Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Bukmacherka
11 sierpnia 2013, 23:17 [cytuj]
wczoraj Wilki dały dupy jak mają w zwyczaju i kupon poszedł w pizdziet. Dzisiaj Lech,Galata1x,Pilzno,Sląskx2, United, Marsyliax2 za 50zł blisko 300zł wygranej.
wczoraj Wilki dały dupy jak mają w zwyczaju i kupon poszedł w pizdziet. Dzisiaj Lech,Galata1x,Pilzno,Sląskx2, United, Marsyliax2 za 50zł blisko 300zł wygranej.
11 sierpnia 2013, 23:39 [cytuj]
Moożecie jakoś polecic mi fajny zakład Bukmacherski ale internetowy?? i dosyć czyyteeelny;p bo obstawiam normalnie idąc do zakładów ale mysle właśnie nad tym aby spóbować po przez internet ;)
Moożecie jakoś polecic mi fajny zakład Bukmacherski ale internetowy?? i dosyć czyyteeelny;p bo obstawiam normalnie idąc do zakładów ale mysle właśnie nad tym aby spóbować po przez internet ;)
11 sierpnia 2013, 23:55 [cytuj]
polecam bwina, w sumie innych internetowych nie sprawdzałem, ale ten bukmacher jest czytelny, zawsze wszystko w porządku. Raz zdarzyła mi sie tylko nieprzyjemna sytuacja jak nie mogłem wypłacic pieniędzy , ale to wtedy co jakas afera na Cyprze była, a z tego co sie orientuje tam trzymają swoje pieniądze.
polecam bwina, w sumie innych internetowych nie sprawdzałem, ale ten bukmacher jest czytelny, zawsze wszystko w porządku. Raz zdarzyła mi sie tylko nieprzyjemna sytuacja jak nie mogłem wypłacic pieniędzy , ale to wtedy co jakas afera na Cyprze była, a z tego co sie orientuje tam trzymają swoje pieniądze.
12 sierpnia 2013, 00:22 [cytuj]
Weide Doskonale sam wiesz, że tego jest multum..

surebety.pl/artykul/segregacja-bukmacherow/

tutaj są dokładne dane wiarygodności, jakości obstawinien kwot, meczy na żywo itp. Będziesz miał czas to spokojnie sobie przeanalizuj :-)
Weide Doskonale sam wiesz, że tego jest multum..

http://www.surebety.pl/artykul/segregacja-bukmacherow/

tutaj są dokładne dane wiarygodności, jakości obstawinien kwot, meczy na żywo itp. Będziesz miał czas to spokojnie sobie przeanalizuj :-)
12 sierpnia 2013, 12:56 [cytuj]
Z Bwinem często są problemy, ale to raczej dla osób, które naprawdę dużo wypłacają. Blokady konta, przeciąganie wypłat, problemy z weryfikacją.
Ja sam jakoś nigdy się nie mogłem przekonać do nich.

Bah ma trochę niskie kursy, oferta też nie grzeszy obfitością,
ale w końcu zmienili interfejs imho na plus.
Małe wpłaty i wypłaty. Brak weryfikacji raczej.

Bet365 najlepszy live zdecydowanie, ogółem bogata oferta

Betclic Promocja Cashback 100% do 100 zł - najlepszy bonus,

Bwin pisałem wyżej

Expekt Ostatnio się coś u nich pozmieniało i raczej negatywne opinie słychać

tyle ode mnie.
Z Bwinem często są problemy, ale to raczej dla osób, które naprawdę dużo wypłacają. Blokady konta, przeciąganie wypłat, problemy z weryfikacją.
Ja sam jakoś nigdy się nie mogłem przekonać do nich.

[b]Bah[/b] ma trochę niskie kursy, oferta też nie grzeszy obfitością,
ale w końcu zmienili interfejs imho na plus.
Małe wpłaty i wypłaty. Brak weryfikacji raczej.

[b]Bet365 [/b] najlepszy live zdecydowanie, ogółem bogata oferta

[b]Betclic[/b] Promocja Cashback 100% do 100 zł - najlepszy bonus,

[b]Bwin[/b] pisałem wyżej

[b]Expekt[/b] Ostatnio się coś u nich pozmieniało i raczej negatywne opinie słychać

tyle ode mnie.
12 sierpnia 2013, 13:01 [cytuj]
tylko na pierwszy rzut oka bet365 nieco chaotyczny, trzeba troszke czasu zeby przywyknac.
tylko na pierwszy rzut oka bet365 nieco chaotyczny, trzeba troszke czasu zeby przywyknac.
12 sierpnia 2013, 13:33 [cytuj]
okeeey dzięęki wieeelkie ;) w woolnej chwili poczytam sobie ;) Wiem,że na bwin szło oglądać mecze na zywo ;P? jest taka opcja jeszcze? i obstawiac mecze w trakcie danego meczu :P? tez cos takiego było..
okeeey dzięęki wieeelkie ;) w woolnej chwili poczytam sobie ;) Wiem,że na bwin szło oglądać mecze na zywo ;P? jest taka opcja jeszcze? i obstawiac mecze w trakcie danego meczu :P? tez cos takiego było..
12 sierpnia 2013, 14:51 [cytuj]
Z tego co czytałem na bwinie już nie mogą rejestrować się Polacy od jakiegoś czasu. Od siebie poleciłbym też Bet365, można oglądać niektóre ligi na żywo i obstawiać.
Z tego co czytałem na bwinie już nie mogą rejestrować się Polacy od jakiegoś czasu. Od siebie poleciłbym też Bet365, można oglądać niektóre ligi na żywo i obstawiać.
12 sierpnia 2013, 16:14 [cytuj]
Dokładnie.

"Uprzejmie informujemy, iż wkrótce z przyczyn ekonomicznych, rejestracja nowych graczy z Polski nie będzie możliwa. Decyzja ta jednak nie wpływa w żaden sposób na graczy, którzy posiadają już konto w naszym serwisie. Może Pan w pełni korzystać z produktów Bwin. Istniejące konta nie będą zamykane. "
Dokładnie.

"Uprzejmie informujemy, iż wkrótce z przyczyn ekonomicznych, rejestracja nowych graczy z Polski nie będzie możliwa. Decyzja ta jednak nie wpływa w żaden sposób na graczy, którzy posiadają już konto w naszym serwisie. Może Pan w pełni korzystać z produktów Bwin. Istniejące konta nie będą zamykane. "
21 sierpnia 2013, 00:07 [cytuj]
Mozna by cos zagrac w koncu
Ladne sa kursy na Basel na jutro (2.25). Kusi zagrac tez na Fenerbache (2.90). No i mimo wszystko chyba pojdzie Steaua (1.61). Poza tym kurs na mecz Chelsea z Aston Villa (1) wynosi (1.28), a wiec mozna by sprobowac.
Dodatkowo w czwartek kusi postawic na Tottenham (1.50).
Mozna by cos zagrac w koncu
Ladne sa kursy na Basel na jutro (2.25). Kusi zagrac tez na Fenerbache (2.90). No i mimo wszystko chyba pojdzie Steaua (1.61). Poza tym kurs na mecz Chelsea z Aston Villa (1) wynosi (1.28), a wiec mozna by sprobowac.
Dodatkowo w czwartek kusi postawic na Tottenham (1.50).
25 sierpnia 2013, 23:14 [cytuj]
"Madrisso" powiedział/a:
[color=red]Levante - Sevilla 2 2.10
300 >>> 630 [/color]

Betis vs Celta 1 1.80
1000 >>> 1800
Wyczuwam chęć szybkiego odegrania sie. Skądś to znam.
Żebyś nie poplynał...
Wyczuwam chęć szybkiego odegrania sie. Skądś to znam.
Żebyś nie poplynał...
25 sierpnia 2013, 23:22 [cytuj]
Osłabiasz mnie chłopie.
Osłabiasz mnie chłopie.
26 sierpnia 2013, 01:20 [cytuj]
Mnie również, bez sensu takie granie... I jeszcze grasz takie kwoty na początku sezonu, kiedy każda drużyna dopiero zaczyna grać swoją piłkę i nie zawsze się układa... Głupota nic więcej...
Mnie również, bez sensu takie granie... I jeszcze grasz takie kwoty na początku sezonu, kiedy każda drużyna dopiero zaczyna grać swoją piłkę i nie zawsze się układa... Głupota nic więcej...
26 sierpnia 2013, 01:31 [cytuj]
a ja tam nie wierze ze on takie coś gra :D
26 sierpnia 2013, 01:42 [cytuj]
"kalusek" powiedział/a:
Obstawianie singli za większe kwoty jest dobre, o wiele lepsze niż montowanie kuponów po 10 wydarzeń za niskie stawki. Tak naprawde ci co zarabiają na bukmacherce grają glównie single, jakies dubelki, trible i nie wiecej.
Ale typy muszą być dobrze przemyślane. A ten ostatni zaklad Madrisso wyglada mi na gre pod wpływem impulsu i chęć odegrania sie.
"szwajcar" powiedział/a:
a ja wierze bo sam kiedyś postawiłem 5000zł
Obstawianie singli za większe kwoty jest dobre, o wiele lepsze niż montowanie kuponów po 10 wydarzeń za niskie stawki. Tak naprawde ci co zarabiają na bukmacherce grają glównie single, jakies dubelki, trible i nie wiecej.
Ale typy muszą być dobrze przemyślane. A ten ostatni zaklad Madrisso wyglada mi na gre pod wpływem impulsu i chęć odegrania sie.
[quote="szwajcar"]a ja tam nie wierze ze on takie coś gra :D
26 sierpnia 2013, 01:55 [cytuj]
I wygrałeś?^^

Dla mnie to jest bez sensu obstawianie kilkaset zł. Jeśli chce zarobić to ide do pracy. A w zakładach zwykle kończy się na
A) wygrywasz i myślisz, że skoro wygrales to możesz kolejny raz to zrobić więc znowu to robisz...
B) przegrywasz i chcesz się odegrać.

Zazwyczaj kończy się tak samo. Ktoś musi mieć bardzo mocny charakter żeby na tym zarobić - wygrać i skończyć. Choć można być też ciągłym farciarzem w co nie wierze.
Dlatego jak obstawiam to zazwyczaj 4fan - kupony za jakieś drobne 2-10 zł. Ale jak wygram to satysfakcje mam nie mniejszą^^
I wygrałeś?^^

Dla mnie to jest bez sensu obstawianie kilkaset zł. Jeśli chce zarobić to ide do pracy. A w zakładach zwykle kończy się na
A) wygrywasz i myślisz, że skoro wygrales to możesz kolejny raz to zrobić więc znowu to robisz...
B) przegrywasz i chcesz się odegrać.

Zazwyczaj kończy się tak samo. Ktoś musi mieć bardzo mocny charakter żeby na tym zarobić - wygrać i skończyć. Choć można być też ciągłym farciarzem w co nie wierze.
Dlatego jak obstawiam to zazwyczaj 4fan - kupony za jakieś drobne 2-10 zł. Ale jak wygram to satysfakcje mam nie mniejszą^^
26 sierpnia 2013, 02:04 [cytuj]
Tak. Łącznie niecałe 9000zł czyli na czysto niecałe 4000zł. To był arsenal albo united na wyjeździe. Pamietam, że było 1:0 :p Wielokrotnie gralem za stawki 1000zl jak Madrisso i też wtapiałem. W ostatnim czasie obstawialem single za 100-500zł ale przeważnie za 100zł. Na spokojnie.

ps. I co najwazniejsze. Zakłady dwudrogowe czyli takie gdzie są dwie opcje a nie trzy 1x2.
"Mortis" powiedział/a:
Bukmacherka to jest normalny hazard. Zwykle jest tak, że robi sie przerwe ale po jakimś czasie znowu wraca. Ci co grają single za większe stawki z reguły też robią to 4fun. Tak naprawde nie zbierają pieniędzy na coś konkretnego, nie planują że za wygraną coś sobie kupią. Grają dla samego hazardu.
Bukmacherka to jest normalny hazard. Zwykle jest tak, że robi sie przerwe ale po jakimś czasie znowu wraca. Ci co grają single za większe stawki z reguły też robią to 4fun. Tak naprawde nie zbierają pieniędzy na coś konkretnego, nie planują że za wygraną coś sobie kupią. Grają dla samego hazardu.
26 sierpnia 2013, 02:30 [cytuj]
Apetyt rośnie w miare jedzenia, jak wygrasz raz porządną sumkę, to łasisz się na drugi raz. Mój kolega, notabene bogaty, grał za śmieszne 2, 5 złoty i stawiał pewniaki i wyciągał czasami 20 złoty :lol: Ja nie wiem po co takie coś grać.

Ja raz wygrałem stówkę za 10 bodajże to się jarałem strasznie, ale jak prze**bałem 5 dych to to już nie było na moje nerwy i rzuciłem to wszystko w pizdu. Grajta grajta, kto bogatemu zabroni postawić 1000 złoty? Ano nikt.
Apetyt rośnie w miare jedzenia, jak wygrasz raz porządną sumkę, to łasisz się na drugi raz. Mój kolega, notabene bogaty, grał za śmieszne 2, 5 złoty i stawiał pewniaki i wyciągał czasami 20 złoty :lol: Ja nie wiem po co takie coś grać.

Ja raz wygrałem stówkę za 10 bodajże to się jarałem strasznie, ale jak prze**bałem 5 dych to to już nie było na moje nerwy i rzuciłem to wszystko w pizdu. Grajta grajta, kto bogatemu zabroni postawić 1000 złoty? Ano nikt.
26 sierpnia 2013, 09:59 [cytuj]
"Ero" powiedział/a:
Ja nie wiem po co takie coś grać.
Nie czujesz tego napięcia, adrenaliny? :D Mnie to jara, coś pięknego jak mi aż żyły na głowie wyskakują ;)
Nie czujesz tego napięcia, adrenaliny? :D Mnie to jara, coś pięknego jak mi aż żyły na głowie wyskakują ;)
26 sierpnia 2013, 14:40 [cytuj]
Prędzej człowiek umrze na zawał :-D
Prędzej człowiek umrze na zawał :-D
|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet
shoutbox
dawid2468
dawid2468 godzinę temu

Kiedy będę koszulki na nowy sezon?

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 godzin temu

Se Arminia pograła...

czullo
czullo 3 godzin temu

footyheadlines.com/2025/05/bvb-new-sponsor.html

czullo
czullo 3 godzin temu

blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizByUDmkSFeHFdcF0gQVr6J8mL-Bv6-KjSAIUlyrrQlMi9kt8zWkGxlEOmdf1ZKIhNrUvPR683-PYwaRazzLovBToMFCx8PStDu3kWEvS-pjHHhsKtqBBW2RL2AveftMCx7-jE6MBCLWHB_dTHy7UakGBtmI_rDxL39HWTwTNO1Bx_W02GDlz_G-oeD9CV/s1600/Dortmund%20to%20Sign%20Vodafone%20Main%20Kit%20Sponsor%20Deal%20%20%283%29.jpg

johnBVB
johnBVB 4 godzin temu

@dawid2468 5-6 lat po 30mln za sezon.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 godzin temu

Jak będzie trzeba ponad 30 mln to Wacek zabroni, bo pomimo 2025 roku nie można wydawać tak dużo na jednego piłkarza

piotrullo
piotrullo 5 godzin temu

nie zdziwie się, jak trzeba będzie zapłacić około 30 mln, ale i tak bym za niego tyle wyłożył. Zagra u nas 2 dobre sezony i pójdzie za 80 mln do Anglii

piotrullo
piotrullo 5 godzin temu

Sunderland awansował do Premier League, czyli, krótko mówiąc, mogą sobie zażyczyć więcej niż te 24/25 mln

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 16:54

A ile na tym zyskamy? 1&1 okropne logo na koszulce

97BVB
97BVB Wczoraj, 12:27

Vodafone nowym głównym sponsorem BVB. Znikają z koszulek 1&1 oraz Evonik.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 11:26

