Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Śmieszne rzeczy
5 sierpnia 2008, 23:20 [cytuj]
To gdzie indziej pisało ostatnio, że Borussia w 2002 roku zdobyła Mistrzostwo Niemiec i Puchar UEFA... :mrgreen: :roll:

Nie ma jak "fachowcy" od Bundesligi...
To gdzie indziej pisało ostatnio, że Borussia w 2002 roku zdobyła Mistrzostwo Niemiec i Puchar UEFA... :mrgreen: :roll:

Nie ma jak "fachowcy" od Bundesligi...
6 sierpnia 2008, 00:24 [cytuj]
Niektóre newsy na polskich portalach to naprawdę śmiech na sali. W oststnich dniach pisali, że Frajern dając 25mln. Ojro za Gomeza pobiłby rekord transferowy Bundesligi.
Szczegół, że Amoroso przeszedł za 51mln. marek z Parmy do nas, co jest trochu więcej...to tylko jako przykład
Niektóre newsy na polskich portalach to naprawdę śmiech na sali. W oststnich dniach pisali, że Frajern dając 25mln. Ojro za Gomeza pobiłby rekord transferowy Bundesligi.
Szczegół, że Amoroso przeszedł za 51mln. marek z Parmy do nas, co jest trochu więcej...to tylko jako przykład
6 sierpnia 2008, 01:56 [cytuj]
hmmm a jak ma sie marka do euro? bo moze dobrze na pisali :-P
hmmm a jak ma sie marka do euro? bo moze dobrze na pisali :-P
6 sierpnia 2008, 11:56 [cytuj]
1 Euro (EUR) = 1,95583 marki niemieckiej (DEM) :)

ale może po prostu pisali o transferze wewnątrz Bundesligi.
"givdaf" powiedział/a:
Kiulik, odwiedzasz wykop.pl :?: :-)
raczej nie
raczej nie
6 sierpnia 2008, 13:06 [cytuj]
Amoroso do nas przyszedł za 26 mln euro :-)
a propos niego to gra w Arisie Saloniki gdzie za rywala w ataku ma między innymi.. Piotra "nędze" Włodarczyka :-D hehehe ;P
no ale często na polskich stronach piszą głupoty :/ co zrobić jak paru fachowców siądzie razem i coś wymyślą to maasakra powstaje ;P
Amoroso do nas przyszedł za 26 mln euro :-)
a propos niego to gra w Arisie Saloniki gdzie za rywala w ataku ma między innymi.. Piotra "nędze" Włodarczyka :-D hehehe ;P
no ale często na polskich stronach piszą głupoty :/ co zrobić jak paru fachowców siądzie razem i coś wymyślą to maasakra powstaje ;P
7 sierpnia 2008, 00:42 [cytuj]
:mrgreen:
[URL=pl.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I&feature=related]pl.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I&feature=related[/URL]
:mrgreen:
[URL=http://pl.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I&feature=related]http://pl.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I&feature=related[/URL]
7 sierpnia 2008, 14:17 [cytuj]
joemonster.org/art/9582/Cala_prawda_o_tajemniczym_zatrzymaniu_Piotra_S._i_Radoslawa_M.

pl.youtube.com/watch?v=CU1N_NH8f9Y

2 dobre wywiady :):)
http://www.joemonster.org/art/9582/Cala_prawda_o_tajemniczym_zatrzymaniu_Piotra_S._i_Radoslawa_M.

http://pl.youtube.com/watch?v=CU1N_NH8f9Y

2 dobre wywiady :):)
7 sierpnia 2008, 18:15 [cytuj]
hehe pamietam dobrze te 2 wywiady :-D widziałem je na live w TV i nieźle się wtedy uśmiałem :-D

a ja polecam to pl.youtube.com/watch?v=wf4Ug2bKRZg&feature=related hehehehe :-D
hehe pamietam dobrze te 2 wywiady :-D widziałem je na live w TV i nieźle się wtedy uśmiałem :-D

a ja polecam to http://pl.youtube.com/watch?v=wf4Ug2bKRZg&feature=related hehehehe :-D
15 sierpnia 2008, 15:09 [cytuj]
Co powiecie o Chłopie z Mazur ;)

youtube.com/watch?v=ErUxEke58gs
Co powiecie o Chłopie z Mazur ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ErUxEke58gs
16 sierpnia 2008, 12:53 [cytuj]
youtube.com/watch?v=ZPHzxBqlUy4&eurl=wykop.pl/link/86183/andrzej-niemczyk-opowiada-kawal-w-studiu-tvp

Chyba już go więcej nie zaproszą do TVP :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=ZPHzxBqlUy4&eurl=http://www.wykop.pl/link/86183/andrzej-niemczyk-opowiada-kawal-w-studiu-tvp

Chyba już go więcej nie zaproszą do TVP :mrgreen:
16 sierpnia 2008, 13:15 [cytuj]
Znam ten kawał. Jak go pierwszy raz usłyszałem pare miesięcy temu to prawie spadłem :-P
Trzeba powiedzieć, że ten dowcip zawiera wiele prawdy... :-)
Znam ten kawał. Jak go pierwszy raz usłyszałem pare miesięcy temu to prawie spadłem :-P
Trzeba powiedzieć, że ten dowcip zawiera wiele prawdy... :-)
16 sierpnia 2008, 13:28 [cytuj]
Uuuuu... to pojechał, + dla niego a - dla Kurzajewskiego i tego drugiego pana w studio.
Uuuuu... to pojechał, + dla niego a - dla Kurzajewskiego i tego drugiego pana w studio.
16 sierpnia 2008, 15:03 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Trzeba powiedzieć, że ten dowcip zawiera wiele prawdy...
Jakiej prawdy? To że są niskiego wzrostu? Czy świat się kręci wokół tego kto ma ile centymetrów? Może i są niscy, ale pod względem tego co osiągnęli ani p. Niemczyk, ani ty im nigdy nie dorównacie. No ale rozumiem - trzeba jakoś osłodzić własne kompleksy.
Jakiej prawdy? To że są niskiego wzrostu? Czy świat się kręci wokół tego kto ma ile centymetrów? Może i są niscy, ale pod względem tego co osiągnęli ani p. Niemczyk, ani ty im nigdy nie dorównacie. No ale rozumiem - trzeba jakoś osłodzić własne kompleksy.
16 sierpnia 2008, 15:10 [cytuj]
A to ^^

youtube.com/watch?v=mXmRUVRPNbQ
A to ^^

http://www.youtube.com/watch?v=mXmRUVRPNbQ
16 sierpnia 2008, 15:49 [cytuj]
a to mnie rozbraja zobaczcie nie pożałujecie :D

pl.youtube.com/watch?v=Re5p3h3rIb8

pl.youtube.com/watch?v=1fVyxpWMNVg

kabarety.tworzymyhistorie.pl/1291_neo-nowka_mam_wszystko_opole.php
a to mnie rozbraja zobaczcie nie pożałujecie :D

http://pl.youtube.com/watch?v=Re5p3h3rIb8

http://pl.youtube.com/watch?v=1fVyxpWMNVg

http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/1291_neo-nowka_mam_wszystko_opole.php
16 sierpnia 2008, 16:58 [cytuj]
Kaczyńscy? Co oni takiego osiągnęli? Co prawda mieli osiągnięcia aktorskie w filmach "O tych dwóch co ukradli Księżyc". Teraz pracują nad częścią drugą. "O tych dwóch co okradli Polskę". Jak narazie mają dobre recenzję ^^

Jeżeli ktoś jest na tyle ślepy, żeby nie widzieć co oni robią z naszym krajem, to już nic mu nie pomoże. Myślisz, że ktoś by wymyślał kawały o nich jakby byli dobrych zarządcami?...

PS: Nie chcę się zagłębiać w szczegóły, bo dyskusje związane z polityką zawsze kończą się źle... To na górze to moje skromne zdanie...
Kaczyńscy? Co oni takiego osiągnęli? Co prawda mieli osiągnięcia aktorskie w filmach "O tych dwóch co ukradli Księżyc". Teraz pracują nad częścią drugą. "O tych dwóch co okradli Polskę". Jak narazie mają dobre recenzję ^^

Jeżeli ktoś jest na tyle ślepy, żeby nie widzieć co oni robią z naszym krajem, to już nic mu nie pomoże. Myślisz, że ktoś by wymyślał kawały o nich jakby byli dobrych zarządcami?...

PS: Nie chcę się zagłębiać w szczegóły, bo dyskusje związane z polityką zawsze kończą się źle... To na górze to moje skromne zdanie...
16 sierpnia 2008, 17:32 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Może i są niscy, ale pod względem tego co osiągnęli ani p. Niemczyk, ani ty im nigdy nie dorównacie. No ale rozumiem - trzeba jakoś osłodzić własne kompleksy.
Jakie kompleksy, o czym Ty mówsz? Nie muszę nic osiągnąć, żeby pośmiać się z kogoś. Temu służą dowcipy. Nie można żartować o Kościele, Papieżu, to może zachwile zabroni się nam żartować z polityków? :roll:

A co do samego filmiku, to nie tyle śmieszny jest żart (który już pewnie wszyscy znali), tylko to, że Niemczyk się nie bał w publicznej tv wypowiedzieć takich słów. Widać było jak Kurzajewski próbuje go od tego odwieść, a potem jaką ma minę ;-)
Jakie kompleksy, o czym Ty mówsz? Nie muszę nic osiągnąć, żeby pośmiać się z kogoś. Temu służą dowcipy. Nie można żartować o Kościele, Papieżu, to może zachwile zabroni się nam żartować z polityków? :roll:

A co do samego filmiku, to nie tyle śmieszny jest żart (który już pewnie wszyscy znali), tylko to, że Niemczyk się nie bał w publicznej tv wypowiedzieć takich słów. Widać było jak Kurzajewski próbuje go od tego odwieść, a potem jaką ma minę ;-)
16 sierpnia 2008, 17:35 [cytuj]
Cieszę się, że ktoś mnie popiera :mrgreen:
Cieszę się, że ktoś mnie popiera :mrgreen:
16 sierpnia 2008, 17:37 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Kaczyńscy? Co oni takiego osiągnęli?
Jeśli kogos popiera kilka milionów Polaków to jest to osiągnięcie. Poza tym nie można mówic, że nic nie osiągnęli. Nic nie jest czarne i nic nie jest do konca białe. Też bliżej mi do Platformy, jednak wiele wypowiedzi jak i działań prezydenta jest właściwych. Sztuką jest patrzeć na wszystkie wydarzenia z obiektywizmem.
"Volverin" powiedział/a:
Może i zrobili wiele złego, ale nawet jakby zrobili coś dobrego to nie możemy się z nich śmiać Murzyn ?
Jeśli kogos popiera kilka milionów Polaków to jest to osiągnięcie. Poza tym nie można mówic, że nic nie osiągnęli. Nic nie jest czarne i nic nie jest do konca białe. Też bliżej mi do Platformy, jednak wiele wypowiedzi jak i działań prezydenta jest właściwych. Sztuką jest patrzeć na wszystkie wydarzenia z obiektywizmem.
[quote="Volverin"] Jeżeli ktoś jest na tyle ślepy, żeby nie widzieć co oni robią z naszym krajem, to już nic mu nie pomoże. Myślisz, że ktoś by wymyślał kawały o nich jakby byli dobrych zarządcami?...
16 sierpnia 2008, 17:39 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Kaczyńscy? Co oni takiego osiągnęli?
Uczęszczaj na lekcje historii i zainteresuj się bardziej polityką, to z miłą chęcią z tobą pogadam na ten temat w odpowiednim topicu, chłopcze.

A Kaczki są obektem drwin ciągle z tych samych powodów: a to że nie ma żony, a to z kota, a to że nie ma konta w banku, a to że jest niski, itd. Trochę to prymitywne, no ale cóż. Pośmiać się można, ale nie w kółko z tego samego. Niech wymyślą coś innego. A tak poza tym, to przypominam, że teraz rządzi PO-PSL, a na nich jakoś żartów jak na lekarstwo. Trochę dziwne, zwłaszcza po tych obietnicach przedwyborczych.
Uczęszczaj na lekcje historii i zainteresuj się bardziej polityką, to z miłą chęcią z tobą pogadam na ten temat w odpowiednim topicu, chłopcze.

A Kaczki są obektem drwin ciągle z tych samych powodów: a to że nie ma żony, a to z kota, a to że nie ma konta w banku, a to że jest niski, itd. Trochę to prymitywne, no ale cóż. Pośmiać się można, ale nie w kółko z tego samego. Niech wymyślą coś innego. A tak poza tym, to przypominam, że teraz rządzi PO-PSL, a na nich jakoś żartów jak na lekarstwo. Trochę dziwne, zwłaszcza po tych obietnicach przedwyborczych.
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Borussia Dortmund 21 14 6 1 48
3. TSG 1899 Hoffenheim 20 12 3 5 39
4. VfB Stuttgart 21 12 3 6 39
5. RB Lipsk 20 12 2 6 38
6. Bayer Leverkusen 20 11 3 6 36
7. SC Freiburg 21 8 6 7 30
8. Eintracht Frankfurt 21 7 7 7 28
9. Union Berlin 21 6 7 8 25
10. 1. FC Köln 21 6 5 10 23
11. Hamburger SV 20 5 7 8 22
12. Borussia Mönchengladbach 21 5 7 9 22
13. FC Augsburg 21 6 4 11 22
14. FSV Mainz 21 5 6 10 21
15. VfL Wolfsburg 21 5 4 12 19
16. Werder Brema 20 4 7 9 19
17. FC St. Pauli 20 4 4 12 16
18. 1. FC Heidenheim 21 3 4 14 13
cała tabela
Partnerzy: MojaRola.pl, WarsztatOgrodnika.pl, CarForFriend.pl, ZooArena.pl, Offon.pl, DlaNastolatek.pl, KobieceGadzety.pl, WirtualnyKonin.pl, Force.org.pl, Mtas.pl, FitAndFashion.pl, SilesiaInfo.pl, Pozycjonowanie stron Swarzędz
shoutbox
wola
wola Wczoraj, 20:47

No to nieźle, czytałem teraz że tramp pojawia się 3 200 razy w dokumentach.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:29

Nie stara sprawa. Zamiast Dehar miała 17 lat i to tego tyczyła sie sprawa z 2010 roku. Teraz wychodzi, że zamawiał tez 14-latki.

wola
wola Wczoraj, 16:48

Po ujawnieniu afery, kwiecień 2010 ''Franck jest bardzo przygnębiony. Staramy się go teraz wspierać bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Jesteśmy przecież wielką rodziną'' - powiedział na łamach Bildu prezes rady nadzorczej Bayernu Karl-Franz Rummenigge.

wola
wola Wczoraj, 16:39

Frank był wykluczony z reprezentacji Francji już w 2010 roku za aferę z nieletnimi. On został przyłapany na tym w czasie zgrupowania kadry. Oprócz niego brał w tym udział Bensema. Stara sprawa.

Adam76
Adam76 Wczoraj, 16:36

Szkoda gadać miał wszystko jeszcze mu się dzieci zachciało bez żadnych skrupułów do więzienia

fanatyk88
fanatyk88 Wczoraj, 16:16

Wyglądał jak zwyrol, zachowywał się jak idiota, zarówno na boisku jak i poza boiskiem, a teraz wychodzi na to, że jeszcze pedofil...

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 15:48

*Epsteina

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 15:48

Z akt dotyczących Epsteinq wynika, że Ribery zamawiał sobie 14-latki...co za zwyrol je....

Adam76
Adam76 1 dni temu, 2026-02-09

Zauważyłem że trochę ostatnio narzekam sobie na tej stronie choć moja BVB osiąga całkiem dobre wyniki w lidze i mimo mojego optymizmu mam trochę dość odpuszczania gwiazd bo co nam kibicom dają te inkasowane euro skoro nasi dowódcy nie inwestują tej kasy na wzmacnianie kadry

Adam76

Tak jak pisałem już kiedyś im to jest czasem na rękę żeby najlepsi nie chcieli przedłużyć kontraktu lub chcieli odejść bo to czysty zysk z takim piłkarzem jak Schlotti powinni pogadać zaproponować gwiazdorski kontrakt oraz przedstawić projekt budowy zespołu wokół niego jako jednego z liderów ale po co jak kupka euro lepiej wygląda

Adam76

Ale na swojej liście transferowej mają Diaza oraz Ceballosa taka wymiana jeszcze by uszła ale pewnie większe parcie będzie raczej na kasę. Oczywiście wolałbym żeby Schlotti został ale jak to przeczytałem to raczej wątpliwości nie mam że na to euro się rzucą, uzupełnić tę lukę będzie ciężko tylko jeśli miałbym iść do Bayernu to niech lepiej idzie za granicę

Adam76

Kurcze właśnie przeczytałem że Schlotti jest planem A w Realu Madryt czyli nasi jednak skuszą się na to euro lecz nie wierzę że odpowiednio wykorzystają te pieniądze

dawid2468
dawid2468 1 dni temu, 2026-02-09

Dużo u was optymizmu. Też tak miałem w poprzedniej rundzie przd meczem z Lipskiem i Bayernem nawet napisałem w tamtym roku , że te mecze będą kluczowe bo pokażą na czym stoimy. I pokazały

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2026-02-09

Schlotterbeck chce coś wygrać, w BVB Watzke szanse są bardzo niewielkie...

dawid2468

Ale klauzula i tak będzie. 60mln to trochę mało

Adam76

Schlotti chyba zostanie zobaczycie będą wokół niego budować

Adam76

Już raz tak zrobili bardzo podobnie z Goetze

Adam76

Waldek to by było w ich stylu

Adam76

Bayern teraz jedzie do Bremy potem gra z Frankfurtem to też niewygodny przeciwnik dla wszystkich może być ciekawie

waldekzsk
waldekzsk 1 dni temu, 2026-02-09

Ja jestem dość pewny że przed meczem z Bayernem Schlotterbeck ogłosi swoje odejście,może do nich. Często tuż przed tym meczem są takie odejścia. Spowoduje to spore zamieszkanie. Może nawet czekają do tego meczu z ogłoszeniem.

Adam76

Nie stracimy to będzie mecz o coś

dawid2468

Jeśli stracimy punkty z Mainz i Lipskiem to mecz z Bayernem tylko o honor..

Adam76

Czekam na klasikera i zaczynam się jarać tym meczem Bayern jest do ugryzienia niech sędziowie w tym meczu nic nie wywijają i niech wygra lepszy czyli BVB

Adam76

Wyjazdowy mecz w Monachium przegraliśmy bez specjalnych interwencji sędziów akurat ale byłem z nich dumny mam wrażenie że mimo tej nie tak ładnej gry mental poszedł w zespole o 100 procent do góry jeszcze poprzednie zespoły sporo z tych meczów słabiej by punktowało teraz ten zespół potrafi szarpać punkty w takich meczach

Adam76

wola trochę pachnie sytuacją Juventusu sprzed lat i też mam takie wrażenie że ten akurat nieładnie grający zespół może trochę ten Bayern pokaleczyć i wierzę że nie będzie żadnego wałku sędziowskiego

Adam76

Jeśli ktoś nie ma dobrego gustu to taki sukces też smakuje.Popieram też uważam że mecz powinien się rozstrzygnąć w uczciwej walce i też uważam że oni raczej przeciągnęli by to na swoją stronę ale takie zachowanie sędziów budzi niepokój oraz spory niesmak

wola
wola 2 dni temu, 2026-02-09

To jest choroba BL, a przede wszystkim Bayernu Monachium. Oni ciągle muszą to robić. Nie mogą stanąć do równej walki, przecież ten mecz i tak pewnie by wygrali.

wola
wola 2 dni temu, 2026-02-09

Sport1 Bayern Monachium skorzystał na kontrowersyjnej decyzji o rzucie karnym. Ekspert ds. sędziowania Manuel Gräfe jest zbulwersowany. ''Choć czerwona kartka była uzasadniona, jednak była niesłuszna ze względu na wcześniejszą ?błędną? decyzję o przyznaniu rzutu karnego''.

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2026-02-08

Za to kręcenie lodów, nasi im naje... na SIP, zobaczycie, Giurassy się obudził!

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2026-02-08

Kwestia kryzysu Bayernu wyjaśniona.

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 134
Zarejestrowanych użytkowników: 10377
Ostatnio zarejestrowany: zoltanora
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem