Forum dyskusyjne
19 lutego 2017, 11:33 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
[quote="Bo Warszawa...!"]Panowie z ONR "zdrowo mówili"? A o czym? Że Żydów, Niemców i ciapaków trzeba bić .
No to ja chyba byłem na innych przemówieniach. Ty na jakim byłeś i to słyszałeś? ;-)[/quote]
Nie, po prostu jestem ciekaw, co ciekawego i zdrowego mogą mówić panowie z ONR. Ja na ich marsze nie chodzę i chodzić nie będę, Ty twierdzisz, że chodzisz, więc Ciebie pytam, ale rozumiem, że nie potrafisz odpowiedzieć.
"adiś30" powiedział/a:
Dezerterzy Boo którzy strzelali do swoich obywateli,tylko dlatego ze ci Onywatele pogodzili sie z tamtym narzuconym po wojnie systemem.
Przede wszystkim "Żołnierze Wyklęci" to głupie, zbyt szerokie określenie. Wiadomo, kogo na tych marszach czczą, nigdy tego nie zrozumiem i to jest dla mnie problem: głównie NSZ, czyli zwykłych awanturników, antysemitów i radykałów, którzy przez niemal cały okres okupacji nie raczyli się podporządkować polskim władzom, jednocześnie bredząc o walce o niepodległość państwa polskiego.
A poza tym był rozkaz Okulickiego o rozwiązaniu AK, ujawnieniu się żołnierzy i jednoczesnym zachowaniu trzonu struktur konspiracyjnych oraz nastawieniu na długofalową walkę o odzyskanie niepodległości i dlatego dezerterzy.
NIE, Delegatura Sił Zbrojnych, WiN do czasu aresztowania Rzepeckiego to miało sens, a potem to już w większości awanturnictwo i jakieś leśne rozróby, bez sensu kompletnie, nie wiem co tu czcić, o NSZ już nawet nie wspominam, bo to zwykli bandyci.
No to ja chyba byłem na innych przemówieniach. Ty na jakim byłeś i to słyszałeś? ;-)
19 lutego 2017, 15:29 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Nie, po prostu jestem ciekaw, co ciekawego i zdrowego mogą mówić panowie z ONR.
Przebywając w ubiegłym roku w Słubicach (lipiec) miałem nieprzyjemność przez około 5 minut wysłuchiwać ich rynsztokowego przemówienia na rynku głównym. Powodem zwołania tej wierchuszki było zakwaterowanie uchodźców we Fankfurcie nad Odrą. Nie znam się na prawie, ale coś tam wiem i nawoływanie do nienawiści na tle rasowym chyba podchodzi pod paragraf, ale jak to Ziobro z Plaszczakiem mówili "to są prawdziwi polscy patrioci z krwi i kości".
Polska prawdziwa Kultura przez duże K.
Przebywając w ubiegłym roku w Słubicach (lipiec) miałem nieprzyjemność przez około 5 minut wysłuchiwać ich rynsztokowego przemówienia na rynku głównym. Powodem zwołania tej wierchuszki było zakwaterowanie uchodźców we Fankfurcie nad Odrą. Nie znam się na prawie, ale coś tam wiem i nawoływanie do nienawiści na tle rasowym chyba podchodzi pod paragraf, ale jak to Ziobro z Plaszczakiem mówili "to są prawdziwi polscy patrioci z krwi i kości".
Polska prawdziwa Kultura przez duże K.
19 lutego 2017, 23:20 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
No to ja chyba byłem na innych przemówieniach. Ty na jakim byłeś i to słyszałeś? ;-)
Na 10-20 spotkaniu w stacji TVN...
Lemingoza od niektórych emanuje aż miło.
A tu ówczesny obrońca Lecha Bolesława Wałęsy youtube.com/watch?v=xac09B20Qug
Na 10-20 spotkaniu w stacji TVN...
Lemingoza od niektórych emanuje aż miło.
A tu ówczesny obrońca Lecha Bolesława Wałęsy https://www.youtube.com/watch?v=xac09B20Qug
:D :D :D
20 lutego 2017, 09:32 [cytuj]
LexSzyszko - Min. środowiska, wróg środowiska i ekologii.
wprost.pl/zycie/10043450/Warszawiacy-wsciekli-na-wycinke-drzew-w-scislym-centrum-Dzika-reprywatyzacja-spotyka-Lex-Szyszko.html
natemat.pl/201825,tak-dziala-lexszyszko-minister-pozwolil-na-wycinke-drzew-i-oto-co-sie-dzieje
W Szczecinie Puszcza Bukowa również powoli zanika :evil:
LexSzyszko - Min. środowiska, wróg środowiska i ekologii.
https://www.wprost.pl/zycie/10043450/Warszawiacy-wsciekli-na-wycinke-drzew-w-scislym-centrum-Dzika-reprywatyzacja-spotyka-Lex-Szyszko.html
http://natemat.pl/201825,tak-dziala-lexszyszko-minister-pozwolil-na-wycinke-drzew-i-oto-co-sie-dzieje
W Szczecinie Puszcza Bukowa również powoli zanika :evil:
20 lutego 2017, 11:05 [cytuj]
O, będę bez zezwolenia mógł na WŁASNEJ DZIAŁCE ściąć drzewo? Uuu jaki straszny ten PiS. A jeżeli komuś brakuje drzewek to niech je sobie posadzi na swojej działce, a nie wchodzi z buciorami do tego, co ja chcę robić u siebie.
O, będę bez zezwolenia mógł na [b]WŁASNEJ DZIAŁCE[/b] ściąć drzewo? Uuu jaki straszny ten PiS. A jeżeli komuś brakuje drzewek to niech je sobie posadzi na swojej działce, a nie wchodzi z buciorami do tego, co ja chcę robić u siebie.
20 lutego 2017, 19:19 [cytuj]
"W Szczecinie Puszcza Bukowa również powoli zanika :evil:" Prywatna działka? Hmm :shock: Nie będę podawał enty innych przykładów "prywatnych działek"
"kuba19" powiedział/a:
O, będę bez zezwolenia mógł na WŁASNEJ DZIAŁCE ściąć drzewo? Uuu jaki straszny ten PiS. A jeżeli komuś brakuje drzewek to niech je sobie posadzi na swojej działce, a nie wchodzi z buciorami do tego, co ja chcę robić u siebie.
Widać, że starzy za długo czekali w kolejce po receptę na tabletkę Dzień po.
"Moda na Śmigłowce" odcinek 251.
money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/antoni-macierewicz-przetarg-na-smiglowce,84,0,2266196.html
Widać, że starzy za długo czekali w kolejce po receptę na tabletkę Dzień po.
"Moda na Śmigłowce" odcinek 251.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/antoni-macierewicz-przetarg-na-smiglowce,84,0,2266196.html
20 lutego 2017, 21:41 [cytuj]
Haahahahahahaahahahahahah Jasiu Dobre
fakty.tvn24.pl/r/kolumna-na-sygnale-niemal-zderza-sie-czolowo-z-innym-samochodem,717082.html
tvn24.pl/jaroslaw-zielinski-oglasza-konkurs-tematem-m-in-katastrofa-smolenska,717091,s.html
Haahahahahahaahahahahahah Jasiu Dobre;)
http://fakty.tvn24.pl/r/kolumna-na-sygnale-niemal-zderza-sie-czolowo-z-innym-samochodem,717082.html
http://www.tvn24.pl/jaroslaw-zielinski-oglasza-konkurs-tematem-m-in-katastrofa-smolenska,717091,s.html
20 lutego 2017, 21:54 [cytuj]
Ciepły duet dalej w formie. Ale po co tam przeczytać ustawę a już ją zrozumieć to w ogóle
Dla zwykłych ludzi jest to duże udogodnienie bo nie muszą starać się o pozwolenie na wycięcie drzewa u siebie co było absurdem.
No ale jak można to zrozumieć jak jedyne co się robi to łyka pierdy tvnów, "na tematów" "oko presów" itd.
Tu linki które może coś pomogą zrozumieć, że nie ma żadnej afery:
wawalove.pl/Prezydent-oskarza-PiS-o-wycinke-drzew-w-Warszawie-A-jak-bylo-za-jej-rzadow-Sprawdzilismy-a25656
warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34889,17394205,Obezwladniajace__w_Warszawie_w_6_lat_wycieto_az_150.html
gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/we-wroclawiu-w-dwa-lata-wycieto-22-tysiace-drzew-gdzie-pojawia-sie-nowe,10525408/
W w.w miastach nie rządzi/nie rządził PiS...
Ciepły duet dalej w formie. Ale po co tam przeczytać ustawę a już ją zrozumieć to w ogóle :) Dla zwykłych ludzi jest to duże udogodnienie bo nie muszą starać się o pozwolenie na wycięcie drzewa u siebie co było absurdem.
No ale jak można to zrozumieć jak jedyne co się robi to łyka pierdy tvnów, "na tematów" "oko presów" itd.
Tu linki które może coś pomogą zrozumieć, że nie ma żadnej afery:
http://wawalove.pl/Prezydent-oskarza-PiS-o-wycinke-drzew-w-Warszawie-A-jak-bylo-za-jej-rzadow-Sprawdzilismy-a25656
http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34889,17394205,Obezwladniajace__w_Warszawie_w_6_lat_wycieto_az_150.html
http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/we-wroclawiu-w-dwa-lata-wycieto-22-tysiace-drzew-gdzie-pojawia-sie-nowe,10525408/
W w.w miastach nie rządzi/nie rządził PiS...
21 lutego 2017, 00:40 [cytuj]
Czemu nikt się nie zajmuje nazistowską ustawą hazardową tylko jakieś pierdy o drzewkach piszecie. Czemu tell me czemu :-( :-| :-/ :-? :cry:
Czemu nikt się nie zajmuje nazistowską ustawą hazardową tylko jakieś pierdy o drzewkach piszecie. Czemu tell me czemu :-( :-| :-/ :-? :cry:
21 lutego 2017, 08:16 [cytuj]
Adiś wyprzedziłeś mnie z pierwszym linkiem, a co do drugiego to bym podłączył specjalistę od teorii spiskowych:
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Glupota-albo-prowokacja-Burza-po-slowach-Antoniego-Macierewicza-w-Monachium,wid,18705861,wiadomosc.html?ticaid=118aa1
"kuba19" powiedział/a:
Ciepły duet dalej w formie. Ale po co tam przeczytać ustawę a już ją zrozumieć to w ogóle

Dla zwykłych ludzi jest to duże udogodnienie bo nie muszą starać się o pozwolenie na wycięcie drzewa u siebie co było absurdem.
Ohohoho, znalazł się sadomasochista (Spocony już nie zaspokaja?). Czym różni się 200-300 letnie Dęby, Buki, Cisy i inne pomniki przyrody od Topol i Brzózek? Idź do żłobka to dzieci Ci powiedzą. Nie będę tutaj wrzucał przykładów wycinek jak to ująłeś z "prywatnych terenów" bo twa głowa nie ogarnie tego, gdzie chemia z tabletki Dzień Po spustoszyła twoje zwoje mózgowe.
Widzę masz problemy z opozycyjnymi forami, gazetami i telewizją więc wrzucę z Rzepy (dla ciebie i tak to już pewnie rynsztokowa gazeta):
rp.pl/Prawo-i-Sprawiedliwosc/170229898-Kaczynski-Przepisy-dotyczace-wycinki-drzew-na-prywatnych-posesjach-beda-zmienione.html#ap-1
Jeszcze raz przeczytaj ustawę, jak była procedowana, w jakim tempie i pod kogo/dla kogo pisana.
"Gupi8" powiedział/a:
Kolego, PiSdzielcy dają nam codziennie tyle innych tematów, że jeszcze do tego nie doszliśmy ;-)
money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/hazard-egba-sts-bukmacherzy-blokowanie-stron,219,0,2229467.html
Myślę, że to będzie martwe prawo, ale niech wypowie się sadomaso Kubuś bo to Bochenek 2.
Ohohoho, znalazł się sadomasochista (Spocony już nie zaspokaja?). Czym różni się 200-300 letnie Dęby, Buki, Cisy i inne pomniki przyrody od Topol i Brzózek? Idź do żłobka to dzieci Ci powiedzą. Nie będę tutaj wrzucał przykładów wycinek jak to ująłeś z "prywatnych terenów" bo twa głowa nie ogarnie tego, gdzie chemia z tabletki Dzień Po spustoszyła twoje zwoje mózgowe.
Widzę masz problemy z opozycyjnymi forami, gazetami i telewizją więc wrzucę z Rzepy (dla ciebie i tak to już pewnie rynsztokowa gazeta):
http://www.rp.pl/Prawo-i-Sprawiedliwosc/170229898-Kaczynski-Przepisy-dotyczace-wycinki-drzew-na-prywatnych-posesjach-beda-zmienione.html#ap-1
Jeszcze raz przeczytaj ustawę, jak była procedowana, w jakim tempie i pod kogo/dla kogo pisana.
[quote="Gupi8"]Czemu nikt się nie zajmuje nazistowską ustawą hazardową tylko jakieś pierdy o drzewkach piszecie. Czemu tell me czemu :-( :-| :-/ :-? :cry:
21 lutego 2017, 10:20 [cytuj]
"Jasiu85" powiedział/a:
Widzę masz problemy z opozycyjnymi forami, gazetami i telewizją więc wrzucę z Rzepy
To już link z wyborczej, który dałem wyżej tez jest zły? Oj biedactwo biedactwo.
"Gupi8" powiedział/a:
Czemu nikt się nie zajmuje nazistowską ustawą hazardową tylko jakieś pierdy o drzewkach piszecie. Czemu tell me czemu
Lemingoza wszystko podłapie za swoimi przygupimi liderami, żeby z niczego zrobić "wielką arefe"
twitter.com/JoankaSW/status/833337595283267585 "opozycja" :lol:
To już link z wyborczej, który dałem wyżej tez jest zły? Oj biedactwo biedactwo. [quote="Gupi8"]Czemu nikt się nie zajmuje nazistowską ustawą hazardową tylko jakieś pierdy o drzewkach piszecie. Czemu tell me czemu
21 lutego 2017, 11:01 [cytuj]
"kuba19" powiedział/a:
twitter.com/JoankaSW/status/833337595283267585 "opozycja" :lol:
"rządzący"
facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/1935309776703041/?type=3&theater
"rządzący"
https://www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/1935309776703041/?type=3&theater
21 lutego 2017, 11:14 [cytuj]
Tak wybraliście to macie :lol:
Tak wybraliście to macie :lol:
21 lutego 2017, 11:28 [cytuj]
A co jest nie tak z tym tweetem?
A co jest nie tak z tym tweetem?
21 lutego 2017, 14:04 [cytuj]
Pokazuje dno intelektualne i upadek wartości tej Pani.
Pokazuje dno intelektualne i upadek wartości tej Pani.
21 lutego 2017, 14:29 [cytuj]
Dlaczego?
Dlaczego?
21 lutego 2017, 14:32 [cytuj]
Jedni oglądają takie przedstawienia, a drudzy Smoleńsk co również
"kuba19" powiedział/a:
Pokazuje dno intelektualne i upadek wartości
21 lutego 2017, 18:06 [cytuj]
A propos poprzedniej ustawy o wycince se.pl/wiadomosci/polska/musza-zaplacic-370-tys-zotych-kary-za-wyciecie-krzakow_641022.html
Wspaniała była, nie ma co.
No i porównanie tego czegos do zwykłego filmu to jest ta pierwsza część z cytowanej mojej wypowiedzi.
Oraz GW w formie pbs.twimg.com/media/C5MwFKCWYAEs2ut.jpg:large :roll:
A propos poprzedniej ustawy o wycince http://www.se.pl/wiadomosci/polska/musza-zaplacic-370-tys-zotych-kary-za-wyciecie-krzakow_641022.html
Wspaniała była, nie ma co.
No i porównanie tego czegos do zwykłego filmu to jest ta pierwsza część z cytowanej mojej wypowiedzi.
Oraz GW w formie https://pbs.twimg.com/media/C5MwFKCWYAEs2ut.jpg:large :roll:
21 lutego 2017, 18:39 [cytuj]
Tylko się nie popłacz. :lol:
Tylko się nie popłacz. :lol:
21 lutego 2017, 19:40 [cytuj]
Uuuu, bluźnierczy spektakl, katotaliby się obruszyli, protesty!!!! Do prokuratury tego chorwata, widownię również!!!! Hmmm, tylko czemu nie obruszają się jak ksiądz w sutannie wykorzystuje paluszki w wiadomym celu.
Smoleńsk zwykły film? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uuuu, bluźnierczy spektakl, katotaliby się obruszyli, protesty!!!! Do prokuratury tego chorwata, widownię również!!!! Hmmm, tylko czemu nie obruszają się jak ksiądz w sutannie wykorzystuje paluszki w wiadomym celu.
Smoleńsk zwykły film? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: