Forum dyskusyjne
24 lutego 2013, 17:35 [cytuj]
"adi290794" powiedział/a:
[quote="Mario Goetze"]Postawiłem 500zł na Dortmund, 850 do wygrania teraz czekać
[color=black]Ups [/color] :mrgreen:[/quote]
Wyślij Kehlowi rachunek :lol:
[color=black]Ups [/color] :mrgreen:
27 lutego 2013, 12:40 [cytuj]
Jak tam? Ktoś puszcza coś odnośnie meczu Bayern-BVB? :mrgreen:
Jak tam? Ktoś puszcza coś odnośnie meczu Bayern-BVB? :mrgreen:
27 lutego 2013, 13:03 [cytuj]
Ja postawiłem na BVB pare drobniaków :mrgreen:
Ja postawiłem na BVB pare drobniaków :mrgreen:
27 lutego 2013, 15:43 [cytuj]
No a ja 100 zł w Betclicu bez ryzyka na Borussie :-D
No a ja 100 zł w Betclicu bez ryzyka na Borussie :-D
27 lutego 2013, 15:48 [cytuj]
Farciarz... :mrgreen: Zazdroszczę każdemu, kto może skorzystać z tej promocji
Farciarz... :mrgreen: Zazdroszczę każdemu, kto może skorzystać z tej promocji :P
15 marca 2013, 06:55 [cytuj]
Polecam kursy na Werder, Hamburg, Lyon i Lazio.
Polecam kursy na Werder, Hamburg, Lyon i Lazio.
2 kwietnia 2013, 13:47 [cytuj]
Bayern M.-Juventus 1.s. [color=green]1.63---3.85---5.8[/color]
Paris SG-Barcelona 1.s. [color=green]4.8---3.7---1.77
[/color]
Malaga-Dortmund 1.s. [color=green]3.5---3.35---2.18[/color]
Real M.-Galatasaray 1.s. [color=green]1.17---7.5---17[/color]
(kursy z eFortuny)
Jak obstawiacie?
Po dłuższej przerwie dziś coś już obstawię, nie wiem jeszcze jak ułożę kupon, ale muszę coś w końcu wygrać :lol:
[b]Bayern M.-Juventus 1.s.[/b] [color=green]1.63---3.85---5.8[/color]
[b]Paris SG-Barcelona 1.s.[/b] [color=green]4.8---3.7---1.77
[/color]
[b]Malaga-Dortmund 1.s[/b]. [color=green]3.5---3.35---2.18[/color]
[b]Real M.-Galatasaray 1.s.[/b] [color=green]1.17---7.5---17[/color]
(kursy z eFortuny)
Jak obstawiacie? :)
Po dłuższej przerwie dziś coś już obstawię, nie wiem jeszcze jak ułożę kupon, ale muszę coś w końcu wygrać :lol:
2 kwietnia 2013, 15:39 [cytuj]
Może jakieś over/under albo BTS ale też nie wiem jeszcze, muszę poczytać opinie "fachofcóf" :-)
Może jakieś over/under albo BTS ale też nie wiem jeszcze, muszę poczytać opinie "fachofcóf" :-)
4 kwietnia 2013, 21:06 [cytuj]
Draginhio u jakiego buka teraz stawiasz? Bo widzę, że to już chyba nie u naziemnego
Draginhio u jakiego buka teraz stawiasz? Bo widzę, że to już chyba nie u naziemnego :P
4 kwietnia 2013, 23:15 [cytuj]
U naziemnego. Toto mix, ale kupony przygotowuje sobie na stronie. Wtedy dzwonię do punktu, tam pracuje koleżanka, podaje nr kuponu i mi stawia Prawie jak bwin
I kuzwa jak zwykle Tottenham mi psuje kupon Angielskie mendy i LE;/
U naziemnego. Toto mix, ale kupony przygotowuje sobie na stronie. Wtedy dzwonię do punktu, tam pracuje koleżanka, podaje nr kuponu i mi stawia :) Prawie jak bwin :D
I kuzwa jak zwykle Tottenham mi psuje kupon:( Angielskie mendy i LE;/
4 kwietnia 2013, 23:58 [cytuj]
Oj w tamtym sezonie pamietam mecz Tottenham-PAOK tez w LE. Przegrali u siebie chyba 3:1... Niestety mialem to na kuponie. Hehe co do stawiania-spoko ja tak robiłem w sts, tylko potem z nr kuponu musialem sie fatygowac do punktu
Oj w tamtym sezonie pamietam mecz Tottenham-PAOK tez w LE. Przegrali u siebie chyba 3:1... Niestety mialem to na kuponie. Hehe co do stawiania-spoko :D ja tak robiłem w sts, tylko potem z nr kuponu musialem sie fatygowac do punktu :P
5 kwietnia 2013, 13:50 [cytuj]
Mecz pierwszej ligi pod lupą. I to bardzo dokładną! PZPN poinformował UEFA i policję o możliwej próbie ustawienia zbliżającego się spotkania Zawisza Bydgoszcz - Arka Gdynia.
hehe polska liga na wesoło
edit: Zawisza miał wygrać mecz różnicą dwóch goli. Kurs - około 3.20. Do wyjęcia miało być około miliona złotych, co oznacza, że kwota dokonanych zakładów doszła do około 300 tysięcy złotych na takie konkretnie zdarzenie. Teraz niech każdy się zastanowi, czy można dokonać aż takich wpłat, bez ustaleń pomiędzy dwiema stronami.
Mecz pierwszej ligi pod lupą. I to bardzo dokładną! PZPN poinformował UEFA i policję o możliwej próbie ustawienia zbliżającego się spotkania Zawisza Bydgoszcz - Arka Gdynia.
hehe polska liga na wesoło :D
edit: Zawisza miał wygrać mecz różnicą dwóch goli. Kurs - około 3.20. Do wyjęcia miało być około miliona złotych, co oznacza, że kwota dokonanych zakładów doszła do około 300 tysięcy złotych na takie konkretnie zdarzenie. Teraz niech każdy się zastanowi, czy można dokonać aż takich wpłat, bez ustaleń pomiędzy dwiema stronami.
5 kwietnia 2013, 16:25 [cytuj]
Ponoć to buk poinformował PZPN, że podejrzanie obstawiają na ten mecz. Cieszy to, że jednak buk i PZPN tak szybko zareagowały, bo wiadomo, że całkiem korupcję wywalić prawie niemożliwe.
Ponoć to buk poinformował PZPN, że podejrzanie obstawiają na ten mecz. Cieszy to, że jednak buk i PZPN tak szybko zareagowały, bo wiadomo, że całkiem korupcję wywalić prawie niemożliwe.
5 kwietnia 2013, 16:57 [cytuj]
Na pewno taka reakcja jest jak najbardziej na plus. Jutro się wszystko okaże. Chociaż taki wynik mógłby paść spokojnie nawet gdyby ten mecz byłby czysty.
W momencie gdy to pisałem, mecz u naziemnych był już zablokowany, natomiast u internetowych o dziwo sporo wysokich kursów dalej było, chociaż były spadki na dokładne wyniki typu 2:0 i 3:1 oraz na handicap -1. Do czasu gdy zablokowała większość internetowych ten mecz minęło sporo czasu i spokojnie można było jeszcze stawiać mimo, że info poszło już w świat.
Ciekawi mnie to bardzo jak to będzie wyglądało, ale sam fakt informacji na temat ustawianiu meczy w polskiej lidze obecnie rzuca złe światło...
Na pewno taka reakcja jest jak najbardziej na plus. Jutro się wszystko okaże. Chociaż taki wynik mógłby paść spokojnie nawet gdyby ten mecz byłby czysty.
W momencie gdy to pisałem, mecz u naziemnych był już zablokowany, natomiast u internetowych o dziwo sporo wysokich kursów dalej było, chociaż były spadki na dokładne wyniki typu 2:0 i 3:1 oraz na handicap -1. Do czasu gdy zablokowała większość internetowych ten mecz minęło sporo czasu i spokojnie można było jeszcze stawiać mimo, że info poszło już w świat.
Ciekawi mnie to bardzo jak to będzie wyglądało, ale sam fakt informacji na temat ustawianiu meczy w polskiej lidze obecnie rzuca złe światło...
8 kwietnia 2013, 15:26 [cytuj]
chyba dzis czas, by wlozyc nieco wieksza sumke w mecz BVB, co wy na to?
chyba dzis czas, by wlozyc nieco wieksza sumke w mecz BVB, co wy na to?
8 kwietnia 2013, 15:52 [cytuj]
Za duzo ostatnio wydaję kasy, więc nie ma szans :-P
Za duzo ostatnio wydaję kasy, więc nie ma szans :-P
8 kwietnia 2013, 16:32 [cytuj]
[quote]
chyba dzis czas, by wlozyc nieco wieksza sumke w mecz BVB, co wy na to?[/quote]
Jaką konfiguracje proponujesz?
Jaką konfiguracje proponujesz?
8 kwietnia 2013, 16:53 [cytuj]
Mysle ze 2 gole+ BVB po kursie 1.60 to dobry pomysl. Z ta duza kasa mnie ponioslo, bo kurs niski, ale do ako idealnie.
Mysle ze 2 gole+ BVB po kursie 1.60 to dobry pomysl. Z ta duza kasa mnie ponioslo, bo kurs niski, ale do ako idealnie.
8 kwietnia 2013, 16:56 [cytuj]
Chyba, że zagrasz dwudrożnym "Drużyna 1 wygra i w grze padną w sumie więcej niż 2,5 bramki 2,20 " ale czy w grze padną 3 bramki?
Chyba, że zagrasz dwudrożnym "Drużyna 1 wygra i w grze padną w sumie więcej niż 2,5 bramki 2,20 " ale czy w grze padną 3 bramki?
8 kwietnia 2013, 17:27 [cytuj]
No właśnie. Tego już nie byłym tak pewien. W STS ogólnie nie mam wielkiego pola do popisu, więc...
No właśnie. Tego już nie byłym tak pewien. W STS ogólnie nie mam wielkiego pola do popisu, więc...