Forum dyskusyjne
19 września 2013, 21:02 [cytuj]
Postawilbym 20000 zl na tak, ale boje sie ze nie wygram :-/
Postawilbym 20000 zl na tak, ale boje sie ze nie wygram :-/
19 września 2013, 21:03 [cytuj]
No i wygrałbyś, bo dostałem zwrot
Czekamy na przelew, czy równie bezproblemowo?
Niefart niesamowity. Tottenham i Sevilla mi wpadły tylko ten Standard, który nie potrafił strzelić do pustej przegrywa
Jak wasza gra za 400 PLNów?
No i wygrałbyś, bo dostałem zwrot :) Czekamy na przelew, czy równie bezproblemowo?
Niefart niesamowity. Tottenham i Sevilla mi wpadły tylko ten Standard, który nie potrafił strzelić do pustej przegrywa :( Jak wasza gra za 400 PLNów?
19 września 2013, 23:09 [cytuj]
Ja niestety nie moglem dzis postawic z powodow wczesniej opisanych i dobrze... bo i tak bym sie tylko wkur.il gdyz wszystko D.Zagrzeb by zje.alo ;p Mialem stawiac Eintracht, Seville, Salzburg i D.Zagrzeb.
Ja niestety nie moglem dzis postawic z powodow wczesniej opisanych i dobrze... bo i tak bym sie tylko wkur.il gdyz wszystko D.Zagrzeb by zje.alo ;p Mialem stawiac Eintracht, Seville, Salzburg i D.Zagrzeb.
19 września 2013, 23:17 [cytuj]
Kilka godzin temu gość na FB:
[quote]postawiłem 100 na Dinamo Zagrzeb, wole miec w miare pewny hajs niz łudzic sie ze zrobie ze stówy cztery... [...][/quote]
To się zdziwił :lol: :lol:
To się zdziwił :lol: :lol:
20 września 2013, 00:24 [cytuj]
Oczywiście Valencia mi zawaliła :-( przynajmniej kase zwrócili, więc jest ok ;-)
Oczywiście Valencia mi zawaliła :-( przynajmniej kase zwrócili, więc jest ok ;-)
24 września 2013, 14:29 [cytuj]
Dzisiaj dostałem przelew od Expekta, także mimo wszystko polecam!
Dzisiaj dostałem przelew od Expekta, także mimo wszystko polecam!
24 września 2013, 14:37 [cytuj]
Ja postawiłem 400 zł w expekcie w weekend na Sparte Praga , Gladbach, Juve i Real 
Wygrałem 836 zł, czyli 436 do przodu :-D POLECAM :-P
Ja postawiłem 400 zł w expekcie w weekend na Sparte Praga , Gladbach, Juve i Real ;)
Wygrałem 836 zł, czyli 436 do przodu :-D POLECAM :-P
24 września 2013, 15:05 [cytuj]
Tez dostalem dzis przelew z powrotem
Tez dostalem dzis przelew z powrotem ;P
25 września 2013, 00:14 [cytuj]
WINNNNNNNN WINNNNNN!!!!!!!!!!!!
Barcelona 4 - 1 Real Sociedad (Typ 1)
Borussia Monchengladbach II 1 - 0 KFC Uerdingen (Typ 1)
Sportfreunde Lotte 1 - 0 Velbert (Typ 1)
Bielefeld 0 - 2 Bayer Leverkusen (Typ 2)
Atletico Madrid 2 - 1 Osasuna (Typ 1)
AKO
Stawka: 250 zł
Ewentualna wygrana 750 zł
Na czysto: 500 zł!!
WINNNNNNNN WINNNNNN!!!!!!!!!!!!
Barcelona 4 - 1 Real Sociedad (Typ 1)
Borussia Monchengladbach II 1 - 0 KFC Uerdingen (Typ 1)
Sportfreunde Lotte 1 - 0 Velbert (Typ 1)
Bielefeld 0 - 2 Bayer Leverkusen (Typ 2)
Atletico Madrid 2 - 1 Osasuna (Typ 1)
AKO
Stawka: 250 zł
Ewentualna wygrana 750 zł
Na czysto: 500 zł!!
25 września 2013, 00:57 [cytuj]
No no, a wczesniej ile wtopiles :lol: :mrgreen:
Ja dzis zagralem, jak zwykle zreszta za grosze no i niestety wszystko weszlo poza BVB a kurs AKO sie uzbieral calkiem pokazny, no coz. ;-)
No no, a wczesniej ile wtopiles :lol: :mrgreen:
Ja dzis zagralem, jak zwykle zreszta za grosze no i niestety wszystko weszlo poza BVB a kurs AKO sie uzbieral calkiem pokazny, no coz. ;-)
25 września 2013, 01:13 [cytuj]
BVB i u mnie nie siadło. Marcion, promocję jakąś wyczaiłeś czy pełne ryzyko?
BVB i u mnie nie siadło. Marcion, promocję jakąś wyczaiłeś czy pełne ryzyko?
25 września 2013, 07:25 [cytuj]
Nic własnie nie wtopilem zizu
bo wtedy mi zwrocili
Nic własnie nie wtopilem zizu;) bo wtedy mi zwrocili ;P
25 września 2013, 11:33 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
Nic w?asnie nie wtopilem zizu

bo wtedy mi zwrocili

W takim razie, obys nie powiedzial kiedys jak pewien gracz na gieldzie, ze mial pecha bo zaczal od wygranej
W takim razie, obys nie powiedzial kiedys jak pewien gracz na gieldzie, ze mial pecha bo zaczal od wygranej:P
22 października 2013, 23:53 [cytuj]
dziś pograłem sobie na Celtic poniżej 3.5 bramek, Arsenal i Borussie, że obie strzelą, Chelsea i Atletico. Zostało mi na jutro PSG i Galata i tak myślę żeby z tymi dwoma meczami coś przykombinować, tylko czy jest sens?Galata musi wygrać spotkanie żeby być w grze, a PSG gra z cienkim Anderlechtem,a wiadomo jakie ciśnienie mają na LM. Nie wiem czy gra warta świeczki, ale korci mnie pograć tu coś żeby się zabezpieczyc, wiadomo proporcjonalnie do ew.wygranej z wszystkimi meczami.Ktoś ma jakieś sugestie co do tych jutrzejszych pojedynków??
dziś pograłem sobie na Celtic poniżej 3.5 bramek, Arsenal i Borussie, że obie strzelą, Chelsea i Atletico. Zostało mi na jutro PSG i Galata i tak myślę żeby z tymi dwoma meczami coś przykombinować, tylko czy jest sens?Galata musi wygrać spotkanie żeby być w grze, a PSG gra z cienkim Anderlechtem,a wiadomo jakie ciśnienie mają na LM. Nie wiem czy gra warta świeczki, ale korci mnie pograć tu coś żeby się zabezpieczyc, wiadomo proporcjonalnie do ew.wygranej z wszystkimi meczami.Ktoś ma jakieś sugestie co do tych jutrzejszych pojedynków??
23 października 2013, 00:05 [cytuj]
Buhahahahahahahhaha kupon kumpla ;D
efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM1NDIzMjk1NjA5MzkwMDp0lxQEdOWytPcmbtw%3D
Buhahahahahahahhaha kupon kumpla ;D
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM1NDIzMjk1NjA5MzkwMDp0lxQEdOWytPcmbtw%3D
7 grudnia 2013, 13:40 [cytuj]
Polecam dzisiaj Gladbach - Schalke, kursy 2.10 - 2.50 na Gladbach i Antalyaspor - Kasimpasa, około 2.00 na Kasimpase
Polecam dzisiaj Gladbach - Schalke, kursy 2.10 - 2.50 na Gladbach i Antalyaspor - Kasimpasa, około 2.00 na Kasimpase :D
7 grudnia 2013, 14:19 [cytuj]
Ja polecam jeszcze Brunszwik - Hertha bodaj 2.05
Ja polecam jeszcze Brunszwik - [b]Hertha [/b]bodaj 2.05
3 marca 2014, 15:44 [cytuj]
Dobra. Czas chyba wplacac znow hajs i jechac z koksem
Dobra. Czas chyba wplacac znow hajs i jechac z koksem:D
25 marca 2014, 00:55 [cytuj]
Witajcie Panowie,
Mam problem i strasznie się głowię nad meczem Stuttgart vs Borussia.
Jak sądzicie, czy są szanse na wygraną po tym jak Bayern będzie miał już majstra, a przed nami mecz z Realem ? Czy czasem Klopp nie odpuści sobie już ligi ?
Pzdr!
Witajcie Panowie,
Mam problem i strasznie się głowię nad meczem Stuttgart vs Borussia.
Jak sądzicie, czy są szanse na wygraną po tym jak Bayern będzie miał już majstra, a przed nami mecz z Realem ? Czy czasem Klopp nie odpuści sobie już ligi ?
Pzdr!
25 marca 2014, 01:35 [cytuj]
Meczow BVB przed meczami w CL nie obstawie chyba nigdy :-P Przynajmniej nei w tym sezonie. No i poza tym to wyjazd i gramy z walczacym o utrzymanie VfB. Lepiej pokusic sie o zagranie czegos innego, zwlaszcza ze kurs nie bedzie raczej godny ryzykowania.
Meczow BVB przed meczami w CL nie obstawie chyba nigdy :-P Przynajmniej nei w tym sezonie. No i poza tym to wyjazd i gramy z walczacym o utrzymanie VfB. Lepiej pokusic sie o zagranie czegos innego, zwlaszcza ze kurs nie bedzie raczej godny ryzykowania.