Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Bukmacherka
10 maja 2013, 20:13 [cytuj]
no tak jakoś wyszło :-P ostatnio zmieniłem taktykę, i zamiast stawiania kwot 5zł, 10zl, to troche zaryzykowałem i stawiam tak 50-100 zł .. Opłaciło sie ;)
no tak jakoś wyszło :-P ostatnio zmieniłem taktykę, i zamiast stawiania kwot 5zł, 10zl, to troche zaryzykowałem i stawiam tak 50-100 zł .. Opłaciło sie ;)
10 maja 2013, 22:08 [cytuj]
Macie jakieś fajne typy na ten weekend?

Mi ogólnie w oko weszło: Vallecano - Valencia 2.00 2, Nietoperze ostatnio w gazie i ponadto muszą gonić San Sebastian, a 2 pkt różnicy.
Macie jakieś fajne typy na ten weekend?

Mi ogólnie w oko weszło: Vallecano - Valencia 2.00 2, Nietoperze ostatnio w gazie i ponadto muszą gonić San Sebastian, a 2 pkt różnicy.
10 maja 2013, 22:32 [cytuj]
Mightkee
Można grać. Jasna sprawa - jak nie wygrają to LM może uciec (na co liczę, bo bardzo lubie San Sebastian). Poza tym Vallecano o nic nie gra, a tydzień temu przegrali z drwalami z Zaragozy.
[b]Mightkee[/b]
Można grać. Jasna sprawa - jak nie wygrają to LM może uciec (na co liczę, bo bardzo lubie San Sebastian). Poza tym Vallecano o nic nie gra, a tydzień temu przegrali z drwalami z Zaragozy.
11 maja 2013, 08:16 [cytuj]
Ja postawiłem dziś na Hamburg, kurs 4.0 a muszą wygrać...
Ja postawiłem dziś na Hamburg, kurs 4.0 a muszą wygrać...
11 maja 2013, 10:32 [cytuj]
Lau, co to za argument, że muszą wygrać ? Hoffenheim musi wygrać tym bardziej, patrząc na to, że Augsburg pewnie dostanie baty dzisiaj w Monachium .. Hamburgowi najzwyczajniej w świecie brakuje jaj.
Lau, co to za argument, że muszą wygrać ? Hoffenheim musi wygrać tym bardziej, patrząc na to, że Augsburg pewnie dostanie baty dzisiaj w Monachium .. Hamburgowi najzwyczajniej w świecie brakuje jaj.
11 maja 2013, 10:35 [cytuj]
jak juz stawiac 2ki, to warto sie zakrecic wokol meczu greuther-freiburg
jak juz stawiac 2ki, to warto sie zakrecic wokol meczu greuther-freiburg
11 maja 2013, 10:39 [cytuj]
A ja coś czuję, że Furth dzisiaj godnie pożegna się ze swoim stadionem i Freiburgowi będzie bardzo ciężko o 3 pkt w tym spotkaniu. Prędzej szukałbym tam jakiegoś BTS'a.
A ja coś czuję, że Furth dzisiaj godnie pożegna się ze swoim stadionem i Freiburgowi będzie bardzo ciężko o 3 pkt w tym spotkaniu. Prędzej szukałbym tam jakiegoś BTS'a.
11 maja 2013, 10:54 [cytuj]
Aczkolwiek Hoffe to Hoffe, przegrali wysoko z Augsburgiem, pewnego poziomu już nie przeskoczą. A to ostatnia szansa dla HSV by coś zdobyć, oczywiście ich zespół to śmiech ale kurs 4.0 to jest na pewno kusząca opcja.
Aczkolwiek Hoffe to Hoffe, przegrali wysoko z Augsburgiem, pewnego poziomu już nie przeskoczą. A to ostatnia szansa dla HSV by coś zdobyć, oczywiście ich zespół to śmiech ale kurs 4.0 to jest na pewno kusząca opcja.
11 maja 2013, 11:32 [cytuj]
No jakby nie patrzeć value na HSV jest, ale argumentacja mi trochę przeszkadzała. ;-)
No jakby nie patrzeć value na HSV jest, ale argumentacja mi trochę przeszkadzała. ;-)
11 maja 2013, 12:07 [cytuj]
ja akurat nie lubie grać bundesligi, dużo łatwiejszą ligą jest np. Holandia :)
Jeszcze kuszącą opcją do AKO jest Porto - Benfica (obie strzela)
ja akurat nie lubie grać bundesligi, dużo łatwiejszą ligą jest np. Holandia :)
Jeszcze kuszącą opcją do AKO jest Porto - Benfica (obie strzela)
11 maja 2013, 12:34 [cytuj]
Ja za to uwielbiam grać Bundesligę i niższe ligi niemieckie. To samo się tyczy angielskiej. Nie lubię grać włoskiej, hiszpańskiej i Ukrainy/Rosji etc.
Ja za to uwielbiam grać Bundesligę i niższe ligi niemieckie. To samo się tyczy angielskiej. Nie lubię grać włoskiej, hiszpańskiej i Ukrainy/Rosji etc.
20 lipca 2013, 15:59 [cytuj]
Czas najwyższy wrzucić trochę floty na bukmacherkę :-D
Czas najwyższy wrzucić trochę floty na bukmacherkę :-D
20 lipca 2013, 16:04 [cytuj]
Chciałbym od tego sezonu rozpoczać typowania za pieniążki :-D
Na jakich stronach gracie?
Chciałbym od tego sezonu rozpoczać typowania za pieniążki :-D
Na jakich stronach gracie?
20 lipca 2013, 16:06 [cytuj]
Uważaj tylko, nawet jak będziesz przegrywać, to Cię i tak wciągnie.

Ja mam konta na bet-at-home i na bwin. :-D
Uważaj tylko, nawet jak będziesz przegrywać, to Cię i tak wciągnie.

Ja mam konta na bet-at-home i na bwin. :-D
20 lipca 2013, 16:45 [cytuj]
A ja legalnie na eFortuna oraz STS online. Trzeba jakis budżet ustalić na nowy sezon na początek :mrgreen:
A ja legalnie na eFortuna oraz STS online. Trzeba jakis budżet ustalić na nowy sezon na początek :mrgreen:
27 lipca 2013, 22:43 [cytuj]
Postawiłem dziś na Borussię 10 zł i trochę żałuję, że nie drugie tyle chociaż. No ale dobre i tyle 8-)
Postawiłem dziś na Borussię 10 zł i trochę żałuję, że nie drugie tyle chociaż. No ale dobre i tyle 8-)
27 lipca 2013, 22:47 [cytuj]
Tak to jest.... Gracze niepewni swoich typow zawsze tak marnie stawiaja :lol: :mrgreen:
Tak to jest.... Gracze niepewni swoich typow zawsze tak marnie stawiaja :lol: :mrgreen:
9 sierpnia 2013, 00:25 [cytuj]
juz w ten weekend ruszamy z bundesliga, ja napewno postawie Borussie z handi 1:0 , Wilki x2 i Herte 1x. kurs 4.35 na bwinie. Troche nie wiem jak z tą Hertą, ale myśle ze takiemu klubowi wracającemu do bundesligi nie przystoi przegrać pierwszego meczu u siebie po powrocie do elity tym bardziej z co jak co niezbyt silnym rywalem. Jakies podpowiedzi/sugestie?
juz w ten weekend ruszamy z bundesliga, ja napewno postawie Borussie z handi 1:0 , Wilki x2 i Herte 1x. kurs 4.35 na bwinie. Troche nie wiem jak z tą Hertą, ale myśle ze takiemu klubowi wracającemu do bundesligi nie przystoi przegrać pierwszego meczu u siebie po powrocie do elity tym bardziej z co jak co niezbyt silnym rywalem. Jakies podpowiedzi/sugestie?
9 sierpnia 2013, 09:24 [cytuj]
Borussia handi hm moze wejsc a nawet powinno ale ja zawsze mam dystans do stawiania handi na gosci :-P zwlaszcza, ze fca juz ograny w bl i wie jak sie bronic :p ale daje 70:30 ze wejdzie.
Borussia handi hm moze wejsc a nawet powinno ale ja zawsze mam dystans do stawiania handi na gosci :-P zwlaszcza, ze fca juz ograny w bl i wie jak sie bronic :p ale daje 70:30 ze wejdzie.
9 sierpnia 2013, 21:17 [cytuj]
Zapraszam na mój fanpage na fb dotyczący tenisa i bukmacherki. Podaję tam swoje typy tenisowe wraz z analizami.

Dziękuję za jakiekolwiek łapki!

facebook.com/Maders1909
Zapraszam na mój fanpage na fb dotyczący tenisa i bukmacherki. Podaję tam swoje typy tenisowe wraz z analizami.

Dziękuję za jakiekolwiek łapki!

https://www.facebook.com/Maders1909
|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Bayer Leverkusen 21 13 7 1 46
3. Eintracht Frankfurt 21 11 6 4 39
4. RB Lipsk 21 10 6 5 36
5. VfB Stuttgart 21 10 5 6 35
6. SC Freiburg 21 10 3 8 33
7. FSV Mainz 21 9 5 7 32
8. Borussia Mönchengladbach 21 9 4 8 31
9. VfL Wolfsburg 21 8 6 7 30
10. Werder Brema 21 8 6 7 30
11. Borussia Dortmund 21 8 5 8 29
12. FC Augsburg 21 7 6 8 27
13. Union Berlin 21 6 6 9 24
14. FC St. Pauli 21 6 3 12 21
15. TSG 1899 Hoffenheim 21 4 6 11 18
16. Holstein Kiel 21 4 3 14 15
17. 1. FC Heidenheim 21 4 2 15 14
18. VfL Bochum 21 2 4 15 10
cała tabela
shoutbox
BVBdude
BVBdude moment temu

Gramy taki sam piach jak graliśmy

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 minut temu

A nasi kopacze jak zwykle bierni

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 minut temu

Sporting w końcu coś wciśnie

FilipSantana
FilipSantana 4 minut temu

Szkoda że Adeyemi ma z 10 IQ tak to byłby dobrym piłkarzem

FilipSantana
FilipSantana 8 minut temu

Najgorsze jest to że każdy trener ich wystawia więc albo trafiamy na samych słabych trenerów albo Watjen, Ozcan, Reyna są jeszcze słabsi

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 16 minut temu

Najgorszy środek pola od x lat

FilipSantana
FilipSantana 16 minut temu

Gross i Sabitzer ależ to jest duo

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 17 minut temu

Przerażająca jest bierność naszej obrony, ktoś oddaje strzal a nasi zawodnicy nawet nie raczą do niego podejść

HultaJ
HultaJ 17 minut temu

Nacieszmy się ostatnimi meczami LM przez długie lata

HultaJ
HultaJ 18 minut temu

My to naprawdę przegramy

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 18 minut temu

Już poprzeczka Sportingu bo nasza obrona klasycznie nie istnieje

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 23 minut temu

Adeyemi tak stracił formę, że nawet piłki nie potrafi przyjąć

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 23 minut temu

Narazie to klasyczny mecz wyjazdowy czyli każdy z naszych gra na jakieś 10 procent umiejętności

majeczek78
majeczek78 23 minut temu

Mi wywala błąd jakiś...

Hayn03
Hayn03 24 minut temu

na lapku mam czasem laga, ale na telefonie smiga płynnie

Hayn03
Hayn03 24 minut temu

strimsy.top/SportingBorussiaDortmund.php?source=2

majeczek78
majeczek78 24 minut temu

Podrzucie jakiegoś linka..

majeczek78
majeczek78 28 minut temu

strimsy chyba przeładowane. Macie coś innego ?

Mattii
Mattii 47 minut temu

prnt.sc/ASjxp-XcIhCd

Hayn03
Hayn03 47 minut temu

Jakbyście mieli linka do dobrej transmisji to bardzo bym prosił :)

nick
nick 51 minut temu

Plus spóźnione zmiany jak Terzic i Sahin. Wszyscy powinni się udać do Tullberga na praktyki.

HatariBvB
HatariBvB 54 minut temu

Kovac to Sahin wersja 2.0 dalej tym samym składem gramy xd

Kot13
Kot13 56 minut temu

Ja zacząłem interesować się BVB kiedy Smolarek strzelił dwie bramki z Portugalią, na Stadionie Śląskim w 2006 pamiętam że krótko po meczu wpisałem jego imię i nazwisko w Google i przeczytałem, że grał wtedy dla BVB i zacząłem czytać o klubie, a już tak na sto procent wkręciłem się od sezonu 2007/2008 jak przyszedł Kuba.

mendzi79
mendzi79 godzinę temu

tam się urodził

mendzi79
mendzi79 godzinę temu

a Sebastian Tyrała to mój ziomek ze wsi

Kot13
Kot13 godzinę temu

Propop plakatów ja jakoś 3 lata temu znalazłem na strychu plakat z Lewandowskim z Bravo Sport albo z Giga Sport w barwach BVB kiedy robiłem tam porządki

mendzi79
mendzi79 godzinę temu

kot13 artur1973 jak byłem młody to mialem taki dupny plakat z bravo sport Stefan Klos i Jörg Heinrich + reszta naszej drużyny

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu godzinę temu

Jedyne co potrafią zrobic to podać do tyłu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu godzinę temu

Ja nie wiem jak będąc trenerem można nie widzieć, że Sabitzer i Gross to hamulcowi środka pola

Alex3110_
Alex3110_ godzinę temu

No to mnie Kovac zaskoczył, myślałem, że jednak będzie odrobinę lepszy niż poprzedni dwaj amatorzy...

statystyki
Użytkownicy online: Mattii, BVBdude, ASFA
Gości online: 142
Zarejestrowanych użytkowników: 10242
Ostatnio zarejestrowany: Igor2001
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem