Forum dyskusyjne
6 czerwca 2008, 21:21 [cytuj]
Ja gram prawie codziennie u Turasöw w dagobecie i na bwinie ,w Niemczech prawie wszystkie budy naleza do Turasöw, ale maja tez najlepsze kwoty,dlatego tez kiedy to zalegalizowano niemiecki oddset stracil 90% klienteli.Co do STS w Polsce to brakuje mi przy podwöjnym typowaniu obowiazujacych kwot tzn.jesli obstawiam jakis mecz 1x to wali mnie to czy wygraja czy zremisuja,bo kwota jest z göry ustalona.Tutaj jest obcja nastepujaca:np. obstawiam 8 meczy z tego 4 bank i 4 podwöjnie, wchodze za 1 ojro i za kazdy podwöjny typ place podwöjnie czyli w tym wypadku 16 ojro a wiec 1-2 2-4 3-8 itd.Jesli jutro wygra Portugalia to dostajecie 1,7 jesli Turcja to 5 czyli typujac 1-2 liczycie na to ze wygraja drudzy bo wspölczynnik jest mnozony przez 5 a przy pierwszej obcji tylko przez 1,7 i kaska mniejsza,wielu kumpli z Polski woli tu obstawiac bo latwiej wygrac wieksza kapuche
Ja gram prawie codziennie u Turasöw w dagobecie i na bwinie ,w Niemczech prawie wszystkie budy naleza do Turasöw, ale maja tez najlepsze kwoty,dlatego tez kiedy to zalegalizowano niemiecki oddset stracil 90% klienteli.Co do STS w Polsce to brakuje mi przy podwöjnym typowaniu obowiazujacych kwot tzn.jesli obstawiam jakis mecz 1x to wali mnie to czy wygraja czy zremisuja,bo kwota jest z göry ustalona.Tutaj jest obcja nastepujaca:np. obstawiam 8 meczy z tego 4 bank i 4 podwöjnie, wchodze za 1 ojro i za kazdy podwöjny typ place podwöjnie czyli w tym wypadku 16 ojro a wiec 1-2 2-4 3-8 itd.Jesli jutro wygra Portugalia to dostajecie 1,7 jesli Turcja to 5 czyli typujac 1-2 liczycie na to ze wygraja drudzy bo wspölczynnik jest mnozony przez 5 a przy pierwszej obcji tylko przez 1,7 i kaska mniejsza,wielu kumpli z Polski woli tu obstawiac bo latwiej wygrac wieksza kapuche
10 czerwca 2008, 23:39 [cytuj]
Ja mam pytanie odnośnie internetowych buków... Czy wszędzie jest tak, że warunkiem wypłaty jest 3-krotny obrót całą sumą na koncie ? :roll:
Ja mam pytanie odnośnie internetowych buków... Czy wszędzie jest tak, że warunkiem wypłaty jest 3-krotny obrót całą sumą na koncie ? :roll:
11 czerwca 2008, 00:33 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Obroty to przede wszystkim przy bonusach. Wtedy tak.
Obroty to przede wszystkim przy bonusach. Wtedy tak.
11 czerwca 2008, 11:57 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Jeśli chcesz bonus wtedy musisz obracać, nie chcesz bonusu, nie bierzesz i grasz jak chcesz, wypłacasz kiedy chcesz ;-)
Jeśli chcesz bonus wtedy musisz obracać, nie chcesz bonusu, nie bierzesz i grasz jak chcesz, wypłacasz kiedy chcesz ;-)
11 czerwca 2008, 13:57 [cytuj]
raczej większość chce
raczej większość chce :P
11 czerwca 2008, 17:41 [cytuj]
OK... Dzięki za odpowiedzi... Chyba kumam... :-) Kiedyś już grałem u internetowego buka i mimo, że miałem niewiele na koncie to chciałem to sobie wypłacić i nie mogłem, bo wciąż truli o tym 3-krotnym obrocie środkami na koncie... Stąd moje pytanie czy wszyscy tak mają...
To mam jeszcze drugie pytanie... Powiedzmy, że wpłaciłem sobie 100zł i drugie 100zł dostałem jako bonus... 3-krotnie muszę obrócić kwotą 100zł (sam bonus) czy 200zł ?
OK... Dzięki za odpowiedzi... Chyba kumam... :-) Kiedyś już grałem u internetowego buka i mimo, że miałem niewiele na koncie to chciałem to sobie wypłacić i nie mogłem, bo wciąż truli o tym 3-krotnym obrocie środkami na koncie... Stąd moje pytanie czy wszyscy tak mają...
To mam jeszcze drugie pytanie... Powiedzmy, że wpłaciłem sobie 100zł i drugie 100zł dostałem jako bonus... 3-krotnie muszę obrócić kwotą 100zł (sam bonus) czy 200zł ?
11 czerwca 2008, 22:43 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Zwykle obraca się tylko kwotą bonusa, ale to już trzeba sprawdzać regulaminy promocji u konkretnego bukmachera.
Zwykle obraca się tylko kwotą bonusa, ale to już trzeba sprawdzać regulaminy promocji u konkretnego bukmachera.
12 czerwca 2008, 01:17 [cytuj]
Właśnie looknąłem sobie na regulamin bet365 i trochę lipnie tam mają, bo bonusem i depozytem trzeba 6-krotnie obrócić, żeby móc dokonać wypłaty... Ale mimo wszystko chyba tam "zakotwiczę" skoro jestem zarejestrowany... :-)
Właśnie looknąłem sobie na regulamin bet365 i trochę lipnie tam mają, bo bonusem i depozytem trzeba 6-krotnie obrócić, żeby móc dokonać wypłaty... Ale mimo wszystko chyba tam "zakotwiczę" skoro jestem zarejestrowany... :-)
21 sierpnia 2008, 15:19 [cytuj]
Mój kupon na piątek i sobotę 8-)
Liverpool - Middlesbrough 1
Wisła.K - Bełchatów 1
Lech - Górnik.Z
St.Liege - Westerlo 1
Tottenham - Sunderland 1
Sporting - Trofense 1
Mój kupon na piątek i sobotę 8-)
Liverpool - Middlesbrough 1
Wisła.K - Bełchatów 1
Lech - Górnik.Z
St.Liege - Westerlo 1
Tottenham - Sunderland 1
Sporting - Trofense 1
21 sierpnia 2008, 15:45 [cytuj]
oj ale chyba za dużo $ musisz postawić żeby troche wygrać :-D bo w sumie same takie pewniaki ;-)
oj ale chyba za dużo $ musisz postawić żeby troche wygrać :-D bo w sumie same takie pewniaki ;-)
21 sierpnia 2008, 17:26 [cytuj]
Ja ostatnio wygralem 120zl za postawiona dyche.
Ja ostatnio wygralem 120zl za postawiona dyche. :)
21 sierpnia 2008, 18:50 [cytuj]
ŁKS - Polonia.W typ: 2 2.05
Stoke-Aston Villa 2 1.80
Le Havre-Marseille 2 2.05
Manchester City-West Ham 1 2.20
Koln-Eint. Frankfurt 1 2.25
Wigan-Chelsea 2 1.45
Stawka:
2 zł.
Wygrana:
97.70 zł
Moje typy
ŁKS - Polonia.W typ: 2 2.05
Stoke-Aston Villa 2 1.80
Le Havre-Marseille 2 2.05
Manchester City-West Ham 1 2.20
Koln-Eint. Frankfurt 1 2.25
Wigan-Chelsea 2 1.45
Stawka:
2 zł.
Wygrana:
97.70 zł
Moje typy :P
21 sierpnia 2008, 18:55 [cytuj]
Ciężko będzie ale może kto wie 8-) Wiem bo tylko mam 18 zł do wygrania Dlatego tak zagrałem bo potrzebuje właśnie tyle siana na speedway ;D
Ciężko będzie ale może kto wie 8-) Wiem bo tylko mam 18 zł do wygrania ;) Dlatego tak zagrałem bo potrzebuje właśnie tyle siana na speedway ;D
21 sierpnia 2008, 20:29 [cytuj]
ciekawy kupon Niasty postawił :-) powodzenia życzę :-D
ja ostatnio za 5zl postawione mogłem wygrać 180 i nie siadł mi tylko Manchester United :/
ciekawy kupon Niasty postawił :-) powodzenia życzę :-D
ja ostatnio za 5zl postawione mogłem wygrać 180 i nie siadł mi tylko Manchester United :/
21 sierpnia 2008, 21:17 [cytuj]
Niasty 6 spotkań... chyba trochę za dużo, ale życzę powodzenia ;-)
Jeden z kuponów jakie sam zagrałem na weekend: (System 2 / 3)
:arrow: FC Sochaux - Paris Saint Germain 2 (2,55)
:arrow: VFB Stuttgart - Bayer 04 1 (2,00)
:arrow: Ham-Kam - Fredrikstad FK 2 (2,15)
Niasty 6 spotkań... chyba trochę za dużo, ale życzę powodzenia ;-)
Jeden z kuponów jakie sam zagrałem na weekend: (System 2 / 3)
:arrow: FC Sochaux - [b]Paris Saint Germain[/b] 2 (2,55)
:arrow: [b]VFB Stuttgart[/b] - Bayer 04 1 (2,00)
:arrow: Ham-Kam - [b]Fredrikstad FK[/b] 2 (2,15)
21 sierpnia 2008, 21:24 [cytuj]
Trzeba było dać BVB :!: kurs. 3.3
Trzeba było dać BVB :!: kurs. 3.3 :):)
21 sierpnia 2008, 22:21 [cytuj]
[quote]Niasty 6 spotkań... chyba trochę za dużo,[/quote]
Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen: A poza tym kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. :mrgreen:
"Activ" powiedział/a:
ale życzę powodzenia
"ZesiQ" powiedział/a:
powodzenia życzę
Dziękuje. :mrgreen: ;-)
Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen: A poza tym kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. :mrgreen:
[quote="Activ"]ale życzę powodzenia
21 sierpnia 2008, 23:25 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
Trzeba było dać BVB
:!: kurs. 3.3
hehe, na BVB i tak postawie. Singiel :mrgreen:
"Niasty" powiedział/a:
Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen:
To tym bardziej życzę powodzenia, bo najczęściej właśnie jak się chce szybko zarobić to się wtapia...
hehe, na BVB i tak postawie. Singiel :mrgreen:
[quote="Niasty"]Na gwałt potrzebuje kasy... :mrgreen:
22 sierpnia 2008, 09:58 [cytuj]
Ja zaraz idę do Fortuny i postawię ze 4, 5 spotkań w systemie 2/3 za dyszkę. Nie wiem czy będzie to Bundesliga, bo akurat niemiecka nigdy mi nie weszła... taka liga.
Ja zaraz idę do Fortuny i postawię ze 4, 5 spotkań w systemie 2/3 za dyszkę. Nie wiem czy będzie to Bundesliga, bo akurat niemiecka nigdy mi nie weszła... taka liga.
22 sierpnia 2008, 20:00 [cytuj]
Sorki, że post pod postem ale obstawiłem dzisiaj takie cudeńko:
2/3
A
Newcastle- Bolton 1 1.75
Dortmund- Bayern 1 3.12
B
Sochaux- PSG 2 2.7
Stuttgart- Leverkusen 1 1.95
C
Koln- Frankfurt 1 2.3
GKP Gorzow- Leczna 2 2.4