23 września 2008, 19:25 [cytuj]
mi też sevilla remisem cuchnie
mi też sevilla remisem cuchnie
23 września 2008, 20:15 [cytuj]
Ja gram codziennie i to glöwnie hokej,bo jest najbardziej przewidywalny,wysokie stawki,pare pewniaköw juz teraz, a sezon sie dopiero rozpoczal.Rodovre(Dania);Eisbären(Niemcy),Storhamar(Norwegia) maja passe.
Ja gram codziennie i to glöwnie hokej,bo jest najbardziej przewidywalny,wysokie stawki,pare pewniaköw juz teraz, a sezon sie dopiero rozpoczal.Rodovre(Dania);Eisbären(Niemcy),Storhamar(Norwegia) maja passe.
24 września 2008, 18:49 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
sevilla mi smierdzi remisem
Espanyol zagra bez kilku podstawowych piłkarzy (przede wszystkim brak De la Penii i Tamudo będzie dotkliwy), więc raczej bym się nie martwił specjalnie o Sevillę
[quote]Ja juz sie w to nie bawie tyle kasy co przegrałem to łoooo. Zawsze jakis "pewniak" za 1.3 mnie wywali[/quote]
Bo pewniaków za 1,3 się nie powinno grać, na tym głównie bukmacherzy zarabiają
Espanyol zagra bez kilku podstawowych piłkarzy (przede wszystkim brak De la Penii i Tamudo będzie dotkliwy), więc raczej bym się nie martwił specjalnie o Sevillę :)
[quote]Ja juz sie w to nie bawie tyle kasy co przegrałem to łoooo. Zawsze jakis "pewniak" za 1.3 mnie wywali
23 października 2008, 07:37 [cytuj]
Chel$ea-Roma 1 1.46
Basel-Barca 2 1.50
atl-mad-LFC 1/2 2 3.10
Mora-Bjorkloven 1 1.50
stawka 5 wygrana 51.90
Chel$ea-Roma 1 1.46
Basel-Barca 2 1.50
atl-mad-LFC 1/2 2 3.10
Mora-Bjorkloven 1 1.50
stawka 5 wygrana 51.90
31 października 2008, 10:56 [cytuj]
Toulouse-Caen 1
Oberhausen -Rostock 2
Lazio-Catania 1
Espanyol-Osasuna 1
Terek - FK Moskwa 1
Stuttgart - FC Koln 1
Wariacki kupon skreslony w 3 minuty zobaczymy czy coś wejdzie
Toulouse-Caen 1
Oberhausen -Rostock 2
Lazio-Catania 1
Espanyol-Osasuna 1
Terek - FK Moskwa 1
Stuttgart - FC Koln 1
Wariacki kupon skreslony w 3 minuty zobaczymy czy coś wejdzie:P
31 października 2008, 15:30 [cytuj]
ja od jakiegoś czasu zacząłem sobie obstawiać na bet-at-home tak z nudów no i póki co wygrywam :-P znaczy się raz wygrywam, raz przegrywam ale poniżej 60zł nie zszedłem na koncie jeszcze więc jest good :-P
ja od jakiegoś czasu zacząłem sobie obstawiać na bet-at-home tak z nudów no i póki co wygrywam :-P znaczy się raz wygrywam, raz przegrywam ale poniżej 60zł nie zszedłem na koncie jeszcze więc jest good :-P
31 października 2008, 17:36 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
Ustal sobie kwotę, którą jak wygrasz wypłacisz i trzymaj się tego. Wiem co mówię. Na betssonie miałem z 40 zł 360, po czymw szystko przegrałem bo chiałem dobić do 400 ;-)
Gra przez internet wciąga. Operujesz wirtualną kasą, nie chcesz wypłacać :->
Ustal sobie kwotę, którą jak wygrasz wypłacisz i trzymaj się tego. Wiem co mówię. Na betssonie miałem z 40 zł 360, po czymw szystko przegrałem bo chiałem dobić do 400 ;-)
Gra przez internet wciąga. Operujesz wirtualną kasą, nie chcesz wypłacać :->
11 grudnia 2008, 20:55 [cytuj]
jeśli chodzi o bet at home to mam pytanie jak obstawiacie (system kombinacyjny wielokrotny czy pojedynczy) wg. mnie najlepiej grać systemem
jeśli chodzi o bet at home to mam pytanie jak obstawiacie (system kombinacyjny wielokrotny czy pojedynczy) wg. mnie najlepiej grać systemem
31 grudnia 2008, 20:00 [cytuj]
jedna ciekawostka bvb faworytem bukmacherów???? ciekawe
Borussia Dortmund - Werder Bremen 2,40 3,15 2,65
to się tyczy pucharu
jedna ciekawostka bvb faworytem bukmacherów???? ciekawe
Borussia Dortmund - Werder Bremen 2,40 3,15 2,65
to się tyczy pucharu
1 stycznia 2009, 17:07 [cytuj]
Oni pewnie patrza na pozycje w tabeli Dortmund jest 6, a Werder 8 Na plus dla BVB to tez fakt, ze graja u siebie. Moze tez patrza na poprzedni mecz w Pucharach lub na poprzedni rok Borussia grala w finale Wiec ja nie widze w tym nic dziwnego ;-)
Oni pewnie patrza na pozycje w tabeli ;) Dortmund jest 6, a Werder 8 ;) Na plus dla BVB to tez fakt, ze graja u siebie. Moze tez patrza na poprzedni mecz w Pucharach lub na poprzedni rok ;) Borussia grala w finale ;) Wiec ja nie widze w tym nic dziwnego ;-)