Forum dyskusyjne
5 lutego 2012, 09:14 [cytuj]
U mnie masakra, tak jak się spodziewałem. Nigdy więcej nie obstawiam kuponów od tak. Chociaż jak wygra Werder odrobię włożoną kasę, a więc trzymac kciuki za Pizzaro i spółkę!
U mnie masakra, tak jak się spodziewałem. Nigdy więcej nie obstawiam kuponów od tak. Chociaż jak wygra Werder odrobię włożoną kasę, a więc trzymac kciuki za Pizzaro i spółkę!
14 lutego 2012, 03:17 [cytuj]
Ogłaszam oficjalny koniec z bukmacherką - przynajmniej do wakacji :-D Zbyt wiele złych wyborów... Mam 5 meczów, z nich muszę wybrać 1 i akurat zawsze ten musi mi zje... :< No cóż. Trzeba odkładać kasę, bo wyjazd na mecz się zbliża :/ Eh pierw myślałem, że coś wygram, potem że się odegram... i nic z tego. Teraz mam tylko minusa, z miłą chęcią bym podręczył jeszcze buka, by choć część przygarnąć z powrotem, ale chyba jak kiedyś coś zarobię "normalnie" to mi ta chęć przejdzie.
Powodzenia i do zobaczenia w temacie :mrgreen:
Ogłaszam oficjalny koniec z bukmacherką - przynajmniej do wakacji :-D Zbyt wiele złych wyborów... Mam 5 meczów, z nich muszę wybrać 1 i akurat zawsze ten musi mi zje... :< No cóż. Trzeba odkładać kasę, bo wyjazd na mecz się zbliża :/ Eh pierw myślałem, że coś wygram, potem że się odegram... i nic z tego. Teraz mam tylko minusa, z miłą chęcią bym podręczył jeszcze buka, by choć część przygarnąć z powrotem, ale chyba jak kiedyś coś zarobię "normalnie" to mi ta chęć przejdzie.
Powodzenia i do zobaczenia w temacie :mrgreen:
14 lutego 2012, 11:05 [cytuj]
Niestety tak bywa. Mi strasznie nie idzie jak na razie. Probuje juz roznie i dalej pech. Ostatnio zrobilem sobie gre za AKO 2, wysokimi stawkami i 3 razy z rzedu wtopy. Odpowiednio Twente, Barcelona, WKS.
Po za tym to jest urok zimy, niespodzianek stsounkowo duzo wiecej niz latem. Wiele czynnikow sie na to sklada, aura, zmeczenie ciezkimi treningami, znuzenie sezonem, wieksza ilosc kontuzji, rotowanie skladem itd.
Wiosna gra sie o wiele latwiej, koncowki lig, walki o puchary, mistrzostwa, utrzymania, daja nam graczom wiecej szans na zarobek.
Niestety tak bywa. Mi strasznie nie idzie jak na razie. Probuje juz roznie i dalej pech. Ostatnio zrobilem sobie gre za AKO 2, wysokimi stawkami i 3 razy z rzedu wtopy. Odpowiednio Twente, Barcelona, WKS.
Po za tym to jest urok zimy, niespodzianek stsounkowo duzo wiecej niz latem. Wiele czynnikow sie na to sklada, aura, zmeczenie ciezkimi treningami, znuzenie sezonem, wieksza ilosc kontuzji, rotowanie skladem itd.
Wiosna gra sie o wiele latwiej, koncowki lig, walki o puchary, mistrzostwa, utrzymania, daja nam graczom wiecej szans na zarobek.
15 lutego 2012, 08:17 [cytuj]
Ostatnio mega pech. Wpierw Barcelona, teraz St.Louis. Dałem na nich x2, a i tak przegrali z najsłabszym w NHL Columbus.. Żeby było śmiesznej dużo mniej prawdopodobne typy tradycyjnie weszły. Dzisiaj ciekawe mecze w NBA. Zrobię jakieś kupony, a w ciemno polecam stawiac na Lina z NYK, jeśli będzie miał H20.5. Póki nie ma Carmelo, który kompletnie nie pasuje do tej drużyny, a ich jeb*ięty trener jeszcze się nie rozmyślił z Lina ten powinien ładnie punktowac.
Ostatnio mega pech. Wpierw Barcelona, teraz St.Louis. Dałem na nich x2, a i tak przegrali z najsłabszym w NHL Columbus.. Żeby było śmiesznej dużo mniej prawdopodobne typy tradycyjnie weszły. Dzisiaj ciekawe mecze w NBA. Zrobię jakieś kupony, a w ciemno polecam stawiac na Lina z NYK, jeśli będzie miał H20.5. Póki nie ma Carmelo, który kompletnie nie pasuje do tej drużyny, a ich jeb*ięty trener jeszcze się nie rozmyślił z Lina ten powinien ładnie punktowac.
23 lutego 2012, 14:26 [cytuj]
Polecam strone bet-revolution.com
Można obstawiać wyniki meczów bez wkładu własnego, czyli bez ryzyka. Troche szczęścia i można zgarnąć kilkadziesiąt złotych.
Jest też liga typerów z główną nagrodą 200 zł. ;-)
Polecam strone www.bet-revolution.com
Można obstawiać wyniki meczów bez wkładu własnego, czyli bez ryzyka. Troche szczęścia i można zgarnąć kilkadziesiąt złotych.
Jest też liga typerów z główną nagrodą 200 zł. ;-)
23 lutego 2012, 21:08 [cytuj]
I co to za bukmacherka bez co tygodniowego wkurwiania bo jeden zespół, największy faworyt na kuponie wszystko zepsuł? To chyba jakaś odmiana dla kobiet ;-)
I co to za bukmacherka bez co tygodniowego wkurwiania bo jeden zespół, największy faworyt na kuponie wszystko zepsuł? To chyba jakaś odmiana dla kobiet ;-)
9 marca 2012, 18:55 [cytuj]
Draginhio, i co z tym tysiącem :-P ?
[b]Draginhio[/b], i co z tym tysiącem :-P ?
9 marca 2012, 22:28 [cytuj]
Na razie gra zawieszona. Czekam na dobry week bo na pałę już nie gram.
Na razie gra zawieszona. Czekam na dobry week bo na pałę już nie gram.
15 kwietnia 2012, 15:27 [cytuj]
Mam pytanie, jak typujecie dzisiejszy mecz Freiburg - Hoffe?
Wiesniaki w dobrej formie, Freiburg ostatnio tez nienajgorzej, wydaje mi sie jednak ze u siebie beda w stanie Hoffe odprawic bez punktow z jakims 2/3-1, co wy na to?
Mam pytanie, jak typujecie dzisiejszy mecz Freiburg - Hoffe?
Wiesniaki w dobrej formie, Freiburg ostatnio tez nienajgorzej, wydaje mi sie jednak ze u siebie beda w stanie Hoffe odprawic bez punktow z jakims 2/3-1, co wy na to?
15 kwietnia 2012, 15:31 [cytuj]
Może być i tak :-D . Jak duży kurs to jakąś tam kwotę można postawić, ew z podpórką na remis ;-) .
Może być i tak :-D . Jak duży kurs to jakąś tam kwotę można postawić, ew z podpórką na remis ;-) .
15 kwietnia 2012, 15:35 [cytuj]
2,35 Freiburg, ok 3 na Hoffe. Mnie jednak dzisiaj bardziej interesuje dokladny wynik tego spotkania, roznie sie moze potoczyc ale niektorzy maja tutaj nosa, dlatego pytam.
Sprawdzalem ostatnie spotkania to raczej Freiburg nie strzela wiecej niz 2 bramek, u siebie dobrze gra z dobrymi zespolami jak Bayern, Schalke czy Nurnberg w formie, Hoffe na wyjazdach za to ostatnio dobrze, kilka wygranych 2-1, aby porazka 7-1 w Monachium. Historia spotkan miedzy tymi zespolami z ostatnich lat raczej wyrownana, kusi mnie dac 3-1 (wiadomo ze niewielki wklad
), ale...
No i Hoffe walczy jeszcze o lige europejska, a Freiburg raczej utrzymanie pewne, pucharow brak.
Tak wiec jakie wyniki typujecie?
2,35 Freiburg, ok 3 na Hoffe. Mnie jednak dzisiaj bardziej interesuje dokladny wynik tego spotkania, roznie sie moze potoczyc ale niektorzy maja tutaj nosa, dlatego pytam.
Sprawdzalem ostatnie spotkania to raczej Freiburg nie strzela wiecej niz 2 bramek, u siebie dobrze gra z dobrymi zespolami jak Bayern, Schalke czy Nurnberg w formie, Hoffe na wyjazdach za to ostatnio dobrze, kilka wygranych 2-1, aby porazka 7-1 w Monachium. Historia spotkan miedzy tymi zespolami z ostatnich lat raczej wyrownana, kusi mnie dac 3-1 (wiadomo ze niewielki wklad:P), ale...
No i Hoffe walczy jeszcze o lige europejska, a Freiburg raczej utrzymanie pewne, pucharow brak.
Tak wiec jakie wyniki typujecie?
15 kwietnia 2012, 15:42 [cytuj]
Typuję w tym meczu remis 1-1. :-D Freiburg już dawno u siebie nie przegrał, raczej nie będą odpuszczać tego meczu. Co do przebiegu to wydaje mi się, że będzie prowadzenie Hoffenheim a na końcu będzie remis.
Typuję w tym meczu remis 1-1. :-D Freiburg już dawno u siebie nie przegrał, raczej nie będą odpuszczać tego meczu. Co do przebiegu to wydaje mi się, że będzie prowadzenie Hoffenheim a na końcu będzie remis.
15 kwietnia 2012, 15:45 [cytuj]
Postaw na x2, powinno wejść.
Postaw na x2, powinno wejść.
16 kwietnia 2012, 00:41 [cytuj]
i jak Tomek? postawiłeś na remis albo 2x jak tu pisaliśmy? :-D
i jak Tomek? postawiłeś na remis albo 2x jak tu pisaliśmy? :-D
16 kwietnia 2012, 09:21 [cytuj]
Ja bylem przekonany ze Freiburg da rade a oni tylko do pola karnego grali a dalej nie wiedzieli co zrobic...:[
Ja bylem przekonany ze Freiburg da rade a oni tylko do pola karnego grali a dalej nie wiedzieli co zrobic...:[
16 kwietnia 2012, 13:54 [cytuj]
Trzeba było mnie posłuchać, a nie na Freiburg stawiać. :evil:
Trzeba było mnie posłuchać, a nie na Freiburg stawiać. :evil:
16 kwietnia 2012, 22:43 [cytuj]
Chyba wejdę z takim kuponem:
BVB-BMG 1
Norymberga-HSV 1 ?
KÓLN-STUTTGART 2
BARCA-REAL 1
Augsburg-Scheisse 2 ;/
Hannover-Freiburg 1
Wchodząc za 10zł wygram 366 więc całkiem całkiem 
Wybaczcie sam nie przyuważyłem - ofcourse STUTTGART 
Jakieś opinie/sugestie ?
Chyba wejdę z takim kuponem:
BVB-BMG 1
Norymberga-HSV 1 ?
KÓLN-STUTTGART 2
BARCA-REAL 1
Augsburg-Scheisse 2 ;/
Hannover-Freiburg 1
Wchodząc za 10zł wygram 366 więc całkiem całkiem ;)
Wybaczcie sam nie przyuważyłem - ofcourse STUTTGART ;)
Jakieś opinie/sugestie ?
16 kwietnia 2012, 22:59 [cytuj]
szczerze to watpię ze wygra koln z stuttgartem
szczerze to watpię ze wygra koln z stuttgartem:)
16 kwietnia 2012, 23:01 [cytuj]
Nie pasuje mi Koln-Stuttgart 1... Wiadomo, że Koeln się zepnie żeby pozostać w lidze, jednak czy to im wystarczy by zatrzymać Stuttgart, który ze słabą Kolonią będzie chciał zebrać kolejne 3 punkty przybliżające ich do pewnej gry w LE...
No i Norymberga-HSV. Nurnberg ma już pewne utrzymanie a HSV nie.. a zespół z Hamburga stać na pewno by pokonać FCN albo chociaż zremisować.
BVB to ciężko zagrać, bo nie wiadomo co się wydarzy w Bremie... Jak Bayern przegra albo zremisuje to nie wiadomo co się będzie działo w głowach BVB, a wiadomo że Gladbach ma jasny cel - osiągnąć 3 miejsce i będą na 101% bojowo nastawieni.
Poza tym wydają się realne typy, no ale jak to w bukmacherce, nic nie jest pewne
Nawet Barcy bym nie grał, bo może być remis.
Polecam przyjrzeć się niższym ligom angielskim. Są często ciekawe kursy na mecze faworytów
Nie pasuje mi Koln-Stuttgart 1... Wiadomo, że Koeln się zepnie żeby pozostać w lidze, jednak czy to im wystarczy by zatrzymać Stuttgart, który ze słabą Kolonią będzie chciał zebrać kolejne 3 punkty przybliżające ich do pewnej gry w LE...
No i Norymberga-HSV. Nurnberg ma już pewne utrzymanie a HSV nie.. a zespół z Hamburga stać na pewno by pokonać FCN albo chociaż zremisować.
BVB to ciężko zagrać, bo nie wiadomo co się wydarzy w Bremie... Jak Bayern przegra albo zremisuje to nie wiadomo co się będzie działo w głowach BVB, a wiadomo że Gladbach ma jasny cel - osiągnąć 3 miejsce i będą na 101% bojowo nastawieni.
Poza tym wydają się realne typy, no ale jak to w bukmacherce, nic nie jest pewne:D Nawet Barcy bym nie grał, bo może być remis.
Polecam przyjrzeć się niższym ligom angielskim. Są często ciekawe kursy na mecze faworytów :)
16 kwietnia 2012, 23:09 [cytuj]
Wiem, że HSV ma o co grac ale no risk no fun jak to mawiają; poza tym, sądzę, że nasi nawet jesli Werder ugra cokolwiek zachowają się jak mistrzowie 
Heh, co do niższych lig angielskich nieco się zraziłem, bo o ile dobrze pamiętam to kilkukrotnie psuły mi sprawę
Wiem, że HSV ma o co grac ale [u]no risk no fun[/u] jak to mawiają; poza tym, sądzę, że nasi nawet jesli Werder ugra cokolwiek zachowają się jak mistrzowie :)
Heh, co do niższych lig angielskich nieco się zraziłem, bo o ile dobrze pamiętam to kilkukrotnie psuły mi sprawę :)