Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Najlepszy komentator
19 marca 2012, 18:55 [cytuj]
Dadol ten stary polsatowski Borek i Kołtoń niestety obaj obniżyli noty. Borek za bardzo patriotyczny a Kołtoń w ogóle zrobił się jakiś dziwoląg
Dadol ten stary polsatowski Borek i Kołtoń niestety obaj obniżyli noty. Borek za bardzo patriotyczny a Kołtoń w ogóle zrobił się jakiś dziwoląg
19 marca 2012, 19:08 [cytuj]
Pełna zgoda. Czas dziwnie na nich działa.
Pełna zgoda. Czas dziwnie na nich działa.
19 marca 2012, 20:30 [cytuj]
Szpakowski poza konkursem. Póżniej wziołbym pod uwagę jeszcze Borka. Natomiast jak słyszę te piłkarskie slogany i wymądrzanie się Kołtonia to wolę przełączyć kanał. Gość komentuje jakby w przeszłości był gwiazdą typu conajmniej Van Bastena.:-)
Szpakowski poza konkursem. Póżniej wziołbym pod uwagę jeszcze Borka. Natomiast jak słyszę te piłkarskie slogany i wymądrzanie się Kołtonia to wolę przełączyć kanał. Gość komentuje jakby w przeszłości był gwiazdą typu conajmniej Van Bastena.:-)
19 marca 2012, 20:39 [cytuj]
Ale historie i przypały Tomasza Hajty i tak są najlepsze hah ;p
Ale historie i przypały Tomasza Hajty i tak są najlepsze hah ;p
19 marca 2012, 21:08 [cytuj]
Tylko ze Kolton ma wiedze, ma ambicje zeby posprawdzac i ma inteligencje zeby przewidywac. To ze sie wymadrza to cecha charakteru, natomiast jako ekspert jest wg mnie jednym z najlepszych. Najlepiej za to slucha sie Ryczela, az chce sie wlaczyc ten mecz mimo tnacej transmisji, chocby dla komentarza. Szkoda ze nie komentuje LM na Polsacie. Borek to taki wykreowany przez Polsat gwiazdorek, ni to komentator, ni prezenter, na potrzeby tv jest wszystkimi naraz, przez co w zadnej kategorii nie jest wielki. Przygotowac sie jednak potrafi, czasami gada glupoty ale patrzac na caloksztalt to ujdzie. Oczywiscie Hajto jest zdecydowanym liderem, ale niestety juz nie komentuje, Szpaku to tez legenda, wiec poza konkursem. Najlepszy komentator wg mnie sposrod wszystkich to Ryczel.
Tylko ze Kolton ma wiedze, ma ambicje zeby posprawdzac i ma inteligencje zeby przewidywac. To ze sie wymadrza to cecha charakteru, natomiast jako ekspert jest wg mnie jednym z najlepszych. Najlepiej za to slucha sie Ryczela, az chce sie wlaczyc ten mecz mimo tnacej transmisji, chocby dla komentarza. Szkoda ze nie komentuje LM na Polsacie. Borek to taki wykreowany przez Polsat gwiazdorek, ni to komentator, ni prezenter, na potrzeby tv jest wszystkimi naraz, przez co w zadnej kategorii nie jest wielki. Przygotowac sie jednak potrafi, czasami gada glupoty ale patrzac na caloksztalt to ujdzie. Oczywiscie Hajto jest zdecydowanym liderem, ale niestety juz nie komentuje, Szpaku to tez legenda, wiec poza konkursem. Najlepszy komentator wg mnie sposrod wszystkich to Ryczel.
19 marca 2012, 21:14 [cytuj]
Nie zapominałbym np o Szaranowiczu i komentowaniu skoków. Gość umiał to prowadzić znakomicie.
Nie zapominałbym np o Szaranowiczu i komentowaniu skoków. Gość umiał to prowadzić znakomicie.
19 marca 2012, 21:15 [cytuj]
Oczywiście Tomek masz dużo racji i szanuje twoje zdanie, ja też poprostu tylko wyraziłem swoje. A właśnie Szaranowicz! Dobrze że mi przypomniałeś Pawel. Jego komentarz z ostatniej zimowej olimpiady srebrnych skoków Małysza to poprostu historia w stylu Janka Ciszewskiego z Wembley. Za każdym razem gdy słuchałem powtórek to łezka w oku się kręciła.
Oczywiście Tomek masz dużo racji i szanuje twoje zdanie, ja też poprostu tylko wyraziłem swoje. A właśnie Szaranowicz! Dobrze że mi przypomniałeś Pawel. Jego komentarz z ostatniej zimowej olimpiady srebrnych skoków Małysza to poprostu historia w stylu Janka Ciszewskiego z Wembley. Za każdym razem gdy słuchałem powtórek to łezka w oku się kręciła.
19 marca 2012, 21:29 [cytuj]
Tak, Szaranowicz na igrzyskach to była poezja :cry:
Tak, Szaranowicz na igrzyskach to była poezja :cry:
19 marca 2012, 21:59 [cytuj]
Jak gramy u siebie to najlepiej jakby żadnego komentatora nie było. Na wyjazdach w sumie może być Borek i Hajto. :D Najlepsi :mrgreen:

Co do skoków, wkur..ia mnie ten cały Szczęsny.
Jak gramy u siebie to najlepiej jakby żadnego komentatora nie było. Na wyjazdach w sumie może być Borek i Hajto. :D Najlepsi :mrgreen:

Co do skoków, wkur..ia mnie ten cały Szczęsny.
19 marca 2012, 22:02 [cytuj]
Borek i duet Dębiński-Białas komentujący Ligue 1 w C+ i ogolnie ekipa C+ Sport ,a także Michałowicz komentujący NBA za pasje i masę fajnych informacji wplecionych w komentarz.

Oczywiscie jeszcze Szaranowicz i Zimoch, zdzierżyć nie moge jakos Szpakowskiego Iwanowa i Koltonia i komentatorow z N-ki
Borek i duet Dębiński-Białas komentujący Ligue 1 w C+ i ogolnie ekipa C+ Sport ,a także Michałowicz komentujący NBA za pasje i masę fajnych informacji wplecionych w komentarz.

Oczywiscie jeszcze Szaranowicz i Zimoch, zdzierżyć nie moge jakos Szpakowskiego Iwanowa i Koltonia i komentatorow z N-ki
20 marca 2012, 09:07 [cytuj]
Ogólnie chyba najlepsza paka jest w canale + ale mają też Rosłonia, który im zaniża poziom.
Ogólnie chyba najlepsza paka jest w canale + ale mają też Rosłonia, który im zaniża poziom.
20 marca 2012, 09:36 [cytuj]
Pamiętam kilka lat temu były transmisje gdzieś w necie, że był mikrofon bardzo blisko trybun. To była poezja, uwielbiałem to :(
Pamiętam kilka lat temu były transmisje gdzieś w necie, że był mikrofon bardzo blisko trybun. To była poezja, uwielbiałem to :(
20 marca 2012, 11:20 [cytuj]
Takie No commentary Neo?
Takie No commentary Neo?
20 marca 2012, 11:30 [cytuj]
Mi się to kojarzy z transmisjami Adthetv dwa sezonu temu. Mikrofon zbierał tylko reakcje kibiców. Dopiero jak sezon temu BVB zrobiło się atrakcyjniejszym kąskiem dorzucają do każdego meczu komentarz.
Mi się to kojarzy z transmisjami Adthetv dwa sezonu temu. Mikrofon zbierał tylko reakcje kibiców. Dopiero jak sezon temu BVB zrobiło się atrakcyjniejszym kąskiem dorzucają do każdego meczu komentarz.
20 marca 2012, 13:39 [cytuj]
To ceniłem sobie w ES Player, że można było włączyć komentarz w dowolnym języku albo go całkiem wyłączyć i oddać się trybunom. :mrgreen:
To ceniłem sobie w ES Player, że można było włączyć komentarz w dowolnym języku albo go całkiem wyłączyć i oddać się trybunom. :mrgreen:
20 marca 2012, 14:45 [cytuj]
dadol88, mroz dokładnie tak. Wtedy się oglądało mecz na prawde przyjemnie. Sam wiesz kto przy piłce bo znasz a odgłosy z trybun budowały atmosferę. Nie słyszałeś jąkających się pseudoznawców i wszechwielbących Polaków komentatów.
[b]dadol88, mroz[/b] dokładnie tak. Wtedy się oglądało mecz na prawde przyjemnie. Sam wiesz kto przy piłce bo znasz a odgłosy z trybun budowały atmosferę. Nie słyszałeś jąkających się pseudoznawców i wszechwielbących Polaków komentatów.
20 marca 2012, 15:20 [cytuj]
Jak oglądam BVB to tak trochę jestem we własnym autystycznym świecie i nie przeszkadzają mi "żeżeżeże" , czy też "dokładnie". Musiałbym chyba komentować wiśniewski, albo kaczyński żebym był zmuszony wyłączyć dźwięk;)
Jak oglądam BVB to tak trochę jestem we własnym autystycznym świecie i nie przeszkadzają mi "żeżeżeże" , czy też "dokładnie". Musiałbym chyba komentować wiśniewski, albo kaczyński żebym był zmuszony wyłączyć dźwięk;)
20 marca 2012, 15:24 [cytuj]
Coś w tym jest, często są momenty w meczu kiedy się wyłączam i kompletnie nie zwracam uwagi na komentarz. :-P
Coś w tym jest, często są momenty w meczu kiedy się wyłączam i kompletnie nie zwracam uwagi na komentarz. :-P
20 marca 2012, 15:27 [cytuj]
Ja też tak mam, dlatego nie rozumiem dlaczego niektórzy aż tak się burzyli na Hajtę, kiedy jak się okazuje lepszego nie ma w Eurosporcie.
Ja też tak mam, dlatego nie rozumiem dlaczego niektórzy aż tak się burzyli na Hajtę, kiedy jak się okazuje lepszego nie ma w Eurosporcie.
20 marca 2012, 15:29 [cytuj]
Burzyli się bo nie znali jeszcze wtedy kałużnego;) Facet jest ewenementem, bo grać 5 lat w niemczech i nie potrafić wymawiać niemieckich nazwisk to trzeba być parapetem. Ostatnio próbował 3 razy powiedzieć gungodan i na końcu sobie odpuścił kończąc "yłyy".
Burzyli się bo nie znali jeszcze wtedy kałużnego;) Facet jest ewenementem, bo grać 5 lat w niemczech i nie potrafić wymawiać niemieckich nazwisk to trzeba być parapetem. Ostatnio próbował 3 razy powiedzieć gungodan i na końcu sobie odpuścił kończąc "yłyy".
<  1  2  3  4    >

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet
shoutbox
Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 17:57

Z Essen w pierwszej rundzie DFB Pokal

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 1 dni temu, 2025-06-14

Nie mogę się doczekać meczy z Ulsan i Mamelodi

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 1 dni temu, 2025-06-14

Pierwszy mecz we wtorek vs Fluminense

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 1 dni temu, 2025-06-14

Równo rok temu Wielki Turas został trenerem BVB.

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2025-06-13

Ok, już znalazłem: 27 czerwca.

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2025-06-13

Kiedy będzie terminarz BL na nowy sezon?

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2025-06-13

Dobrze jakby przeszedł

libero180
libero180 3 dni temu, 2025-06-12

Julian Brandt chciałby wypełnić swój kontrakt. Jednak nie cieszy się już najwyższym statusem w klubie. Ostatnio MLS zainteresowało się Brandtem. Ale transfer do Stanów Zjednoczonych jest raczej mało prawdopodobny. Istnieje tendencja, że ??zostanie.

libero180
libero180 3 dni temu, 2025-06-12

Propo transferów i realnych plotek James McAtee może stać się tematem w Borussii Dortmund ponownie po Klubowych Mistrzostwach Świata. Zawodnik chce więcej czasu gry i chce się przenieść-Bild.Na takie transfery tylko czekajmy

FilipSantana
FilipSantana 3 dni temu, 2025-06-12

Sancho dla mnie może tu wrócić ale za równe 0 euro czyli dopiero za rok

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 dni temu, 2025-06-12

Oby Sancho trzymał się zdala od BVB

zawadiaka17
zawadiaka17 4 dni temu, 2025-06-11

Borussia Dortmund wyraziła zainteresowanie Jadonem Sancho przedstawicielom gracza. Dortmund jest w trakcie przebudowy ataku i widzi Sancho jako potencjalną opcję numer 10, za Serhou Guirassy, ??w formacji 3-4-2-1 Niko Kovaca. Na tym etapie Sancho jest jednym z kilku kandydatów do tej roli, a innym jest japoński zawodnik Freiburga Ritsu Doan. I chociaż finanse na jakąkolwiek umowę z udziałem Sancho byłyby zaporowe, biorąc pod uwagę obecne zarobki skrzydłowego,

Kot13
Kot13 4 dni temu, 2025-06-11

Cherki byłby już rok temu w BVB gdyby nie pewien turecki sabotażysta o nazwisku Sahin który zablokował jego transfer

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2025-06-10

Cherki olał BVB ciepłym moczem. Zobaczycie, że Kovac odbuduje Brandta i jeszcze z nim kontrakt przedłużmy

Marco Reus
Marco Reus 5 dni temu, 2025-06-10

Wirtz w Liverpoolu 150mln

Marco Reus

Haha polaczki w pi*de z potężna Finlandia, lewy co musi mieć bekę w domu ahahah

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 5 dni temu, 2025-06-10

Watzke specjalnie siądzie na ławce żeby przypomnieć "Ej Kovac wpuść Gittensa"

wola
wola 5 dni temu, 2025-06-10

Guardiola zaprezentował dzisiaj Cherkiego w MC

Danzig
Danzig 5 dni temu, 2025-06-10

Odp: 81-(4 do 5)=77 do 76. tys.fanów BVB.Reszta to obcy.

wola
wola 5 dni temu, 2025-06-10

Borussia żądała 65 mln za Gittensa

maślanka
maślanka 5 dni temu, 2025-06-10

Niech się zgłoszą po kmś. Nie ma co odchudzać kadry, a dobry wynik tam to i dobre pieniądze.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2025-06-10

Chelsea nie chciała pójść na ustępstwa z Maatsenem czy Chukwu to niech się pałują

Wojtyła z Dortmundu

W sumie w końcu zarząd pokazał jaja i nie sprzedał za tyle co ktoś chce

Wojtyła z Dortmundu

Chelsea zaproponowała 55 mln z premiami natomiast Ricken i Kehl odrzucili tą propozycję

Alex3110_
Alex3110_ 5 dni temu, 2025-06-10

O co chodzi z tym zamknięciem okna transferowego dla klubów grających w KMŚ?

Marco Reus

83

Danzig
Danzig 5 dni temu, 2025-06-10

Proste pytanie: Ilu fanów Borussiii Dortmund mieści się na stadionie w Dortmundzie podczas meczu ligowego.Można pomylić się o kilka tysięcy.

libero180
libero180 5 dni temu, 2025-06-10

Chelsea walczy dziś mocno o Gittensa

Q4RTRIDG3

Dobrze że już weszła oficjalka Jobe'a bo już za długo to trwało

Q4RTRIDG3

Dobrze jak dodadzą też procent od kolejnego transferu. Niestety nie pasuje do wizji Kovaca więc jego wartość od siedzenia na ławce by spadała.

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 54
Zarejestrowanych użytkowników: 10287
Ostatnio zarejestrowany: Kubstertron
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem