Forum dyskusyjne
19 września 2013, 14:58 [cytuj]
14 godzin.
14 godzin.
19 września 2013, 15:03 [cytuj]
Napisalem do konsultanta i napisala mi ze moge wziac udzial w promocji ale max do 200zł, czy to nie jest przypadkiem jakis stary bonus (tj. ze do 200zł + ze trzeba obracac zwrotem)? Tylko wchodze w zakladke Bonusy i "oczekujace bonusy" nie mam nic.... no chyba ze sie pojawi jak wplace
Napisalem do konsultanta i napisala mi ze moge wziac udzial w promocji ale max do 200zł, czy to nie jest przypadkiem jakis stary bonus (tj. ze do 200zł + ze trzeba obracac zwrotem)? Tylko wchodze w zakladke Bonusy i "oczekujace bonusy" nie mam nic.... no chyba ze sie pojawi jak wplace
19 września 2013, 15:06 [cytuj]
Marcion: Czy w cashbacku do 400 zł, i za tyle bym chciał dziś zagrać, to czy mogę normalnie obstawić Ligę Europejską bez wahania? Minimum 3 mecze rozumiem, kursy bez różnicy, i po ewentualnej wygranej mogę natychmiast wypłacić pieniądze?
Lukasz: moze Pan nawet wytypowac jeden mecz
Lukasz: wazne aby zaklad mial 3 mozliwe wyniki
Marcion: 1X2
Lukasz: czyli np. remis, wygrana gospodarzy, wygrana gosci
Marcion: rozumiem
Lukasz: tak
Lukasz: wygrana mozna odrazu wyplacic
Marcion: w razie przegranej pisać do Was i prosić o zwrot całości tak
Marcion: odpukać.
Lukasz: zwrot zostanie przyznany w ciagu kilku godzin od rozliczenia kuponu
Marcion: ok dziekuje za informacje, pozdrawiam.
No ja mam takie coś:
Moje oczekujące bonusy
Jesteś uprawniony do skorzystania z oferty cashback do 400,00 zł. Jeśli nie wygrasz, otrzymasz zwrot stawki.
Marcion: Czy w cashbacku do 400 zł, i za tyle bym chciał dziś zagrać, to czy mogę normalnie obstawić Ligę Europejską bez wahania? Minimum 3 mecze rozumiem, kursy bez różnicy, i po ewentualnej wygranej mogę natychmiast wypłacić pieniądze?
Lukasz: moze Pan nawet wytypowac jeden mecz
Lukasz: wazne aby zaklad mial 3 mozliwe wyniki
Marcion: 1X2
Lukasz: czyli np. remis, wygrana gospodarzy, wygrana gosci
Marcion: rozumiem
Lukasz: tak
Lukasz: wygrana mozna odrazu wyplacic
Marcion: w razie przegranej pisać do Was i prosić o zwrot całości tak
Marcion: odpukać.
Lukasz: zwrot zostanie przyznany w ciagu kilku godzin od rozliczenia kuponu
Marcion: ok dziekuje za informacje, pozdrawiam.
No ja mam takie coś:
Moje oczekujące bonusy
Jesteś uprawniony do skorzystania z oferty cashback do 400,00 zł. Jeśli nie wygrasz, otrzymasz zwrot stawki.
19 września 2013, 15:12 [cytuj]
Bedziesz dzis stawiac? Mam do Ciebie prosbe, jak postawisz zaklad napisz czy od razu sie pojawilo cos w "Wykorzystanych bonusach". Bo jak tak to znajomy bedzie mial niezbyt tega mine 
U mnie nie ma nic w bonusach do wykorzystania, bo jeszcze nic nie wplacilem. Mam nadzieje ze jak wplace to jak sie nic nie pojawi to bede mogl normalnie wyplacic
Bo konsultantka mowila niby ze mi przysluguje bonus, no ale..
Bedziesz dzis stawiac? Mam do Ciebie prosbe, jak postawisz zaklad napisz czy od razu sie pojawilo cos w "Wykorzystanych bonusach". Bo jak tak to znajomy bedzie mial niezbyt tega mine :D
U mnie nie ma nic w bonusach do wykorzystania, bo jeszcze nic nie wplacilem. Mam nadzieje ze jak wplace to jak sie nic nie pojawi to bede mogl normalnie wyplacic :D Bo konsultantka mowila niby ze mi przysluguje bonus, no ale..
19 września 2013, 15:17 [cytuj]
Tak obstawiam dziś. Puszczam 400 zł i 3 meczyki LE. No przysługuje więc na spokój zizu. Skoro tak Tobie napisała to byłbym spokojny.
Tak obstawiam dziś. Puszczam 400 zł i 3 meczyki LE. No przysługuje więc na spokój zizu. Skoro tak Tobie napisała to byłbym spokojny.
19 września 2013, 15:30 [cytuj]
Chłopaki, też się chyba skuszę na tą promocje. Od dawna sobie tak typuje "na sucho" tj. zapisuje sobie przed meczem wynik i potem sprawdzam, często się udaje ale nigdy nie mogę się jakoś odważyć na postawienie kuponu :oops:
Może pomoglibyście, co stawiacie z LE ? Sorki, że tak pytam no ale początki dopiero, wolę podpytać wyjadaczy ;-)
Chłopaki, też się chyba skuszę na tą promocje. Od dawna sobie tak typuje "na sucho" tj. zapisuje sobie przed meczem wynik i potem sprawdzam, często się udaje ale nigdy nie mogę się jakoś odważyć na postawienie kuponu :oops:
Może pomoglibyście, co stawiacie z LE ? Sorki, że tak pytam no ale początki dopiero, wolę podpytać wyjadaczy ;-)
19 września 2013, 15:41 [cytuj]
Ja tam sobie dzisiaj z nudów poszedłem po szkole do STSu i obstawiłem całe 3 zł xD
Valencia - Swansea
Din. Zagrzeb - Czernomorec
Eintracht Frankfurt - Bordeaux
PSV - Ludogorets
Lazio - Legia
Do wygrania 73 zł
Ja tam sobie dzisiaj z nudów poszedłem po szkole do STSu i obstawiłem całe 3 zł xD
[b]Valencia [/b]- Swansea
[b]Din. Zagrzeb [/b]- Czernomorec
Eintracht Frankfurt - [b]Bordeaux[/b]
[b]PSV [/b]- Ludogorets
[b]Lazio [/b]- Legia
Do wygrania 73 zł:D
19 września 2013, 16:46 [cytuj]
Haha Bordeaux? No to naprawde wybor roku, cos czuje ze bedziesz zalowac swoich 3 zl
ale kto wie. Ja tam odpuszczam Eintracht i Freiburg, bo to poki co wielkie niewiadome.
Haha Bordeaux? No to naprawde wybor roku, cos czuje ze bedziesz zalowac swoich 3 zl :D ale kto wie. Ja tam odpuszczam Eintracht i Freiburg, bo to poki co wielkie niewiadome.
19 września 2013, 16:54 [cytuj]
Freiburg też olałem.
Właśnie najbardziej obawiam się o Bordeaux. Ale ładny kurs był. 4,30 zł 
Moim zdaniem Bordeaux są w stanie wygrać z Eintrachtem. Obie ekipy nic specjalnego nie grają, więc kto wie. Jakieś niespodzianki muszą być(oby nie remis!), gdyby wygrywali zawsze faworyci to by nie było zakładów
Licze, że tak będzie tym razem w ty wypadku
Bo reszta w miare oczywista.
Freiburg też olałem.
Właśnie najbardziej obawiam się o Bordeaux. Ale ładny kurs był. 4,30 zł :D
Moim zdaniem Bordeaux są w stanie wygrać z Eintrachtem. Obie ekipy nic specjalnego nie grają, więc kto wie. Jakieś niespodzianki muszą być(oby nie remis!), gdyby wygrywali zawsze faworyci to by nie było zakładów :P Licze, że tak będzie tym razem w ty wypadku :D Bo reszta w miare oczywista.
19 września 2013, 16:59 [cytuj]
Zizu, zagrałem i już nic nie mam:
Bonusy
Moje oczekujące bonusy
---
Moje wykorzystane bonusy
---
Zizu, zagrałem i już nic nie mam:
Bonusy
Moje oczekujące bonusy
---
Moje wykorzystane bonusy
---
19 września 2013, 18:10 [cytuj]
U mnie to samo. Mam nadzieję, że to nie wałek. Dzięki za cynk 
Mój typ (jak zjebie to Sevilla):

i.imgur.com/9GTUNNd.png" alt="i.imgur.com/9GTUNNd.png" width="98%">
U mnie to samo. Mam nadzieję, że to nie wałek. Dzięki za cynk :)
Mój typ (jak zjebie to Sevilla):

[img]http://i.imgur.com/9GTUNNd.png[/img]
19 września 2013, 18:11 [cytuj]
Ja mam do wyciągniecia 1006 zł
ale nie podam póki co meczy które postawiłem, pozostawie to dla siebie
Ja mam do wyciągniecia 1006 zł :D ale nie podam póki co meczy które postawiłem, pozostawie to dla siebie ;)
19 września 2013, 18:14 [cytuj]
Ech mam nadzieje ze to co zamierzalem postawic to nie wejdzie, bo chyba jebne. Niestety wplacilem kase i mialem miec bonus do 200zł a nie mam nic w oczekujacych bonusach..... Na co pani z obslugi, ze musi wyslac zapytanie do dzialu promocji i ze dadza znac emailem... Na dodatek te konto w expekt co zarejestrwoalem to zarejestrowalem je z bledna ulica
Nie wiem dlaczego wpisalem fikcyjna ulice ale okej, widocznie to musialo byc bardzo dawno temu
No i teraz mam podwojny problem. Brak bonusu i musze sie je.ac z poprawieniem danych (zeby w ogole cokolwiek wyplacic) co na pewno predko sie nie zrobi :/
Ech mam nadzieje ze to co zamierzalem postawic to nie wejdzie, bo chyba jebne. Niestety wplacilem kase i mialem miec bonus do 200zł a nie mam nic w oczekujacych bonusach..... Na co pani z obslugi, ze musi wyslac zapytanie do dzialu promocji i ze dadza znac emailem... Na dodatek te konto w expekt co zarejestrwoalem to zarejestrowalem je z bledna ulica :D Nie wiem dlaczego wpisalem fikcyjna ulice ale okej, widocznie to musialo byc bardzo dawno temu :D No i teraz mam podwojny problem. Brak bonusu i musze sie je.ac z poprawieniem danych (zeby w ogole cokolwiek wyplacic) co na pewno predko sie nie zrobi :/
19 września 2013, 19:06 [cytuj]
Brawo Frankfurt, 1:0 już 4min Kadlec :d Oby tak dalej!
Brawo Frankfurt, 1:0 już 4min Kadlec :d Oby tak dalej!
19 września 2013, 19:13 [cytuj]
Nie mam pytań. Trener Bordo podobno zostawił 5 podstawowych zawodników we Francji bo chce się skupić na lidze :roll: Z czym do ludzi. Gdybym wiedział to wtedy bym napewno na nich nie postawił :-)
Nie mam pytań. Trener Bordo podobno zostawił 5 podstawowych zawodników we Francji bo chce się skupić na lidze :roll: Z czym do ludzi. Gdybym wiedział to wtedy bym napewno na nich nie postawił :-)
19 września 2013, 20:52 [cytuj]
Przyjmuję zakłady czy oddadzą mi te 400 zł
Przyjmuję zakłady czy oddadzą mi te 400 zł :D
19 września 2013, 20:53 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Haha Bordeaux? No to naprawde wybor roku, cos czuje ze bedziesz zalowac swoich 3 zl
Już żałuje 
Valencia - Swansea <-- Valencia przegrała 3:0, nie weszło
Din. Zagrzeb - Czernomorec <-- Dinamo przegrało 1:2, nie weszło
Eintracht Frankfurt - Bordeaux <-- Bordeaux przegrało 0:3, nie weszło
PSV - Ludogorets <-- PSV przegrało 0:2, nie weszło
Lazio - Legia
Co za porąbane mecze nie mam pytań
Jeszcze brakuje żeby Legia wygrała to wtedy przeznaczenie się dopełni.
Już żałuje :D
[b]Valencia[/b] - Swansea <-- Valencia przegrała 3:0, nie weszło
[b]Din. Zagrzeb [/b]- Czernomorec <-- Dinamo przegrało 1:2, nie weszło
Eintracht Frankfurt - [b]Bordeaux [/b] <-- Bordeaux przegrało 0:3, nie weszło
[b]PSV[/b] - Ludogorets <-- PSV przegrało 0:2, nie weszło
[b]Lazio[/b] - Legia
Co za porąbane mecze nie mam pytań :D Jeszcze brakuje żeby Legia wygrała to wtedy przeznaczenie się dopełni.
19 września 2013, 20:56 [cytuj]
"Sokal" powiedział/a:
Przyjmuj? zak?ady czy oddadz? mi te 400 z?

A jaki kurs na tak/nie?
A jaki kurs na tak/nie? :P
19 września 2013, 20:59 [cytuj]
TAK - 1.5
NIE - 4
OFERUJĘ CASHBACK DO 5 ZŁ!!!
TAK - 1.5
NIE - 4
OFERUJĘ CASHBACK DO 5 ZŁ!!!
19 września 2013, 21:01 [cytuj]
Ta cała Liga Europejska to jest jakiś śmiech
Już lepiej się opłaca stawiać na nie faworytów niż na faworytów. Mniejsze ryzyko jest jak się postawi np na +1,5 bramki.
Ta cała Liga Europejska to jest jakiś śmiech :) Już lepiej się opłaca stawiać na nie faworytów niż na faworytów. Mniejsze ryzyko jest jak się postawi np na +1,5 bramki.