Forum dyskusyjne
26 sierpnia 2013, 14:48 [cytuj]
A widzisz, ja nadal żyję !
A widzisz, ja nadal żyję !
17 września 2013, 19:10 [cytuj]
Zdaje sie ze na Expekt jest cashback az 400zl, na paru innych po 200, moze ktos sie skusi? :-P
Zdaje sie ze na Expekt jest cashback az 400zl, na paru innych po 200, moze ktos sie skusi? :-P
17 września 2013, 23:39 [cytuj]
Tylko na betclic jest normalny cashback. Przynajmniej tak bylo. Na pozostalych jest, ze dostajesz zwrot ale musisz tym zwrotem jeszcze obrocic (nie wiem ile razy) i nie ma od razu wyplaty.
Tylko na betclic jest normalny cashback. Przynajmniej tak bylo. Na pozostalych jest, ze dostajesz zwrot ale musisz tym zwrotem jeszcze obrocic (nie wiem ile razy) i nie ma od razu wyplaty.
18 września 2013, 00:04 [cytuj]
Juve co dzis dało;/ a miałem awruuk na uwadze ze sezon temu chyba z jakimis Skandynawami pierwszy mecz na wyjezdzie i remis. No, ale sie połasiłem bo myslalem ze juz jakas pake maja :p szkoda bo szejki z PSG i City ładnie pograli no i MU. Dobry kurs za 5dyszek poszedl w pizdziet;/
Juve co dzis dało;/ a miałem awruuk na uwadze ze sezon temu chyba z jakimis Skandynawami pierwszy mecz na wyjezdzie i remis. No, ale sie połasiłem bo myslalem ze juz jakas pake maja :p szkoda bo szejki z PSG i City ładnie pograli no i MU. Dobry kurs za 5dyszek poszedl w pizdziet;/
18 września 2013, 00:13 [cytuj]
To samo i u mnie, wszystko ładnie powchodziło a Stara Dama dała dupy
To samo i u mnie, wszystko ładnie powchodziło a Stara Dama dała dupy :(
18 września 2013, 02:10 [cytuj]
Nie wiem czemu Juve nie dalem... tak puscilem sobie kupon na podkrecenie budzetu bo mialem tylko 5zl postawilem na united, city, real i bayern no i jest jakies tam 25, jutro pewnie znow sobie pogram za jakies grosze.
:D Nie wiem czemu Juve nie dalem... tak puscilem sobie kupon na podkrecenie budzetu bo mialem tylko 5zl :D postawilem na united, city, real i bayern no i jest jakies tam 25, jutro pewnie znow sobie pogram za jakies grosze.
18 września 2013, 16:05 [cytuj]
Wszystko straciłem, masakra, w weekend Juve zwaliło mi ostatnie kupony, wczoraj resztę. Dzięki :-x
Wszystko straciłem, masakra, w weekend Juve zwaliło mi ostatnie kupony, wczoraj resztę. Dzięki :-x
18 września 2013, 18:02 [cytuj]
A ja na Juve nie obstawiłem wyjątkowo i się opłaciło ;-)
Reszta weszła ładnie , jeszcze tylko dzisiaj Atletico i Milan i 73zł wpadnie
A ja na Juve nie obstawiłem wyjątkowo i się opłaciło ;-)
Reszta weszła ładnie , jeszcze tylko dzisiaj Atletico i Milan i 73zł wpadnie ;P
18 września 2013, 19:44 [cytuj]
Ja więcej na włoskie zespoły nie stawiam. Rok temu mi Napoli zepsuło ładny kupon teraz Juve. Zobaczymy co zrobi Milan.
Ja więcej na włoskie zespoły nie stawiam. Rok temu mi Napoli zepsuło ładny kupon teraz Juve. Zobaczymy co zrobi Milan.
18 września 2013, 22:53 [cytuj]
Milan ledwo, ledwo ale wygrał.. na (lekką) osłodę dzisiejszej porażki (
[color=green]+73zł[/color]
Milan ledwo, ledwo ale wygrał.. na (lekką) osłodę dzisiejszej porażki :((
[color=green]+73zł[/color]
18 września 2013, 23:52 [cytuj]
A mi dzisiaj zje*alo Chelsea. Tego sie nie spodziewalem. Chcialem dac jak na Celtic AH +2,5 na Celtic kurs mnie zadowalal z 1,25 na Basel AH+2,5 rowniez byl nawet spoko, ale ostatecznie postawilem na czysta 1ke Chelsea. :/ No i niestety tylko to mi nie siadlo
A mi dzisiaj zje*alo Chelsea. Tego sie nie spodziewalem. Chcialem dac jak na Celtic AH +2,5 na Celtic kurs mnie zadowalal z 1,25 na Basel AH+2,5 rowniez byl nawet spoko, ale ostatecznie postawilem na czysta 1ke Chelsea. :/ No i niestety tylko to mi nie siadlo :(
19 września 2013, 00:02 [cytuj]
ja dziś sobie odpusciłem bo wczoraj wszystko ładnie pograło no oprócz tego Juve więc dziś podejrzewałem niespodzianki, jako takich nie było bo tylko Chelsea ,no ale własnie na nich bym na bank grał ktoś coś na jutro ?
ja dziś sobie odpusciłem bo wczoraj wszystko ładnie pograło no oprócz tego Juve więc dziś podejrzewałem niespodzianki, jako takich nie było bo tylko Chelsea ,no ale własnie na nich bym na bank grał :D ktoś coś na jutro ?
19 września 2013, 11:17 [cytuj]
Ja dzisiaj stawiam na PSV i Valencie oraz 2 mecze +1,5 Lazio Legia i Eintracht - GB. Pewnie znowu coś mi nie wejdzie
Ja dzisiaj stawiam na PSV i Valencie oraz 2 mecze +1,5 Lazio Legia i Eintracht - GB. Pewnie znowu coś mi nie wejdzie :D
19 września 2013, 12:03 [cytuj]
Mi przez Juve kupon dowalił bym miał do odbioru 630 zł...
Na expekcie jest cashback 400 zł, no jeśli postawisz i Ci zamuli noto chyba jest normalny zwrot całej kwoty...
Mi przez Juve kupon dowalił bym miał do odbioru 630 zł...
Na expekcie jest cashback 400 zł, no jeśli postawisz i Ci zamuli noto chyba jest normalny zwrot całej kwoty...
19 września 2013, 12:14 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
to nie jest żaden bonus, którym trzeba obracać! Te pieniądze będziesz mógł natychmiast wypłacić. To naprawdę wyjątkowa oferta, która daje Ci szansę na grę bez żadnego ryzyka!
to nie jest żaden bonus, którym trzeba obracać! Te pieniądze będziesz mógł natychmiast wypłacić. To naprawdę wyjątkowa oferta, która daje Ci szansę na grę bez żadnego ryzyka!
19 września 2013, 14:12 [cytuj]
mowisz o expekt?
mowisz o expekt?
19 września 2013, 14:22 [cytuj]
Tak, jest to promocja bez obrotu.
Tak, jest to promocja bez obrotu.
19 września 2013, 14:31 [cytuj]
Ech, to promocja dla tych co zaloza konto po 10.09 jakos... ja zalozylem tam juz kiedys konto, ale nic nie wplacalem ani nie gralem :/ Zapytam konsultanta moze cos da sie wyczarowac :lol:
Ech, to promocja dla tych co zaloza konto po 10.09 jakos... ja zalozylem tam juz kiedys konto, ale nic nie wplacalem ani nie gralem :/ Zapytam konsultanta moze cos da sie wyczarowac :lol:
19 września 2013, 14:43 [cytuj]
Znam na to odpowiedź, możesz jak najbardziej wziąć udział w promocji !
Znam na to odpowiedź, możesz jak najbardziej wziąć udział w promocji !
19 września 2013, 14:58 [cytuj]
Po jakim czasie w razie niepowodzenia zwrócą mi kase?
Po jakim czasie w razie niepowodzenia zwrócą mi kase?