Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Bukmacherka
21 listopada 2007, 18:09 [cytuj]
Czyli wszystko o zakładach sportowych: kursy, uwagi, porady, żale po przegranej, radości po wygranej, itd.
Czyli wszystko o zakładach sportowych: kursy, uwagi, porady, żale po przegranej, radości po wygranej, itd.
21 listopada 2007, 21:41 [cytuj]
super temacik :) Ale ankieta beznadziejna ? CZemu jest 2 naziemnych i Bwin ?? A co to Bwin ma 90 % internetowych graczy ?? Nie rozumiem....

A więc dziś postawiłem na Polskę po 20 min gry naszych bo zauważyłem szansę, jak na razie wygrywamy więc jestem zadowolony. Tylko wynik trzeba utrzymać do końca :)

Bede tutaj pisal o kuponikach jakie wrzucam, pozdro :)
super temacik :) Ale ankieta beznadziejna ? CZemu jest 2 naziemnych i Bwin ?? A co to Bwin ma 90 % internetowych graczy ?? Nie rozumiem....

A więc dziś postawiłem na Polskę po 20 min gry naszych bo zauważyłem szansę, jak na razie wygrywamy więc jestem zadowolony. Tylko wynik trzeba utrzymać do końca :)

Bede tutaj pisal o kuponikach jakie wrzucam, pozdro :)
21 listopada 2007, 21:52 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
Ale ankieta beznadziejna ? CZemu jest 2 naziemnych i Bwin
Głosuj i nie narzekaj ;-)

Ja może jutro coś obstawię, zobaczę co tam będzie do wyboru.
Głosuj i nie narzekaj ;-)

Ja może jutro coś obstawię, zobaczę co tam będzie do wyboru.
21 listopada 2007, 22:09 [cytuj]
Dzisiaj chyba Anglia nie siadnie na kuponach :(
Dzisiaj chyba Anglia nie siadnie na kuponach :(
21 listopada 2007, 22:19 [cytuj]
ja czesto obstawia.. jak na razie moja najwieksza wygrana to 500 euro :) ( dzielona na trzech.. ) chcialem obstawiac na Mecze EL. ME. ( środa) ale sie rozmyslilem.. i dobrze, bo kilka meczow , ktore chcialem dac , by mi nie weszly..
ja czesto obstawia.. jak na razie moja najwieksza wygrana to 500 euro :) ( dzielona na trzech.. ) chcialem obstawiac na Mecze EL. ME. ( środa) ale sie rozmyslilem.. i dobrze, bo kilka meczow , ktore chcialem dac , by mi nie weszly..
22 listopada 2007, 16:58 [cytuj]
Obstawiłem dzisiaj:
Korona - Lubin .............1
Hannover - Schalke .......2
Cottbus - Brema ..........2
Hamburg - Rostock .......1

Kupon za 10 zł, do zgarnięcia 84 zł.
Chciałem obstawić piątkę, ale jakoś mnie podkusiło, czego troszkę żałuję.
Obstawiłem dzisiaj:
Korona - Lubin .............1
Hamburg - Rostock .......1

Kupon za 10 zł, do zgarnięcia 84 zł.
Chciałem obstawić piątkę, ale jakoś mnie podkusiło, czego troszkę żałuję.
23 listopada 2007, 00:04 [cytuj]
hehe a ja nie stawiam w sumie nigdy na schalke bo bym wtedy musial im kibicowac ;P
hehe ja sobie puscilem duuuzy kupon na weekend ;P
Groclin-Odra 1
Bolton-Man utd 2
derby-chelsea 2
marsylia-metz 1
murcia-real m 2
heerenven-de graafschap 1
atletico m-valladoid 1
ajax-vitesse 1
polonia b-legia 2
everton-sunderland 1
man city-reading 1
barcelona-huelva 1
alkmaar-willem 1
celtic-aberden 1
villarreal-almeria 1
fenerbahce-ankara 1

kupon baardzo ryzykowny ale ja takie lubie ;D :P
za 2zl postawione do wygrania 566zl ;P
hehe a ja nie stawiam w sumie nigdy na schalke bo bym wtedy musial im kibicowac ;P
hehe ja sobie puscilem duuuzy kupon na weekend ;P
Groclin-Odra 1
Bolton-Man utd 2
derby-chelsea 2
marsylia-metz 1
murcia-real m 2
heerenven-de graafschap 1
atletico m-valladoid 1
ajax-vitesse 1
polonia b-legia 2
everton-sunderland 1
man city-reading 1
barcelona-huelva 1
alkmaar-willem 1
celtic-aberden 1
villarreal-almeria 1
fenerbahce-ankara 1

kupon baardzo ryzykowny ale ja takie lubie ;D :P
za 2zl postawione do wygrania 566zl ;P
23 listopada 2007, 01:06 [cytuj]
Nie da rady zagłosować, bo Bwin jest słabiutkim bukmacherem, a w naziemnych nie opłaca się grać ;)

Na weekend polecałbym grę singli:
Levante - Betis 2 ~2,60
oraz
Barca - Huelva over 2,5 ~1,60

jakby nie weszło pociągnąć w następnych kolejkach progresją na zwycięstwo wyjazdowe Betisu, oraz over Barcelony, a będzie dobrze :)
Nie da rady zagłosować, bo Bwin jest słabiutkim bukmacherem, a w naziemnych nie opłaca się grać ;)

Na weekend polecałbym grę singli:
Levante - Betis 2 ~2,60
oraz
Barca - Huelva over 2,5 ~1,60

jakby nie weszło pociągnąć w następnych kolejkach progresją na zwycięstwo wyjazdowe Betisu, oraz over Barcelony, a będzie dobrze :)
23 listopada 2007, 06:28 [cytuj]
Ej ludzie słuchajcie go, zna sie chłopak na LaLiga :-D
23 listopada 2007, 19:09 [cytuj]
Ja na ta sobote mam dwa kupony.. jeden bardziej ryzykowny, a drugi mniej..

Arsenal - Wigan 1
Olympiakos - Viera 1
Villarreal - Almeria 1
Barcelona - Huelva
Hamburg - Hansa 1
Sosnowiec - Wisła K. 2
Reggina - Fiorentina 2
M'gladbach - Offenbach 1
Lecce - Ravenna 1

za 10 zl, do wygrania 139,70 zl

Bolton - ManU 2
Derby - Chelsea 2
Manch. City - Reading 1
Marseille - Metz 1
Atl. Madryt - Valladolid 1
Sp. Rotterdam - Tw. Ensch 02
Gornik Z - Widzew Ł. 1
Celtic - Aberdeen 1
Nancy - Lille 1

za 5zl, do wygrania 110.90

troszke tych meczow jest ale zobaczymy moze akurat sie uda ;-)
Ja na ta sobote mam dwa kupony.. jeden bardziej ryzykowny, a drugi mniej..

Arsenal - Wigan 1
Olympiakos - Viera 1
Villarreal - Almeria 1
Barcelona - Huelva
Hamburg - Hansa 1
Sosnowiec - Wisła K. 2
Reggina - Fiorentina 2
M'gladbach - Offenbach 1
Lecce - Ravenna 1

za 10 zl, do wygrania 139,70 zl

Bolton - ManU 2
Derby - Chelsea 2
Manch. City - Reading 1
Marseille - Metz 1
Atl. Madryt - Valladolid 1
Sp. Rotterdam - Tw. Ensch 02
Gornik Z - Widzew Ł. 1
Celtic - Aberdeen 1
Nancy - Lille 1

za 5zl, do wygrania 110.90

troszke tych meczow jest ale zobaczymy moze akurat sie uda ;-)
23 listopada 2007, 20:06 [cytuj]
"Rumcajs" powiedział/a:
Nie żartuj! :D
Nie żartuj! :D
24 listopada 2007, 17:51 [cytuj]
[quote]Korona - Lubin .............1
Hamburg - Rostock .......1 [/quote]
Hannover wszedł, Cottbus wszedł, tylko te pajace z polskiej ligi podwórkowej jakoś się nie przyłożyli. Korona wygrała jak dotąd wszystkie mecze u siebie tracąc zaledwie dwie bramki, więc to był niemalże pewniak, a tu taki zonk. Więcej nie stawiam na tę Orange Śmiesznąklasę.
Hannover wszedł, Cottbus wszedł, tylko te pajace z polskiej ligi podwórkowej jakoś się nie przyłożyli. Korona wygrała jak dotąd wszystkie mecze u siebie tracąc zaledwie dwie bramki, więc to był niemalże pewniak, a tu taki zonk. Więcej nie stawiam na tę Orange Śmiesznąklasę.
24 listopada 2007, 19:09 [cytuj]
u mnie podobnie.. w drugim kuponie Gornik tez sprawil mala niespodzianke i zremisowal :/ no i ManU przegralo... Wiec teraz mi zostaje tylko 1 kupon.. zobaczymy
u mnie podobnie.. w drugim kuponie Gornik tez sprawil mala niespodzianke i zremisowal :/ no i ManU przegralo... Wiec teraz mi zostaje tylko 1 kupon.. zobaczymy
25 listopada 2007, 00:18 [cytuj]
Ja chyba zawsze (jak grałem) polską ligę omijałem szerokim łukiem... :mrgreen: :lol: Szkoda stawiać na ten "cyrk"... :roll: To chyba większa loteria od ligi NHL... :lol:
Ja chyba zawsze (jak grałem) polską ligę omijałem szerokim łukiem... :mrgreen: :lol: Szkoda stawiać na ten "cyrk"... :roll: To chyba większa loteria od ligi NHL... :lol:
25 listopada 2007, 00:49 [cytuj]
Nie zgadzam się co do ligi polskiej. Jak dla mnie, to jest jedna z lepszych lig, jeśli mowa o możliwości zarobku. Z tym, że ogólnie w bukmacherce nie umiejętnością jest wskazać jednoznacznego faworyta po malutkim kursie, a wyczuć niespodziankę lub błąd w przewidywaniach bukmachera;)
Nie zgadzam się co do ligi polskiej. Jak dla mnie, to jest jedna z lepszych lig, jeśli mowa o możliwości zarobku. Z tym, że ogólnie w bukmacherce nie umiejętnością jest wskazać jednoznacznego faworyta po malutkim kursie, a wyczuć niespodziankę lub błąd w przewidywaniach bukmachera;)
25 listopada 2007, 19:25 [cytuj]
Hamburg łatwo pokonał Hansę, także wychodzi na to, że kupon zjechała mi tylko ta wieśniacka Korona.
"Kiulik" powiedział/a:
Nie zgadzam się co do ligi polskiej. Jak dla mnie, to jest jedna z lepszych lig, jeśli mowa o możliwości zarobku.
Jeśli wiesz jak na daną kolejkę ustawiono mecze, to się zgadzam. Skorumpowane bagno i nic więcej.
Jeśli wiesz jak na daną kolejkę ustawiono mecze, to się zgadzam. Skorumpowane bagno i nic więcej.
25 listopada 2007, 20:53 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
No raczej obecnie to jedna z czystszych lig, po prostu się boją ustawiać:> Może wrócą do procederu, jak sprawa trochę ucichnie.

Niespodzianki zdarzają się wszędzie, a w Polsce nie jest ich wcale więcej niż gdzie indziej.
No raczej obecnie to jedna z czystszych lig, po prostu się boją ustawiać:> Może wrócą do procederu, jak sprawa trochę ucichnie.

Niespodzianki zdarzają się wszędzie, a w Polsce nie jest ich wcale więcej niż gdzie indziej.
1 grudnia 2007, 14:18 [cytuj]
Chyba niedługo będzie czas obstawić ostatnią kolejkę LM. Myślę że niemieckie kluby wykorzystają szanse na awans tym bardziej, że nie mają zbyt wymygających rywali dlatego daję:
Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Dalej obstawiłbym
Olympique M. - Liverpool 2
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans. Drugiego meczu z tej grupy nie obstawię, bo myślę, że tam wszystko może się zdarzyć (Porto - Besiktas). Może postawić zwycięstwo lub remis Realu z Lazio?
Dajcie jakieś prozpozycje.
Chyba niedługo będzie czas obstawić ostatnią kolejkę LM. Myślę że niemieckie kluby wykorzystają szanse na awans tym bardziej, że nie mają zbyt wymygających rywali dlatego daję:
Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Dalej obstawiłbym
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans. Drugiego meczu z tej grupy nie obstawię, bo myślę, że tam wszystko może się zdarzyć (Porto - Besiktas). Może postawić zwycięstwo lub remis Realu z Lazio?
Dajcie jakieś prozpozycje.
1 grudnia 2007, 16:00 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Olympiakos - Werder 2
Olympiakos nie jest słabym zespołem, to raz. Mecz odbędzie się w Pireusie, to dwa. Jak dla mnie, to Olympiakos powinien sobie dość spokojnie poradzić (a do awansu Grekom wystarcza remis).
"Murzyn" powiedział/a:
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans.
A tu się zgadzam w 100%. L'pool rozpędzony, tak w lidze angielskiej, jak i Lidze Mistrzów, pokazuje, że niedawne wyniki należą do przeszłości.
Olympiakos nie jest słabym zespołem, to raz. Mecz odbędzie się w Pireusie, to dwa. Jak dla mnie, to Olympiakos powinien sobie dość spokojnie poradzić (a do awansu Grekom wystarcza remis).
[quote="Murzyn"]Olympique M. - Liverpool 2
w końcu drużyna Beniteza pokonała ostatnio Porto czterema bramkami i muszą kolejny mecz wygrać by mieć 100% szans na awans.
11 grudnia 2007, 19:15 [cytuj]
Co prawda nie miałem kiedy wysłać kuponu, ale zapewne wyglądałby on tak:

Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Real - Lazio X

Ot, za dyszkę.
Co prawda nie miałem kiedy wysłać kuponu, ale zapewne wyglądałby on tak:

Schalke - Rosenborg 1
Olympiakos - Werder 2
Real - Lazio X

Ot, za dyszkę.
1  2  3  4  5    >  >>  >|

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Bayer Leverkusen 21 13 7 1 46
3. Eintracht Frankfurt 21 11 6 4 39
4. RB Lipsk 21 10 6 5 36
5. VfB Stuttgart 21 10 5 6 35
6. SC Freiburg 21 10 3 8 33
7. FSV Mainz 21 9 5 7 32
8. Borussia Mönchengladbach 21 9 4 8 31
9. VfL Wolfsburg 21 8 6 7 30
10. Werder Brema 21 8 6 7 30
11. Borussia Dortmund 21 8 5 8 29
12. FC Augsburg 21 7 6 8 27
13. Union Berlin 21 6 6 9 24
14. FC St. Pauli 21 6 3 12 21
15. TSG 1899 Hoffenheim 21 4 6 11 18
16. Holstein Kiel 21 4 3 14 15
17. 1. FC Heidenheim 21 4 2 15 14
18. VfL Bochum 21 2 4 15 10
cała tabela
shoutbox
Mattii
Mattii 7 minut temu

Ten zespół nie pokazał nic pozytywnego w jakimkolwiek aspekcie gry. Przedeptane 45 min. Z całej gry jedyne co mi utkwiło w pamięci to powroty Giurassiego do środka po piłkę bo nasze asy na 6,8,10 chowają się przed rozegraniem.

FilipSantana
FilipSantana 8 minut temu

Akurat transfery Couto i Beiera to były 100% zachcianki Sahina. I tak jak byłem optymistą przy transferze Beiera (i uważam że dalej ma szanse odpalić) tak przy Couto od początku byłem pesymistą i uważam że u nas nie wypali bo taki boczny ?obrońca? który nie jest obrońcą tylko wahadłowym/skrzydłowym i który ma tak słabe warunki fizyczne nie ma prawa odpalić u nas grając na boku

wola
wola 9 minut temu

gramy na 0:0

grzegorzBVB
grzegorzBVB 10 minut temu

Nie widziałem żeby Gross podał piłkę dalej niż do najbliższego gracza

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 11 minut temu

Ja rozumem, że trener nie zmieni nic od tak ale oni grają 3 razy gorzej niż za Tullberga

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 12 minut temu

Brak trenera który potrafiłby ich wykorzystać w 100%

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 13 minut temu

Więc też trochę nie fair obwinianie zarządu że źle transfery zrobili, bo na papierze wyglądało to dobrze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 13 minut temu

Ale to co gra Gross to istny kabaret

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 13 minut temu

Ja osobiście się okropnie zawiodłem na Couto i Beierze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 14 minut temu

Nie rozumiejąc tego, że w BVB nawet Kane miałby 10 goli maks

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 14 minut temu

Ostatnie okno transferowe letnie było obiecujące, większość użytkowników się tutaj spuszczała nad sprowadzeniem Beiera i Couto np.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 14 minut temu

Ale co z tego skoro ludzie tutaj hejtuja Guirassiego

wola
wola 14 minut temu

Matthias Sammer po meczu z Bolonią ''Zespół nie potrafi bronić. Ale nie potrafi też atakować. Brak wyraźnej struktury w zespole. Zespół jest w złej formie psychicznej i fizycznej''. Na Zachodzie bez zmian.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 15 minut temu

To jest to o czym pisałem wczoraj, nasi skrzydłowi klapki na oczach, na przypał przed siebie byle oddac strzał. Gittensowi się kilka razy w tym sezonie udało, z Adeyemim po kontuzji już gorzej.

FilipSantana
FilipSantana 16 minut temu

Teraz w klubie jest już taka kaszanka że nawet sam Ferguson jakby wrócił z emerytury by tego nie poskładał. Do końca sezonu już będzie bida. Mam tylko nadzieje że latek sprzedadzą kogo trzeba i wybiorą normalnego trenera

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 22 minut temu

Grając Canem na śo oraz środkiem pola Gross Sabitzer każdy mecz do końca sezonu będzie tak wyglądać

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 22 minut temu

Gittens zrobił się taki samolubny, że strzela nawet z 25 metrów

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 23 minut temu

Ciężko grać inaczej skoro wykonawcy Ci sami, w tym momencie już nawet nie trener jest problemem a zawodnicy

Sis
Sis 23 minut temu

wieje nudą

BVBdude
BVBdude 23 minut temu

A nawet bym rzekł ze na chwile obecna jest gorzej niż z turasem bo pomysły się kończą już w fazie obrony

BVBdude
BVBdude 26 minut temu

Gramy taki sam piach jak graliśmy

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 29 minut temu

A nasi kopacze jak zwykle bierni

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 30 minut temu

Sporting w końcu coś wciśnie

FilipSantana
FilipSantana 31 minut temu

Szkoda że Adeyemi ma z 10 IQ tak to byłby dobrym piłkarzem

FilipSantana
FilipSantana 34 minut temu

Najgorsze jest to że każdy trener ich wystawia więc albo trafiamy na samych słabych trenerów albo Watjen, Ozcan, Reyna są jeszcze słabsi

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 43 minut temu

Najgorszy środek pola od x lat

FilipSantana
FilipSantana 43 minut temu

Gross i Sabitzer ależ to jest duo

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 44 minut temu

Przerażająca jest bierność naszej obrony, ktoś oddaje strzal a nasi zawodnicy nawet nie raczą do niego podejść

HultaJ
HultaJ 44 minut temu

Nacieszmy się ostatnimi meczami LM przez długie lata

HultaJ
HultaJ 45 minut temu

My to naprawdę przegramy

statystyki
Użytkownicy online: johnBVB, mixdx, 97BVB
Gości online: 153
Zarejestrowanych użytkowników: 10242
Ostatnio zarejestrowany: Igor2001
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem