Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Bukmacherka
5 lutego 2012, 09:14 [cytuj]
U mnie masakra, tak jak się spodziewałem. Nigdy więcej nie obstawiam kuponów od tak. Chociaż jak wygra Werder odrobię włożoną kasę, a więc trzymac kciuki za Pizzaro i spółkę!
U mnie masakra, tak jak się spodziewałem. Nigdy więcej nie obstawiam kuponów od tak. Chociaż jak wygra Werder odrobię włożoną kasę, a więc trzymac kciuki za Pizzaro i spółkę!
14 lutego 2012, 03:17 [cytuj]
Ogłaszam oficjalny koniec z bukmacherką - przynajmniej do wakacji :-D Zbyt wiele złych wyborów... Mam 5 meczów, z nich muszę wybrać 1 i akurat zawsze ten musi mi zje... :< No cóż. Trzeba odkładać kasę, bo wyjazd na mecz się zbliża :/ Eh pierw myślałem, że coś wygram, potem że się odegram... i nic z tego. Teraz mam tylko minusa, z miłą chęcią bym podręczył jeszcze buka, by choć część przygarnąć z powrotem, ale chyba jak kiedyś coś zarobię "normalnie" to mi ta chęć przejdzie.

Powodzenia i do zobaczenia w temacie :mrgreen:
Ogłaszam oficjalny koniec z bukmacherką - przynajmniej do wakacji :-D Zbyt wiele złych wyborów... Mam 5 meczów, z nich muszę wybrać 1 i akurat zawsze ten musi mi zje... :< No cóż. Trzeba odkładać kasę, bo wyjazd na mecz się zbliża :/ Eh pierw myślałem, że coś wygram, potem że się odegram... i nic z tego. Teraz mam tylko minusa, z miłą chęcią bym podręczył jeszcze buka, by choć część przygarnąć z powrotem, ale chyba jak kiedyś coś zarobię "normalnie" to mi ta chęć przejdzie.

Powodzenia i do zobaczenia w temacie :mrgreen:
14 lutego 2012, 11:05 [cytuj]
Niestety tak bywa. Mi strasznie nie idzie jak na razie. Probuje juz roznie i dalej pech. Ostatnio zrobilem sobie gre za AKO 2, wysokimi stawkami i 3 razy z rzedu wtopy. Odpowiednio Twente, Barcelona, WKS.
Po za tym to jest urok zimy, niespodzianek stsounkowo duzo wiecej niz latem. Wiele czynnikow sie na to sklada, aura, zmeczenie ciezkimi treningami, znuzenie sezonem, wieksza ilosc kontuzji, rotowanie skladem itd.
Wiosna gra sie o wiele latwiej, koncowki lig, walki o puchary, mistrzostwa, utrzymania, daja nam graczom wiecej szans na zarobek.
Niestety tak bywa. Mi strasznie nie idzie jak na razie. Probuje juz roznie i dalej pech. Ostatnio zrobilem sobie gre za AKO 2, wysokimi stawkami i 3 razy z rzedu wtopy. Odpowiednio Twente, Barcelona, WKS.
Po za tym to jest urok zimy, niespodzianek stsounkowo duzo wiecej niz latem. Wiele czynnikow sie na to sklada, aura, zmeczenie ciezkimi treningami, znuzenie sezonem, wieksza ilosc kontuzji, rotowanie skladem itd.
Wiosna gra sie o wiele latwiej, koncowki lig, walki o puchary, mistrzostwa, utrzymania, daja nam graczom wiecej szans na zarobek.
15 lutego 2012, 08:17 [cytuj]
Ostatnio mega pech. Wpierw Barcelona, teraz St.Louis. Dałem na nich x2, a i tak przegrali z najsłabszym w NHL Columbus.. Żeby było śmiesznej dużo mniej prawdopodobne typy tradycyjnie weszły. Dzisiaj ciekawe mecze w NBA. Zrobię jakieś kupony, a w ciemno polecam stawiac na Lina z NYK, jeśli będzie miał H20.5. Póki nie ma Carmelo, który kompletnie nie pasuje do tej drużyny, a ich jeb*ięty trener jeszcze się nie rozmyślił z Lina ten powinien ładnie punktowac.
Ostatnio mega pech. Wpierw Barcelona, teraz St.Louis. Dałem na nich x2, a i tak przegrali z najsłabszym w NHL Columbus.. Żeby było śmiesznej dużo mniej prawdopodobne typy tradycyjnie weszły. Dzisiaj ciekawe mecze w NBA. Zrobię jakieś kupony, a w ciemno polecam stawiac na Lina z NYK, jeśli będzie miał H20.5. Póki nie ma Carmelo, który kompletnie nie pasuje do tej drużyny, a ich jeb*ięty trener jeszcze się nie rozmyślił z Lina ten powinien ładnie punktowac.
23 lutego 2012, 14:26 [cytuj]
Polecam strone bet-revolution.com

Można obstawiać wyniki meczów bez wkładu własnego, czyli bez ryzyka. Troche szczęścia i można zgarnąć kilkadziesiąt złotych.

Jest też liga typerów z główną nagrodą 200 zł. ;-)
Polecam strone www.bet-revolution.com

Można obstawiać wyniki meczów bez wkładu własnego, czyli bez ryzyka. Troche szczęścia i można zgarnąć kilkadziesiąt złotych.

Jest też liga typerów z główną nagrodą 200 zł. ;-)
23 lutego 2012, 21:08 [cytuj]
I co to za bukmacherka bez co tygodniowego wkurwiania bo jeden zespół, największy faworyt na kuponie wszystko zepsuł? To chyba jakaś odmiana dla kobiet ;-)
I co to za bukmacherka bez co tygodniowego wkurwiania bo jeden zespół, największy faworyt na kuponie wszystko zepsuł? To chyba jakaś odmiana dla kobiet ;-)
9 marca 2012, 18:55 [cytuj]
Draginhio, i co z tym tysiącem :-P ?
[b]Draginhio[/b], i co z tym tysiącem :-P ?
9 marca 2012, 22:28 [cytuj]
Na razie gra zawieszona. Czekam na dobry week bo na pałę już nie gram.
Na razie gra zawieszona. Czekam na dobry week bo na pałę już nie gram.
15 kwietnia 2012, 15:27 [cytuj]
Mam pytanie, jak typujecie dzisiejszy mecz Freiburg - Hoffe?
Wiesniaki w dobrej formie, Freiburg ostatnio tez nienajgorzej, wydaje mi sie jednak ze u siebie beda w stanie Hoffe odprawic bez punktow z jakims 2/3-1, co wy na to?
Mam pytanie, jak typujecie dzisiejszy mecz Freiburg - Hoffe?
Wiesniaki w dobrej formie, Freiburg ostatnio tez nienajgorzej, wydaje mi sie jednak ze u siebie beda w stanie Hoffe odprawic bez punktow z jakims 2/3-1, co wy na to?
15 kwietnia 2012, 15:31 [cytuj]
Może być i tak :-D . Jak duży kurs to jakąś tam kwotę można postawić, ew z podpórką na remis ;-) .
Może być i tak :-D . Jak duży kurs to jakąś tam kwotę można postawić, ew z podpórką na remis ;-) .
15 kwietnia 2012, 15:35 [cytuj]
2,35 Freiburg, ok 3 na Hoffe. Mnie jednak dzisiaj bardziej interesuje dokladny wynik tego spotkania, roznie sie moze potoczyc ale niektorzy maja tutaj nosa, dlatego pytam.
Sprawdzalem ostatnie spotkania to raczej Freiburg nie strzela wiecej niz 2 bramek, u siebie dobrze gra z dobrymi zespolami jak Bayern, Schalke czy Nurnberg w formie, Hoffe na wyjazdach za to ostatnio dobrze, kilka wygranych 2-1, aby porazka 7-1 w Monachium. Historia spotkan miedzy tymi zespolami z ostatnich lat raczej wyrownana, kusi mnie dac 3-1 (wiadomo ze niewielki wklad:P), ale...

No i Hoffe walczy jeszcze o lige europejska, a Freiburg raczej utrzymanie pewne, pucharow brak.
Tak wiec jakie wyniki typujecie?
2,35 Freiburg, ok 3 na Hoffe. Mnie jednak dzisiaj bardziej interesuje dokladny wynik tego spotkania, roznie sie moze potoczyc ale niektorzy maja tutaj nosa, dlatego pytam.
Sprawdzalem ostatnie spotkania to raczej Freiburg nie strzela wiecej niz 2 bramek, u siebie dobrze gra z dobrymi zespolami jak Bayern, Schalke czy Nurnberg w formie, Hoffe na wyjazdach za to ostatnio dobrze, kilka wygranych 2-1, aby porazka 7-1 w Monachium. Historia spotkan miedzy tymi zespolami z ostatnich lat raczej wyrownana, kusi mnie dac 3-1 (wiadomo ze niewielki wklad:P), ale...

No i Hoffe walczy jeszcze o lige europejska, a Freiburg raczej utrzymanie pewne, pucharow brak.
Tak wiec jakie wyniki typujecie?
15 kwietnia 2012, 15:42 [cytuj]
Typuję w tym meczu remis 1-1. :-D Freiburg już dawno u siebie nie przegrał, raczej nie będą odpuszczać tego meczu. Co do przebiegu to wydaje mi się, że będzie prowadzenie Hoffenheim a na końcu będzie remis.
Typuję w tym meczu remis 1-1. :-D Freiburg już dawno u siebie nie przegrał, raczej nie będą odpuszczać tego meczu. Co do przebiegu to wydaje mi się, że będzie prowadzenie Hoffenheim a na końcu będzie remis.
15 kwietnia 2012, 15:45 [cytuj]
Postaw na x2, powinno wejść.
Postaw na x2, powinno wejść.
16 kwietnia 2012, 00:41 [cytuj]
i jak Tomek? postawiłeś na remis albo 2x jak tu pisaliśmy? :-D
i jak Tomek? postawiłeś na remis albo 2x jak tu pisaliśmy? :-D
16 kwietnia 2012, 09:21 [cytuj]
Ja bylem przekonany ze Freiburg da rade a oni tylko do pola karnego grali a dalej nie wiedzieli co zrobic...:[
Ja bylem przekonany ze Freiburg da rade a oni tylko do pola karnego grali a dalej nie wiedzieli co zrobic...:[
16 kwietnia 2012, 13:54 [cytuj]
Trzeba było mnie posłuchać, a nie na Freiburg stawiać. :evil:
Trzeba było mnie posłuchać, a nie na Freiburg stawiać. :evil:
16 kwietnia 2012, 22:43 [cytuj]
Chyba wejdę z takim kuponem:

BVB-BMG 1
Norymberga-HSV 1 ?
KÓLN-STUTTGART 2
BARCA-REAL 1
Augsburg-Scheisse 2 ;/
Hannover-Freiburg 1

Wchodząc za 10zł wygram 366 więc całkiem całkiem ;)

Wybaczcie sam nie przyuważyłem - ofcourse STUTTGART ;)

Jakieś opinie/sugestie ?
Chyba wejdę z takim kuponem:

BVB-BMG 1
Norymberga-HSV 1 ?
KÓLN-STUTTGART 2
BARCA-REAL 1
Augsburg-Scheisse 2 ;/
Hannover-Freiburg 1

Wchodząc za 10zł wygram 366 więc całkiem całkiem ;)

Wybaczcie sam nie przyuważyłem - ofcourse STUTTGART ;)

Jakieś opinie/sugestie ?
16 kwietnia 2012, 22:59 [cytuj]
szczerze to watpię ze wygra koln z stuttgartem:)
szczerze to watpię ze wygra koln z stuttgartem:)
16 kwietnia 2012, 23:01 [cytuj]
Nie pasuje mi Koln-Stuttgart 1... Wiadomo, że Koeln się zepnie żeby pozostać w lidze, jednak czy to im wystarczy by zatrzymać Stuttgart, który ze słabą Kolonią będzie chciał zebrać kolejne 3 punkty przybliżające ich do pewnej gry w LE...
No i Norymberga-HSV. Nurnberg ma już pewne utrzymanie a HSV nie.. a zespół z Hamburga stać na pewno by pokonać FCN albo chociaż zremisować.

BVB to ciężko zagrać, bo nie wiadomo co się wydarzy w Bremie... Jak Bayern przegra albo zremisuje to nie wiadomo co się będzie działo w głowach BVB, a wiadomo że Gladbach ma jasny cel - osiągnąć 3 miejsce i będą na 101% bojowo nastawieni.

Poza tym wydają się realne typy, no ale jak to w bukmacherce, nic nie jest pewne:D Nawet Barcy bym nie grał, bo może być remis.

Polecam przyjrzeć się niższym ligom angielskim. Są często ciekawe kursy na mecze faworytów :)
Nie pasuje mi Koln-Stuttgart 1... Wiadomo, że Koeln się zepnie żeby pozostać w lidze, jednak czy to im wystarczy by zatrzymać Stuttgart, który ze słabą Kolonią będzie chciał zebrać kolejne 3 punkty przybliżające ich do pewnej gry w LE...
No i Norymberga-HSV. Nurnberg ma już pewne utrzymanie a HSV nie.. a zespół z Hamburga stać na pewno by pokonać FCN albo chociaż zremisować.

BVB to ciężko zagrać, bo nie wiadomo co się wydarzy w Bremie... Jak Bayern przegra albo zremisuje to nie wiadomo co się będzie działo w głowach BVB, a wiadomo że Gladbach ma jasny cel - osiągnąć 3 miejsce i będą na 101% bojowo nastawieni.

Poza tym wydają się realne typy, no ale jak to w bukmacherce, nic nie jest pewne:D Nawet Barcy bym nie grał, bo może być remis.

Polecam przyjrzeć się niższym ligom angielskim. Są często ciekawe kursy na mecze faworytów :)
16 kwietnia 2012, 23:09 [cytuj]
Wiem, że HSV ma o co grac ale no risk no fun jak to mawiają; poza tym, sądzę, że nasi nawet jesli Werder ugra cokolwiek zachowają się jak mistrzowie :)

Heh, co do niższych lig angielskich nieco się zraziłem, bo o ile dobrze pamiętam to kilkukrotnie psuły mi sprawę :)
Wiem, że HSV ma o co grac ale [u]no risk no fun[/u] jak to mawiają; poza tym, sądzę, że nasi nawet jesli Werder ugra cokolwiek zachowają się jak mistrzowie :)

Heh, co do niższych lig angielskich nieco się zraziłem, bo o ile dobrze pamiętam to kilkukrotnie psuły mi sprawę :)
|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet
shoutbox
Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 21:39

Nie mogę się doczekać meczy z Ulsan i Mamelodi

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 21:38

Pierwszy mecz we wtorek vs Fluminense

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 11:12

Równo rok temu Wielki Turas został trenerem BVB.

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2025-06-13

Ok, już znalazłem: 27 czerwca.

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2025-06-13

Kiedy będzie terminarz BL na nowy sezon?

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 1 dni temu, 2025-06-13

Dobrze jakby przeszedł

libero180
libero180 2 dni temu, 2025-06-12

Julian Brandt chciałby wypełnić swój kontrakt. Jednak nie cieszy się już najwyższym statusem w klubie. Ostatnio MLS zainteresowało się Brandtem. Ale transfer do Stanów Zjednoczonych jest raczej mało prawdopodobny. Istnieje tendencja, że ??zostanie.

libero180
libero180 2 dni temu, 2025-06-12

Propo transferów i realnych plotek James McAtee może stać się tematem w Borussii Dortmund ponownie po Klubowych Mistrzostwach Świata. Zawodnik chce więcej czasu gry i chce się przenieść-Bild.Na takie transfery tylko czekajmy

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2025-06-12

Sancho dla mnie może tu wrócić ale za równe 0 euro czyli dopiero za rok

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 dni temu, 2025-06-12

Oby Sancho trzymał się zdala od BVB

zawadiaka17
zawadiaka17 3 dni temu, 2025-06-11

Borussia Dortmund wyraziła zainteresowanie Jadonem Sancho przedstawicielom gracza. Dortmund jest w trakcie przebudowy ataku i widzi Sancho jako potencjalną opcję numer 10, za Serhou Guirassy, ??w formacji 3-4-2-1 Niko Kovaca. Na tym etapie Sancho jest jednym z kilku kandydatów do tej roli, a innym jest japoński zawodnik Freiburga Ritsu Doan. I chociaż finanse na jakąkolwiek umowę z udziałem Sancho byłyby zaporowe, biorąc pod uwagę obecne zarobki skrzydłowego,

Kot13
Kot13 3 dni temu, 2025-06-11

Cherki byłby już rok temu w BVB gdyby nie pewien turecki sabotażysta o nazwisku Sahin który zablokował jego transfer

dawid2468
dawid2468 4 dni temu, 2025-06-10

Cherki olał BVB ciepłym moczem. Zobaczycie, że Kovac odbuduje Brandta i jeszcze z nim kontrakt przedłużmy

Marco Reus
Marco Reus 4 dni temu, 2025-06-10

Wirtz w Liverpoolu 150mln

Marco Reus

Haha polaczki w pi*de z potężna Finlandia, lewy co musi mieć bekę w domu ahahah

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 4 dni temu, 2025-06-10

Watzke specjalnie siądzie na ławce żeby przypomnieć "Ej Kovac wpuść Gittensa"

wola
wola 4 dni temu, 2025-06-10

Guardiola zaprezentował dzisiaj Cherkiego w MC

Danzig
Danzig 4 dni temu, 2025-06-10

Odp: 81-(4 do 5)=77 do 76. tys.fanów BVB.Reszta to obcy.

wola
wola 4 dni temu, 2025-06-10

Borussia żądała 65 mln za Gittensa

maślanka
maślanka 4 dni temu, 2025-06-10

Niech się zgłoszą po kmś. Nie ma co odchudzać kadry, a dobry wynik tam to i dobre pieniądze.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2025-06-10

Chelsea nie chciała pójść na ustępstwa z Maatsenem czy Chukwu to niech się pałują

Wojtyła z Dortmundu

W sumie w końcu zarząd pokazał jaja i nie sprzedał za tyle co ktoś chce

Wojtyła z Dortmundu

Chelsea zaproponowała 55 mln z premiami natomiast Ricken i Kehl odrzucili tą propozycję

Alex3110_
Alex3110_ 4 dni temu, 2025-06-10

O co chodzi z tym zamknięciem okna transferowego dla klubów grających w KMŚ?

Marco Reus

83

Danzig
Danzig 4 dni temu, 2025-06-10

Proste pytanie: Ilu fanów Borussiii Dortmund mieści się na stadionie w Dortmundzie podczas meczu ligowego.Można pomylić się o kilka tysięcy.

libero180
libero180 4 dni temu, 2025-06-10

Chelsea walczy dziś mocno o Gittensa

Q4RTRIDG3

Dobrze że już weszła oficjalka Jobe'a bo już za długo to trwało

Q4RTRIDG3

Dobrze jak dodadzą też procent od kolejnego transferu. Niestety nie pasuje do wizji Kovaca więc jego wartość od siedzenia na ławce by spadała.

libero180
libero180 4 dni temu, 2025-06-10

Chelsea spróbuje to zrobić dzisiaj; w przeciwnym razie będzie kontynuować negocjacje po upływie terminu.

statystyki
Użytkownicy online: bialy0003, Metyl1987Wro, zawadiaka17
Gości online: 61
Zarejestrowanych użytkowników: 10287
Ostatnio zarejestrowany: Kubstertron
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem