Forum dyskusyjne
19 marca 2012, 18:55 [cytuj]
Dadol ten stary polsatowski Borek i Kołtoń niestety obaj obniżyli noty. Borek za bardzo patriotyczny a Kołtoń w ogóle zrobił się jakiś dziwoląg
Dadol ten stary polsatowski Borek i Kołtoń niestety obaj obniżyli noty. Borek za bardzo patriotyczny a Kołtoń w ogóle zrobił się jakiś dziwoląg
19 marca 2012, 19:08 [cytuj]
Pełna zgoda. Czas dziwnie na nich działa.
Pełna zgoda. Czas dziwnie na nich działa.
19 marca 2012, 20:30 [cytuj]
Szpakowski poza konkursem. Póżniej wziołbym pod uwagę jeszcze Borka. Natomiast jak słyszę te piłkarskie slogany i wymądrzanie się Kołtonia to wolę przełączyć kanał. Gość komentuje jakby w przeszłości był gwiazdą typu conajmniej Van Bastena.:-)
Szpakowski poza konkursem. Póżniej wziołbym pod uwagę jeszcze Borka. Natomiast jak słyszę te piłkarskie slogany i wymądrzanie się Kołtonia to wolę przełączyć kanał. Gość komentuje jakby w przeszłości był gwiazdą typu conajmniej Van Bastena.:-)
19 marca 2012, 20:39 [cytuj]
Ale historie i przypały Tomasza Hajty i tak są najlepsze hah ;p
Ale historie i przypały Tomasza Hajty i tak są najlepsze hah ;p
19 marca 2012, 21:08 [cytuj]
Tylko ze Kolton ma wiedze, ma ambicje zeby posprawdzac i ma inteligencje zeby przewidywac. To ze sie wymadrza to cecha charakteru, natomiast jako ekspert jest wg mnie jednym z najlepszych. Najlepiej za to slucha sie Ryczela, az chce sie wlaczyc ten mecz mimo tnacej transmisji, chocby dla komentarza. Szkoda ze nie komentuje LM na Polsacie. Borek to taki wykreowany przez Polsat gwiazdorek, ni to komentator, ni prezenter, na potrzeby tv jest wszystkimi naraz, przez co w zadnej kategorii nie jest wielki. Przygotowac sie jednak potrafi, czasami gada glupoty ale patrzac na caloksztalt to ujdzie. Oczywiscie Hajto jest zdecydowanym liderem, ale niestety juz nie komentuje, Szpaku to tez legenda, wiec poza konkursem. Najlepszy komentator wg mnie sposrod wszystkich to Ryczel.
Tylko ze Kolton ma wiedze, ma ambicje zeby posprawdzac i ma inteligencje zeby przewidywac. To ze sie wymadrza to cecha charakteru, natomiast jako ekspert jest wg mnie jednym z najlepszych. Najlepiej za to slucha sie Ryczela, az chce sie wlaczyc ten mecz mimo tnacej transmisji, chocby dla komentarza. Szkoda ze nie komentuje LM na Polsacie. Borek to taki wykreowany przez Polsat gwiazdorek, ni to komentator, ni prezenter, na potrzeby tv jest wszystkimi naraz, przez co w zadnej kategorii nie jest wielki. Przygotowac sie jednak potrafi, czasami gada glupoty ale patrzac na caloksztalt to ujdzie. Oczywiscie Hajto jest zdecydowanym liderem, ale niestety juz nie komentuje, Szpaku to tez legenda, wiec poza konkursem. Najlepszy komentator wg mnie sposrod wszystkich to Ryczel.
19 marca 2012, 21:14 [cytuj]
Nie zapominałbym np o Szaranowiczu i komentowaniu skoków. Gość umiał to prowadzić znakomicie.
Nie zapominałbym np o Szaranowiczu i komentowaniu skoków. Gość umiał to prowadzić znakomicie.
19 marca 2012, 21:15 [cytuj]
Oczywiście Tomek masz dużo racji i szanuje twoje zdanie, ja też poprostu tylko wyraziłem swoje. A właśnie Szaranowicz! Dobrze że mi przypomniałeś Pawel. Jego komentarz z ostatniej zimowej olimpiady srebrnych skoków Małysza to poprostu historia w stylu Janka Ciszewskiego z Wembley. Za każdym razem gdy słuchałem powtórek to łezka w oku się kręciła.
Oczywiście Tomek masz dużo racji i szanuje twoje zdanie, ja też poprostu tylko wyraziłem swoje. A właśnie Szaranowicz! Dobrze że mi przypomniałeś Pawel. Jego komentarz z ostatniej zimowej olimpiady srebrnych skoków Małysza to poprostu historia w stylu Janka Ciszewskiego z Wembley. Za każdym razem gdy słuchałem powtórek to łezka w oku się kręciła.
19 marca 2012, 21:29 [cytuj]
Tak, Szaranowicz na igrzyskach to była poezja :cry:
Tak, Szaranowicz na igrzyskach to była poezja :cry:
19 marca 2012, 21:59 [cytuj]
Jak gramy u siebie to najlepiej jakby żadnego komentatora nie było. Na wyjazdach w sumie może być Borek i Hajto.
Najlepsi :mrgreen:
Co do skoków, wkur..ia mnie ten cały Szczęsny.
Jak gramy u siebie to najlepiej jakby żadnego komentatora nie było. Na wyjazdach w sumie może być Borek i Hajto. :D Najlepsi :mrgreen:
Co do skoków, wkur..ia mnie ten cały Szczęsny.
19 marca 2012, 22:02 [cytuj]
Borek i duet Dębiński-Białas komentujący Ligue 1 w C+ i ogolnie ekipa C+ Sport ,a także Michałowicz komentujący NBA za pasje i masę fajnych informacji wplecionych w komentarz.
Oczywiscie jeszcze Szaranowicz i Zimoch, zdzierżyć nie moge jakos Szpakowskiego Iwanowa i Koltonia i komentatorow z N-ki
Borek i duet Dębiński-Białas komentujący Ligue 1 w C+ i ogolnie ekipa C+ Sport ,a także Michałowicz komentujący NBA za pasje i masę fajnych informacji wplecionych w komentarz.
Oczywiscie jeszcze Szaranowicz i Zimoch, zdzierżyć nie moge jakos Szpakowskiego Iwanowa i Koltonia i komentatorow z N-ki
20 marca 2012, 09:07 [cytuj]
Ogólnie chyba najlepsza paka jest w canale + ale mają też Rosłonia, który im zaniża poziom.
Ogólnie chyba najlepsza paka jest w canale + ale mają też Rosłonia, który im zaniża poziom.
20 marca 2012, 09:36 [cytuj]
Pamiętam kilka lat temu były transmisje gdzieś w necie, że był mikrofon bardzo blisko trybun. To była poezja, uwielbiałem to
Pamiętam kilka lat temu były transmisje gdzieś w necie, że był mikrofon bardzo blisko trybun. To była poezja, uwielbiałem to :(
20 marca 2012, 11:20 [cytuj]
Takie No commentary Neo?
Takie No commentary Neo?
20 marca 2012, 11:30 [cytuj]
Mi się to kojarzy z transmisjami Adthetv dwa sezonu temu. Mikrofon zbierał tylko reakcje kibiców. Dopiero jak sezon temu BVB zrobiło się atrakcyjniejszym kąskiem dorzucają do każdego meczu komentarz.
Mi się to kojarzy z transmisjami Adthetv dwa sezonu temu. Mikrofon zbierał tylko reakcje kibiców. Dopiero jak sezon temu BVB zrobiło się atrakcyjniejszym kąskiem dorzucają do każdego meczu komentarz.
20 marca 2012, 13:39 [cytuj]
To ceniłem sobie w ES Player, że można było włączyć komentarz w dowolnym języku albo go całkiem wyłączyć i oddać się trybunom. :mrgreen:
To ceniłem sobie w ES Player, że można było włączyć komentarz w dowolnym języku albo go całkiem wyłączyć i oddać się trybunom. :mrgreen:
20 marca 2012, 14:45 [cytuj]
dadol88, mroz dokładnie tak. Wtedy się oglądało mecz na prawde przyjemnie. Sam wiesz kto przy piłce bo znasz a odgłosy z trybun budowały atmosferę. Nie słyszałeś jąkających się pseudoznawców i wszechwielbących Polaków komentatów.
[b]dadol88, mroz[/b] dokładnie tak. Wtedy się oglądało mecz na prawde przyjemnie. Sam wiesz kto przy piłce bo znasz a odgłosy z trybun budowały atmosferę. Nie słyszałeś jąkających się pseudoznawców i wszechwielbących Polaków komentatów.
20 marca 2012, 15:20 [cytuj]
Jak oglądam BVB to tak trochę jestem we własnym autystycznym świecie i nie przeszkadzają mi "żeżeżeże" , czy też "dokładnie". Musiałbym chyba komentować wiśniewski, albo kaczyński żebym był zmuszony wyłączyć dźwięk
Jak oglądam BVB to tak trochę jestem we własnym autystycznym świecie i nie przeszkadzają mi "żeżeżeże" , czy też "dokładnie". Musiałbym chyba komentować wiśniewski, albo kaczyński żebym był zmuszony wyłączyć dźwięk;)
20 marca 2012, 15:24 [cytuj]
Coś w tym jest, często są momenty w meczu kiedy się wyłączam i kompletnie nie zwracam uwagi na komentarz. :-P
Coś w tym jest, często są momenty w meczu kiedy się wyłączam i kompletnie nie zwracam uwagi na komentarz. :-P
20 marca 2012, 15:27 [cytuj]
Ja też tak mam, dlatego nie rozumiem dlaczego niektórzy aż tak się burzyli na Hajtę, kiedy jak się okazuje lepszego nie ma w Eurosporcie.
Ja też tak mam, dlatego nie rozumiem dlaczego niektórzy aż tak się burzyli na Hajtę, kiedy jak się okazuje lepszego nie ma w Eurosporcie.
20 marca 2012, 15:29 [cytuj]
Burzyli się bo nie znali jeszcze wtedy kałużnego
Facet jest ewenementem, bo grać 5 lat w niemczech i nie potrafić wymawiać niemieckich nazwisk to trzeba być parapetem. Ostatnio próbował 3 razy powiedzieć gungodan i na końcu sobie odpuścił kończąc "yłyy".
Burzyli się bo nie znali jeszcze wtedy kałużnego;) Facet jest ewenementem, bo grać 5 lat w niemczech i nie potrafić wymawiać niemieckich nazwisk to trzeba być parapetem. Ostatnio próbował 3 razy powiedzieć gungodan i na końcu sobie odpuścił kończąc "yłyy".