Forum dyskusyjne
11 listopada 2012, 11:55 [cytuj]
No to życzę powodzenia
No to życzę powodzenia :)
11 listopada 2012, 12:04 [cytuj]
[quote]Dziś obstawiam kupon na betclic i patrzę na wydarzenie Mallorca - Barcelona. Tam pisze wynik handicap:
Barcelona -2 stawka: 2,60
Czy to oznacza, że mecz tak jakby rozpocznie się prowadzeniem Mallorki 2:0?
Proszę o odpowiedź.[/quote]
Dokładnie tak.
Handicap oznacza dodanie takiej przewagi dla jednego z zespołów
Ogółem są dwa rodzaje handicapów:
Azjatycki i Europejski
W europejskim są do obstawienia trzy możliwości czyli: 1, X, 2
Natomiast w azjatyckim dwie: 1, 2.
Europejski
Przy postawieniu na Barcelonę z takim handicapem musi ona wygrać przynajmniej 3 bramkami.
Natomiast przy postawieniu na Mallorkę, może ona wygrać, zremisować, lub przegrać maksymalnie jedną bramką.
Azjatycki
To co powyżej.
Plus to że w przypadku remisu w handicapie występuje zwrot stawki:
Czyli W przypadku wygranej Barcelony 2:0 nie wygrywamy ani nie przegrywamy.
Dokładnie tak.
Handicap oznacza dodanie takiej przewagi dla jednego z zespołów
Ogółem są dwa rodzaje handicapów:
Azjatycki i Europejski
W europejskim są do obstawienia trzy możliwości czyli: 1, X, 2
Natomiast w azjatyckim dwie: 1, 2.
[b]Europejski[/b]
Przy postawieniu na Barcelonę z takim handicapem musi ona wygrać przynajmniej 3 bramkami.
Natomiast przy postawieniu na Mallorkę, może ona wygrać, zremisować, lub przegrać maksymalnie jedną bramką.
[b]Azjatycki [/b]
To co powyżej.
Plus to że w przypadku remisu w handicapie występuje zwrot stawki:
Czyli W przypadku wygranej Barcelony 2:0 nie wygrywamy ani nie przegrywamy.
23 listopada 2012, 19:23 [cytuj]
Założyłem sobie konto w Fortunie (online), takie małe zboczenie, że jak można to legalnie wole, a fortuna ma pozwolenie na działalność w internecie
Czekam na weryfikacje i od czasu do czasu (od kolejki do kolejki pewnie znając życie) bede cos obstawiał, trzeba będzie ino prowadzic jakis bilans zeby za dużo nie być na minusie
@Edit:
Kilka minut i juz zweryfikowane, jeszcze ino wpłata. :mrgreen:
@Edit2:
Wow, wpłata od razu doszła i można obstawiać
Założyłem sobie konto w Fortunie (online), takie małe zboczenie, że jak można to legalnie wole, a fortuna ma pozwolenie na działalność w internecie :)
Czekam na weryfikacje i od czasu do czasu (od kolejki do kolejki pewnie znając życie) bede cos obstawiał, trzeba będzie ino prowadzic jakis bilans zeby za dużo nie być na minusie :D
@Edit:
Kilka minut i juz zweryfikowane, jeszcze ino wpłata. :mrgreen:
@Edit2:
Wow, wpłata od razu doszła i można obstawiać :D
2 grudnia 2012, 18:15 [cytuj]
Wiecie może czy gdzieś w jakichś internetowych bukach dają jakieś pieniądze na urodziny?
Wiecie może czy gdzieś w jakichś internetowych bukach dają jakieś pieniądze na urodziny?
4 grudnia 2012, 15:28 [cytuj]
@up
Nie mam pojęcia.
@topic
Prowadzicie jakieś bilanse? Wiecie czy z bukmacherki wyszliscie na plus, czy moze gracie tylko dla rozrywki i nawet nie wiecie czy jestescie na plusie czy minusie? Jak wiecie, to jakiego rzędu są to kwoty?
Ja dopiero zacząłem, generalnie jestem na minusie, ale "uczę się" dopiero, a gram dla rozrywki, byleby nie miec za duzego minusa
@up
Nie mam pojęcia.
@topic
Prowadzicie jakieś bilanse? Wiecie czy z bukmacherki wyszliscie na plus, czy moze gracie tylko dla rozrywki i nawet nie wiecie czy jestescie na plusie czy minusie? Jak wiecie, to jakiego rzędu są to kwoty? :)
Ja dopiero zacząłem, generalnie jestem na minusie, ale "uczę się" dopiero, a gram dla rozrywki, byleby nie miec za duzego minusa :)
4 grudnia 2012, 16:59 [cytuj]
Dosyć dawno grałem w kolaboracji z ojcem, on hokej, ja futbol, ale kiedy on skończył się w to bawić - zrobiłem podobnie :-) Stosunkowo niedawno zaś przypomniałem sobie o tej zabawie i zacząłem grać, na razie jestem na minusie jakieś 30pln, ale gram małymi stawkami (2-3pln), więc to tylko rozrywka :-)
Dosyć dawno grałem w kolaboracji z ojcem, on hokej, ja futbol, ale kiedy on skończył się w to bawić - zrobiłem podobnie :-) Stosunkowo niedawno zaś przypomniałem sobie o tej zabawie i zacząłem grać, na razie jestem na minusie jakieś 30pln, ale gram małymi stawkami (2-3pln), więc to tylko rozrywka :-)
6 grudnia 2012, 15:44 [cytuj]
Podawał już ktoś z Was dane do weryfikacji? Ja się martwię, że mój podpis zostanie wykorzystany.. Pomóżcie.
Podawał już ktoś z Was dane do weryfikacji? Ja się martwię, że mój podpis zostanie wykorzystany.. Pomóżcie.
6 grudnia 2012, 23:21 [cytuj]
@up
W eFortunie musiałem wyslac skan dowodu, ale gram legalnie wiec nie ma problemu, chyba, ze lubisz teorie spiskowe, to wtedy mozna wymyslec jakies :lol:
Bilans -31zł (wpłacone na konto buka 70zł w sumie). Tendencja rosnąca, niedługo dojdzie do 0
@up
W eFortunie musiałem wyslac skan dowodu, ale gram legalnie wiec nie ma problemu, chyba, ze lubisz teorie spiskowe, to wtedy mozna wymyslec jakies :lol:
Bilans -31zł (wpłacone na konto buka 70zł w sumie). Tendencja rosnąca, niedługo dojdzie do 0 :P
22 grudnia 2012, 22:48 [cytuj]
Cos tak cicho sie zrobiło w tym dziale. Nie obstawiacie juz? :-P
Mój bilans:
Wpłacone na konto u buka: 80zł
Wypłacone z konta u buka: 25zł
Na koncie u buka: 12,75zł
Bilans: -42,25 zł
Rozkręcam się powoli
Cos tak cicho sie zrobiło w tym dziale. Nie obstawiacie juz? :-P
Mój bilans:
Wpłacone na konto u buka: 80zł
Wypłacone z konta u buka: 25zł
Na koncie u buka: 12,75zł
Bilans: -42,25 zł
Rozkręcam się powoli :)
23 grudnia 2012, 20:37 [cytuj]
Dla ludzi, którzy stawiali u bukmachera naziemnego Toto-mix dobra informacja, po dłuższej przerwie spowodowanej cofnięciem koncesji ruszają z powrotem zakłady
Dla ludzi, którzy stawiali u bukmachera naziemnego Toto-mix dobra informacja, po dłuższej przerwie spowodowanej cofnięciem koncesji ruszają z powrotem zakłady :)
27 grudnia 2012, 19:59 [cytuj]
co oznacza handicap jeśli mógłby wiedzieć bo w bukmacherce jestem nowicjuszem
co oznacza handicap jeśli mógłby wiedzieć:) bo w bukmacherce jestem nowicjuszem:)
27 grudnia 2012, 20:02 [cytuj]
To tak jakby mecz zaczynał się tym wynikiem. Jeśli na przykład obstawiasz mecz BVB - Bayern z handicapem 0:1 oznacza, że żeby wygrać zakład postawiony na Borussię mecz musi skończyć zwycięstwem Borussen z co najmniej dwubramkową przewagą.
To tak jakby mecz zaczynał się tym wynikiem. Jeśli na przykład obstawiasz mecz BVB - Bayern z handicapem 0:1 oznacza, że żeby wygrać zakład postawiony na Borussię mecz musi skończyć zwycięstwem Borussen z co najmniej dwubramkową przewagą.
27 grudnia 2012, 20:05 [cytuj]
Albo inaczej mówiąc, dodajesz do końcowego wyniku ten handicap i wtedy otrzymujesz wynik końcowy spotkania
Ja obstawiłem te dwa mecze, ale bez handicapu, nie wpadlem na to, gorsze kursy miałem
Albo inaczej mówiąc, dodajesz do końcowego wyniku ten handicap i wtedy otrzymujesz wynik końcowy spotkania :)
Ja obstawiłem te dwa mecze, ale bez handicapu, nie wpadlem na to, gorsze kursy miałem :)
27 grudnia 2012, 20:28 [cytuj]
w tym samym dziale o handicapach jest parę postów wyżej
w tym samym dziale o handicapach jest parę postów wyżej
4 stycznia 2013, 20:52 [cytuj]
Legalnie w internecie - gdzie? STS, Totomix, Milenium czy Fortuna?
Proszę o jak najszybszą pomoc!
Legalnie w internecie - gdzie? STS, Totomix, Milenium czy Fortuna?
Proszę o jak najszybszą pomoc!
4 stycznia 2013, 21:43 [cytuj]
Ja gram w Fortunie i nie narzekam, podatek wszędzie taki sam, a fortuna dość długo działa już w necie legalnie (w porownaniu do innych buków w Polsce) i nie ma problemów Na necie najczęściej widziałem, że polecają fortunę, dlatego też tak wybrałem
Ja gram w Fortunie i nie narzekam, podatek wszędzie taki sam, a fortuna dość długo działa już w necie legalnie (w porownaniu do innych buków w Polsce) i nie ma problemów :) Na necie najczęściej widziałem, że polecają fortunę, dlatego też tak wybrałem :)
5 stycznia 2013, 23:14 [cytuj]
STS lub Fortuna - nie potrafię się zdecydować..
STS lub Fortuna - nie potrafię się zdecydować..
5 stycznia 2013, 23:33 [cytuj]
Ja polecam toto-mixa ze stacjonarnych buków.... fortuna też niezła. Sts uważam ma najbiedniejszą ofertę.
Ja polecam toto-mixa ze stacjonarnych buków.... fortuna też niezła. Sts uważam ma najbiedniejszą ofertę.
5 stycznia 2013, 23:51 [cytuj]
Pani wybierze eFortunę, pani się nie zawiedzie :mrgreen:
Potwierdza to każda złotówka, którą tam zdążyłem stracić :-P
Pani wybierze eFortunę, pani się nie zawiedzie :mrgreen:
Potwierdza to każda złotówka, którą tam zdążyłem stracić :-P
6 stycznia 2013, 11:07 [cytuj]
A jest w eFortunie oferta z skoków?
A jest w eFortunie oferta z skoków?