Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Bukmacherka
26 stycznia 2012, 16:18 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
Ja z tym koncze...
Heh, ja ostatnio gram takie małe zakłady i stosunkowo mało zdarzeń, aby kurs wahał się w przedziale 2-4, dziś gram:

-Standard z handi
-WKS
-Djokovic
Heh, ja ostatnio gram takie małe zakłady i stosunkowo mało zdarzeń, aby kurs wahał się w przedziale 2-4, dziś gram:

-Standard z handi
-WKS
-Djokovic
26 stycznia 2012, 16:33 [cytuj]
"pawel1592" powiedział/a:
-Djokovic

Moim zdaniem trochę ryzykowanie stawiać na Serba, w meczu z Ferrerem "dychał rękawami". Nie od dziś wiadomo, że ma problemy kondycyjne w Australii (klimat + temperatura wyraźnie mu nie służą) Jeśli nie wygra w 3 setach to może być różnie, z Ferrerem wyglądał tak jakby zaraz miał zejść z kortu.
PS: Jaki jest kurs na Djokovica?

Moim zdaniem trochę ryzykowanie stawiać na Serba, w meczu z Ferrerem "dychał rękawami". Nie od dziś wiadomo, że ma problemy kondycyjne w Australii (klimat + temperatura wyraźnie mu nie służą) Jeśli nie wygra w 3 setach to może być różnie, z Ferrerem wyglądał tak jakby zaraz miał zejść z kortu.
PS: Jaki jest kurs na Djokovica?
26 stycznia 2012, 16:52 [cytuj]
Niecałe 1.4 . Lubię Murraya, można by nawet rzec, że to mój ulubiony tenisista, no ale wydaje mi się, że swoje już ugrał w tym turnieju, zobaczymy co stanie się w nocy.
Niecałe 1.4 . Lubię Murraya, można by nawet rzec, że to mój ulubiony tenisista, no ale wydaje mi się, że swoje już ugrał w tym turnieju, zobaczymy co stanie się w nocy.
26 stycznia 2012, 19:01 [cytuj]
radek906, Dychał rękawami ale wytrzymał, bo grał mądrze.
Novak to jednak klasa i w tej chwili, to chyba największy pewniak do wygrania AO, chociaż jeśli rafa będzie grał tak jak w dzisiejszym meczu z federerem to wszystko się może zdarzyć. :-D
[b]radek906[/b], Dychał rękawami ale wytrzymał, bo grał mądrze.
Novak to jednak klasa i w tej chwili, to chyba największy pewniak do wygrania AO, chociaż jeśli rafa będzie grał tak jak w dzisiejszym meczu z federerem to wszystko się może zdarzyć. :-D
27 stycznia 2012, 01:01 [cytuj]
Puściłem takie o coś na weekend :-P

Hiszpania-Dania 1
Bayern-Wolfsburg 1 &#8594; Maastricht-Telstar over 2.5/Betis-Granada 1
Mainz-Freiburg 1
Fenerbahce-Mersin I.Y. 1
Deportivo L.C.-Cartagena 1
Stawka: 15 :arrow: Potencjalna wygrana: 89.46 / bez BM z over'em 102zł~

oraz

Bayern-Wolfsburg 1 handicap
Borussia-Hoffenheim 1 handicap
Lyon-Dijon 1
Stawka: 25 :arrow: Potencjalna wygrana: 92.69

Coś czuję, że mi na każdym z tych kuponów zrypie po 1 meczu, ale zobaczymy :-D Adrenalinka na weekend będzie (oby) :lol:

No i obiecałem sobie stawiać tylko na p.nożną i dałem ręczną, ale dobra... dałem się ponieść :P
Puściłem takie o coś na weekend :-P

Hiszpania-Dania 1
Bayern-Wolfsburg 1 &#8594; Maastricht-Telstar over 2.5/Betis-Granada 1
Mainz-Freiburg 1
Fenerbahce-Mersin I.Y. 1
Stawka: 15 :arrow: Potencjalna wygrana: 89.46 / bez BM z over'em 102zł~

oraz

Bayern-Wolfsburg 1 handicap
Borussia-Hoffenheim 1 handicap
Lyon-Dijon 1
Stawka: 25 :arrow: Potencjalna wygrana: 92.69

Coś czuję, że mi na każdym z tych kuponów zrypie po 1 meczu, ale zobaczymy :-D Adrenalinka na weekend będzie (oby) :lol:

No i obiecałem sobie stawiać tylko na p.nożną i dałem ręczną, ale dobra... dałem się ponieść :P
27 stycznia 2012, 01:08 [cytuj]
Miejmy nadzieję, że oba kupony zepsuje ci Bayern.
Miejmy nadzieję, że oba kupony zepsuje ci Bayern.
27 stycznia 2012, 01:17 [cytuj]
W sumie racja. Wywalę Bayern z pierwszego :-P bo właściwie puszczam to jutro rano.
Dodam Tottenham - Wigan 1.
W sumie racja. Wywalę Bayern z pierwszego :-P bo właściwie puszczam to jutro rano.
Dodam Tottenham - Wigan 1.
27 stycznia 2012, 01:18 [cytuj]
Mówię to z ciężkim sercem, ale u siebie ze średnimi Wilkami wygrają, więc nie warto wyrzucać. Z drugiej strony jednak stawka jest bardzo mała, jak chcesz. :-P
Mówię to z ciężkim sercem, ale u siebie ze średnimi Wilkami wygrają, więc nie warto wyrzucać. Z drugiej strony jednak stawka jest bardzo mała, jak chcesz. :-P
27 stycznia 2012, 01:20 [cytuj]
Też tak uważam, ale... w sumie Tottenham ostatnio b.dobra forma i pewnie wywieźliby 1pkt ze stadionu City, gdyby nie fakt, że Balotelli nie wyleciał :< Gdyby nie fakt, że to liga angielska to dałbym 95%, że wygrają z b.przeciętnym Wigan.
Też tak uważam, ale... w sumie Tottenham ostatnio b.dobra forma i pewnie wywieźliby 1pkt ze stadionu City, gdyby nie fakt, że Balotelli nie wyleciał :< Gdyby nie fakt, że to liga angielska to dałbym 95%, że wygrają z b.przeciętnym Wigan.
27 stycznia 2012, 01:23 [cytuj]
Tott - Wigan jak najbardziej.

Polecam również Hannover - Nurnberg 1x - na bwin stawka 1,30
Betis - Granada 1 - z ryzykiem, aczkolwiek warto.

I ciekawa opcja:
Stuttgart - Gladbach x2. - na bwin stawka 1,48.

Jak nie wejdzie, to nie mieć do mnie pretensji. :-P
Tott - Wigan jak najbardziej.

Polecam również Hannover - Nurnberg 1x - na bwin stawka 1,30
Betis - Granada 1 - z ryzykiem, aczkolwiek warto.

I ciekawa opcja:
Stuttgart - Gladbach x2. - na bwin stawka 1,48.

Jak nie wejdzie, to nie mieć do mnie pretensji. :-P
27 stycznia 2012, 01:38 [cytuj]
Też myślałem nad Betisem, bo ostatnio grają naprawdę dobrze... No cóż do rana jeszcze trochę czasu. Prześpię się z tym problemem, bo kusi jak zwykle 2.holenderska i overy :) Czuję, że co nie zrobię to mi to nie wejdzie, bo za duże kursy ako coś :D
Też myślałem nad Betisem, bo ostatnio grają naprawdę dobrze... No cóż do rana jeszcze trochę czasu. Prześpię się z tym problemem, bo kusi jak zwykle 2.holenderska i overy :) Czuję, że co nie zrobię to mi to nie wejdzie, bo za duże kursy ako coś :D
27 stycznia 2012, 18:28 [cytuj]
Hiszpania do przerwy 10:12 :-/ Oby wygrali, bo sobie chyba długo nie daruję, że dałem się skusić na coś innego niż nożna :evil: /zwłaszcza jak reszta wejdzie :mrgreen: /

edit: strata 5 goli.. dziękuję dobranoc :evil:
pier.. ręczna !!!!!!
Hiszpania do przerwy 10:12 :-/ Oby wygrali, bo sobie chyba długo nie daruję, że dałem się skusić na coś innego niż nożna :evil: /zwłaszcza jak reszta wejdzie :mrgreen: /

edit: strata 5 goli.. dziękuję dobranoc :evil:
pier.. ręczna !!!!!!
27 stycznia 2012, 21:31 [cytuj]
Jeżeli ktoś chciałby skorzystać z oferty Betclica ( 1 zakład do 200 zł zwracają ) to serdecznie zapraszam :-P Zgłaszać się do mnie to podeślę wam linka z którego się zarejestrujecie a ja przy okazji dostane jakis bonus za polecenie nowego gracza :-P :-P :mrgreen:
Jeżeli ktoś chciałby skorzystać z oferty Betclica ( 1 zakład do 200 zł zwracają ) to serdecznie zapraszam :-P Zgłaszać się do mnie to podeślę wam linka z którego się zarejestrujecie a ja przy okazji dostane jakis bonus za polecenie nowego gracza :-P :-P :mrgreen:
27 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
Ja wyjdę z takim małym pomysłem - piszcie tutaj swoje typy na weekend. Liga i sport dowolne i potem podsumujcie ile z tego weszło itp. Nie chodzi tylko o mecze postawione :P Jak ktoś chce, może się wzorem for o bukmacherce pokusić o jakąś analizę.

Np. ja swoje piątkowe typy podsumuję (niekoniecznie wszystkie stawiałem):
Maastricht-Telstar over 2.5 :evil:
Dordrecht-Zwolle over 2.5 :mrgreen:
H96-FCN: Abdellaoue gol :mrgreen:
PSV-Vitesse 1 :mrgreen:
Hiszpania-Dania 1 :evil:

W następnych tygodniach będę się bawić w takie kupony na niby, bo coś z kasą krucho :P A nie lubię się bawić za b.małe stawki.
Ja wyjdę z takim małym pomysłem - piszcie tutaj swoje typy na weekend. Liga i sport dowolne i potem podsumujcie ile z tego weszło itp. Nie chodzi tylko o mecze postawione :P Jak ktoś chce, może się wzorem for o bukmacherce pokusić o jakąś analizę.

Np. ja swoje piątkowe typy podsumuję (niekoniecznie wszystkie stawiałem):
Maastricht-Telstar over 2.5 :evil:
Dordrecht-Zwolle over 2.5 :mrgreen:
H96-FCN: Abdellaoue gol :mrgreen:
PSV-Vitesse 1 :mrgreen:
Hiszpania-Dania 1 :evil:

W następnych tygodniach będę się bawić w takie kupony na niby, bo coś z kasą krucho :P A nie lubię się bawić za b.małe stawki.
27 stycznia 2012, 22:12 [cytuj]
To moze pojdziemy krok dalej i zalozymy osobna podkategorie nieliczona gdzie bedziemy pisac wlasne typy na weekendy i pozniej oznaczac ktore weszly, a w tym temacie zostawimy tylko nasze komentarze odnosnie kuponow i bukmacherki?
To moze pojdziemy krok dalej i zalozymy osobna podkategorie nieliczona gdzie bedziemy pisac wlasne typy na weekendy i pozniej oznaczac ktore weszly, a w tym temacie zostawimy tylko nasze komentarze odnosnie kuponow i bukmacherki?
27 stycznia 2012, 22:24 [cytuj]
Nie mam nic przeciwko, jak tylko nikt się nie przyczepi.. :-P W końcu jest osobny dział nawet bukmacherka to można go troszkę "rozbudować"
Nie mam nic przeciwko, jak tylko nikt się nie przyczepi.. :-P W końcu jest osobny dział nawet bukmacherka to można go troszkę "rozbudować"
27 stycznia 2012, 22:39 [cytuj]
w sumie fajnie by było : ) takie mini forum bukmacherskie : ) Jest nas bukmacherów coraz więcej więc może być ciekawie : )
Jestem jak najbardziej ZA : )
w sumie fajnie by było : ) takie mini forum bukmacherskie : ) Jest nas bukmacherów coraz więcej więc może być ciekawie : )
Jestem jak najbardziej ZA : )
28 stycznia 2012, 11:28 [cytuj]
Okazja, 2.00 na Schalke w meczu z Koln. Jest ryzyko, ale obecnie niebiescy są w takiej formie, że powinno wejść.
Okazja, 2.00 na Schalke w meczu z Koln. Jest ryzyko, ale obecnie niebiescy są w takiej formie, że powinno wejść.
28 stycznia 2012, 20:15 [cytuj]
Po pierwszej połowie zwątpiłem w schalke a jednak wzięli się do roboty i kaska fajnie wpadnie.
Dzięki Volv za info o kursie.
Po pierwszej połowie zwątpiłem w schalke a jednak wzięli się do roboty i kaska fajnie wpadnie.
Dzięki Volv za info o kursie.
28 stycznia 2012, 21:57 [cytuj]
[color=green]BVB-Hoffenheim 1 (handicap -1) 1,95
Bayern-Wolfsburg 1 (handicap -1) 1,55
Koln-Schalke 2x 1,22
Koln-Schalke: strzelec Huntelaar 2,00[/color]

[color=red]Augsburg-Kaiserslautern: gole gości (0-1) 1,38 /under 2.5[/color]
[color=green]Werder-Bayer: oba zespoły strzelą 1,50[/color]
[color=green]Lyon-Dijon 1 1,35
Brest-PSG 2x 1,20[/color]

[color=red]Real M.-Zaragoza 1 (handicap -2) 1,50
Real M.-Zaragoza: strzelec Benzema 1,55[/color]

potem pokombinuję nad czymś na niedzielę. Dodam w tym poście
na razie:
[color=green]Mainz-Freiburg 1
Fenerbahce-Mersin I.Y. 1[/color]

[color=red]Stuttgart-Gladbach: obie drużyny strzelą[/color]
[color=green]BVB-Hoffenheim 1 (handicap -1) 1,95
Bayern-Wolfsburg 1 (handicap -1) 1,55
Koln-Schalke 2x 1,22
Koln-Schalke: strzelec Huntelaar 2,00[/color]

[color=red]Augsburg-Kaiserslautern: gole gości (0-1) 1,38 /under 2.5[/color]
[color=green]Werder-Bayer: oba zespoły strzelą 1,50[/color]
[color=green]Lyon-Dijon 1 1,35
Brest-PSG 2x 1,20[/color]

[color=red]Real M.-Zaragoza 1 (handicap -2) 1,50
Real M.-Zaragoza: strzelec Benzema 1,55[/color]

potem pokombinuję nad czymś na niedzielę. Dodam w tym poście
na razie:
[color=green]Mainz-Freiburg 1
Fenerbahce-Mersin I.Y. 1[/color]

[color=red]Stuttgart-Gladbach: obie drużyny strzelą[/color]
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet, Konin portal mieszkańców
shoutbox
T-Mac
T-Mac 2 godzin temu

Ciekawy grajek z tego Maksimovica. W miejsce coraz bardziej kaleczącego i irytującego Brandta byłby idealny, ale w BVB są przecież ważniejsze sprawy od transferów i wzmacniania kadry...

piotrullo
piotrullo 4 godzin temu

My się nim czasem zimą nie interesowaliśmy?

piotrullo
piotrullo 4 godzin temu

Andrija Maksimović przeniesie się lada chwila w ramach transferu definitywnego z Crvenej zvezdy do RB Lipsk - poinformował Florian Plettenberg ze Sky. Młody reprezentant Serbii trafi do klubu z Bundesligi za 14 milionów euro podstawy i bonusy sięgające 500 tysięcy euro. Ponadto Crvena zvezda może liczyć w przyszłości na zainkasowanie dziesięciu procent z przyszłej sprzedaży wychowanka.

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Dla paru euro*

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Watzke sprzeda nawet własne gacie za parę euro

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

My w razie braku awansu sprzedalibyśmy za frytki z pewnością Kobela, Schlotterbecka, Adeyemiego, Nmeche i może nawet Guirassy?ego

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

RB Lipsk pozyskało 18-letniego iworyjskiego skrzydłowego Yana Diomande z Leganes za 20mln euro. Wiem, że to puszki i oni zawsze będą mieć kasę, ale po sezonie był lament, że z powodu braku awansu do LM będą musieli sprzedawać - jak na razie, to tylko kupują

Kot13
Kot13 Dzisiaj, 12:20

"Borussia Dortmund dopiero co zapłaciła ?25M za Yana Couto, ale z tej mąki chleba chyba nie będzie. Nie dość że Brazylijczyk ma za sobą słabiutki sezon, to teraz udzielił w Brazylii wywiadu, w który narzeka na pogodę, brak znajomych, rodziny, obcy język, klimat i samotność." Niech zadzwoni do Ciro Immobile pewnie będą mieli sporo to pogadania na ten temat...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:14

Tak, najpierw było info o Eintrachcie

libero180
libero180 Dzisiaj, 08:01

Ja czytałem ze McAtee ma odwiedzić Frankfurt...,o BVB nigdzie nie widziałem.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 07:47

McAtee na dniach odwiedzi Dortmund. Brzmi jak wycieczka Jobe, oby z takim samym skutkiem.

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 07:41

A nie mamy?

Osa As
Osa As Dzisiaj, 06:46

Ciąć koszta oraz poszerzać kieszenie sobie i swoim. Część kibiców i tak stwierdzi, że mamy przecież czas do końca sierpnia.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:49

Trzeba ciąć koszta. Taki plan Watzke zbiera, zbiera aż na koniec wyrąbie transfer za 150mln, zobaczycie:)

libero180
libero180 Wczoraj, 21:38

Jesteśmy 10 ekipą jeśli chodzi od dochody sponsorskie w Europie 40 1&1 34 Puma 20 Evonik 5 GLS razem 99 w porównaniu z buyernem który dostaje 123 to nie wyglądamy źle.

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 21:12

Powroty będą naszymi wzmocnieniami :)

Adam76
Adam76 Wczoraj, 18:49

aguero masz rację na oceny przyjdzie czas tylko jakoś bardzo ospale działają ci nasi Mcatee akurat szkoda gdyby przeszedł koło nosa

libero180
libero180 Wczoraj, 18:10

Real Madryt wycenił Frana Garcię na ?20M. tylko brać.

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:31

oni coś w ogóle robią? Żadnych pogłosek transferowych, chyba wyjazd do Anglii po Bellinghama pochłonął cały budżet. Być może panowie zabawili się w kasynie i wszystko przegrali

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:29

Aha, czyli nasi potężni włodarze nawet nie raczyli złożyć konkurencyjnej oferty za McAtee

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 16:28

Niemal wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że James McAtee trafi do Niemiec. Pomocnik Manchesteru City ma na stole dwie oferty ? ze strony Eintrachtu Frankfurt i Bayeru Leverkusen. Na co zdecyduje się 22-latek? Przekonamy się pewnie w najbliższych dniach. (Fabrizio Romano)

Saffronoliver
Saffronoliver Wczoraj, 11:32

Dobrze ze tego bakayoko nie mamy, dajcie spokoj

aguero82
aguero82 Wczoraj, 08:24

Ludziska, okno tranferowe otwarte jest chyba do końca sierpnia. Dopiero wtedy będziemy oceniać Kehla I spółkę za nasze transfery. To że Bakayoko do nas nie trafił mnie osobiście cieszy.

Adam76
Adam76 Wczoraj, 06:53

Szkoda gadać widać za jakie wielkie pieniądze idą nasze cele transferowe nasi pewnie walczyli jak tygrysy

waldekzsk
waldekzsk 1 dni temu, 2025-07-14

Ciekawe czym on się sugerował?Lipsk nie gra nawet w LM.Zadecydowal czynnik finansowy u niego pewnie.Nie ma innych argumentów.

artur1973
artur1973 1 dni temu, 2025-07-14

Bakayoko w Lipsku za 18 mln plus 4 bonusy. My to jednak jesteśmy frajerami

Adam76
Adam76 1 dni temu, 2025-07-14

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale wydaje mi się że naszemu zarządowi bardziej zależy żeby ktoś odpalił żeby można sprzedać niż na sukcesie sportowym

Adam76

Naprawdę nie oczekuję transferów za gruby hajs tylko że mam wrażenie że nawet nie szukają wzmocnień wiadomo że każdy transfer to pewne ryzyko ale nie szukanie wzmocnień to 2 kroki wstecz

Adam76

Wielki klub z mega fanami mam wrażenie że jesteśmy bardzo blisko elity tylko ten nasz chciwy zarząd ciągle nas hamuje

Adam76

Wojtyła z Dortmundu też tego nie ogarniam podobnie jak wielu na tej stronie jeśli chodzi o politykę transferową schodzimy na dno

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 84
Zarejestrowanych użytkowników: 10295
Ostatnio zarejestrowany: michalbek@poczta.fm
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem