Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Bukmacherka
6 czerwca 2008, 21:21 [cytuj]
Ja gram prawie codziennie u Turasöw w dagobecie i na bwinie ,w Niemczech prawie wszystkie budy naleza do Turasöw, ale maja tez najlepsze kwoty,dlatego tez kiedy to zalegalizowano niemiecki oddset stracil 90% klienteli.Co do STS w Polsce to brakuje mi przy podwöjnym typowaniu obowiazujacych kwot tzn.jesli obstawiam jakis mecz 1x to wali mnie to czy wygraja czy zremisuja,bo kwota jest z göry ustalona.Tutaj jest obcja nastepujaca:np. obstawiam 8 meczy z tego 4 bank i 4 podwöjnie, wchodze za 1 ojro i za kazdy podwöjny typ place podwöjnie czyli w tym wypadku 16 ojro a wiec 1-2 2-4 3-8 itd.Jesli jutro wygra Portugalia to dostajecie 1,7 jesli Turcja to 5 czyli typujac 1-2 liczycie na to ze wygraja drudzy bo wspölczynnik jest mnozony przez 5 a przy pierwszej obcji tylko przez 1,7 i kaska mniejsza,wielu kumpli z Polski woli tu obstawiac bo latwiej wygrac wieksza kapuche
Ja gram prawie codziennie u Turasöw w dagobecie i na bwinie ,w Niemczech prawie wszystkie budy naleza do Turasöw, ale maja tez najlepsze kwoty,dlatego tez kiedy to zalegalizowano niemiecki oddset stracil 90% klienteli.Co do STS w Polsce to brakuje mi przy podwöjnym typowaniu obowiazujacych kwot tzn.jesli obstawiam jakis mecz 1x to wali mnie to czy wygraja czy zremisuja,bo kwota jest z göry ustalona.Tutaj jest obcja nastepujaca:np. obstawiam 8 meczy z tego 4 bank i 4 podwöjnie, wchodze za 1 ojro i za kazdy podwöjny typ place podwöjnie czyli w tym wypadku 16 ojro a wiec 1-2 2-4 3-8 itd.Jesli jutro wygra Portugalia to dostajecie 1,7 jesli Turcja to 5 czyli typujac 1-2 liczycie na to ze wygraja drudzy bo wspölczynnik jest mnozony przez 5 a przy pierwszej obcji tylko przez 1,7 i kaska mniejsza,wielu kumpli z Polski woli tu obstawiac bo latwiej wygrac wieksza kapuche
10 czerwca 2008, 23:39 [cytuj]
Ja mam pytanie odnośnie internetowych buków... Czy wszędzie jest tak, że warunkiem wypłaty jest 3-krotny obrót całą sumą na koncie ? :roll:
Ja mam pytanie odnośnie internetowych buków... Czy wszędzie jest tak, że warunkiem wypłaty jest 3-krotny obrót całą sumą na koncie ? :roll:
11 czerwca 2008, 00:33 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Obroty to przede wszystkim przy bonusach. Wtedy tak.
Obroty to przede wszystkim przy bonusach. Wtedy tak.
11 czerwca 2008, 11:57 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Jeśli chcesz bonus wtedy musisz obracać, nie chcesz bonusu, nie bierzesz i grasz jak chcesz, wypłacasz kiedy chcesz ;-)
Jeśli chcesz bonus wtedy musisz obracać, nie chcesz bonusu, nie bierzesz i grasz jak chcesz, wypłacasz kiedy chcesz ;-)
11 czerwca 2008, 13:57 [cytuj]
raczej większość chce :P
raczej większość chce :P
11 czerwca 2008, 17:41 [cytuj]
OK... Dzięki za odpowiedzi... Chyba kumam... :-) Kiedyś już grałem u internetowego buka i mimo, że miałem niewiele na koncie to chciałem to sobie wypłacić i nie mogłem, bo wciąż truli o tym 3-krotnym obrocie środkami na koncie... Stąd moje pytanie czy wszyscy tak mają...

To mam jeszcze drugie pytanie... Powiedzmy, że wpłaciłem sobie 100zł i drugie 100zł dostałem jako bonus... 3-krotnie muszę obrócić kwotą 100zł (sam bonus) czy 200zł ?
OK... Dzięki za odpowiedzi... Chyba kumam... :-) Kiedyś już grałem u internetowego buka i mimo, że miałem niewiele na koncie to chciałem to sobie wypłacić i nie mogłem, bo wciąż truli o tym 3-krotnym obrocie środkami na koncie... Stąd moje pytanie czy wszyscy tak mają...

To mam jeszcze drugie pytanie... Powiedzmy, że wpłaciłem sobie 100zł i drugie 100zł dostałem jako bonus... 3-krotnie muszę obrócić kwotą 100zł (sam bonus) czy 200zł ?
11 czerwca 2008, 22:43 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Zwykle obraca się tylko kwotą bonusa, ale to już trzeba sprawdzać regulaminy promocji u konkretnego bukmachera.
Zwykle obraca się tylko kwotą bonusa, ale to już trzeba sprawdzać regulaminy promocji u konkretnego bukmachera.
12 czerwca 2008, 01:17 [cytuj]
Właśnie looknąłem sobie na regulamin bet365 i trochę lipnie tam mają, bo bonusem i depozytem trzeba 6-krotnie obrócić, żeby móc dokonać wypłaty... Ale mimo wszystko chyba tam "zakotwiczę" skoro jestem zarejestrowany... :-)
Właśnie looknąłem sobie na regulamin bet365 i trochę lipnie tam mają, bo bonusem i depozytem trzeba 6-krotnie obrócić, żeby móc dokonać wypłaty... Ale mimo wszystko chyba tam "zakotwiczę" skoro jestem zarejestrowany... :-)
21 sierpnia 2008, 15:19 [cytuj]
Mój kupon na piątek i sobotę 8-)

Liverpool - Middlesbrough 1
Wisła.K - Bełchatów 1
Lech - Górnik.Z
St.Liege - Westerlo 1
Tottenham - Sunderland 1
Sporting - Trofense 1
Mój kupon na piątek i sobotę 8-)

Liverpool - Middlesbrough 1
Wisła.K - Bełchatów 1
Lech - Górnik.Z
St.Liege - Westerlo 1
Tottenham - Sunderland 1
Sporting - Trofense 1
21 sierpnia 2008, 15:45 [cytuj]
oj ale chyba za dużo $ musisz postawić żeby troche wygrać :-D bo w sumie same takie pewniaki ;-)
oj ale chyba za dużo $ musisz postawić żeby troche wygrać :-D bo w sumie same takie pewniaki ;-)
21 sierpnia 2008, 17:26 [cytuj]
Ja ostatnio wygralem 120zl za postawiona dyche. :)
Ja ostatnio wygralem 120zl za postawiona dyche. :)
21 sierpnia 2008, 18:50 [cytuj]
ŁKS - Polonia.W typ: 2 2.05
Stoke-Aston Villa 2 1.80
Le Havre-Marseille 2 2.05
Manchester City-West Ham 1 2.20
Koln-Eint. Frankfurt 1 2.25
Wigan-Chelsea 2 1.45

Stawka:
2 zł.

Wygrana:
97.70 zł

Moje typy :P
ŁKS - Polonia.W typ: 2 2.05
Stoke-Aston Villa 2 1.80
Le Havre-Marseille 2 2.05
Manchester City-West Ham 1 2.20
Koln-Eint. Frankfurt 1 2.25
Wigan-Chelsea 2 1.45

Stawka:
2 zł.

Wygrana:
97.70 zł

Moje typy :P
21 sierpnia 2008, 18:55 [cytuj]
Ciężko będzie ale może kto wie 8-) Wiem bo tylko mam 18 zł do wygrania ;) Dlatego tak zagrałem bo potrzebuje właśnie tyle siana na speedway ;D
Ciężko będzie ale może kto wie 8-) Wiem bo tylko mam 18 zł do wygrania ;) Dlatego tak zagrałem bo potrzebuje właśnie tyle siana na speedway ;D
21 sierpnia 2008, 20:29 [cytuj]
ciekawy kupon Niasty postawił :-) powodzenia życzę :-D
ja ostatnio za 5zl postawione mogłem wygrać 180 i nie siadł mi tylko Manchester United :/
ciekawy kupon Niasty postawił :-) powodzenia życzę :-D
ja ostatnio za 5zl postawione mogłem wygrać 180 i nie siadł mi tylko Manchester United :/
21 sierpnia 2008, 21:17 [cytuj]
Niasty 6 spotkań... chyba trochę za dużo, ale życzę powodzenia ;-)

Jeden z kuponów jakie sam zagrałem na weekend: (System 2 / 3)

:arrow: FC Sochaux - Paris Saint Germain 2 (2,55)

:arrow: VFB Stuttgart - Bayer 04 1 (2,00)

:arrow: Ham-Kam - Fredrikstad FK 2 (2,15)
Niasty 6 spotkań... chyba trochę za dużo, ale życzę powodzenia ;-)

Jeden z kuponów jakie sam zagrałem na weekend: (System 2 / 3)

:arrow: FC Sochaux - [b]Paris Saint Germain[/b] 2 (2,55)

:arrow: [b]VFB Stuttgart[/b] - Bayer 04 1 (2,00)

:arrow: Ham-Kam - [b]Fredrikstad FK[/b] 2 (2,15)
21 sierpnia 2008, 21:24 [cytuj]
Trzeba było dać BVB :!: kurs. 3.3 :):)
21 sierpnia 2008, 22:21 [cytuj]
[quote]Niasty 6 spotkań... chyba trochę za dużo,[/quote]

Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen: A poza tym kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. :mrgreen:
"Activ" powiedział/a:
ale życzę powodzenia
"ZesiQ" powiedział/a:
powodzenia życzę

Dziękuje. :mrgreen: ;-)

Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen: A poza tym kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. :mrgreen:
[quote="Activ"]ale życzę powodzenia
21 sierpnia 2008, 23:25 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
hehe, na BVB i tak postawie. Singiel :mrgreen:
"Niasty" powiedział/a:
Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen:
To tym bardziej życzę powodzenia, bo najczęściej właśnie jak się chce szybko zarobić to się wtapia...
hehe, na BVB i tak postawie. Singiel :mrgreen:
[quote="Niasty"]Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen:
22 sierpnia 2008, 09:58 [cytuj]
Ja zaraz idę do Fortuny i postawię ze 4, 5 spotkań w systemie 2/3 za dyszkę. Nie wiem czy będzie to Bundesliga, bo akurat niemiecka nigdy mi nie weszła... taka liga.
Ja zaraz idę do Fortuny i postawię ze 4, 5 spotkań w systemie 2/3 za dyszkę. Nie wiem czy będzie to Bundesliga, bo akurat niemiecka nigdy mi nie weszła... taka liga.
22 sierpnia 2008, 20:00 [cytuj]
Sorki, że post pod postem ale obstawiłem dzisiaj takie cudeńko:

2/3

A
Newcastle- Bolton 1 1.75
Dortmund- Bayern 1 3.12

B
Sochaux- PSG 2 2.7
Stuttgart- Leverkusen 1 1.95

C
Koln- Frankfurt 1 2.3
GKP Gorzow- Leczna 2 2.4

AB 51.75
AC 54.25
BC 52.3

Za 6 zł
Sorki, że post pod postem ale obstawiłem dzisiaj takie cudeńko:

2/3

A
Newcastle- Bolton 1 1.75
Dortmund- Bayern 1 3.12

B
Sochaux- PSG 2 2.7
Stuttgart- Leverkusen 1 1.95

C
Koln- Frankfurt 1 2.3
GKP Gorzow- Leczna 2 2.4

AB 51.75
AC 54.25
BC 52.3

Za 6 zł
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Bayer Leverkusen 21 13 7 1 46
3. Eintracht Frankfurt 21 11 6 4 39
4. RB Lipsk 21 10 6 5 36
5. VfB Stuttgart 21 10 5 6 35
6. SC Freiburg 21 10 3 8 33
7. FSV Mainz 21 9 5 7 32
8. Borussia Mönchengladbach 21 9 4 8 31
9. VfL Wolfsburg 21 8 6 7 30
10. Werder Brema 21 8 6 7 30
11. Borussia Dortmund 21 8 5 8 29
12. FC Augsburg 21 7 6 8 27
13. Union Berlin 21 6 6 9 24
14. FC St. Pauli 21 6 3 12 21
15. TSG 1899 Hoffenheim 21 4 6 11 18
16. Holstein Kiel 21 4 3 14 15
17. 1. FC Heidenheim 21 4 2 15 14
18. VfL Bochum 21 2 4 15 10
cała tabela
shoutbox
pawel mucha
pawel mucha 4 minut temu

Adeyemi ma problem, żeby celnie podać na 2 metry

Mattii
Mattii 22 minut temu

Ten zespół nie pokazał nic pozytywnego w jakimkolwiek aspekcie gry. Przedeptane 45 min. Z całej gry jedyne co mi utkwiło w pamięci to powroty Giurassiego do środka po piłkę bo nasze asy na 6,8,10 chowają się przed rozegraniem.

FilipSantana
FilipSantana 22 minut temu

Akurat transfery Couto i Beiera to były 100% zachcianki Sahina. I tak jak byłem optymistą przy transferze Beiera (i uważam że dalej ma szanse odpalić) tak przy Couto od początku byłem pesymistą i uważam że u nas nie wypali bo taki boczny ?obrońca? który nie jest obrońcą tylko wahadłowym/skrzydłowym i który ma tak słabe warunki fizyczne nie ma prawa odpalić u nas grając na boku

wola
wola 24 minut temu

gramy na 0:0

grzegorzBVB
grzegorzBVB 24 minut temu

Nie widziałem żeby Gross podał piłkę dalej niż do najbliższego gracza

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 26 minut temu

Ja rozumem, że trener nie zmieni nic od tak ale oni grają 3 razy gorzej niż za Tullberga

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 27 minut temu

Brak trenera który potrafiłby ich wykorzystać w 100%

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 27 minut temu

Więc też trochę nie fair obwinianie zarządu że źle transfery zrobili, bo na papierze wyglądało to dobrze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 27 minut temu

Ale to co gra Gross to istny kabaret

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 28 minut temu

Ja osobiście się okropnie zawiodłem na Couto i Beierze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 28 minut temu

Nie rozumiejąc tego, że w BVB nawet Kane miałby 10 goli maks

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 28 minut temu

Ostatnie okno transferowe letnie było obiecujące, większość użytkowników się tutaj spuszczała nad sprowadzeniem Beiera i Couto np.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 29 minut temu

Ale co z tego skoro ludzie tutaj hejtuja Guirassiego

wola
wola 29 minut temu

Matthias Sammer po meczu z Bolonią ''Zespół nie potrafi bronić. Ale nie potrafi też atakować. Brak wyraźnej struktury w zespole. Zespół jest w złej formie psychicznej i fizycznej''. Na Zachodzie bez zmian.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 29 minut temu

To jest to o czym pisałem wczoraj, nasi skrzydłowi klapki na oczach, na przypał przed siebie byle oddac strzał. Gittensowi się kilka razy w tym sezonie udało, z Adeyemim po kontuzji już gorzej.

FilipSantana
FilipSantana 31 minut temu

Teraz w klubie jest już taka kaszanka że nawet sam Ferguson jakby wrócił z emerytury by tego nie poskładał. Do końca sezonu już będzie bida. Mam tylko nadzieje że latek sprzedadzą kogo trzeba i wybiorą normalnego trenera

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 36 minut temu

Grając Canem na śo oraz środkiem pola Gross Sabitzer każdy mecz do końca sezonu będzie tak wyglądać

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 37 minut temu

Gittens zrobił się taki samolubny, że strzela nawet z 25 metrów

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 37 minut temu

Ciężko grać inaczej skoro wykonawcy Ci sami, w tym momencie już nawet nie trener jest problemem a zawodnicy

Sis
Sis 37 minut temu

wieje nudą

BVBdude
BVBdude 38 minut temu

A nawet bym rzekł ze na chwile obecna jest gorzej niż z turasem bo pomysły się kończą już w fazie obrony

BVBdude
BVBdude 41 minut temu

Gramy taki sam piach jak graliśmy

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 44 minut temu

A nasi kopacze jak zwykle bierni

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 44 minut temu

Sporting w końcu coś wciśnie

FilipSantana
FilipSantana 45 minut temu

Szkoda że Adeyemi ma z 10 IQ tak to byłby dobrym piłkarzem

FilipSantana
FilipSantana 49 minut temu

Najgorsze jest to że każdy trener ich wystawia więc albo trafiamy na samych słabych trenerów albo Watjen, Ozcan, Reyna są jeszcze słabsi

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 57 minut temu

Najgorszy środek pola od x lat

FilipSantana
FilipSantana 58 minut temu

Gross i Sabitzer ależ to jest duo

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 58 minut temu

Przerażająca jest bierność naszej obrony, ktoś oddaje strzal a nasi zawodnicy nawet nie raczą do niego podejść

HultaJ
HultaJ 58 minut temu

Nacieszmy się ostatnimi meczami LM przez długie lata

statystyki
Użytkownicy online: ASFA, Alex3110_
Gości online: 116
Zarejestrowanych użytkowników: 10242
Ostatnio zarejestrowany: Igor2001
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem