Forum dyskusyjne
26 marca 2015, 14:11 [cytuj]
Bawi się tutaj ktoś w Bukmacherkę?
Bawi się tutaj ktoś w Bukmacherkę? :)
28 marca 2015, 09:35 [cytuj]
"Borussen09" powiedział/a:
Bawi się tutaj ktoś w Bukmacherkę?

ja i to dosyc ostro
ja i to dosyc ostro
28 marca 2015, 10:07 [cytuj]
Dosyć ostro to pojęcie względne
Jakieś pomocne strony (bezpłatne) z których korzystasz czy kupujesz typy od kogoś, czy po prostu sam sobie analizujesz
Dosyć ostro to pojęcie względne :) Jakieś pomocne strony (bezpłatne) z których korzystasz czy kupujesz typy od kogoś, czy po prostu sam sobie analizujesz :)
29 marca 2015, 16:28 [cytuj]
Stawia ktos na Polske dzisiaj :mrgreen: ?
Stawia ktos na Polske dzisiaj :mrgreen: ?
30 marca 2015, 15:23 [cytuj]
Koleś w robocie mi gadał, że postawił 14 meczów z El. na 2 dni. Mógł wygrać 700 zł i wtopił na Polsce
Koleś w robocie mi gadał, że postawił 14 meczów z El. na 2 dni. Mógł wygrać 700 zł i wtopił na Polsce :)
30 marca 2015, 16:30 [cytuj]
Ja mialem taki zamiar puscic jakiegos wariata za grosze z Polska, ale sie rozmyslilem
Ja mialem taki zamiar puscic jakiegos wariata za grosze z Polska, ale sie rozmyslilem :D
3 kwietnia 2015, 21:09 [cytuj]
"Borussen09" powiedział/a:
Dosyć ostro to pojęcie względne

Jakieś pomocne strony (bezpłatne) z których korzystasz czy kupujesz typy od kogoś, czy po prostu sam sobie analizujesz

sam typuje,analizuje wszelakie dyscypliny sportu i wedle mojego przeczucia stawiam.np. w niedziele Polska,Wegry i Sabadell remis za 10ojro 300 do przodu 60 ojro na Irlandie Pölnocna 150 wygrana itd.
sam typuje,analizuje wszelakie dyscypliny sportu i wedle mojego przeczucia stawiam.np. w niedziele Polska,Wegry i Sabadell remis za 10ojro 300 do przodu 60 ojro na Irlandie Pölnocna 150 wygrana itd.
18 czerwca 2015, 22:31 [cytuj]
200 zł postawione na Wenezuele i Meksyk. Boże sprzyjaj :-) :lol:
[size=75]Peru - Wenezuela
Meksyk - Ekwador
Możliwa wygrana: 1298 zł.[/size]
200 zł postawione na Wenezuele i Meksyk. Boże sprzyjaj :-) :lol:
[size=75]Peru - Wenezuela
Meksyk - Ekwador
Możliwa wygrana: 1298 zł.[/size]
18 czerwca 2015, 23:00 [cytuj]
Nie dość, że możesz zarobić ponad tysiąc złotych, to jeszcze cieszysz się wygraną oglądając nagie dziennikarki z Wenezueli. :mrgreen:
Nie dość, że możesz zarobić ponad tysiąc złotych, to jeszcze cieszysz się wygraną oglądając nagie dziennikarki z Wenezueli. :mrgreen:
20 września 2015, 16:18 [cytuj]
Chce zaczac obstawiać mecze online najlepiej jak idzie w trakcie meczu też obstawiać na żywo
czy ktoś z Was może mi pomóc i polecić który zakład jest najlepszy? warty polecenia? i przejrzysty
moze jakies dodatki są przy doładowaniu?
aaa i chciałbym obstawiać 3 i 4 lige piłkarską
bo wiem,że tez jest możliwość ale to tylko w STS??;/
Chce zaczac obstawiać mecze online najlepiej jak idzie w trakcie meczu też obstawiać na żywo ;) czy ktoś z Was może mi pomóc i polecić który zakład jest najlepszy? warty polecenia? i przejrzysty :D moze jakies dodatki są przy doładowaniu? :P aaa i chciałbym obstawiać 3 i 4 lige piłkarską :) bo wiem,że tez jest możliwość ale to tylko w STS??;/
20 września 2015, 16:24 [cytuj]
No o ile się nic nie zmieniło to legalnie możesz tylko w STSie i Fortunie. Nie wiem czy są w Polsce jeszcze jacyś bukmacherzy, a granie u zagranicznych jest nielegalne w tym kraju, choć oczywiście ludzie mają swoje sposoby. Najwięcej informacji znajdziesz na forach typu forum.bukmacherskie.com, włącznie z aktualnymi promocjami i innymi akcjami.
No o ile się nic nie zmieniło to legalnie możesz tylko w STSie i Fortunie. Nie wiem czy są w Polsce jeszcze jacyś bukmacherzy, a granie u zagranicznych jest nielegalne w tym kraju, choć oczywiście ludzie mają swoje sposoby. Najwięcej informacji znajdziesz na forach typu forum.bukmacherskie.com, włącznie z aktualnymi promocjami i innymi akcjami.
20 września 2015, 20:04 [cytuj]
Bet-at-home na przykład się wycwanił i nie ma juz swojego konta w. Pko i teraz należy robic przelewy na austrackie konto . Po ostatnich akcjach jak urząd celny wysyłał listy w celu wyjaśnienia czy grano na nielegalnej stronie bukm. A to była wina banku bo podali dane przelewowe. A polskich buków pie...w ucho bo ten podatek to typowe złodziejstwo
Bet-at-home na przykład się wycwanił i nie ma juz swojego konta w. Pko i teraz należy robic przelewy na austrackie konto . Po ostatnich akcjach jak urząd celny wysyłał listy w celu wyjaśnienia czy grano na nielegalnej stronie bukm. A to była wina banku bo podali dane przelewowe. A polskich buków pie...w ucho bo ten podatek to typowe złodziejstwo
22 września 2015, 18:03 [cytuj]
Wilki czy Bayern, Wilki czy Bayern... :?:
Wilki czy Bayern, Wilki czy Bayern... :?:
22 września 2015, 18:13 [cytuj]
Wilki :mrgreen:
Wilki :mrgreen:
22 września 2015, 18:32 [cytuj]
Ok hello, teraz jesteś odpowiedzialna za to, czy zjem dzisiaj kolacje czy nie :-)
Ok hello, teraz jesteś odpowiedzialna za to, czy zjem dzisiaj kolacje czy nie :-)
22 września 2015, 18:40 [cytuj]
To Bayern :-D
To Bayern :-D
22 września 2015, 19:20 [cytuj]
Na Bayern nie opłaca się stawiać 1,20-1,25 kurs. To szkoda wrzucać, a Wilki mogą zrobić niespodziankę, za niewielką kasę możesz postawić X2
Na Bayern nie opłaca się stawiać 1,20-1,25 kurs. To szkoda wrzucać, a Wilki mogą zrobić niespodziankę, za niewielką kasę możesz postawić X2 :)
22 września 2015, 19:46 [cytuj]
Ja postawiłem Bayern:Wilki poniżej 3,5 bramek. 1,6zł sts.
22 września 2015, 19:57 [cytuj]
"szwajcar" powiedział/a:
To też wrzuciłem na kupon ;-)
To też wrzuciłem na kupon ;-)
22 września 2015, 20:05 [cytuj]
Bayern Handicap -1 :mrgreen: Pewnie tak bedzie, ale mam nadzieje ze nie.
Bayern Handicap -1 :mrgreen: Pewnie tak bedzie, ale mam nadzieje ze nie.