Za to Tah w Bayernie

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 10:37

Oj Wirtz podobno do Liverpoolu co skończyły się bayernowi tani wykupywanie i osłabanie konkurencji, kupywanie światowych grajków za klauzule po 20- 30 mln

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 09:31

Wirtz to już pewne?

wola
wola 1 dni temu, 2025-05-23

Patrick Berger: Jobe Bellingham, Rayan Cherki(po sprzedaży Reyny i Sabitzera albo Ozcana) są uważani za główne cele transferowe. Wypożyczenie Chukwuemeki ma zostać przedłużone o 14 dni. MU i AC Milan nie weszły do LM. Liverpool kupuje Wirtza, więc Cherki być może trafi do Dortmundu?

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 1 dni temu, 2025-05-23

Bardzo dobry transfer jeśli chcemy dalej trwać w stagnacji. Gówno pograć, strzelić 4-5 bramek w sezonie, do tego kilka asyst i największa pensja w zespole.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2025-05-23

Ta, zardzewiały Sancho z pensją na poziomie 10 baniek, ale my lubimy takie transfery w Dortmundzie...

navil
navil 1 dni temu, 2025-05-23

Cherki nie wypali - brać Jadona Sancho - tyle. Sancho do wyjęcia za jakieś 20 - 25 mln, a nie 40..

Kapolini76
Kapolini76 2 dni temu, 2025-05-22

Nawet fajny mecz w tych barażach

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2025-05-22

Elvesberg prowadzi z Heidenheim

nick
nick 2 dni temu, 2025-05-22

Jeśli za Gittensa zgarną dobrą sumę, a tutaj znowu odpuszczą to będzie porażka.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 dni temu, 2025-05-22

40 mln za 21 latka to i tak mało, tym bardziej, że pokazał na co go stać.

Gentoo100
Gentoo100 2 dni temu, 2025-05-22

meczyki.pl/newsy/plus/gigant-wstal-po-nokautach-wysmiewany-trener-bohaterem-najwieksi-wygrani-koncowki-sezonu/270719 Ciekawy artykuł

nick
nick 2 dni temu, 2025-05-22

We Francji nie stosuje się klauzul, więc te 22.5 mln za Cherkiego to pewnie tylko umowa ustna. Jak pokazało poprzednie okienko niewiele warta. Być może ma jakąś inną umowę cywilną. Na chwilę obecną media piszą, że jeśli Lyon zażąda 40 mln to transfer do BVB nie wypali, a w kolejce jest co najmniej kilka klubów Premier League...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2025-05-22

Jobe będzie dobrym transferem, róbcie screeny

Le0n
Le0n 2 dni temu, 2025-05-22

No w przyszłym sezonie prawie połowa bo 9. Co ciekawe wszystkie mają już zapewnioną Fazę Ligową. Może też być tak, że nie będą mieć nikogo w LKE. To jest właśnie przykład jak ważne są punkty do rankingu.

Kot13
Kot13 2 dni temu, 2025-05-22

Manchester United od odejścia SAF-a w ciągu dekady przeszedł ewolucję z najbardziej utytułowanego klubu w Premier League do klubu mema

fanatyk88
fanatyk88 2 dni temu, 2025-05-22

Widziałem kiedyś jakieś zestawienie dotyczące tego, że prawie połowa Premier League w jednym sezonie grała w pucharach. Teraz będzie podobnie skoro liga ma 20 drużyn, w samej LM zagra 6, a jeszcze LE i LK.

Le0n
Le0n 3 dni temu, 2025-05-21

Tottenham z LE i zagra jako 6-ta drużyna z Anglii w LM w sezonie 2025/26.

ciboll_bvb Lucas
ciboll_bvb Lucas 3 dni temu, 2025-05-21

Wolałbym Cherkiego niż Beligola

wola
wola 3 dni temu, 2025-05-21

albo po prostu Brandt zostaje

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 104
Zarejestrowanych użytkowników: 10283
Ostatnio zarejestrowany: Rynio98
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem