Forum dyskusyjne
10 maja 2013, 20:13 [cytuj]
no tak jakoś wyszło :-P ostatnio zmieniłem taktykę, i zamiast stawiania kwot 5zł, 10zl, to troche zaryzykowałem i stawiam tak 50-100 zł .. Opłaciło sie
no tak jakoś wyszło :-P ostatnio zmieniłem taktykę, i zamiast stawiania kwot 5zł, 10zl, to troche zaryzykowałem i stawiam tak 50-100 zł .. Opłaciło sie ;)
10 maja 2013, 22:08 [cytuj]
Macie jakieś fajne typy na ten weekend?
Mi ogólnie w oko weszło: Vallecano - Valencia 2.00 2, Nietoperze ostatnio w gazie i ponadto muszą gonić San Sebastian, a 2 pkt różnicy.
Macie jakieś fajne typy na ten weekend?
Mi ogólnie w oko weszło: Vallecano - Valencia 2.00 2, Nietoperze ostatnio w gazie i ponadto muszą gonić San Sebastian, a 2 pkt różnicy.
10 maja 2013, 22:32 [cytuj]
Mightkee
Można grać. Jasna sprawa - jak nie wygrają to LM może uciec (na co liczę, bo bardzo lubie San Sebastian). Poza tym Vallecano o nic nie gra, a tydzień temu przegrali z drwalami z Zaragozy.
[b]Mightkee[/b]
Można grać. Jasna sprawa - jak nie wygrają to LM może uciec (na co liczę, bo bardzo lubie San Sebastian). Poza tym Vallecano o nic nie gra, a tydzień temu przegrali z drwalami z Zaragozy.
11 maja 2013, 08:16 [cytuj]
Ja postawiłem dziś na Hamburg, kurs 4.0 a muszą wygrać...
Ja postawiłem dziś na Hamburg, kurs 4.0 a muszą wygrać...
11 maja 2013, 10:32 [cytuj]
Lau, co to za argument, że muszą wygrać ? Hoffenheim musi wygrać tym bardziej, patrząc na to, że Augsburg pewnie dostanie baty dzisiaj w Monachium .. Hamburgowi najzwyczajniej w świecie brakuje jaj.
Lau, co to za argument, że muszą wygrać ? Hoffenheim musi wygrać tym bardziej, patrząc na to, że Augsburg pewnie dostanie baty dzisiaj w Monachium .. Hamburgowi najzwyczajniej w świecie brakuje jaj.
11 maja 2013, 10:35 [cytuj]
jak juz stawiac 2ki, to warto sie zakrecic wokol meczu greuther-freiburg
jak juz stawiac 2ki, to warto sie zakrecic wokol meczu greuther-freiburg
11 maja 2013, 10:39 [cytuj]
A ja coś czuję, że Furth dzisiaj godnie pożegna się ze swoim stadionem i Freiburgowi będzie bardzo ciężko o 3 pkt w tym spotkaniu. Prędzej szukałbym tam jakiegoś BTS'a.
A ja coś czuję, że Furth dzisiaj godnie pożegna się ze swoim stadionem i Freiburgowi będzie bardzo ciężko o 3 pkt w tym spotkaniu. Prędzej szukałbym tam jakiegoś BTS'a.
11 maja 2013, 10:54 [cytuj]
Aczkolwiek Hoffe to Hoffe, przegrali wysoko z Augsburgiem, pewnego poziomu już nie przeskoczą. A to ostatnia szansa dla HSV by coś zdobyć, oczywiście ich zespół to śmiech ale kurs 4.0 to jest na pewno kusząca opcja.
Aczkolwiek Hoffe to Hoffe, przegrali wysoko z Augsburgiem, pewnego poziomu już nie przeskoczą. A to ostatnia szansa dla HSV by coś zdobyć, oczywiście ich zespół to śmiech ale kurs 4.0 to jest na pewno kusząca opcja.
11 maja 2013, 11:32 [cytuj]
No jakby nie patrzeć value na HSV jest, ale argumentacja mi trochę przeszkadzała. ;-)
No jakby nie patrzeć value na HSV jest, ale argumentacja mi trochę przeszkadzała. ;-)
11 maja 2013, 12:07 [cytuj]
ja akurat nie lubie grać bundesligi, dużo łatwiejszą ligą jest np. Holandia
Jeszcze kuszącą opcją do AKO jest Porto - Benfica (obie strzela)
ja akurat nie lubie grać bundesligi, dużo łatwiejszą ligą jest np. Holandia :)
Jeszcze kuszącą opcją do AKO jest Porto - Benfica (obie strzela)
11 maja 2013, 12:34 [cytuj]
Ja za to uwielbiam grać Bundesligę i niższe ligi niemieckie. To samo się tyczy angielskiej. Nie lubię grać włoskiej, hiszpańskiej i Ukrainy/Rosji etc.
Ja za to uwielbiam grać Bundesligę i niższe ligi niemieckie. To samo się tyczy angielskiej. Nie lubię grać włoskiej, hiszpańskiej i Ukrainy/Rosji etc.
20 lipca 2013, 15:59 [cytuj]
Czas najwyższy wrzucić trochę floty na bukmacherkę :-D
Czas najwyższy wrzucić trochę floty na bukmacherkę :-D
20 lipca 2013, 16:04 [cytuj]
Chciałbym od tego sezonu rozpoczać typowania za pieniążki :-D
Na jakich stronach gracie?
Chciałbym od tego sezonu rozpoczać typowania za pieniążki :-D
Na jakich stronach gracie?
20 lipca 2013, 16:06 [cytuj]
Uważaj tylko, nawet jak będziesz przegrywać, to Cię i tak wciągnie.
Ja mam konta na bet-at-home i na bwin. :-D
Uważaj tylko, nawet jak będziesz przegrywać, to Cię i tak wciągnie.
Ja mam konta na bet-at-home i na bwin. :-D
20 lipca 2013, 16:45 [cytuj]
A ja legalnie na eFortuna oraz STS online. Trzeba jakis budżet ustalić na nowy sezon na początek :mrgreen:
A ja legalnie na eFortuna oraz STS online. Trzeba jakis budżet ustalić na nowy sezon na początek :mrgreen:
27 lipca 2013, 22:43 [cytuj]
Postawiłem dziś na Borussię 10 zł i trochę żałuję, że nie drugie tyle chociaż. No ale dobre i tyle 8-)
Postawiłem dziś na Borussię 10 zł i trochę żałuję, że nie drugie tyle chociaż. No ale dobre i tyle 8-)
27 lipca 2013, 22:47 [cytuj]
Tak to jest.... Gracze niepewni swoich typow zawsze tak marnie stawiaja :lol: :mrgreen:
Tak to jest.... Gracze niepewni swoich typow zawsze tak marnie stawiaja :lol: :mrgreen:
9 sierpnia 2013, 00:25 [cytuj]
juz w ten weekend ruszamy z bundesliga, ja napewno postawie Borussie z handi 1:0 , Wilki x2 i Herte 1x. kurs 4.35 na bwinie. Troche nie wiem jak z tą Hertą, ale myśle ze takiemu klubowi wracającemu do bundesligi nie przystoi przegrać pierwszego meczu u siebie po powrocie do elity tym bardziej z co jak co niezbyt silnym rywalem. Jakies podpowiedzi/sugestie?
juz w ten weekend ruszamy z bundesliga, ja napewno postawie Borussie z handi 1:0 , Wilki x2 i Herte 1x. kurs 4.35 na bwinie. Troche nie wiem jak z tą Hertą, ale myśle ze takiemu klubowi wracającemu do bundesligi nie przystoi przegrać pierwszego meczu u siebie po powrocie do elity tym bardziej z co jak co niezbyt silnym rywalem. Jakies podpowiedzi/sugestie?
9 sierpnia 2013, 09:24 [cytuj]
Borussia handi hm moze wejsc a nawet powinno ale ja zawsze mam dystans do stawiania handi na gosci :-P zwlaszcza, ze fca juz ograny w bl i wie jak sie bronic :p ale daje 70:30 ze wejdzie.
Borussia handi hm moze wejsc a nawet powinno ale ja zawsze mam dystans do stawiania handi na gosci :-P zwlaszcza, ze fca juz ograny w bl i wie jak sie bronic :p ale daje 70:30 ze wejdzie.
9 sierpnia 2013, 21:17 [cytuj]
Zapraszam na mój fanpage na fb dotyczący tenisa i bukmacherki. Podaję tam swoje typy tenisowe wraz z analizami.
Dziękuję za jakiekolwiek łapki!
facebook.com/Maders1909
Zapraszam na mój fanpage na fb dotyczący tenisa i bukmacherki. Podaję tam swoje typy tenisowe wraz z analizami.
Dziękuję za jakiekolwiek łapki!
https://www.facebook.com/Maders1909