Forum dyskusyjne
17 stycznia 2012, 02:42 [cytuj]
E tam... kij z ręczną. Jutro wpłacam ostatnie 60zł na betclic i mam nadzieję wyciągnąć 200
Jak się nie uda to trudno...
Będzie nauczka na przyszłość nie tykać się bukmacherki 
Pewnie znów postawię na jakąś 3.ligę hiszpańską i przegram ;D
E tam... kij z ręczną. Jutro wpłacam ostatnie 60zł na betclic i mam nadzieję wyciągnąć 200 :D Jak się nie uda to trudno... :P Będzie nauczka na przyszłość nie tykać się bukmacherki :P
Pewnie znów postawię na jakąś 3.ligę hiszpańską i przegram ;D
17 stycznia 2012, 02:48 [cytuj]
ehh ja nie wiem co nawet napisac po ostatniej porazce, gdzie mi PLN ponad Tysiac jeden mecz zawalil;/ dzis napoli wjeb.. ale trudno, wspaniala serie a to potega przekretow.
ehh ja nie wiem co nawet napisac po ostatniej porazce, gdzie mi PLN ponad Tysiac jeden mecz zawalil;/ dzis napoli wjeb.. ale trudno, wspaniala serie a to potega przekretow.
17 stycznia 2012, 02:50 [cytuj]
No właśnie a ja w weekend mam zamiar postawić 2 mecze Serie A i cóż..
Jak wtopię to będę tego samego zdania 8-)
No właśnie a ja w weekend mam zamiar postawić 2 mecze Serie A i cóż.. :D Jak wtopię to będę tego samego zdania 8-)
17 stycznia 2012, 02:52 [cytuj]
akurat zizu serie a ma to do siebie, ze po tyg niespodzianek nastepna jest w miare pzrewidywalna. wiec powinno fajnie wejsc.
akurat zizu serie a ma to do siebie, ze po tyg niespodzianek nastepna jest w miare pzrewidywalna. wiec powinno fajnie wejsc.
17 stycznia 2012, 02:54 [cytuj]
Heh, musi... Bo stracę resztę cierpliwości do tego stawiania :lol:
Roma, Udinese nie zje.... sprawy, bo kiepsko będzie. Choć co do Udine to mam wątpliwości i będzie powtórka z meczu Napoli... 1:1 albo coś.
Heh, musi... Bo stracę resztę cierpliwości do tego stawiania :lol:
Roma, Udinese nie zje.... sprawy, bo kiepsko będzie. Choć co do Udine to mam wątpliwości i będzie powtórka z meczu Napoli... 1:1 albo coś.
17 stycznia 2012, 13:59 [cytuj]
Pięknie kosz, szkoda tego Chicago, ale moja wina, nie ogarnąłem, że nie gra Rose.
Z hoka chybił trafił 4/5. Ottawa zepsuła, a szkoda.
Dzisiaj [color=red]Clippers[/color] + [color=green]GSW[/color]. [color=green]Coś na +/- i pewnie hoka chybił trafił.[/color]
Clippers dostało w pupke, nie ma co zbytnio komentowac. Fajnie, że wszedł losowy hok, ale majątku to na tym nie zbiłem, kupon dla zabawy.
Dzisiaj: Okahoma-8,5, Memphis, Indiana, Golden State.
Boje się grac mojej Minnesoty. Oni potrafią takie mecze przegrywac.
Pięknie kosz, szkoda tego Chicago, ale moja wina, nie ogarnąłem, że nie gra Rose.
Z hoka chybił trafił 4/5. Ottawa zepsuła, a szkoda.
Dzisiaj [color=red]Clippers[/color] + [color=green]GSW[/color]. [color=green]Coś na +/- i pewnie hoka chybił trafił.[/color]
Clippers dostało w pupke, nie ma co zbytnio komentowac. Fajnie, że wszedł losowy hok, ale majątku to na tym nie zbiłem, kupon dla zabawy.
Dzisiaj: Okahoma-8,5, Memphis, Indiana, Golden State.
Boje się grac mojej Minnesoty. Oni potrafią takie mecze przegrywac.
21 stycznia 2012, 15:40 [cytuj]
Poprzedni typ kompletnie nie trafiony. Ale przynajmniej słabiaki wygrały, więc w następnej kolejce by wygrały.
I tak się stało, tylko musiałem dac wczoraj do kuponu Bayern i kupon do śmieci..
Dzisiaj przede wszystkim ilosc punktów zawodników. Ostatnio mi się ta zabawa spodobała. Do tego piłka: Rangers, Barcelona , Ottawa (NHL), Okahoma, Portland (NBA).
Poprzedni typ kompletnie nie trafiony. Ale przynajmniej słabiaki wygrały, więc w następnej kolejce by wygrały.
I tak się stało, tylko musiałem dac wczoraj do kuponu Bayern i kupon do śmieci..
Dzisiaj przede wszystkim ilosc punktów zawodników. Ostatnio mi się ta zabawa spodobała. Do tego piłka: Rangers, Barcelona , Ottawa (NHL), Okahoma, Portland (NBA).
22 stycznia 2012, 17:30 [cytuj]
Zapomniałem podać po zagraniu kuponu, więc podaje po rozstrzygnięciu spotkania:

zapisz.net/images/732_bez_tytu_u.jpg" alt="zapisz.net/images/732_bez_tytu_u.jpg" width="98%">
Nie ma to jak miłość do klubu :-P
Zapomniałem podać po zagraniu kuponu, więc podaje po rozstrzygnięciu spotkania:

[img]http://zapisz.net/images/732_bez_tytu_u.jpg[/img]
Nie ma to jak miłość do klubu :-P
22 stycznia 2012, 17:35 [cytuj]
Ehhh jakbym miał tyle też bym postawił. Kur...a ogólnie mi nic nie idzie. Zawsze na kuponie braknie tej 1 bramki i to już tak od 3 kuponów. A to Rangersi remisują 1-1 z Aberdeen, a to mam undera 5,5 i jest 4-2 a to dzisiaj miałem overa 2,5 i było 1-1 :-( Kur staczam się, chyba zacznę grać single za całą stawkę i na tym się skończy :-P
Ehhh jakbym miał tyle też bym postawił. Kur...a ogólnie mi nic nie idzie. Zawsze na kuponie braknie tej 1 bramki i to już tak od 3 kuponów. A to Rangersi remisują 1-1 z Aberdeen, a to mam undera 5,5 i jest 4-2 a to dzisiaj miałem overa 2,5 i było 1-1 :-( Kur staczam się, chyba zacznę grać single za całą stawkę i na tym się skończy :-P
22 stycznia 2012, 19:14 [cytuj]
Z Rangersami mam tak, że jak na nich postawię to nagle tracą punkty :mrgreen:
Dzisiaj: Barca, Nadal, Tsonga, Miami
+ City, Bobcatts(kurs 2.70, a myślę, że wygrają)i ryzyko: porażka Anaheim i wygrana Pittsburgh
Z Rangersami mam tak, że jak na nich postawię to nagle tracą punkty :mrgreen:
Dzisiaj: Barca, Nadal, Tsonga, Miami
+ City, Bobcatts(kurs 2.70, a myślę, że wygrają)i ryzyko: porażka Anaheim i wygrana Pittsburgh
22 stycznia 2012, 19:19 [cytuj]
NHL to prawie zawsze ryzyko :mrgreen: Nie wiem coś mam pecha do hokeja, co dam NHL to zawsze 1 bramka coś spartoli. To NY Rangers remisują w ostatnich minutach, to nagle padają pod sam koniec 2 gole i under nie wchodzi, bo o 1 gol za dużo.... Dużo by wymieniać.
NHL to prawie zawsze ryzyko :mrgreen: Nie wiem coś mam pecha do hokeja, co dam NHL to zawsze 1 bramka coś spartoli. To NY Rangers remisują w ostatnich minutach, to nagle padają pod sam koniec 2 gole i under nie wchodzi, bo o 1 gol za dużo.... Dużo by wymieniać.
22 stycznia 2012, 20:54 [cytuj]
Najbardziej mnie rozwala fakt, że nie wiedzieć czemu ale na Unibecie w ofercie na mecz HSV - BVB był zakład że Błaszczykowski strzeli w meczu dwie bramki po kursie 15,0 :mrgreen:
Najbardziej mnie rozwala fakt, że nie wiedzieć czemu ale na Unibecie w ofercie na mecz HSV - BVB był zakład że Błaszczykowski strzeli w meczu dwie bramki po kursie 15,0 :mrgreen:
23 stycznia 2012, 11:44 [cytuj]
Wkoncu!! udalo sie, bo moja passa ostatnio to jeden wtopiony mecz, jedna bramka itd. Ale wczoraj odrobilem parenascie kuponow i za zinwestowane 50zl(+100 na kupony, ktore nie weszly tylko pzrez Galate!)- 1300 czeka na mnie w punkcie :-D
Zagralem:
City 1 ( mega fart )
BVB 2 (wiara w swoja druzyne poplaca)
Arsenal-United obie druzyne strzela ( dzieki RVP )
Brescia 1 ( jakos ten mecz mi sie widzial i pewne zwyciestow a kurs ladny)
Inter 1 ( mecz dorzucony w punkcie w ost chwili i nie zawiodl)
Plzen hokej czeski 1 ( do Plzenu i Pardubic mam szczescie i zadko psuja mi kupony)
Skra Belch 1 ( dla nich ciezszy mecz byl ten z Resovia o final bylem spokojny)
8-)
Wkoncu!! udalo sie, bo moja passa ostatnio to jeden wtopiony mecz, jedna bramka itd. Ale wczoraj odrobilem parenascie kuponow i za zinwestowane 50zl(+100 na kupony, ktore nie weszly tylko pzrez Galate!)- 1300 czeka na mnie w punkcie :-D
Zagralem:
City 1 ( mega fart )
BVB 2 (wiara w swoja druzyne poplaca)
Arsenal-United obie druzyne strzela ( dzieki RVP )
Brescia 1 ( jakos ten mecz mi sie widzial i pewne zwyciestow a kurs ladny)
Inter 1 ( mecz dorzucony w punkcie w ost chwili i nie zawiodl)
Plzen hokej czeski 1 ( do Plzenu i Pardubic mam szczescie i zadko psuja mi kupony)
Skra Belch 1 ( dla nich ciezszy mecz byl ten z Resovia o final bylem spokojny)
8-)
23 stycznia 2012, 13:44 [cytuj]
Draginhio, nono, zrezygnował z NHL i od razu efekty :-P . To co z tą koszulką dla mnie :lol: ?
[b]Draginhio[/b], nono, zrezygnował z NHL i od razu efekty :-P . To co z tą koszulką dla mnie :lol: ?
23 stycznia 2012, 13:47 [cytuj]
Heh paweł, jedziemy dalej z NHL, co ty sobie myślisz :-D
Ja wczoraj oczywiście kilka spotkań i oczywiście znów 1 mecz zawalił i 1 bramka!! :evil:
Heh paweł, jedziemy dalej z NHL, co ty sobie myślisz :-D
Ja wczoraj oczywiście kilka spotkań i oczywiście znów 1 mecz zawalił i 1 bramka!! :evil:
23 stycznia 2012, 14:11 [cytuj]
Pawel nie zrezygnowalem, mialem na innym kuponie Pittsburgh KZ i Anaheim KZ, ale tam wlasnie Galata wtopila;/
Pawel nie zrezygnowalem, mialem na innym kuponie Pittsburgh KZ i Anaheim KZ, ale tam wlasnie Galata wtopila;/
23 stycznia 2012, 16:57 [cytuj]
Dragi oby twoje przełamanie było początkiem i mojego :->
Miami [*]. Co boli jak cholera, oni mieli kurs ledwo 1.15.. Zagrałem żeby podbiło mi kurs w wysokiej stawce...
Dzisiaj Orlando + Gortat więcej niż 9.5 zbiórek
Westbrooke więcej niż 20.5, Boozer więcej niż 16.5
Montpellier awans, Southampton, Atlanta, San Jose
i singiel na Minnesote :->
I wkurza mnie niemiłosiernie Anaheim. Gram na nich od 3 spotkań, że w końcu przegrają i nie daje rady. Ale będę grał dalej, oby już w następnym meczu doznali porażki.
Dragi oby twoje przełamanie było początkiem i mojego :->
Miami [*]. Co boli jak cholera, oni mieli kurs ledwo 1.15.. Zagrałem żeby podbiło mi kurs w wysokiej stawce...
Dzisiaj Orlando + Gortat więcej niż 9.5 zbiórek
Westbrooke więcej niż 20.5, Boozer więcej niż 16.5
Montpellier awans, Southampton, Atlanta, San Jose
i singiel na Minnesote :->
I wkurza mnie niemiłosiernie Anaheim. Gram na nich od 3 spotkań, że w końcu przegrają i nie daje rady. Ale będę grał dalej, oby już w następnym meczu doznali porażki.
23 stycznia 2012, 17:05 [cytuj]
Anaheim w gazie, ja wlasnie na nich gram
Anaheim w gazie, ja wlasnie na nich gram:D
26 stycznia 2012, 15:36 [cytuj]
Tamten kupon masakra. Orlando nie wiem jak to zrobiło, ale w całym meczu zdobyło 56 punktów :shock: Więc nawet słaby Bolton bez Rondo był w stanie z nimi wygrac i to wysoko.
Boozer niestety na minus przez powró Rose. Miałem nadzieje, że jego absencja się przedłuży i Boozer będzie odpowiedzialny za zdobywanie punktów.
Dalej mi się już nie chce rozpisywac. Na szczęście w końcu Anaheim przegrało. Więc trochę lżej na serduszko. Znienawidziłem ich w ciągu ostatnich dni :->
Jutro fajne mecze w NBA. Czytac - fajny dzień żeby stracic kasę bo obstawie jeden mecz za dużo obok kilku bezbłędnie trafionych.
Tamten kupon masakra. Orlando nie wiem jak to zrobiło, ale w całym meczu zdobyło 56 punktów :shock: Więc nawet słaby Bolton bez Rondo był w stanie z nimi wygrac i to wysoko.
Boozer niestety na minus przez powró Rose. Miałem nadzieje, że jego absencja się przedłuży i Boozer będzie odpowiedzialny za zdobywanie punktów.
Dalej mi się już nie chce rozpisywac. Na szczęście w końcu Anaheim przegrało. Więc trochę lżej na serduszko. Znienawidziłem ich w ciągu ostatnich dni :->
Jutro fajne mecze w NBA. Czytac - fajny dzień żeby stracic kasę bo obstawie jeden mecz za dużo obok kilku bezbłędnie trafionych.
26 stycznia 2012, 16:14 [cytuj]
Ja z tym koncze...
Ja z tym koncze...