Forum dyskusyjne
26 września 2011, 22:58 [cytuj]
Ja przewaznie tez na spokojnie w domu i potem ide do STS-a. Ale w piatek wszedlem z kumplem on obstawiał na miejscu to mowie, aa za 2zł na szybko BL i wpadło 80zł. :-D Więc nie ma reguły ;-) Ale na pewno lepiej przeanalizować tabelę, ostatnie mecze itd.
Ja przewaznie tez na spokojnie w domu i potem ide do STS-a. Ale w piatek wszedlem z kumplem on obstawiał na miejscu to mowie, aa za 2zł na szybko BL i wpadło 80zł. :-D Więc nie ma reguły ;-) Ale na pewno lepiej przeanalizować tabelę, ostatnie mecze itd.
26 września 2011, 23:02 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
Nie łap mnie za słówka

Kto wie ten wie, że zwrócenie uwagi na ten bład wyżej przeze mnie był szczególny :-) .
No ja chyba w najbliższym czasie zainwestuję właśnie w tę ofertę, którą polecasz na Betclicu, kiedyś tak zrobiłem na Expekcie i miałem szczęście, bo udało się wygrać. Jak ktoś jeszcze z takich ofert korzysta to radzę obstawiać zakłady pojedyncze na wysokim kursie, bo w końcu nic się nie ryzykuje. Gra przy kursie 1,1 czy nawet 1,5 jest trochę w takim przypadku bez sensu.
Kto wie ten wie, że zwrócenie uwagi na ten bład wyżej przeze mnie był szczególny :-) .
No ja chyba w najbliższym czasie zainwestuję właśnie w tę ofertę, którą polecasz na Betclicu, kiedyś tak zrobiłem na Expekcie i miałem szczęście, bo udało się wygrać. Jak ktoś jeszcze z takich ofert korzysta to radzę obstawiać zakłady pojedyncze na wysokim kursie, bo w końcu nic się nie ryzykuje. Gra przy kursie 1,1 czy nawet 1,5 jest trochę w takim przypadku bez sensu.
26 września 2011, 23:11 [cytuj]
Przy Udine zostanę, gdyż Bologna nie gra kompletnie nic, natomiast chyba rzeczywiście zrezygnuje z Alkmaar, wyjazdowe mecze zawsze trochę ciężej obstawić.
Przy Udine zostanę, gdyż Bologna nie gra kompletnie nic, natomiast chyba rzeczywiście zrezygnuje z Alkmaar, wyjazdowe mecze zawsze trochę ciężej obstawić.
28 września 2011, 14:08 [cytuj]
Wczoraj zagrałem:
Bayern - city - over 1,5
Napoli - villa 1
Real - ajax Handicup 1
Lyon - dinamo 1
i wtopa na CSKA - inter under 3,5...
ako przyzwoite, no ale niestety, standardowy 1 mecz jak to zawsze bywa.
Wczoraj zagrałem:
Bayern - city - over 1,5
Napoli - villa 1
Real - ajax Handicup 1
Lyon - dinamo 1
i wtopa na CSKA - inter under 3,5...
ako przyzwoite, no ale niestety, standardowy 1 mecz jak to zawsze bywa.
28 września 2011, 15:49 [cytuj]
Mi wczoraj dwa nie weszły, a dokładnie postawiłem na wygraną MU i Villareal nie przegra z Napoli... Moze dzis bedzie lepiej
Mi wczoraj dwa nie weszły, a dokładnie postawiłem na wygraną MU i Villareal nie przegra z Napoli... Moze dzis bedzie lepiej :)
29 września 2011, 23:12 [cytuj]
Nareszczie trochę odżyła ta część forum 
Ja dlatego mam takiego fioła na punkcie dokładnych wyników gdyż gram w TOTO GOLA.
Od ponad 2 lat nikt nie trafił i do zgarnięcia jest ponad milion. Większość zakładów o tą kwote jest właśnie na ligę niemiecką. Teoretycznie można zgarnać milion za 1,5 zł ale trzeba wytypować 6 meczy dokładnie 1 wynikiem. W praktyce jest to nierealne. W to grają całe spółdzielnie po kilka tysięcy na kolejkę. Ale jak Borussia przegrywa z Hertą to żaden fachowiec tego nie przewidzi.
Spróbujcie. Może wam sie poszczęści jako znawcom ligi niemieckiej
Nareszczie trochę odżyła ta część forum :)
Ja dlatego mam takiego fioła na punkcie dokładnych wyników gdyż gram w TOTO GOLA.
Od ponad 2 lat nikt nie trafił i do zgarnięcia jest ponad milion. Większość zakładów o tą kwote jest właśnie na ligę niemiecką. Teoretycznie można zgarnać milion za 1,5 zł ale trzeba wytypować 6 meczy dokładnie 1 wynikiem. W praktyce jest to nierealne. W to grają całe spółdzielnie po kilka tysięcy na kolejkę. Ale jak Borussia przegrywa z Hertą to żaden fachowiec tego nie przewidzi.
Spróbujcie. Może wam sie poszczęści jako znawcom ligi niemieckiej :)
29 września 2011, 23:48 [cytuj]
No i mi znów nie wszedł jeden mecz na dwóch kuponach... Rubin zremisował z PAOK ( miał wygrać) a w drugim Malmo przegrało, a postawiłem ze nie przegra... Jak pech to pech...
No i mi znów nie wszedł jeden mecz na dwóch kuponach... Rubin zremisował z PAOK ( miał wygrać) a w drugim Malmo przegrało, a postawiłem ze nie przegra... Jak pech to pech...
30 września 2011, 07:40 [cytuj]
Mi również nie wszedł Rubin, mogło być 50zl :-P
Mi również nie wszedł Rubin, mogło być 50zl :-P
2 października 2011, 16:55 [cytuj]
[quote]Valencia - Granada - 1
Gijon - Barca - 2
BVB - Augsburg - 1
ManUtd - Norwich - 1
Rangers - Hibernian - 1
VVV Venlo - Alkmaar - 2
Twente - Excelsior - 1
Udinese - Bologna - 1 [/quote]
I Twente Volv jak postawiłeś ten :-P .
I Twente Volv jak postawiłeś ten :-P .
2 października 2011, 17:03 [cytuj]
Niestety Twente zespuło mi kupon. Szkoda.
Niestety Twente zespuło mi kupon. Szkoda.
2 października 2011, 20:57 [cytuj]
Po raz kolejny nie wchodzi jeden mecz, tym razem Villareal... Chyba, trzeba będzie grać innym systemem...
Po raz kolejny nie wchodzi jeden mecz, tym razem Villareal... Chyba, trzeba będzie grać innym systemem...
2 października 2011, 21:16 [cytuj]
Kusicie Panowie, kusicie, ale teraz reprezentacje grają, a typowanie meczy narodowych średnio mi się uśmiecha.
Kusicie Panowie, kusicie, ale teraz reprezentacje grają, a typowanie meczy narodowych średnio mi się uśmiecha.
2 października 2011, 22:10 [cytuj]
Na reprezentacje stawiać można śmiało, ale raczej bardziej asekuracyjnie typu 1X itd, albo za mniejszą kasę
Na reprezentacje stawiać można śmiało, ale raczej bardziej asekuracyjnie typu 1X itd, albo za mniejszą kasę :)
2 października 2011, 22:56 [cytuj]
Jest też minusik, że w domu mnie nie będzie najprawdopodobniej, a lubię się poemocjonować, zważywszy też na to, że pewnie wybrałbym ofertę Betclica 'pierwszy zakład bez ryzyka' :-P .
Jest też minusik, że w domu mnie nie będzie najprawdopodobniej, a lubię się poemocjonować, zważywszy też na to, że pewnie wybrałbym ofertę Betclica 'pierwszy zakład bez ryzyka' :-P .
3 października 2011, 01:14 [cytuj]
Najlepsze jak przyszła mi na emaila reklama o tym zakładzie bez ryzyka do 200zł
Postaw 200zł na wynik 3:2 w meczu Legia-Hapoel i wygraj 4000zł :-D No ale stawianie wyników to naprawdę trzeba mieć farta..
Najlepsze jak przyszła mi na emaila reklama o tym zakładzie bez ryzyka do 200zł
Postaw 200zł na wynik 3:2 w meczu Legia-Hapoel i wygraj 4000zł :-D No ale stawianie wyników to naprawdę trzeba mieć farta..
11 października 2011, 13:14 [cytuj]
Okey, to dziś wracam do bukmacherki :-P .
Przelałem pieniądze na konto w Betclicu ( 50 zł) i postawiłem całą kwotę na następujące mecze ( do wygrania ~141 zł) :
Turcja - Azerbejdżan (1)
Litwa - Czechy (2)
Rosja - Andora (1)
Irlandia - Armenia (1)
Jak przegram to mam nadzieję, że bez żadnego problemu zwrócą mi zainwestowane pieniądze :-P , z tego co czytałem, to zdaje się, iż robią to automatycznie.
Zwycięstwa Turcji i Rosji wydają się być formalnością, Irlandia walczy bezpośrednio z Armenią o baraż, trochę się obawiam tego spotkania..., a Czesi myślę, że zmobilizowani perspektywą gry w barażu ograją Litwinów, mimo iż czeka ich spotkanie wyjazdowe.
Marcion - tu skopiuj swojego posta, stwierdziłem, że bardziej pasuje on do tego tematu niż Betclic, dlatego usunąłem swój stamtąd :-P .
Okey, to dziś wracam do bukmacherki :-P .
Przelałem pieniądze na konto w Betclicu ( 50 zł) i postawiłem całą kwotę na następujące mecze ( do wygrania ~141 zł) :
Turcja - Azerbejdżan (1)
Litwa - Czechy (2)
Rosja - Andora (1)
Irlandia - Armenia (1)
Jak przegram to mam nadzieję, że bez żadnego problemu zwrócą mi zainwestowane pieniądze :-P , z tego co czytałem, to zdaje się, iż robią to automatycznie.
Zwycięstwa Turcji i Rosji wydają się być formalnością, Irlandia walczy bezpośrednio z Armenią o baraż, trochę się obawiam tego spotkania..., a Czesi myślę, że zmobilizowani perspektywą gry w barażu ograją Litwinów, mimo iż czeka ich spotkanie wyjazdowe.
Marcion - tu skopiuj swojego posta, stwierdziłem, że bardziej pasuje on do tego tematu niż Betclic, dlatego usunąłem swój stamtąd :-P .
11 października 2011, 13:20 [cytuj]
Na Niemców jest dobry kurs na podwyższenie wygranej
mimo że mają awans to myślę że wygrają z Belgią żeby wygrać grupę z samymi zwycięstwami
zastanawiam się nad Francją (1,53) z Bośnią , Węgry (1,7) - Finlandia.. 
Ja dziś hardkorowo i za 200 zł postawiłem
do wyjęcia 800 zł ;D
Na Niemców jest dobry kurs na podwyższenie wygranej:) mimo że mają awans to myślę że wygrają z Belgią żeby wygrać grupę z samymi zwycięstwami:P zastanawiam się nad Francją (1,53) z Bośnią , Węgry (1,7) - Finlandia.. ;P
Ja dziś hardkorowo i za 200 zł postawiłem :D do wyjęcia 800 zł ;D
11 października 2011, 13:22 [cytuj]
Na reprezentacje tyle stawiać... Ja bym się nie odważył.
Na reprezentacje tyle stawiać... Ja bym się nie odważył.
11 października 2011, 13:28 [cytuj]
Też się zastanawiałem nad tymi meczykami, co Ty Marcion ;-) , myślałem też o Hiszpanii i w sumie żałuję, że na nich nie postawiłem, na Niemców jednak bym się trochę obawiał :-P .
Ja też bym się nie odważył, bo gram przynajmniej na razie jak już to za mniejsze stawki, chyba, że zakłady na żywo, tam mnie czasem poniesie :-P .
Też się zastanawiałem nad tymi meczykami, co Ty Marcion ;-) , myślałem też o Hiszpanii i w sumie żałuję, że na nich nie postawiłem, na Niemców jednak bym się trochę obawiał :-P .
Ja też bym się nie odważył, bo gram przynajmniej na razie jak już to za mniejsze stawki, chyba, że zakłady na żywo, tam mnie czasem poniesie :-P .