Forum dyskusyjne
24 września 2012, 23:48 [cytuj]
"kalusek" powiedział/a:
I nie ma takiego czego?, ?e has?o poczt? przesy?aj?, po prostu musi by?. Te? kiedy? mia?em konto na bwin, ale zagin??o mi has?o i dupa.
Ale nie rozumiem, w sensie po prostu trzeba podac ale nic nie przesylaja czy co?
Ale nie rozumiem, w sensie po prostu trzeba podac ale nic nie przesylaja czy co?
25 września 2012, 00:02 [cytuj]
Jak chcesz to zarejestruj się na Betclic. Na 100000% nic nie przesyłają, bo sam tam miałem, a właściwie mam konto. Poza tym była tam ( a może jest nadal) promocja - zakład bez ryzyka do 55zł. Polecam
Jak chcesz to zarejestruj się na Betclic. Na 100000% nic nie przesyłają, bo sam tam miałem, a właściwie mam konto. Poza tym była tam ( a może jest nadal) promocja - zakład bez ryzyka do 55zł. Polecam :P
25 września 2012, 10:50 [cytuj]
Poczytalem jak to wyglada, z tego co sie dowiedzialem to buki sprawdzaja poprawnosc danych osobowych najczesciej przed wyplata pieniedzy (moga chciec skan dowodu, jakis rachunek potwierdzajacy poprawnosc adresu). To by bylo na tyle w temacie.
Wiedzieliscie ze zeby wyplacic kase z konta, trzeba ja cala obrocic? W ten sposob niby przeciwdzialaja praniu brudnych pieniedzy, a przy okazji zablokowali niektorym ludziom konta z pokazna kwota tylko dlatego, ze tamci nie wiedzieli ze nie mozna szybko wyplacic, a weryfikacja ciagnie sie nawet miesiacami i konca nie widac.. :-> troche mnie zdziwily takie posty na pewnym forum ale wiele ludzi ma taki problem z bukiem...
zizu ^ a wyplacales juz kase? :-P pytanie chyba retoryczne..
Poczytalem jak to wyglada, z tego co sie dowiedzialem to buki sprawdzaja poprawnosc danych osobowych najczesciej przed wyplata pieniedzy (moga chciec skan dowodu, jakis rachunek potwierdzajacy poprawnosc adresu). To by bylo na tyle w temacie.
Wiedzieliscie ze zeby wyplacic kase z konta, trzeba ja cala obrocic? W ten sposob niby przeciwdzialaja praniu brudnych pieniedzy, a przy okazji zablokowali niektorym ludziom konta z pokazna kwota tylko dlatego, ze tamci nie wiedzieli ze nie mozna szybko wyplacic, a weryfikacja ciagnie sie nawet miesiacami i konca nie widac.. :-> troche mnie zdziwily takie posty na pewnym forum ale wiele ludzi ma taki problem z bukiem...
zizu ^ a wyplacales juz kase? :-P pytanie chyba retoryczne..:D
25 września 2012, 12:55 [cytuj]
Nie wypłacałem :mrgreen: Aczkolwiek weryfikacja poszła szybko. Wysłałem foty dowodu i to wystarczyło, by potwierdzić adres i tożsamość. Przy wypłacie jak trochę pograsz i nie wygrasz coś powyżej 1500zł (a to ci raczej nie grozi) to myślę, że się nie będą czepiać o jakieś pierdoły. Zapytaj qbara On wpłacił 200zł, zagrał i wypłacił 1100 i nie było żadnych problemów.
Problemów nie będzie pamiętaj tylko, by operacje robić na 1 koncie bankowym - tzn. wpłaty i wypłaty. No i konto oczywiście musi być na ciebie
Nie wypłacałem :mrgreen: Aczkolwiek weryfikacja poszła szybko. Wysłałem foty dowodu i to wystarczyło, by potwierdzić adres i tożsamość. Przy wypłacie jak trochę pograsz i nie wygrasz coś powyżej 1500zł (a to ci raczej nie grozi:P) to myślę, że się nie będą czepiać o jakieś pierdoły. Zapytaj qbara :D On wpłacił 200zł, zagrał i wypłacił 1100 i nie było żadnych problemów.
Problemów nie będzie pamiętaj tylko, by operacje robić na 1 koncie bankowym - tzn. wpłaty i wypłaty. No i konto oczywiście musi być na ciebie:P
25 września 2012, 14:44 [cytuj]
Jestem niepełnoletni ale pogrywam u buków stacjonarnych (np.sts). Jako, że męczy mnie już załatwianie osób, które mi obstawią chciałbym pograć przez internet. Jakiego buka polecacie?
Najlepiej jakby nie było problemu, że rejestruję się jak ojciec czy matka i na początek jakaś drobna kwota jakby była to bym się cieszył. Odpowiedźcie.
Jestem niepełnoletni ale pogrywam u buków stacjonarnych (np.sts). Jako, że męczy mnie już załatwianie osób, które mi obstawią chciałbym pograć przez internet. Jakiego buka polecacie?
Najlepiej jakby nie było problemu, że rejestruję się jak ojciec czy matka i na początek jakaś drobna kwota jakby była to bym się cieszył. Odpowiedźcie.
25 września 2012, 14:49 [cytuj]
Jedyna opcja to chyba, że rejestrujesz się na kogoś innego, ale musisz mieć tej osoby dowód (a najlepiej zgodę, żeby nie było). Jak twoi rodzice nie widzą w tym nic, że sobie byś pogrywał za małe sumy to niech założą na siebie konto a ty pograsz :mrgreen:
Jedyna opcja to chyba, że rejestrujesz się na kogoś innego, ale musisz mieć tej osoby dowód (a najlepiej zgodę, żeby nie było). Jak twoi rodzice nie widzą w tym nic, że sobie byś pogrywał za małe sumy to niech założą na siebie konto a ty pograsz :mrgreen:
25 września 2012, 14:58 [cytuj]
A jakiego bukmachera polecasz i co jest potrzebne przy założeniu konta?
A jakiego bukmachera polecasz i co jest potrzebne przy założeniu konta?
26 września 2012, 11:15 [cytuj]
Z tego co wiem na bet-at-home nie trzeba mieć dowodu osobistego, żeby założyć konto. Najważniejsze to mieć konto internetowe. Ja właśnie korzystam z bet-at-home i jest wszystko w porządku. Wcześniej miałem konto na BetClicu, ale tam żeby wyciągnąć pieniądze trzeba było właśnie przesłać im skan dowodu. Na bet-at-home masz normalnie, że robisz zlecenie przelewu i czekasz do 7 dni roboczych. Trochę się czeka ale pieniądze przychodzą. Do wypłacenia pieniędzy jest jeszcze potrzebny kod BIC (SWIFT-Code) i "IBAN" to są nr danego banku, ale w necie spokojnie można znaleźć.
Z tego co wiem na bet-at-home nie trzeba mieć dowodu osobistego, żeby założyć konto. Najważniejsze to mieć konto internetowe. Ja właśnie korzystam z bet-at-home i jest wszystko w porządku. Wcześniej miałem konto na BetClicu, ale tam żeby wyciągnąć pieniądze trzeba było właśnie przesłać im skan dowodu. Na bet-at-home masz normalnie, że robisz zlecenie przelewu i czekasz do 7 dni roboczych. Trochę się czeka ale pieniądze przychodzą. Do wypłacenia pieniędzy jest jeszcze potrzebny kod BIC (SWIFT-Code) i "IBAN" to są nr danego banku, ale w necie spokojnie można znaleźć.
1 października 2012, 21:34 [cytuj]
Myślę nad wejsciem w LM i przychodzi mi do głowy taki kupon :
-BATE Borisov-Bayern M. 2 ... lub h. 0:1 i 2
-Juventus-Szachtar D. 1
-Nordsjael.-Chelsea 2 lub pow. 3.5
-Arsenal-Olympiakos 1
-Benfica-Barcelona 2 lub pow. 3.5
-Schalke-Montpellier 1
-Spartak M.-Celtic 1- tu mam obawy
no i z tego kurs jest 13.41
Wejście: 50ZŁ
myślałem nad pow. 2.5 w MC-BVB ale mogę się przejechac
Jakieś sugestie/porady ?
Myślę nad wejsciem w LM i przychodzi mi do głowy taki kupon :
-BATE Borisov-Bayern M. 2 ... lub h. 0:1 i 2
-Juventus-Szachtar D. 1
-Nordsjael.-Chelsea 2 lub pow. 3.5
-Arsenal-Olympiakos 1
-Benfica-Barcelona 2 lub pow. 3.5
-Schalke-Montpellier 1
-Spartak M.-Celtic 1- tu mam obawy
no i z tego kurs jest 13.41
Wejście: 50ZŁ
myślałem nad pow. 2.5 w MC-BVB ale mogę się przejechac ;)
Jakieś sugestie/porady ?
2 października 2012, 19:42 [cytuj]
Przechodziłem sobie dzisiaj obok buka i mówię a co tam, nie zaszkodzi obstawić. Napisałem sobie elegancko na karteczce co i jak na jednej stronie dzisiejsze mecze a na drugiej połowie jutrzejsze, podchodzę do lady i mówię że chce osobne kupony na dziś i na jutro a ta babka zaznaczyła te mecze z dziś i mówi że to jest "expert" i to jest inna liga (czy jakoś tak, nie słyszałem do końca bo było sporo osób a nie chciałem się już dopytywać bo się śpieszyłem) i wydrukowała mi jedynie kupon na jutro, ktoś wie o co chodzi?
Przechodziłem sobie dzisiaj obok buka i mówię a co tam, nie zaszkodzi obstawić. Napisałem sobie elegancko na karteczce co i jak na jednej stronie dzisiejsze mecze a na drugiej połowie jutrzejsze, podchodzę do lady i mówię że chce osobne kupony na dziś i na jutro a ta babka zaznaczyła te mecze z dziś i mówi że to jest "expert" i to jest inna liga (czy jakoś tak, nie słyszałem do końca bo było sporo osób a nie chciałem się już dopytywać bo się śpieszyłem) i wydrukowała mi jedynie kupon na jutro, ktoś wie o co chodzi?
2 października 2012, 21:05 [cytuj]
"Siwy" powiedział/a:
Czyżby Fortuna?
Czyżby Fortuna?
2 października 2012, 21:24 [cytuj]
Najpewniej Fortuna ... nie mogłeś dac żadnych podpórek itp. spisałeś wszystkie mecze z EXPERTa , jak trafisz to jest bonus ale dzielony na wszystkich co trafili Experta.
Najpewniej Fortuna ... nie mogłeś dac żadnych podpórek itp. spisałeś wszystkie mecze z EXPERTa , jak trafisz to jest bonus ale dzielony na wszystkich co trafili Experta.
2 października 2012, 21:37 [cytuj]
a takie pytanie jak w Fortunie się wygra np 200zł za kupon to wypłacaja do reki czy np trzeba podac konto czy jak to tam wyglada??
a takie pytanie jak w Fortunie się wygra np 200zł za kupon to wypłacaja do reki czy np trzeba podac konto czy jak to tam wyglada??
3 października 2012, 02:00 [cytuj]
Tak Fortuna ale co to ma do rzeczy?
"AndrzejII" powiedział/a:
A mógłbyś to jeszcze bardziej wytłumaczyć? :lol: Sory ale ostatnio u buka byłem jakieś 3 lata temu :-P
A mógłbyś to jeszcze bardziej wytłumaczyć? :lol: Sory ale ostatnio u buka byłem jakieś 3 lata temu :-P
3 października 2012, 13:07 [cytuj]
Wypłata jest do ręki do ok. 200-300 zł, większa wygrana to trzeba wypełnic formularz i czekac do 21 dni.
Expert to są wszystkie mecze z danej ligi, możesz zagrac tylko rezultaty : 1, x, 2.
Musisz trafic wszystkie mecze, inaczej przepadło A do EWK meczów jest dodawany bonus np.
6000zł, dzielony między wszystkich, co trafili Experta... no to chyba tyle
Wypłata jest do ręki do ok. 200-300 zł, większa wygrana to trzeba wypełnic formularz i czekac do 21 dni.
Expert to są wszystkie mecze z danej ligi, możesz zagrac tylko rezultaty : 1, x, 2.
Musisz trafic wszystkie mecze, inaczej przepadło:) A do EWK meczów jest dodawany bonus np.
6000zł, dzielony między wszystkich, co trafili Experta... no to chyba tyle :)
3 października 2012, 13:43 [cytuj]
[quote]§ 11 c. Zakłady typu Ekspert.
1. Zakład typu "Ekspert" jest rodzajem zakładu AKO, złożonym z zakładów z wcześniej ustalonych zdarzeń. "FORTUNA zakłady bukmacherskie" ustala wcześniej takie zdarzenia oraz wyznacza termin, do którego zakłady typu "Ekspert" mogą być przyjmowane (z reguły jest to termin rozpoczęcia pierwszego zdarzenia), a także wysokość bonusu.
2. W przypadku prawidłowego wytypowania wszystkich zdarzeń, zawierający zakład ma prawo do wygranej, tak jak w normalnym zakładzie AKO, oraz dodatkowo do ustalonego wcześniej bonusu.
3. Jeżeli w jednym cyklu zakładu "Ekspert" jest więcej niż jeden wygrywający kupon, wtedy bonus jest dzielony wg wysokości wpłaconych stawek na poszczególnych kuponach.
4. Jeżeli któreś ze zdarzeń typowanych w zakładzie "Ekspert" nie odbędzie się (i stawki na to zdarzenie zostaną zwrócone), wtedy zakład ten rozlicza się w taki sposób, jakby tego zdarzenia nie było. Jeżeli nie odbędzie się więcej niż jedno zdarzenie (i stawki na te zdarzenia zostaną zwrócone), wtedy bonus nie jest wypłacany.
5. Wysokość bonusu na dany cykl zakładu "Ekspert" ustala odpowiednio wcześniej "FORTUNA zakłady bukmacherskie". [/quote]
3 października 2012, 13:44 [cytuj]
"AndrzejII" powiedział/a:
możesz zagrac tylko rezultaty : 1, x, 2.
No to tak zrobiłem ale nie wytypowałem wszystkich meczów, z dzisiaj też nie wytypowałem wszystkich a jednak kupon mi wydrukowała.
No to tak zrobiłem ale nie wytypowałem wszystkich meczów, z dzisiaj też nie wytypowałem wszystkich a jednak kupon mi wydrukowała.
3 października 2012, 13:56 [cytuj]
Możesz podać numer jakiegokolwiek typu z LM na dzisiaj, który masz na tym kuponie.
Możesz podać [b]numer[/b] jakiegokolwiek typu z LM na dzisiaj, który masz na tym kuponie.
3 października 2012, 16:41 [cytuj]
1700 Ajax-Real 2
1701 Anderlecht-Malaga 2
1702 Arsenal-Olympiakos 1
1709 D.Kijów-D.Zagrzeb 1
1714 Man.City-BVB 1 ( :-P )
1716 Schalke-Montpellier 1
1700 Ajax-Real 2
1701 Anderlecht-Malaga 2
1702 Arsenal-Olympiakos 1
1709 D.Kijów-D.Zagrzeb 1
1714 Man.City-BVB 1 ( :-P )
1716 Schalke-Montpellier 1
3 października 2012, 16:44 [cytuj]
Tak jak myślałem Te typy nie pochodzą z oferty EKSPERT, tylko zwykłej, dlatego mogłeś nie stawiać wszystkich meczy kolejki, mogłeś puszczać podpórki, albo dorzucać, np. ligę co będzie w piątek itd.
Natomiast mecze, które chciałeś postawić na wtorek zapewne miały nry: 9*** (9tysięcy coś) dlatego gdy nie puściłeś wszystkich z danej oferty kupon nie mógł zostać przyjęty.
Tak jak myślałem :) Te typy nie pochodzą z oferty EKSPERT, tylko zwykłej, dlatego mogłeś nie stawiać wszystkich meczy kolejki, mogłeś puszczać podpórki, albo dorzucać, np. ligę co będzie w piątek itd.
Natomiast mecze, które chciałeś postawić na wtorek zapewne miały nry: 9*** (9tysięcy coś) dlatego gdy nie puściłeś wszystkich z danej oferty kupon nie mógł zostać przyjęty.