Forum dyskusyjne
3 października 2012, 17:03 [cytuj]
"19bryan06" powiedział/a:
Tak jak myślałem

Te typy nie pochodzą z oferty EKSPERT, tylko zwykłej, dlatego mogłeś nie stawiać wszystkich meczy kolejki, mogłeś puszczać podpórki, albo dorzucać, np. ligę co będzie w piątek itd.
Natomiast mecze, które chciałeś postawić na wtorek zapewne miały nry: 9*** (9tysięcy coś) dlatego gdy nie puściłeś wszystkich z danej oferty kupon nie mógł zostać przyjęty.
Ahaaa już rozumiem ;-)
"19bryan06" powiedział/a:
9*** (9tysięcy coś)
Te gwiazdki to celowy zabieg czy jak?
Ahaaa już rozumiem ;-)
[quote="19bryan06"]
9*** (9tysięcy coś)
3 października 2012, 17:05 [cytuj]
nie chciałem pisać dokładnej liczby ponieważ chodziło mi o przedział bardziej , ale nie jestem pewien od której liczby do której. Na obecną chwilę na Ligę mistrzów wygląda to tak np:
9037
Ajax-Real M.
9041
Anderlecht-Málaga
9054
Arsenal-Olympiakos
9057
D.Kijow-Dyn.Zagrzeb
9083
FC Porto-Paris SG
9303
Man.City-Dortmund
9305
Schalke-Montpellier
9311
St.Petersburg-AC Milan
i to jest z oferty ekspert.
A np:
1700
Ajax-Real M.
1701
Anderlecht-Malaga
1702
Arsenal-Olympiakos
są już z normalnej, gdzie nie trzeba stawiać wszystkiego.
nie chciałem pisać dokładnej liczby ponieważ chodziło mi o przedział bardziej , ale nie jestem pewien od której liczby do której. Na obecną chwilę na Ligę mistrzów wygląda to tak np:
9037
Ajax-Real M.
9041
Anderlecht-Málaga
9054
Arsenal-Olympiakos
9057
D.Kijow-Dyn.Zagrzeb
9083
FC Porto-Paris SG
9303
Man.City-Dortmund
9305
Schalke-Montpellier
9311
St.Petersburg-AC Milan
i to jest z oferty ekspert.
A np:
1700
Ajax-Real M.
1701
Anderlecht-Malaga
1702
Arsenal-Olympiakos
są już z normalnej, gdzie nie trzeba stawiać wszystkiego.
3 października 2012, 18:30 [cytuj]
Aha dobra już rozumiem wszystko. Następnym razem będę dokładnie czytał te oferty bo wczoraj to dosłownie wszedłem do Fortuny, wziąłem ołówek, kartkę, spisałem z pierwszej lepszej listy spotkania LM i poszedłem do lady po kupon :-P
Aha dobra już rozumiem wszystko. Następnym razem będę dokładnie czytał te oferty bo wczoraj to dosłownie wszedłem do Fortuny, wziąłem ołówek, kartkę, spisałem z pierwszej lepszej listy spotkania LM i poszedłem do lady po kupon :-P
5 października 2012, 20:24 [cytuj]
Luzik
Miałem to samo jak pierwszy raz zamiast do totomixa poszedłem do fortuny, spisałem mecze po czym okazało się, że z różnych ofert i nie mogłem puścić. Dlatego dobrze zawsze jest jak ma się czas np. w domu złożyć kupon na stronie internetowej. Tam powinno pisać jakby coś nie tak było
Luzik :) Miałem to samo jak pierwszy raz zamiast do totomixa poszedłem do fortuny, spisałem mecze po czym okazało się, że z różnych ofert i nie mogłem puścić. Dlatego dobrze zawsze jest jak ma się czas np. w domu złożyć kupon na stronie internetowej. Tam powinno pisać jakby coś nie tak było :)
5 października 2012, 21:02 [cytuj]
No właśnie chciałem zapytać, czy jeśli kliknę w "piłka nożna" -> wybiorę jakąkolwiek ligę to będzie to normalny zakład? Wszystkie zakłady z eksperta są tylko i wyłącznie w zakładce "eskpert" i nigdzie indziej? pytam bo właśnie sobie spisuję na kartkę i nie wiem czy w normalnych zakładkach jak "liga niemiecka" też będą jakieś zakłady z eksperta :-P
No właśnie chciałem zapytać, czy jeśli kliknę w "piłka nożna" -> wybiorę jakąkolwiek ligę to będzie to normalny zakład? Wszystkie zakłady z eksperta są tylko i wyłącznie w zakładce "eskpert" i nigdzie indziej? pytam bo właśnie sobie spisuję na kartkę i nie wiem czy w normalnych zakładkach jak "liga niemiecka" też będą jakieś zakłady z eksperta :-P
6 października 2012, 21:42 [cytuj]
Jeśli wybierzesz piłka nożna i potem jakąś ligę to nie powinno być tam zakładów z eksperta. ;d
Jeśli wybierzesz piłka nożna i potem jakąś ligę to nie powinno być tam zakładów z eksperta. ;d
10 listopada 2012, 11:47 [cytuj]
Szybkie pytanie. Gdzie polecacie obstawiać na internecie?
Szybkie pytanie. Gdzie polecacie obstawiać na internecie?
10 listopada 2012, 12:08 [cytuj]
szybka odpowiedz: Ja polecam bwin ;-)
szybka odpowiedz: Ja polecam bwin ;-)
10 listopada 2012, 12:11 [cytuj]
A od ilu zł można wpłacać przez przelew bankowy?
A od ilu zł można wpłacać przez przelew bankowy?
10 listopada 2012, 12:30 [cytuj]
betclic
betclic ;)
10 listopada 2012, 12:32 [cytuj]
Jeśli chodzi o małe wpłaty i wypłaty to polecam bet-at-home.
Jeśli chodzi o ofertę Live to polecam bet365.
a tutaj informacje odnośnie wpłaty i wypłaty na bwinie
https://home.bwin.com/pl/page.aspx?view=PaymentMethodHelp
wpłata przelewem minimum 40zł
wypłata przelewem minimum 120zł
Jeśli chodzi o małe wpłaty i wypłaty to polecam bet-at-home.
Jeśli chodzi o ofertę Live to polecam bet365.
a tutaj informacje odnośnie wpłaty i wypłaty na bwinie
https://home.bwin.com/pl/page.aspx?view=PaymentMethodHelp
wpłata przelewem minimum 40zł
wypłata przelewem minimum 120zł
10 listopada 2012, 12:44 [cytuj]
To chyba skorzystam sobie z bet-at-home. Moglibyście mi powiedzieć od ilu można wypłacać na bet-at-home?
To chyba skorzystam sobie z bet-at-home. Moglibyście mi powiedzieć od ilu można wypłacać na bet-at-home?
10 listopada 2012, 12:53 [cytuj]
Wszystko tutaj masz. http://www.bet-at-home.com/start.aspx?lang=PL
Wszystko tutaj masz. http://www.bet-at-home.com/start.aspx?lang=PL
10 listopada 2012, 13:21 [cytuj]
A gra ktoś z was na betssonie? Mam pytanie co do tego buka. Np mam konto na xx xx to mogę wpłacić pieniądze z konta człowieka yy yy?
A gra ktoś z was na betssonie? Mam pytanie co do tego buka. Np mam konto na xx xx to mogę wpłacić pieniądze z konta człowieka yy yy?
10 listopada 2012, 13:59 [cytuj]
a tak btw, zmieniło się coś jeżeli chodzi o legalność zagranicznych buków bez stacjonarnego salonu w Polsce? Pamietam, że z tym jaja były
a tak btw, zmieniło się coś jeżeli chodzi o legalność zagranicznych buków bez stacjonarnego salonu w Polsce? Pamietam, że z tym jaja były :)
10 listopada 2012, 14:38 [cytuj]
Jeśli chodzi o wpłaty to myślę, że raczej problemów nie będzie z tym. Natomiast w przypadku wypłat może być różnie.
Natomiast co do legalności wydaje mi się, że są dalej nielegalne aczkolwiek ręki sobie uciąć nie dam
Jeśli chodzi o wpłaty to myślę, że raczej problemów nie będzie z tym. Natomiast w przypadku wypłat może być różnie.
Natomiast co do legalności wydaje mi się, że są dalej nielegalne aczkolwiek ręki sobie uciąć nie dam :)
10 listopada 2012, 16:35 [cytuj]
Wybrałam dwóch sprzyjających bukmacherów: bet-at-home czy betclic?
Podajcie mi może jakieś plusy i minusy, doświadczenia.
Wybrałam dwóch sprzyjających bukmacherów: bet-at-home czy betclic?
Podajcie mi może jakieś plusy i minusy, doświadczenia.
10 listopada 2012, 20:14 [cytuj]
Aha, żeby nie było, że chcę betssona w jakiś sposób tutaj pokazać w gorszym świetle. Jeśli chodzi o wypłaty to praktycznie w większości dane bukmachera i konta muszą się zgadzać 
Jeśli chodzi o bet-at-home to co ja mogę powiedzieć (subiektywnie):
Plusy:
-na pewno bezproblemowa wpłata-wypłata, już od niskich kwot, i szybko.
-w sumie przejrzysta dość strona
Minusy:
-słaba oferta live
-dość niskie kursy w porównaniu do innych internetowych
I dodatkowo:
-zdarzyło mi się parę błędów w grze na live (gdzie przy wyniku w hokeja 4-3 był możliwy do postawienia over 6,5 czyli już z góry pewne - dostałem zwrot za zagranie), błąd w meczu Wisły z Standardem Liege gdzie przy handicapie na Standard był bardzo wysoki kurs w pewnym momencie (pomyłka tak jakby był w tym czasie inny wynik) zagrałem i... nie weszło - dostałem również zwrot.
Dla mnie jest to bukmacher dobry na początek jeśli ktoś zaczyna w internetowym i nie ma jakiś wielkich wymagań i nie zamierza grać jakimiś bardzo wielkimi stawkami.
A co do betclica:
Nie mam konta chociaż mam zamiar założyć głównie ze względu na cashback. Ale znajomy ma konto i tam gra.
Plusy:
-Cashback na początek - jeśli ktoś dobrze trafi jakiś ładny kursik na początek to już można za samą wygraną grać, zostawiając to co wpłacił, nie ryzykując wszystkiego.
-Wpłata i wypłata myślę że również od niewielkich kwot
-Betclic 14 - specjalny rodzaj gry - zawsze to jakieś urozmaicenie, ale zapewne wygrać również wcale nie jest tak łatwo 
Minusy
-Dla mnie mało przejrzysta troszkę, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia
A co do oferty i gry live ciężko mi się już wypowiedzieć, wydaje się bogatsza niż w bahu.
Aha, żeby nie było, że chcę betssona w jakiś sposób tutaj pokazać w gorszym świetle. Jeśli chodzi o wypłaty to praktycznie w większości dane bukmachera i konta muszą się zgadzać ;)
Jeśli chodzi o bet-at-home to co ja mogę powiedzieć (subiektywnie):
Plusy:
-na pewno bezproblemowa wpłata-wypłata, już od niskich kwot, i szybko.
-w sumie przejrzysta dość strona
Minusy:
-słaba oferta live
-dość niskie kursy w porównaniu do innych internetowych
I dodatkowo:
-zdarzyło mi się parę błędów w grze na live (gdzie przy wyniku w hokeja 4-3 był możliwy do postawienia over 6,5 czyli już z góry pewne - dostałem zwrot za zagranie), błąd w meczu Wisły z Standardem Liege gdzie przy handicapie na Standard był bardzo wysoki kurs w pewnym momencie (pomyłka tak jakby był w tym czasie inny wynik) zagrałem i... nie weszło - dostałem również zwrot.
Dla mnie jest to bukmacher dobry na początek jeśli ktoś zaczyna w internetowym i nie ma jakiś wielkich wymagań i nie zamierza grać jakimiś bardzo wielkimi stawkami.
A co do betclica:
Nie mam konta chociaż mam zamiar założyć głównie ze względu na cashback. Ale znajomy ma konto i tam gra.
Plusy:
-Cashback na początek - jeśli ktoś dobrze trafi jakiś ładny kursik na początek to już można za samą wygraną grać, zostawiając to co wpłacił, nie ryzykując wszystkiego.
-Wpłata i wypłata myślę że również od niewielkich kwot
-Betclic 14 - specjalny rodzaj gry - zawsze to jakieś urozmaicenie, ale zapewne wygrać również wcale nie jest tak łatwo :)
Minusy
-Dla mnie mało przejrzysta troszkę, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia
A co do oferty i gry live ciężko mi się już wypowiedzieć, wydaje się bogatsza niż w bahu.
10 listopada 2012, 22:35 [cytuj]
Dzięki wielkie, wybrałam betclic wpłaciłam 15 zł i jazda.
Dzięki wielkie, wybrałam betclic wpłaciłam 15 zł i jazda.
11 listopada 2012, 11:29 [cytuj]
Dziś obstawiam kupon na betclic i patrzę na wydarzenie Mallorca - Barcelona. Tam pisze wynik handicap:
Barcelona -2 stawka: 2,60
Czy to oznacza, że mecz tak jakby rozpocznie się prowadzeniem Mallorki 2:0?
Proszę o odpowiedź.
Dziś obstawiam kupon na betclic i patrzę na wydarzenie Mallorca - Barcelona. Tam pisze wynik handicap:
Barcelona -2 stawka: 2,60
Czy to oznacza, że mecz tak jakby rozpocznie się prowadzeniem Mallorki 2:0?
Proszę o odpowiedź.