Forum dyskusyjne
19 marca 2012, 15:34 [cytuj]
Kto jest Waszym zdaniem najlepszym polskim komentatorem? Kogo Wam się najlepiej słucha, a kogo najgorzej?
Kto jest Waszym zdaniem najlepszym polskim komentatorem? Kogo Wam się najlepiej słucha, a kogo najgorzej?
19 marca 2012, 15:38 [cytuj]
Szpakowski i koniec kropka. Legenda wśród polskich komentatorów. Jego zawsze się świetnie słucha, nieważne ile błędów popełnia w czasie meczu.
Szpakowski i koniec kropka. Legenda wśród polskich komentatorów. Jego zawsze się świetnie słucha, nieważne ile błędów popełnia w czasie meczu.
19 marca 2012, 15:40 [cytuj]
Hajto rządzi i te jego historyjki o wzgórzu Becenberg ;d
Hajto rządzi i te jego historyjki o wzgórzu Becenberg ;d
19 marca 2012, 15:40 [cytuj]
W przyszłości zapewne będę to ja. Na dzień dzisiejszy stawiam na Ryczela.
W przyszłości zapewne będę to ja. Na dzień dzisiejszy stawiam na Ryczela.
19 marca 2012, 15:46 [cytuj]
Komentatorzy stacji Polsat ;-) .
Komentatorzy stacji Polsat ;-) .
19 marca 2012, 15:46 [cytuj]
/Volv/Ja przez fife nie mogę go już słuchać
Moim ulubionym jest Jacek Laskowski. On potrafił sprawić, że niezjadliwą polska ligę oglądało się przyjemnie, a jego duet z Leszkiem Orłowski w lidze hiszpańskiej był mistrzowski. Swoją drogą Orłowski może nie jest komentatorem, ale tak jak on zna ligę hiszpańską to tylko pogratulować.
Z polskiej tv to chyba mimo wszystko Iwański za to że przygotowuje się do meczu w przeciwieństwie do Szpaka.
/Lau/ Sergiusz to bardzo sympatyczny człowiek na żywo, ale jako komentator ma u mnie minus za częste krytykowanie kibiców.
/Volv/Ja przez fife nie mogę go już słuchać;)
Moim ulubionym jest Jacek Laskowski. On potrafił sprawić, że niezjadliwą polska ligę oglądało się przyjemnie, a jego duet z Leszkiem Orłowski w lidze hiszpańskiej był mistrzowski. Swoją drogą Orłowski może nie jest komentatorem, ale tak jak on zna ligę hiszpańską to tylko pogratulować.
Z polskiej tv to chyba mimo wszystko Iwański za to że przygotowuje się do meczu w przeciwieństwie do Szpaka.
/Lau/ Sergiusz to bardzo sympatyczny człowiek na żywo, ale jako komentator ma u mnie minus za częste krytykowanie kibiców.
19 marca 2012, 15:48 [cytuj]
[quote]/Volv/Ja przez fife nie mogę go już słuchać [/quote]
Polecam grać na angielskim komentarzu. ;-)
Ryczel to dla mnie opcja numer 2 zaraz za Szpakowskim.
Polecam grać na angielskim komentarzu. ;-)
Ryczel to dla mnie opcja numer 2 zaraz za Szpakowskim.
19 marca 2012, 15:58 [cytuj]
Ekipa C+
Ekipa C+
Zdecydowanie Szpakowski i Zimoch! Lubię Babiarza w pływaniu i Kostyrę w boksie.
Zdecydowanie Szpakowski i Zimoch! Lubię Babiarza w pływaniu i Kostyrę w boksie.
kto kto najlepszy ?? najlepszy jest RRRRRAdosław "że że że" KKKKaaaaałużny
kto kto najlepszy ?? najlepszy jest RRRRRAdosław "że że że" KKKKaaaaałużny
19 marca 2012, 16:12 [cytuj]
Trzeba oddać, że nie ma drugiego tak dowcipnego i to na prawdę moim zdaniem śmiesznego duetu jak Twardowski/Nahorny komentujący ligę angielską. Chłopaki maja jaja i dodatkowo duuuużą wiedzę.
Trzeba oddać, że nie ma drugiego tak dowcipnego i to na prawdę moim zdaniem śmiesznego duetu jak Twardowski/Nahorny komentujący ligę angielską. Chłopaki maja jaja i dodatkowo duuuużą wiedzę.
19 marca 2012, 16:22 [cytuj]
Legenda to oczywiście Szpakowski, ale teraz najchętniej słucham komentatorów Eurosportu 2, szczególnie Tomka Lacha
Legenda to oczywiście Szpakowski, ale teraz najchętniej słucham komentatorów Eurosportu 2, szczególnie Tomka Lacha :)
19 marca 2012, 16:38 [cytuj]
TWAROWSKI, istny geniusz
TWAROWSKI, istny geniusz :)
19 marca 2012, 17:35 [cytuj]
Zdecydowanie Kostyra!
A jeśli chodzi o komentatorów piłkarskich to Szpakowski i ekipa Canal+.
Zdecydowanie Kostyra!
A jeśli chodzi o komentatorów piłkarskich to Szpakowski i ekipa Canal+.
19 marca 2012, 17:39 [cytuj]
Szpakowski bo nadal świetnie komentuje mimo upływu lat, ale lubię też bardzo komentatorów z C+ mówię o Twarowskim, Nahornym na Orłowskim kończąc pomimo faktu, iż jest fanem Barcy.
Szpakowski bo nadal świetnie komentuje mimo upływu lat, ale lubię też bardzo komentatorów z C+ mówię o Twarowskim, Nahornym na Orłowskim kończąc pomimo faktu, iż jest fanem Barcy.
19 marca 2012, 18:02 [cytuj]
Stary duet Borek i Kołtoń!
Stary duet Borek i Kołtoń!
19 marca 2012, 18:28 [cytuj]
Borek i Szpakowski
Borek i Szpakowski :D
19 marca 2012, 18:28 [cytuj]
Nahorny i Twarowski . Ogólnie cały team C+
Nahorny i Twarowski :). Ogólnie cały team C+
19 marca 2012, 18:39 [cytuj]
EEEEeeeee tam piłka :-P, Jaroński i Wyrzykowski - mistrzostwo świata ;-).
Z piłkarskich komentatorów to Szpakowski i duet Borek-Kołtoń.
Specjalne wyróżnienie dla Zimocha :-D
EEEEeeeee tam piłka :-P, Jaroński i Wyrzykowski - mistrzostwo świata ;-).
Z piłkarskich komentatorów to Szpakowski i duet Borek-Kołtoń.
Specjalne wyróżnienie dla Zimocha :-D
19 marca 2012, 18:46 [cytuj]
Na tego frajera Zimocha to nawet nie mogę patrzeć. Można nawet jako komentator komuś kibicować i komuś sympatyzować, ale żeby komentator nienawidził jakiejś drużyny tak jak Zimoch nienawidzi Legii to tego jeszcze nie widziałem. Kij mu w oko i widelec w dupę pajacowi.
Na tego frajera Zimocha to nawet nie mogę patrzeć. Można nawet jako komentator komuś kibicować i komuś sympatyzować, ale żeby komentator nienawidził jakiejś drużyny tak jak Zimoch nienawidzi Legii to tego jeszcze nie widziałem. Kij mu w oko i widelec w dupę pajacowi.