Forum dyskusyjne
21 listopada 2007, 18:09 [cytuj]
Czyli wszystko o zakładach sportowych: kursy, uwagi, porady, żale po przegranej, radości po wygranej, itd.
Czyli wszystko o zakładach sportowych: kursy, uwagi, porady, żale po przegranej, radości po wygranej, itd.
21 listopada 2007, 21:41 [cytuj]
super temacik
Ale ankieta beznadziejna ? CZemu jest 2 naziemnych i Bwin ?? A co to Bwin ma 90 % internetowych graczy ?? Nie rozumiem....
A więc dziś postawiłem na Polskę po 20 min gry naszych bo zauważyłem szansę, jak na razie wygrywamy więc jestem zadowolony. Tylko wynik trzeba utrzymać do końca
Bede tutaj pisal o kuponikach jakie wrzucam, pozdro
super temacik :) Ale ankieta beznadziejna ? CZemu jest 2 naziemnych i Bwin ?? A co to Bwin ma 90 % internetowych graczy ?? Nie rozumiem....
A więc dziś postawiłem na Polskę po 20 min gry naszych bo zauważyłem szansę, jak na razie wygrywamy więc jestem zadowolony. Tylko wynik trzeba utrzymać do końca :)
Bede tutaj pisal o kuponikach jakie wrzucam, pozdro :)
21 listopada 2007, 21:52 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
Ale ankieta beznadziejna ? CZemu jest 2 naziemnych i Bwin
Głosuj i nie narzekaj ;-)
Ja może jutro coś obstawię, zobaczę co tam będzie do wyboru.
Głosuj i nie narzekaj ;-)
Ja może jutro coś obstawię, zobaczę co tam będzie do wyboru.
21 listopada 2007, 22:09 [cytuj]
Dzisiaj chyba Anglia nie siadnie na kuponach
Dzisiaj chyba Anglia nie siadnie na kuponach :(
21 listopada 2007, 22:19 [cytuj]
ja czesto obstawia.. jak na razie moja najwieksza wygrana to 500 euro
( dzielona na trzech.. ) chcialem obstawiac na Mecze EL. ME. ( środa) ale sie rozmyslilem.. i dobrze, bo kilka meczow , ktore chcialem dac , by mi nie weszly..
ja czesto obstawia.. jak na razie moja najwieksza wygrana to 500 euro :) ( dzielona na trzech.. ) chcialem obstawiac na Mecze EL. ME. ( środa) ale sie rozmyslilem.. i dobrze, bo kilka meczow , ktore chcialem dac , by mi nie weszly..
22 listopada 2007, 16:58 [cytuj]
Obstawiłem dzisiaj:
Korona - Lubin .............1
Hannover - Schalke .......2
Cottbus - Brema ..........2
Hamburg - Rostock .......1
Kupon za 10 zł, do zgarnięcia 84 zł.
Chciałem obstawić piątkę, ale jakoś mnie podkusiło, czego troszkę żałuję.
Obstawiłem dzisiaj:
Korona - Lubin .............1
Hamburg - Rostock .......1
Kupon za 10 zł, do zgarnięcia 84 zł.
Chciałem obstawić piątkę, ale jakoś mnie podkusiło, czego troszkę żałuję.
23 listopada 2007, 00:04 [cytuj]
hehe a ja nie stawiam w sumie nigdy na schalke bo bym wtedy musial im kibicowac 
hehe ja sobie puscilem duuuzy kupon na weekend 
Groclin-Odra 1
Bolton-Man utd 2
derby-chelsea 2
marsylia-metz 1
murcia-real m 2
heerenven-de graafschap 1
atletico m-valladoid 1
ajax-vitesse 1
polonia b-legia 2
everton-sunderland 1
man city-reading 1
barcelona-huelva 1
alkmaar-willem 1
celtic-aberden 1
villarreal-almeria 1
fenerbahce-ankara 1
kupon baardzo ryzykowny ale ja takie lubie ;D 
za 2zl postawione do wygrania 566zl
hehe a ja nie stawiam w sumie nigdy na schalke bo bym wtedy musial im kibicowac ;P
hehe ja sobie puscilem duuuzy kupon na weekend ;P
Groclin-Odra 1
Bolton-Man utd 2
derby-chelsea 2
marsylia-metz 1
murcia-real m 2
heerenven-de graafschap 1
atletico m-valladoid 1
ajax-vitesse 1
polonia b-legia 2
everton-sunderland 1
man city-reading 1
barcelona-huelva 1
alkmaar-willem 1
celtic-aberden 1
villarreal-almeria 1
fenerbahce-ankara 1
kupon baardzo ryzykowny ale ja takie lubie ;D :P
za 2zl postawione do wygrania 566zl ;P
23 listopada 2007, 01:06 [cytuj]
Nie da rady zagłosować, bo Bwin jest słabiutkim bukmacherem, a w naziemnych nie opłaca się grać 
Na weekend polecałbym grę singli:
Levante - Betis 2 ~2,60
oraz
Barca - Huelva over 2,5 ~1,60
jakby nie weszło pociągnąć w następnych kolejkach progresją na zwycięstwo wyjazdowe Betisu, oraz over Barcelony, a będzie dobrze
Nie da rady zagłosować, bo Bwin jest słabiutkim bukmacherem, a w naziemnych nie opłaca się grać ;)
Na weekend polecałbym grę singli:
Levante - Betis 2 ~2,60
oraz
Barca - Huelva over 2,5 ~1,60
jakby nie weszło pociągnąć w następnych kolejkach progresją na zwycięstwo wyjazdowe Betisu, oraz over Barcelony, a będzie dobrze :)
23 listopada 2007, 06:28 [cytuj]
Ej ludzie słuchajcie go, zna sie chłopak na LaLiga :-D
23 listopada 2007, 19:09 [cytuj]
Ja na ta sobote mam dwa kupony.. jeden bardziej ryzykowny, a drugi mniej..
Arsenal - Wigan 1
Olympiakos - Viera 1
Villarreal - Almeria 1
Barcelona - Huelva
Hamburg - Hansa 1
Sosnowiec - Wisła K. 2
Reggina - Fiorentina 2
M'gladbach - Offenbach 1
Lecce - Ravenna 1
za 10 zl, do wygrania 139,70 zl
Bolton - ManU 2
Derby - Chelsea 2
Manch. City - Reading 1
Marseille - Metz 1
Atl. Madryt - Valladolid 1
Sp. Rotterdam - Tw. Ensch 02
Gornik Z - Widzew Ł. 1
Celtic - Aberdeen 1
Nancy - Lille 1
za 5zl, do wygrania 110.90
troszke tych meczow jest ale zobaczymy moze akurat sie uda ;-)
Ja na ta sobote mam dwa kupony.. jeden bardziej ryzykowny, a drugi mniej..
Arsenal - Wigan 1
Olympiakos - Viera 1
Villarreal - Almeria 1
Barcelona - Huelva
Hamburg - Hansa 1
Sosnowiec - Wisła K. 2
Reggina - Fiorentina 2
M'gladbach - Offenbach 1
Lecce - Ravenna 1
za 10 zl, do wygrania 139,70 zl
Bolton - ManU 2
Derby - Chelsea 2
Manch. City - Reading 1
Marseille - Metz 1
Atl. Madryt - Valladolid 1
Sp. Rotterdam - Tw. Ensch 02
Gornik Z - Widzew Ł. 1
Celtic - Aberdeen 1
Nancy - Lille 1
za 5zl, do wygrania 110.90
troszke tych meczow jest ale zobaczymy moze akurat sie uda ;-)
23 listopada 2007, 20:06 [cytuj]
"Rumcajs" powiedział/a:
Nie żartuj!
Nie żartuj! :D
24 listopada 2007, 17:51 [cytuj]
[quote]Korona - Lubin .............1
Hamburg - Rostock .......1 [/quote]
Hannover wszedł, Cottbus wszedł, tylko te pajace z polskiej ligi podwórkowej jakoś się nie przyłożyli. Korona wygrała jak dotąd wszystkie mecze u siebie tracąc zaledwie dwie bramki, więc to był niemalże pewniak, a tu taki zonk. Więcej nie stawiam na tę Orange Śmiesznąklasę.
Hannover wszedł, Cottbus wszedł, tylko te pajace z polskiej ligi podwórkowej jakoś się nie przyłożyli. Korona wygrała jak dotąd wszystkie mecze u siebie tracąc zaledwie dwie bramki, więc to był niemalże pewniak, a tu taki zonk. Więcej nie stawiam na tę Orange Śmiesznąklasę.
24 listopada 2007, 19:09 [cytuj]
u mnie podobnie.. w drugim kuponie Gornik tez sprawil mala niespodzianke i zremisowal :/ no i ManU przegralo... Wiec teraz mi zostaje tylko 1 kupon.. zobaczymy
u mnie podobnie.. w drugim kuponie Gornik tez sprawil mala niespodzianke i zremisowal :/ no i ManU przegralo... Wiec teraz mi zostaje tylko 1 kupon.. zobaczymy
25 listopada 2007, 00:18 [cytuj]
Ja chyba zawsze (jak grałem) polską ligę omijałem szerokim łukiem... :mrgreen: :lol: Szkoda stawiać na ten "cyrk"... :roll: To chyba większa loteria od ligi NHL... :lol:
Ja chyba zawsze (jak grałem) polską ligę omijałem szerokim łukiem... :mrgreen: :lol: Szkoda stawiać na ten "cyrk"... :roll: To chyba większa loteria od ligi NHL... :lol:
25 listopada 2007, 00:49 [cytuj]
Nie zgadzam się co do ligi polskiej. Jak dla mnie, to jest jedna z lepszych lig, jeśli mowa o możliwości zarobku. Z tym, że ogólnie w bukmacherce nie umiejętnością jest wskazać jednoznacznego faworyta po malutkim kursie, a wyczuć niespodziankę lub błąd w przewidywaniach bukmachera
Nie zgadzam się co do ligi polskiej. Jak dla mnie, to jest jedna z lepszych lig, jeśli mowa o możliwości zarobku. Z tym, że ogólnie w bukmacherce nie umiejętnością jest wskazać jednoznacznego faworyta po malutkim kursie, a wyczuć niespodziankę lub błąd w przewidywaniach bukmachera;)
25 listopada 2007, 19:25 [cytuj]
Hamburg łatwo pokonał Hansę, także wychodzi na to, że kupon zjechała mi tylko ta wieśniacka Korona.
"Kiulik" powiedział/a:
Nie zgadzam się co do ligi polskiej. Jak dla mnie, to jest jedna z lepszych lig, jeśli mowa o możliwości zarobku.
Jeśli wiesz jak na daną kolejkę ustawiono mecze, to się zgadzam. Skorumpowane bagno i nic więcej.
Jeśli wiesz jak na daną kolejkę ustawiono mecze, to się zgadzam. Skorumpowane bagno i nic więcej.
25 listopada 2007, 20:53 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
No raczej obecnie to jedna z czystszych lig, po prostu się boją ustawiać:> Może wrócą do procederu, jak sprawa trochę ucichnie.
Niespodzianki zdarzają się wszędzie, a w Polsce nie jest ich wcale więcej niż gdzie indziej.
No raczej obecnie to jedna z czystszych lig, po prostu się boją ustawiać:> Może wrócą do procederu, jak sprawa trochę ucichnie.
Niespodzianki zdarzają się wszędzie, a w Polsce nie jest ich wcale więcej niż gdzie indziej.
1 grudnia 2007, 14:18 [cytuj]
Chyba niedługo będzie czas obstawić ostatnią kolejkę LM. Myślę że niemieckie kluby wykorzystają szanse na awans tym bardziej, że nie mają zbyt wymygających rywali dlatego daję:
Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Dalej obstawiłbym
Olympique M. - Liverpool 2
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans. Drugiego meczu z tej grupy nie obstawię, bo myślę, że tam wszystko może się zdarzyć (Porto - Besiktas). Może postawić zwycięstwo lub remis Realu z Lazio?
Dajcie jakieś prozpozycje.
Chyba niedługo będzie czas obstawić ostatnią kolejkę LM. Myślę że niemieckie kluby wykorzystają szanse na awans tym bardziej, że nie mają zbyt wymygających rywali dlatego daję:
Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Dalej obstawiłbym
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans. Drugiego meczu z tej grupy nie obstawię, bo myślę, że tam wszystko może się zdarzyć (Porto - Besiktas). Może postawić zwycięstwo lub remis Realu z Lazio?
Dajcie jakieś prozpozycje.
1 grudnia 2007, 16:00 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Olympiakos - Werder 2
Olympiakos nie jest słabym zespołem, to raz. Mecz odbędzie się w Pireusie, to dwa. Jak dla mnie, to Olympiakos powinien sobie dość spokojnie poradzić (a do awansu Grekom wystarcza remis).
"Murzyn" powiedział/a:
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans.
A tu się zgadzam w 100%. L'pool rozpędzony, tak w lidze angielskiej, jak i Lidze Mistrzów, pokazuje, że niedawne wyniki należą do przeszłości.
Olympiakos nie jest słabym zespołem, to raz. Mecz odbędzie się w Pireusie, to dwa. Jak dla mnie, to Olympiakos powinien sobie dość spokojnie poradzić (a do awansu Grekom wystarcza remis).
[quote="Murzyn"]Olympique M. - Liverpool 2
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans.
11 grudnia 2007, 19:15 [cytuj]
Co prawda nie miałem kiedy wysłać kuponu, ale zapewne wyglądałby on tak:
Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Real - Lazio X
Ot, za dyszkę.
Co prawda nie miałem kiedy wysłać kuponu, ale zapewne wyglądałby on tak:
Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Real - Lazio X