Forum dyskusyjne
19 stycznia 2014, 11:16 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
No tak, ale 5. to rezerwowy chyba, nie?
Zgadza się, sądziłem że piszesz o zawodnikach w kontekście wylotu na IO, a nie samego startu.
"Polo" powiedział/a:
pięciu chyba bierze udział w kwalifikacjach to konkursu indywidualnego, ale mogę się mylić
W kwalifikacjach udział może wziąć czterech zawodników z danego kraju - [URL=skijumping.pl/pokaz.php?show=pokaz_zasady&id=46]zasady[/URL]
Zgadza się, sądziłem że piszesz o zawodnikach w kontekście wylotu na IO, a nie samego startu.
[quote="Polo"]pięciu chyba bierze udział w kwalifikacjach to konkursu indywidualnego, ale mogę się mylić
19 stycznia 2014, 12:35 [cytuj]
Jedzie 5ciu i wszystko decyduje się na miejscu. To, że 4 jest pewna, to wiadomo.
Jedzie 5ciu i wszystko decyduje się na miejscu. To, że 4 jest pewna, to wiadomo.
19 stycznia 2014, 16:20 [cytuj]
Ten konkurs to jakas parodia juz dawno powinni to odwolac. :roll:
19 stycznia 2014, 16:23 [cytuj]
będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:
będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:
19 stycznia 2014, 16:24 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Też tak uważam. Nie ma zimy, śnieg dowożą, za to wiatru pod dostatkiem.
Też tak uważam. Nie ma zimy, śnieg dowożą, za to wiatru pod dostatkiem.
19 stycznia 2014, 16:44 [cytuj]
Ten na końcu to chyba sobie pomylił terminy, prima aprilis nie dzisiaj :mrgreen: 86 metrów!
Ten na końcu to chyba sobie pomylił terminy, prima aprilis nie dzisiaj :mrgreen: 86 metrów!
19 stycznia 2014, 22:09 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
[quote]będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:[/quote]
No panowie byłem na tym konkursie i przyznam, że było śmiesznie, szczególnie stanie w tym deszczu bez żadnego okrycia głowy (tu już moja głupota), to wprost ubaw po pachy :mrgreen: .
Informacja o rozegraniu II serii... :lol: I ten zbiorowy rechot kiedy okazało się, że jednak nic z tego :lol: . Dla ciekawskich - gwizdy też były.
Chyba najgorszy zakopiański konkurs od wielu lat, a czynników na to się złożyło kilka, począwszy od pogody, a skończywszy na chwilami wręcz irracjonalnych decyzjach.
[quote]będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:
19 stycznia 2014, 22:15 [cytuj]
Smieszyly mnie tylko gwizdy jak na belce byl Diethart czy Wellinger. Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic.
Takie to spoleczenstwo juz jest, pewnie jakby wygral Niemiec/Austriak to bylyby gwizdy na hymnie ;p
Smieszyly mnie tylko gwizdy jak na belce byl Diethart czy Wellinger. Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic. :] Takie to spoleczenstwo juz jest, pewnie jakby wygral Niemiec/Austriak to bylyby gwizdy na hymnie ;p
19 stycznia 2014, 22:31 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Smieszyly mnie tylko gwizdy jak na belce byl Diethart czy Wellinger.
Mnie to niestety nie śmieszyło :-/ .
"zizu" powiedział/a:
Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic.
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
To samo pomyślałem.
Mnie to niestety nie śmieszyło :-/ .
[quote="zizu"]Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic. :]
20 stycznia 2014, 00:13 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
E tam od razu parodia. Oni szli na rekord bo pierwsza seria trwała zaledwie 2 godziny i 45 minut!
E tam od razu parodia. Oni szli na rekord bo pierwsza seria trwała zaledwie 2 godziny i 45 minut!
21 stycznia 2014, 18:35 [cytuj]
Kompromitacja w wykonaniu Murańki i jego ojca.
eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/krzysztof-muranka-o-skladzie-skoczkow-na-soczi-to-jest-zelazna-grupa-trenera-kruczka/d8m9w
Kompromitacja w wykonaniu Murańki i jego ojca.
http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/krzysztof-muranka-o-skladzie-skoczkow-na-soczi-to-jest-zelazna-grupa-trenera-kruczka/d8m9w
21 stycznia 2014, 18:40 [cytuj]
Bardziej w wykonaniu ojca. Pewnie tata to jego menadżer ?
zamiast mu pomagać to on mu szkodzi, bo takie gadanie nic dobrego nie wniesie
Bardziej w wykonaniu ojca. Pewnie tata to jego menadżer ?
zamiast mu pomagać to on mu szkodzi, bo takie gadanie nic dobrego nie wniesie
21 stycznia 2014, 19:19 [cytuj]
Ojciec to raz, a dwa - Klimek to nierozgarnięty gówniarz jeszcze!
Oto tekst na FB:
Ups tekst został skasowany
Ale Klimek napisał coś w stylu ''Po dzisiejszym dniu nie wiem czy warto dalej trenować w pocie czola na treningach''.
A ojciec mówił że Klimuś zawsze wychodzi gdy ojciec porusza temat Soczi. Żałosne zachowanie młodego, straciłem do niego cały respekt.
Ojciec to raz, a dwa - Klimek to nierozgarnięty gówniarz jeszcze!
Oto tekst na FB:
Ups tekst został skasowany :D Ale Klimek napisał coś w stylu ''Po dzisiejszym dniu nie wiem czy warto dalej trenować w pocie czola na treningach''.
A ojciec mówił że Klimuś zawsze wychodzi gdy ojciec porusza temat Soczi. Żałosne zachowanie młodego, straciłem do niego cały respekt.
21 stycznia 2014, 19:27 [cytuj]
Nie zbyt mądrze się zachowuje, ale też bym nie przesadzał. Rozumiem, że może być zawiedziony i ten tekst z FB gdzieś napisany niepotrzebnie w nerwach, zresztą został usunięty. Jakby tak dobrze się zastanowić to może i on powinien znaleźć się w kadrze w miejsce Kubackiego. W sumie Kubacki to jedynie oddał ze 3 dobre skoki na Wielkiej Krokwi, a ostatnio to nie prezentował zbyt wysokiego poziomu... Na pewno jednak te zachowanie Klimka nie powinno wyjść do mediów, a jego ojciec tylko mu szkodzi tym gadaniem, bo z tą żelazną drużyną to trochę przesadził.
Nie zbyt mądrze się zachowuje, ale też bym nie przesadzał. Rozumiem, że może być zawiedziony i ten tekst z FB gdzieś napisany niepotrzebnie w nerwach, zresztą został usunięty. Jakby tak dobrze się zastanowić to może i on powinien znaleźć się w kadrze w miejsce Kubackiego. W sumie Kubacki to jedynie oddał ze 3 dobre skoki na Wielkiej Krokwi, a ostatnio to nie prezentował zbyt wysokiego poziomu... Na pewno jednak te zachowanie Klimka nie powinno wyjść do mediów, a jego ojciec tylko mu szkodzi tym gadaniem, bo z tą żelazną drużyną to trochę przesadził.
21 stycznia 2014, 20:13 [cytuj]
A to nie jest tak, że w konkursie indywidualnym można wystawić czterech, w drużynie co oczywiste też czterech, a ten piąty jest tylko rezerwowym?
Klemens ma prawo być wkurzony, bo to w końcu trochę jeszcze dzieciak i ambicja mu się wylewa uszami. Czasem to daje korzyści, a czasem psuje sprawę...
Natomiast takich "tatusiów" jak Murańka senior nie trawię. Może i intencje mają dobre, ale sieją taki ferment, że wokół ich dzieci się tworzy zupełnie niepotrzebny ciężki klimat.
A to nie jest tak, że w konkursie indywidualnym można wystawić czterech, w drużynie co oczywiste też czterech, a ten piąty jest tylko rezerwowym?
Klemens ma prawo być wkurzony, bo to w końcu trochę jeszcze dzieciak i ambicja mu się wylewa uszami. Czasem to daje korzyści, a czasem psuje sprawę...
Natomiast takich "tatusiów" jak Murańka senior nie trawię. Może i intencje mają dobre, ale sieją taki ferment, że wokół ich dzieci się tworzy zupełnie niepotrzebny ciężki klimat.