Forum dyskusyjne
14 stycznia 2012, 20:57 [cytuj]
Real wygra 1-3
pozdrawiam
Real wygra 1-3 :) pozdrawiam
14 stycznia 2012, 20:58 [cytuj]
No mi niestety też Real na razie psuje kupon ;/ Ramos trafił w końcówce 1 połowy w słupek , a tak to byłoby już 1:1 ...
PSG też mam na kuponie , mam nadzieję, że sobie poradzą. Ostatnio nie mam szczęścia do francuskiej ligi;/
Wie ktoś czy Nuri jest na ławce ? : )
No mi niestety też Real na razie psuje kupon ;/ Ramos trafił w końcówce 1 połowy w słupek , a tak to byłoby już 1:1 ...
PSG też mam na kuponie , mam nadzieję, że sobie poradzą. Ostatnio nie mam szczęścia do francuskiej ligi;/
Wie ktoś czy Nuri jest na ławce ? : )
14 stycznia 2012, 21:00 [cytuj]
Jest. PSG tez sie obawiam bo Tuluza lubi platac figle faworytom;/
Jest. PSG tez sie obawiam bo Tuluza lubi platac figle faworytom;/
14 stycznia 2012, 21:46 [cytuj]
a ja zaraz chyba postanowie nie grac w to gowno
napisalem wyzej ze pewnie ten mecz Liverpoolu bedzie jedynym ktory mi nie wejdzie i tak tez sie dzieje! nie pamietam ktory to juz raz chyba piaty z rzedu kupon jakis jeden zasrany mecz przechodzi obok..........
a ja zaraz chyba postanowie nie grac w to gowno :D napisalem wyzej ze pewnie ten mecz Liverpoolu bedzie jedynym ktory mi nie wejdzie i tak tez sie dzieje! nie pamietam ktory to juz raz chyba piaty z rzedu kupon jakis jeden zasrany mecz przechodzi obok..........
14 stycznia 2012, 21:54 [cytuj]
No i udało się
Real wygrał: ) Tuluza też wygrywa po pierwszej połowie
No i udało się :) Real wygrał: ) Tuluza też wygrywa po pierwszej połowie :)
14 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
PSG Adi ;-) no liczylem na 1-3, nieduzo braklo
P
PSG Adi ;-) no liczylem na 1-3, nieduzo braklo :PP
14 stycznia 2012, 22:02 [cytuj]
No tak ,PSG miało być :-P
Na kuponie mam jeszcze Valencia-Real Sociedad .. Powinno wejść , nie ? :-)
EDIT: a jednak nie :-/ :-/
No tak ,PSG miało być :-P
Na kuponie mam jeszcze Valencia-Real Sociedad .. Powinno wejść , nie ? :-)
EDIT: a jednak nie :-/ :-/
15 stycznia 2012, 00:51 [cytuj]
ehhh chyba koniec przygody z betclic, dziś Valencia mi zawaliła i zostało tylko 2zł 
Poszły one na Barca do zera, Juve 1 + Trabzonspor 1. Jak coś zawali to 0
ehhh chyba koniec przygody z betclic, dziś Valencia mi zawaliła i zostało tylko 2zł :D
Poszły one na Barca do zera, Juve 1 + Trabzonspor 1. Jak coś zawali to 0 :P
15 stycznia 2012, 02:54 [cytuj]
Valencia grala bez Soldado, a juz widzialem pare meczow bez niego w skladzie to nie potrafili strzelic bramki. Wiec Valencia oslabiona to nie byl dobry typ;/
Valencia grala bez Soldado, a juz widzialem pare meczow bez niego w skladzie to nie potrafili strzelic bramki. Wiec Valencia oslabiona to nie byl dobry typ;/
15 stycznia 2012, 09:53 [cytuj]
Parodia. Takie mecze w NBA, takie ładne wyniki, a mi się zachciało grac NHL na Boston :-/ Jeszcze ostatecznie zrezygnowałem z Glasgow Rangers, a ci wygrali po świetnym kursie.
Czekam do jutra. Świetne mecze w NBA. Powinno coś pyknąc. A jak nie to przerwa do weekendu do startu BL.
Parodia. Takie mecze w NBA, takie ładne wyniki, a mi się zachciało grac NHL na Boston :-/ Jeszcze ostatecznie zrezygnowałem z Glasgow Rangers, a ci wygrali po świetnym kursie.
Czekam do jutra. Świetne mecze w NBA. Powinno coś pyknąc. A jak nie to przerwa do weekendu do startu BL.
15 stycznia 2012, 12:14 [cytuj]
a ja NHL pieknie wytypowalem, no po za st louis bo dalem 1 a wygrali po dogrywce, do tego islanders 1kz, san jose 2kz, toronto rangers under 5.5, atalanta i clippers w nba, kupon u nowego bukmachera Zizuclick;p
a ja NHL pieknie wytypowalem, no po za st louis bo dalem 1 a wygrali po dogrywce, do tego islanders 1kz, san jose 2kz, toronto rangers under 5.5, atalanta i clippers w nba, kupon u nowego bukmachera Zizuclick;p
15 stycznia 2012, 23:23 [cytuj]
Volvo, Barcy nie typuj...Real jest niezawodny :mrgreen: .
Volvo, Barcy nie typuj...Real jest niezawodny :mrgreen: .
15 stycznia 2012, 23:39 [cytuj]
Tak to jest, zbieram się na Barcę kilka kolejek, a kiedy już obstawiam to odpieprzają coś takiego.
Tak to jest, zbieram się na Barcę kilka kolejek, a kiedy już obstawiam to odpieprzają coś takiego.
16 stycznia 2012, 00:35 [cytuj]
Nooo też to typowałem, że będzie do zera, na szczęście już wcześniej mi spartolił Juventus
Patrzę ostatnio stracili jakąś bramkę u siebie 13 września z Milanem, więc tym razem pewnie też będzie do 0
Nooo też to typowałem, że będzie do zera, na szczęście już wcześniej mi spartolił Juventus :] Patrzę ostatnio stracili jakąś bramkę u siebie 13 września z Milanem, więc tym razem pewnie też będzie do 0 :D
16 stycznia 2012, 01:00 [cytuj]
Statystyki zdecydowanie przemawiały za handi 0:2, czy też do zera. No niestety, tak właśnie działa bukmacherka.
Statystyki zdecydowanie przemawiały za handi 0:2, czy też do zera. No niestety, tak właśnie działa bukmacherka.
16 stycznia 2012, 17:03 [cytuj]
Dzisiaj poszło trochę NHL na chybił trafił za symboliczną 2 oraz: Okahoma i Chicago + Philadelphia, Portland, LAL podbite śmiesznym tenisem ze śmiesznymi kursami. Oby bez śmiesznych wyników.
Dzisiaj poszło trochę NHL na chybił trafił za symboliczną 2 oraz: Okahoma i Chicago + Philadelphia, Portland, LAL podbite śmiesznym tenisem ze śmiesznymi kursami. Oby bez śmiesznych wyników.
16 stycznia 2012, 18:12 [cytuj]
Draginho czekam na typy z NHL
Draginho czekam na typy z NHL :P
16 stycznia 2012, 21:57 [cytuj]
Wegry-Rosja remis..

Draginhio
01:25:12
hahhaha
01:25:16
zagraj

Paweł
01:25:25
Norwegia-Slowenia....norwegia wymeczy, ale minimalnie...
P
01:25:43
Francja-Hiszpania hmm...ja lekko czuje sensacje...
01:27:17
wow na remis kurs 9.0
To moja wczorajsza rozmowa z Dragiem..., a zagrałem tylko na Chorwatów :-( .
Hmm...typy na jutro, ale trudne mecze..:
-Słowacja
-Macedonia(tu 1X...)
-Szwecja
-Serbia
Wegry-Rosja remis..:D

Draginhio
01:25:12
hahhaha
01:25:16
zagraj:D

Paweł
01:25:25
Norwegia-Slowenia....norwegia wymeczy, ale minimalnie...:PP
01:25:43
Francja-Hiszpania hmm...ja lekko czuje sensacje...
01:27:17
wow na remis kurs 9.0:D
To moja wczorajsza rozmowa z Dragiem..., a zagrałem tylko na Chorwatów :-( .
Hmm...typy na jutro, ale trudne mecze..:
-Słowacja
-Macedonia(tu 1X...)
-Szwecja
-Serbia
16 stycznia 2012, 22:02 [cytuj]
nie ma to jak siasc przed tv, napoj, na stole kuponik i dowiedziec sie ze rose nie gra w meczu z memphis. Nie wiem co z nim nawet. Jutro pewnie zagra. Reszra wlazi, poczekamy do konca.
nie ma to jak siasc przed tv, napoj, na stole kuponik i dowiedziec sie ze rose nie gra w meczu z memphis. Nie wiem co z nim nawet. Jutro pewnie zagra. Reszra wlazi, poczekamy do konca.
16 stycznia 2012, 22:34 [cytuj]
tekst z jednej ze stron bukmacherskich :
"pomożcie:/ jestem skarbnikiem w klasie i zebralem 1200zł i chcialem podwoic i postawilem na ZAKSE i przegralem;/ pieniadze musze oddac na pon. Prosze dajcie pewniaki, bo nie przezyje"
(kubaa)
tekst z jednej ze stron bukmacherskich :
"pomożcie:/ jestem skarbnikiem w klasie i zebralem 1200zł i chcialem podwoic i postawilem na ZAKSE i przegralem;/ pieniadze musze oddac na pon. Prosze dajcie pewniaki, bo nie przezyje"
(kubaa)