Forum dyskusyjne
8 kwietnia 2013, 17:39 [cytuj]
3-0 przeciez bedzie :-P
3-0 przeciez bedzie :-P
8 kwietnia 2013, 18:09 [cytuj]
Jak coś to 3:1 niezły kurs:
Pierwsza połowa: Borussia Dortmund - CF Malaga (under/over 1.5) 1,45 2,55
Jak coś to 3:1 :P niezły kurs:
Pierwsza połowa: Borussia Dortmund - CF Malaga (under/over 1.5) 1,45 2,55
8 kwietnia 2013, 18:21 [cytuj]
Mysle ze do przerwy bedzie juz 1-0/2-1/1-1, bo u siebie nie bedziemy tolerowac tak otwartej gry Malagi, a mam nadzieje ze ta beda grac jak u siebie :-)
Mysle ze do przerwy bedzie juz 1-0/2-1/1-1, bo u siebie nie bedziemy tolerowac tak otwartej gry Malagi, a mam nadzieje ze ta beda grac jak u siebie :-)
8 kwietnia 2013, 19:41 [cytuj]
Ech, na pewno będę stawiać oby tylko nasi nie zawiedli, bo od tego zależy czy obrócę bonus na STS
Ech, na pewno będę stawiać oby tylko nasi nie zawiedli, bo od tego zależy czy obrócę bonus na STS :D
10 kwietnia 2013, 00:38 [cytuj]
I ktoś stawiał na mecz BVB ? pochwalić się
I ktoś stawiał na mecz BVB ? :) pochwalić się
10 kwietnia 2013, 00:44 [cytuj]
Ja!!! radosc podwojna! w koncu buki polegly!! ten sts to przynosi mi szczescie ;-)
Ja!!! radosc podwojna! w koncu buki polegly!! ten sts to przynosi mi szczescie ;-)
10 kwietnia 2013, 00:57 [cytuj]
Kupę kasy można było pewnie zarobić, przy wyniku 1:2, obstawiając LIVE na BVB. Mogłem zobaczyć, ale po tej straconej bramce, byłem tak przybity, że to bezsens było patrzeć na kursy :>
Kupę kasy można było pewnie zarobić, przy wyniku 1:2, obstawiając LIVE na BVB. Mogłem zobaczyć, ale po tej straconej bramce, byłem tak przybity, że to bezsens było patrzeć na kursy :>
10 kwietnia 2013, 06:58 [cytuj]
Postawiłem na BVB i Real :roll:
Postawiłem na BVB i Real :roll:
10 kwietnia 2013, 07:40 [cytuj]
A wiedziałeś, że w Realu zabrakło Alonso i chyba Ramosa? Trzeba brać pod uwagę takie czynniki.
A wiedziałeś, że w Realu zabrakło Alonso i chyba Ramosa? Trzeba brać pod uwagę takie czynniki.
10 kwietnia 2013, 22:55 [cytuj]
Właśnie tak jest, że trzeba wiedzieć kto gra kto nie. Bo to jest jeden z większych czynników dla obstawienia ... Ale zazwyczaj trzeba obstawiać kilka minut przed meczem, wtedy kiedy podane są składy drużyn itp. Bo brak jakiegoś zawodnika, działa na całą drużynę np. Dzisiejszy mecz Barcelony grali bez Messiego przegrywali 0:1, wszedł Messi, dograł piłę i dzięki temu awansowała Farsa
Właśnie tak jest, że trzeba wiedzieć kto gra kto nie. Bo to jest jeden z większych czynników dla obstawienia ... Ale zazwyczaj trzeba obstawiać kilka minut przed meczem, wtedy kiedy podane są składy drużyn itp. Bo brak jakiegoś zawodnika, działa na całą drużynę np. Dzisiejszy mecz Barcelony grali bez Messiego przegrywali 0:1, wszedł Messi, dograł piłę i dzięki temu awansowała Farsa
10 kwietnia 2013, 23:05 [cytuj]
Niestety typowalem wczesniej bvb i barce no i dupa mialbym za darmo od sts ok.150zl a tak mi zostalo 15zl bonusowe a musze jeszcze ok.30zl obrotu zrobic wiec jak cokolwiek wyciagne to bedzie cud :evil: wsciekly jestem :/
Niestety typowalem wczesniej bvb i barce no i dupa :( mialbym za darmo od sts ok.150zl a tak mi zostalo 15zl bonusowe a musze jeszcze ok.30zl obrotu zrobic wiec jak cokolwiek wyciagne to bedzie cud :evil: wsciekly jestem :/
10 kwietnia 2013, 23:10 [cytuj]
Zizu, powinieneś wiedzieć że Barca bez Messiego to nie to samo...
Zizu, powinieneś wiedzieć że Barca bez Messiego to nie to samo...
10 kwietnia 2013, 23:13 [cytuj]
ech mowili, ze zagra, a musialem juz wczoraj typowac :/ trudno. nie spodziewalem sie cudu, bo pieniadze mnie srednio lubia :-?
ech mowili, ze zagra, a musialem juz wczoraj typowac :/ trudno. nie spodziewalem sie cudu, bo pieniadze mnie srednio lubia :-?
10 kwietnia 2013, 23:17 [cytuj]
LM ma to do siebie, że na tym etapie już nie ma faworytów... I każdy wynik może paść. Nie martw się mnie też nie lubią, nie chcą się rozmnażać w bukmacherce
LM ma to do siebie, że na tym etapie już nie ma faworytów... I każdy wynik może paść. Nie martw się mnie też nie lubią, nie chcą się rozmnażać w bukmacherce :(
14 kwietnia 2013, 22:10 [cytuj]
5/6...
No i Vitesse straciło bramke w 92 minucie meczu na 3-3... I poszedł niezły kupon kupon do nieba :-?
5/6...
No i Vitesse straciło bramke w 92 minucie meczu na 3-3... I poszedł niezły kupon kupon do nieba :-?
14 kwietnia 2013, 22:31 [cytuj]
Podsumowanie kuponów ostatnich (Kupony robione na potrzeby wyrobienia bonusu, więc stąd czasem dziwne stawki/kursy)
BVB-Malaga 1 /3:2/
Bayern awans /+/
Barca-PSG 1 /1:1/
Stawka: 64~zł Wygrana: 0
Roda-Vitesse over 2,5 /3:3/
Szachtar-Zorya 1 /3:0/
Stawka: 13~zł Wygrana: 21~
Furth-BVB 2 /1:6/
Troyes-PSG 2 /0:1/
Miedz-Polonia B. 1 /1:0/
Arsenal-Norwich 1 /3:1/
Everton-QPR 1 /2:0/
H.Kiel-Goslaer 1 /2:1/
Koeln-Aalen 1 /1:0/
PSV-Ajax 2X /2:3/
Stawka: 2.50 Wygrana: 34~
Plus jeszcze jakies tam kupony po 5-7zł i z tego wygrane rzedu 12-15 zeby tylko dobic ten bonus do konca. Jakby pierwszy kupon z Barca siadl to mialbym czym obracac i co wyplacac, a tak... Na depozycie mi zostalo 30zl z 50, a na Bonusie 52zl. Wiec razem ok.80zl - moge juz wyplacic, ale wyplace tylko 50, 30 zostawie na nastepna kolejke BL. W tej mialem nosa do kilku spotkan, ale niestety typowalem za male stawki, bo mi zalezalo zeby juz uwolnic bonus W nastepnej kolejce gram juz va banque albo wygram cos wiecej albo zostane przy tych 50 Ta druga opcja oczywiscie bardziej prawdopodobna.
Sorry za brak polskich znakow, ale format i cos mi sie nasralo.
Podsumowanie kuponów ostatnich :P (Kupony robione na potrzeby wyrobienia bonusu, więc stąd czasem dziwne stawki/kursy:D)
BVB-Malaga 1 /3:2/
Bayern awans /+/
Barca-PSG 1 /1:1/
Stawka: 64~zł Wygrana: 0
Roda-Vitesse over 2,5 /3:3/
Szachtar-Zorya 1 /3:0/
Stawka: 13~zł Wygrana: 21~ :D
Furth-BVB 2 /1:6/
Troyes-PSG 2 /0:1/
Miedz-Polonia B. 1 /1:0/
Arsenal-Norwich 1 /3:1/
Everton-QPR 1 /2:0/
H.Kiel-Goslaer 1 /2:1/
Koeln-Aalen 1 /1:0/
PSV-Ajax 2X /2:3/
Stawka: 2.50 Wygrana: 34~
Plus jeszcze jakies tam kupony po 5-7zł i z tego wygrane rzedu 12-15 zeby tylko dobic ten bonus do konca. Jakby pierwszy kupon z Barca siadl to mialbym czym obracac i co wyplacac, a tak... Na depozycie mi zostalo 30zl z 50, a na Bonusie 52zl. Wiec razem ok.80zl - moge juz wyplacic, ale wyplace tylko 50, 30 zostawie na nastepna kolejke BL. W tej mialem nosa do kilku spotkan, ale niestety typowalem za male stawki, bo mi zalezalo zeby juz uwolnic bonus :P W nastepnej kolejce gram juz va banque albo wygram cos wiecej albo zostane przy tych 50 :) Ta druga opcja oczywiscie bardziej prawdopodobna.
Sorry za brak polskich znakow, ale format i cos mi sie nasralo.
9 maja 2013, 15:53 [cytuj]
eFortuna nie daje możliwości postawienia na BVB w finale LM z handicapem 0:1, a szkoda, bo fajny kurs by był :mrgreen:
eFortuna nie daje możliwości postawienia na BVB w finale LM z handicapem 0:1, a szkoda, bo fajny kurs by był :mrgreen:
10 maja 2013, 17:37 [cytuj]
Końcówka sezonu, sporo ciekawych spotkań, wpłacę sobie jeszcze parę groszy :mrgreen: O wynikach napiszę w niedzielę
Końcówka sezonu, sporo ciekawych spotkań, wpłacę sobie jeszcze parę groszy :mrgreen: O wynikach napiszę w niedzielę :P
10 maja 2013, 19:03 [cytuj]
Ja ostatnio miałem serię 6 kuponów trafionych pod rząd :-D prawie +500zł na koncie ;-)
Teraz postawiłem 50 zł na Borussie w finale, musi wejść ! ;-)
Ja ostatnio miałem serię 6 kuponów trafionych pod rząd :-D prawie +500zł na koncie ;-)
Teraz postawiłem 50 zł na Borussie w finale, musi wejść ! ;-)
10 maja 2013, 19:28 [cytuj]
Mhm szkoda, że nawet się nie pochwaliłeś, co stawiałeś itp :-P
Mhm szkoda, że nawet się nie pochwaliłeś, co stawiałeś itp :-P