Forum dyskusyjne
11 października 2011, 13:29 [cytuj]
Postawiłem 4 mecze, ale jakie to już moja słodka tajemnica
Moja największa w życiu postawiona stawka
po 8 latach grania u buków
Postawiłem 4 mecze, ale jakie to już moja słodka tajemnica:D
Moja największa w życiu postawiona stawka:D po 8 latach grania u buków :D
11 października 2011, 13:39 [cytuj]
Na weekend postawiłem dychę, jak wygram to wam powiem na co, jak przegram to nic nie powiem. :-P
Na weekend postawiłem dychę, jak wygram to wam powiem na co, jak przegram to nic nie powiem. :-P
11 października 2011, 22:33 [cytuj]
[quote]Turcja - Azerbejdżan (1)
Litwa - Czechy (2)
Rosja - Andora (1)
Irlandia - Armenia (1) [/quote]
Wlazło :-D , a Twój kuponik jak tam Marcion :-) ?
Wlazło :-D , a Twój kuponik jak tam Marcion :-) ?
11 października 2011, 23:12 [cytuj]
[color=green]Irlandia - Armenia 2:1[/color]
[color=green]Niemcy - Belgia 3:1[/color]
[color=green]Hiszpania - Szkocja 3:1[/color]
[color=red]Francja - Bośnia 1:1[/color]
Stawka: 200 zł, możliwa wygrana 802 zł...jak pech to pech
ostatni mecz.. myślałem już że nie usiedzę .. ;/ ehh
bywa
ale na szczęście 200 zł zostaną zwrócone 
[color=green]Irlandia - Armenia 2:1[/color]
[color=green]Niemcy - Belgia 3:1[/color]
[color=green]Hiszpania - Szkocja 3:1[/color]
[color=red]Francja - Bośnia 1:1[/color]
Stawka: 200 zł, możliwa wygrana 802 zł...jak pech to pech:D ostatni mecz.. myślałem już że nie usiedzę .. ;/ ehh :D bywa:) ale na szczęście 200 zł zostaną zwrócone :):) :D
12 października 2011, 00:27 [cytuj]
Niemcy (-1) - Belgia 1
Malta - Izrael 2
Irlandia - Armenia 1
Słowenia - Serbia 1X
Polska - Białoruś 1
Stawka: 6,5
Kurs: 18,41
Wygrana: 119,67 + 40zł na tenisie live :-D
Niemcy (-1) - Belgia 1
Malta - Izrael 2
Irlandia - Armenia 1
Słowenia - Serbia 1X
Polska - Białoruś 1
Stawka: 6,5
Kurs: 18,41
Wygrana: 119,67 + 40zł na tenisie live :-D
17 października 2011, 17:54 [cytuj]
W sporcie nie ma pewniaków, tym bardziej nie możesz kogoś pytać o to, że ma zadecydować za Ciebie, inni mogą tylko Tobie radzić. Ja mogę powiedzieć Tobie, że ładny kurs jest na Bayern, ale wiedz, że czeka ich wyjazd. W każdym bądź razie decyzja należy tylko do Ciebie.
W sporcie nie ma pewniaków, tym bardziej nie możesz kogoś pytać o to, że ma zadecydować za Ciebie, inni mogą tylko Tobie radzić. Ja mogę powiedzieć Tobie, że ładny kurs jest na Bayern, ale wiedz, że czeka ich wyjazd. W każdym bądź razie decyzja należy tylko do Ciebie.
17 października 2011, 18:02 [cytuj]
pewniakami raczej sa barcelona,milan chelsea
tak mi sie wydaje no i man city tez
to moja rada jak pytales o pewniakow
powo w ostawieniu
pewniakami raczej sa barcelona,milan chelsea:) tak mi sie wydaje no i man city tez:) to moja rada jak pytales o pewniakow :) powo w ostawieniu:P
17 października 2011, 18:34 [cytuj]
RACZEJ pewnymi, bo jak wspominaliście prędzej pewniaków nie ma, są wg, mnie ManU, City, Milan, Chelsea, Barca. Na Bayern ładny kurs jest, ale Napoli słabe nie jest, więc Bayernowi może być cięzko, a z drugiej strony są w doskonałej formie. Shakhtar - Zenit, też ładne kursy są. Więc jest co grać we wtorek i środę :-)
RACZEJ pewnymi, bo jak wspominaliście prędzej pewniaków nie ma, są wg, mnie ManU, City, Milan, Chelsea, Barca. Na Bayern ładny kurs jest, ale Napoli słabe nie jest, więc Bayernowi może być cięzko, a z drugiej strony są w doskonałej formie. Shakhtar - Zenit, też ładne kursy są. Więc jest co grać we wtorek i środę :-)
17 października 2011, 21:07 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
Więc jest co grać we wtorek i środę :-)
w szczególności na BVB
albo postawie jeden mecz na BVB tylko gdzie wieksze kursy orientuje się ktoś
? bym nie krazył
w szczególności na BVB :D albo postawie jeden mecz na BVB tylko gdzie wieksze kursy orientuje się ktoś:)? bym nie krazył:P
17 października 2011, 22:22 [cytuj]
[quote]w szczególności na BVB
albo postawie jeden mecz na BVB tylko gdzie wieksze kursy orientuje się ktoś
? bym nie krazył
[/quote]
poszukaj na necie, wszędzie powinno być ok 2. W STSie widziałem było 2,05 :-)
poszukaj na necie, wszędzie powinno być ok 2. W STSie widziałem było 2,05 :-)
17 października 2011, 22:59 [cytuj]
Dokładnie jak napisał Adek, wszędzie bardzo podobne kursy. A jeśli chodzi o tzw. pewniaki: ManU, Milan, Chelsea, Barca to bardzo mały kurs jest i według mnie nie opyla się tak ryzykować, szczególnie większej kasy. Nie zniechęcam, ale chyba wszyscy pamiętają co było kilka tyg. temu w Manchesterze!? :-)
Dokładnie jak napisał Adek, wszędzie bardzo podobne kursy. A jeśli chodzi o tzw. pewniaki: ManU, Milan, Chelsea, Barca to bardzo mały kurs jest i według mnie nie opyla się tak ryzykować, szczególnie większej kasy. Nie zniechęcam, ale chyba wszyscy pamiętają co było kilka tyg. temu w Manchesterze!? :-)
18 października 2011, 22:57 [cytuj]
Nie żebym komuś radził...na Fulham jest kurs 2.0 :-P .
Nie żebym komuś radził...na Fulham jest kurs 2.0 :-P .
18 października 2011, 23:06 [cytuj]
ja właśnie rzuciłem na naszych 35 zł kurs 1.9 na bet365
na valencie z bayerem jest ciekawy kurs val 3.0 bayer 2.4
ja właśnie rzuciłem na naszych 35 zł kurs 1.9 na bet365
na valencie z bayerem jest ciekawy kurs val 3.0 bayer 2.4
18 października 2011, 23:19 [cytuj]
mi dzis ladne dwa mecze wpadły, wygrana Inter (2,90) i Ajaxu (2,55), teraz tylko remis Arsenalu i wygrana Bayeru :-P. a na drugim kuponie Bayern mi nie wszedł.. a nie strzelili karnego :/
mi dzis ladne dwa mecze wpadły, wygrana Inter (2,90) i Ajaxu (2,55), teraz tylko remis Arsenalu i wygrana Bayeru :-P. a na drugim kuponie Bayern mi nie wszedł.. a nie strzelili karnego :/
18 października 2011, 23:24 [cytuj]
Ja niestety nie trafiłem na Basel. Myslałem, że spiszą się lepiej zważywszy na ich sytuację w grupie. Obstawiłem 1x, myślałem, że będzie dość spokojnie trafiony, niestety nie.
Resztę spotkań celnie wytypowałem.
Ja niestety nie trafiłem na Basel. Myslałem, że spiszą się lepiej zważywszy na ich sytuację w grupie. Obstawiłem 1x, myślałem, że będzie dość spokojnie trafiony, niestety nie.
Resztę spotkań celnie wytypowałem.
19 października 2011, 22:52 [cytuj]
KUR**! Postawiłem wygrana Interu(2,90), Ajaxu(2,55), Bayeru(2,40) i remis Arsenalu (3,20) no i arsenal strzelil bramkę w 93minucie... Postawiłem 5zł do wygrania 250... Nie pytajcie jaka mam nerwice... :evil: :evil:
KUR**! Postawiłem wygrana Interu(2,90), Ajaxu(2,55), Bayeru(2,40) i remis Arsenalu (3,20) no i arsenal strzelil bramkę w 93minucie... Postawiłem 5zł do wygrania 250... Nie pytajcie jaka mam nerwice... :evil: :evil:
19 października 2011, 23:01 [cytuj]
Łoooo... :-/ no to na prawdę pech... przy takich kursach w dodatku.. najlepsze jest to jak zostaje ostatni mecz i dowala, albo w ostatnich minutach pada gol i kupon dowala ;/
Łoooo... :-/ no to na prawdę pech... przy takich kursach w dodatku.. najlepsze jest to jak zostaje ostatni mecz i dowala, albo w ostatnich minutach pada gol i kupon dowala ;/
29 października 2011, 23:59 [cytuj]
No i po raz kolejny, już nie wiem który w tym miesiącu nie wchodzi jeden mecz.. na dzis miałem 2 kupony, jeden z samą BL, nie wszedł tylko Wolfsburg... ( za5 do wygrania 150), a na drugim nie wszedł tylko mecz Sparty Praga, która jest pierwsza, kurs 1,35 i grała ze środkiem tabeli i to u siebie.. za 10zl do wygrania też 150 z groszem... I jak tu sie nie załamac... :/ Już nie wiem co o tym myśleć... :-|
No i po raz kolejny, już nie wiem który w tym miesiącu nie wchodzi jeden mecz.. na dzis miałem 2 kupony, jeden z samą BL, nie wszedł tylko Wolfsburg... ( za5 do wygrania 150), a na drugim nie wszedł tylko mecz Sparty Praga, która jest pierwsza, kurs 1,35 i grała ze środkiem tabeli i to u siebie.. za 10zl do wygrania też 150 z groszem... I jak tu sie nie załamac... :/ Już nie wiem co o tym myśleć... :-|
30 października 2011, 00:15 [cytuj]
U mnie podobnie, nie trafiłem Chelsea... Szkoda, bo postawiłem 10zł, z kursem 8.48, więc trochę było do wygrania.
U mnie podobnie, nie trafiłem Chelsea... Szkoda, bo postawiłem 10zł, z kursem 8.48, więc trochę było do wygrania.