Forum dyskusyjne
6 stycznia 2013, 12:19 [cytuj]
Są skoki. Wejdź na ic hstronę to sobie wsio zobaczysz.
Są skoki. Wejdź na ic hstronę to sobie wsio zobaczysz.
9 stycznia 2013, 15:43 [cytuj]
Bryan w jakim stawiasz bukmacherze.. ja ostatnio typowalem w bet365 ale tam nie moge postawic na 1 kuponie wiecej niz 1 pojedynku miedzy skoczkami ..................... Tylko 1 zdarzenie moge postawic z danego konkursu, niewazne co postawie. Co mnie zaczyna irytowac powoli, bo znajac zycie dzisiaj znow by mi wszystko weszlo co sobie zaplanowalem.
Bryan w jakim stawiasz bukmacherze.. ja ostatnio typowalem w bet365 ale tam nie moge postawic na 1 kuponie wiecej niz 1 pojedynku miedzy skoczkami ..................... Tylko 1 zdarzenie moge postawic z danego konkursu, niewazne co postawie. Co mnie zaczyna irytowac powoli, bo znajac zycie dzisiaj znow by mi wszystko weszlo co sobie zaplanowalem.
9 stycznia 2013, 16:41 [cytuj]
W naziemnym totomixie. Tam jeśli skoczkowie się nie powtarzają w różnych typach to może być grane razem. No i z tego co widzę na tym bet365 faktycznie nie da się postawić tak jak tutaj. Można w akumulowanym postawić tylko pojedynki bezpośrednie w 1. rundzie.
W naziemnym totomixie. Tam jeśli skoczkowie się nie powtarzają w różnych typach to może być grane razem. No i z tego co widzę na tym bet365 faktycznie nie da się postawić tak jak tutaj. Można w akumulowanym postawić tylko pojedynki bezpośrednie w 1. rundzie.
9 stycznia 2013, 17:10 [cytuj]
No wlasnie tak zrobilem, ale za mala stawke, bo 1 runda czesto nie odzwierciedla tego co 2 rundy...
No wlasnie tak zrobilem, ale za mala stawke, bo 1 runda czesto nie odzwierciedla tego co 2 rundy...
9 stycznia 2013, 20:56 [cytuj]
Kurde szkoda ze Schlierenzauer postanowil nie wystapic - spartolil mi kupon.
Kurde szkoda ze Schlierenzauer postanowil nie wystapic - spartolil mi kupon.
9 stycznia 2013, 23:03 [cytuj]
Loteria była na tej skoczni normalnie, w tym sezonie tak jeszcze nie było.
Hmm, ale jak nie wystąpił to powinieneś mieć zwrot, za typ z nim.
Loteria była na tej skoczni normalnie, w tym sezonie tak jeszcze nie było.
Hmm, ale jak nie wystąpił to powinieneś mieć zwrot, za typ z nim.
9 stycznia 2013, 23:51 [cytuj]
no i dobrze, bo i tak wtopilem kraft vs kot a tak zwrot :mrgreen: ale racja. loteria makabryczna. w przerwie za zwrot dalem kofler-zografski 1 i jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem spadek bulgara az o 25 lokat. a szkoda, bo lubie mu kibicowac :-D
no i dobrze, bo i tak wtopilem kraft vs kot a tak zwrot :mrgreen: ale racja. loteria makabryczna. w przerwie za zwrot dalem kofler-zografski 1 i jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem spadek bulgara az o 25 lokat. a szkoda, bo lubie mu kibicowac :-D
10 stycznia 2013, 12:10 [cytuj]
"19bryan06" powiedział/a:
Hmm, ale jak nie wyst?pi? to powiniene? mie? zwrot, za typ z nim.
Zwrot chyba nie, jesli na kuponie ma wiecej typow to chyba tego po prostu nie policza, a kurs ogolny wylicza bez tego typu. Nie jest tak?
Zwrot chyba nie, jesli na kuponie ma wiecej typow to chyba tego po prostu nie policza, a kurs ogolny wylicza bez tego typu. Nie jest tak?
10 stycznia 2013, 17:13 [cytuj]
To zależy, w eFortunie jak mecz sie nie odbył raz, tzn był przełożony na później niż dzień następny to dawano mu kurs 1 i oznaczano jako trafiony a reszta kuponu normalnie.
To zależy, w eFortunie jak mecz sie nie odbył raz, tzn był przełożony na później niż dzień następny to dawano mu kurs 1 i oznaczano jako trafiony a reszta kuponu normalnie.
10 stycznia 2013, 17:30 [cytuj]
Hmmm może nie było zwrotu, nie wiem, ale teraz mam jakieś bonusy na koncie, raz mogę nimi postawić raz nie..sam już nie wiem ;D
Hmmm może nie było zwrotu, nie wiem, ale teraz mam jakieś bonusy na koncie, raz mogę nimi postawić raz nie..sam już nie wiem ;D
10 stycznia 2013, 18:42 [cytuj]
Może troszkę się niejasno wyraziłem i dlatego. Chodziło mi o zwrot za typ - czyli policzenie tego jednego typu go po kursie 1.00, a nie zwrot całego kuponu oczywiście, przepraszam za wprowadzenie w błąd jak coś.
Czyli jest dokładnie tak jak piszecie wyżej.
Może troszkę się niejasno wyraziłem i dlatego. Chodziło mi o zwrot za typ - czyli policzenie tego jednego typu go po kursie 1.00, a nie zwrot całego kuponu oczywiście, przepraszam za wprowadzenie w błąd jak coś.
Czyli jest dokładnie tak jak piszecie wyżej.
10 stycznia 2013, 19:05 [cytuj]
Mi też się już wyjaśniło. Miałem kwotę bonusu wcześniej dodaną na koncie, ale nie mogłem nią grać, dlatego myślałem, że 2 kupon zagrałem za zwrot ;p Po prostu wczoraj mi się odblokował bonus i mogę za niego stawiać.
Mi też się już wyjaśniło. Miałem kwotę bonusu wcześniej dodaną na koncie, ale nie mogłem nią grać, dlatego myślałem, że 2 kupon zagrałem za zwrot ;p Po prostu wczoraj mi się odblokował bonus i mogę za niego stawiać.
13 stycznia 2013, 13:00 [cytuj]
Nie widzę winter cupa w efortunie. U jakiś innych buków macie może?
Nie widzę winter cupa w efortunie. U jakiś innych buków macie może?
20 stycznia 2013, 18:38 [cytuj]
Ktoś z Was gra może systemem?
Ktoś z Was gra może systemem?
20 stycznia 2013, 18:41 [cytuj]
Ja nie, a czemu pytasz? Interesuje Cie jakis konkretny system?
Ja nie, a czemu pytasz? Interesuje Cie jakis konkretny system?
20 stycznia 2013, 19:50 [cytuj]
Chodzi mi bardziej o to czy opłaca się grać systemem np 4 z 6 czy coś podobnego?
Chodzi mi bardziej o to czy opłaca się grać systemem np 4 z 6 czy coś podobnego?
20 stycznia 2013, 21:00 [cytuj]
Opłaca się grać systemem jak sobie ułożysz odpowiedni kupon. Ja zagrałem w życiu z hmm z 3 razy systemem i raz mi siadło. Postawiłem kilka spotkań na kupon systemowy tzw. to były pewniaki, które musiały mi wejść + 2 albo 3 inne zdarzenia, które mogły - ale przynajmniej jedno z nich musiało. Właśnie pewniaki mi weszły + jedno z tych zdarzeń, które dorzuciłem również. Był to dokładny wynik meczu Nurnberg-BVB 0:2 :mrgreen:
Opłaca się grać systemem jak sobie ułożysz odpowiedni kupon. Ja zagrałem w życiu z hmm z 3 razy systemem i raz mi siadło. Postawiłem kilka spotkań na kupon systemowy tzw. to były [i]pewniaki[/i], które [b]musiały[/b] mi wejść + 2 albo 3 inne zdarzenia, które [b]mogły[/b] - ale przynajmniej jedno z nich musiało. Właśnie pewniaki mi weszły + jedno z tych zdarzeń, które dorzuciłem również. Był to dokładny wynik meczu Nurnberg-BVB 0:2 :mrgreen:
20 stycznia 2013, 21:08 [cytuj]
Ja gram często systemem 2 z 3 plus pewniaki. Najczęściej nie wchodzą mi pewniaki heheheh. No ale układam kupon mniej więcej tak>
2 z 3 - najczęściej remisy w hokeju, kursy ładne po 4+
Pewniaki- tutaj każdy jak uważa, ja omijam kursy poniżej 1.2 i szukam 3-5 o kursach 1.5..1.7.
Ja gram często systemem 2 z 3 plus pewniaki. Najczęściej nie wchodzą mi pewniaki heheheh. No ale układam kupon mniej więcej tak>
2 z 3 - najczęściej remisy w hokeju, kursy ładne po 4+
Pewniaki- tutaj każdy jak uważa, ja omijam kursy poniżej 1.2 i szukam 3-5 o kursach 1.5..1.7.
24 stycznia 2013, 14:29 [cytuj]
Nie opłaca się grać systemami, lepiej jeden kupon 2, 3 mecze.
Nie ma czegoś takiego jak pewniaki :-P :-P
Nie opłaca się grać systemami, lepiej jeden kupon 2, 3 mecze.
Nie ma czegoś takiego jak pewniaki :-P :-P
24 stycznia 2013, 14:34 [cytuj]
Pewniak to jest nazwa meczu, który dajesz do kuponu systemowego np. 5+2 z czego te 5 to pewniaki. Dlatego napisałem tzw. pewniaki, bo przecież to żadne pewniaki :-?
Pewniak to jest nazwa meczu, który dajesz do kuponu systemowego np. 5+2 z czego te 5 to [i]pewniaki[/i]. Dlatego napisałem tzw. pewniaki, bo przecież to żadne pewniaki :-?