Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Skoki narciarskie
19 stycznia 2014, 11:16 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
No tak, ale 5. to rezerwowy chyba, nie?
Zgadza się, sądziłem że piszesz o zawodnikach w kontekście wylotu na IO, a nie samego startu.
"Polo" powiedział/a:
pięciu chyba bierze udział w kwalifikacjach to konkursu indywidualnego, ale mogę się mylić
W kwalifikacjach udział może wziąć czterech zawodników z danego kraju - [URL=skijumping.pl/pokaz.php?show=pokaz_zasady&id=46]zasady[/URL]
Zgadza się, sądziłem że piszesz o zawodnikach w kontekście wylotu na IO, a nie samego startu.
[quote="Polo"]pięciu chyba bierze udział w kwalifikacjach to konkursu indywidualnego, ale mogę się mylić
19 stycznia 2014, 12:35 [cytuj]
Jedzie 5ciu i wszystko decyduje się na miejscu. To, że 4 jest pewna, to wiadomo.
Jedzie 5ciu i wszystko decyduje się na miejscu. To, że 4 jest pewna, to wiadomo.
19 stycznia 2014, 16:20 [cytuj]
Ten konkurs to jakas parodia juz dawno powinni to odwolac. :roll:
19 stycznia 2014, 16:23 [cytuj]
będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:
będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:
19 stycznia 2014, 16:24 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Też tak uważam. Nie ma zimy, śnieg dowożą, za to wiatru pod dostatkiem.
Też tak uważam. Nie ma zimy, śnieg dowożą, za to wiatru pod dostatkiem.
19 stycznia 2014, 16:44 [cytuj]
Ten na końcu to chyba sobie pomylił terminy, prima aprilis nie dzisiaj :mrgreen: 86 metrów!
Ten na końcu to chyba sobie pomylił terminy, prima aprilis nie dzisiaj :mrgreen: 86 metrów!
19 stycznia 2014, 22:09 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
[quote]będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:[/quote] No panowie byłem na tym konkursie i przyznam, że było śmiesznie, szczególnie stanie w tym deszczu bez żadnego okrycia głowy (tu już moja głupota), to wprost ubaw po pachy :mrgreen: .

Informacja o rozegraniu II serii... :lol: I ten zbiorowy rechot kiedy okazało się, że jednak nic z tego :lol: . Dla ciekawskich - gwizdy też były.

Chyba najgorszy zakopiański konkurs od wielu lat, a czynników na to się złożyło kilka, począwszy od pogody, a skończywszy na chwilami wręcz irracjonalnych decyzjach.
[quote]będzie śmiesznie jak powiedzą, że druga seria się odbędzie :mrgreen:
19 stycznia 2014, 22:15 [cytuj]
Smieszyly mnie tylko gwizdy jak na belce byl Diethart czy Wellinger. Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic. :] Takie to spoleczenstwo juz jest, pewnie jakby wygral Niemiec/Austriak to bylyby gwizdy na hymnie ;p
Smieszyly mnie tylko gwizdy jak na belce byl Diethart czy Wellinger. Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic. :] Takie to spoleczenstwo juz jest, pewnie jakby wygral Niemiec/Austriak to bylyby gwizdy na hymnie ;p
19 stycznia 2014, 22:31 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Smieszyly mnie tylko gwizdy jak na belce byl Diethart czy Wellinger.
Mnie to niestety nie śmieszyło :-/ .
"zizu" powiedział/a:
Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic. :]
To samo pomyślałem.
Mnie to niestety nie śmieszyło :-/ .
[quote="zizu"]Jakby to dotyczylo Stocha ze powtorka to Hofera by mieli ochote na rekach nosic. :]
20 stycznia 2014, 00:13 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
E tam od razu parodia. Oni szli na rekord bo pierwsza seria trwała zaledwie 2 godziny i 45 minut!
E tam od razu parodia. Oni szli na rekord bo pierwsza seria trwała zaledwie 2 godziny i 45 minut!
21 stycznia 2014, 18:35 [cytuj]
Kompromitacja w wykonaniu Murańki i jego ojca.

eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/krzysztof-muranka-o-skladzie-skoczkow-na-soczi-to-jest-zelazna-grupa-trenera-kruczka/d8m9w
Kompromitacja w wykonaniu Murańki i jego ojca.

http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/krzysztof-muranka-o-skladzie-skoczkow-na-soczi-to-jest-zelazna-grupa-trenera-kruczka/d8m9w
21 stycznia 2014, 18:40 [cytuj]
Bardziej w wykonaniu ojca. Pewnie tata to jego menadżer ?
zamiast mu pomagać to on mu szkodzi, bo takie gadanie nic dobrego nie wniesie
Bardziej w wykonaniu ojca. Pewnie tata to jego menadżer ?
zamiast mu pomagać to on mu szkodzi, bo takie gadanie nic dobrego nie wniesie
21 stycznia 2014, 19:19 [cytuj]
Ojciec to raz, a dwa - Klimek to nierozgarnięty gówniarz jeszcze!

Oto tekst na FB:

Ups tekst został skasowany :D Ale Klimek napisał coś w stylu ''Po dzisiejszym dniu nie wiem czy warto dalej trenować w pocie czola na treningach''.

A ojciec mówił że Klimuś zawsze wychodzi gdy ojciec porusza temat Soczi. Żałosne zachowanie młodego, straciłem do niego cały respekt.
Ojciec to raz, a dwa - Klimek to nierozgarnięty gówniarz jeszcze!

Oto tekst na FB:

Ups tekst został skasowany :D Ale Klimek napisał coś w stylu ''Po dzisiejszym dniu nie wiem czy warto dalej trenować w pocie czola na treningach''.

A ojciec mówił że Klimuś zawsze wychodzi gdy ojciec porusza temat Soczi. Żałosne zachowanie młodego, straciłem do niego cały respekt.
21 stycznia 2014, 19:27 [cytuj]
Nie zbyt mądrze się zachowuje, ale też bym nie przesadzał. Rozumiem, że może być zawiedziony i ten tekst z FB gdzieś napisany niepotrzebnie w nerwach, zresztą został usunięty. Jakby tak dobrze się zastanowić to może i on powinien znaleźć się w kadrze w miejsce Kubackiego. W sumie Kubacki to jedynie oddał ze 3 dobre skoki na Wielkiej Krokwi, a ostatnio to nie prezentował zbyt wysokiego poziomu... Na pewno jednak te zachowanie Klimka nie powinno wyjść do mediów, a jego ojciec tylko mu szkodzi tym gadaniem, bo z tą żelazną drużyną to trochę przesadził.
Nie zbyt mądrze się zachowuje, ale też bym nie przesadzał. Rozumiem, że może być zawiedziony i ten tekst z FB gdzieś napisany niepotrzebnie w nerwach, zresztą został usunięty. Jakby tak dobrze się zastanowić to może i on powinien znaleźć się w kadrze w miejsce Kubackiego. W sumie Kubacki to jedynie oddał ze 3 dobre skoki na Wielkiej Krokwi, a ostatnio to nie prezentował zbyt wysokiego poziomu... Na pewno jednak te zachowanie Klimka nie powinno wyjść do mediów, a jego ojciec tylko mu szkodzi tym gadaniem, bo z tą żelazną drużyną to trochę przesadził.
21 stycznia 2014, 20:13 [cytuj]
A to nie jest tak, że w konkursie indywidualnym można wystawić czterech, w drużynie co oczywiste też czterech, a ten piąty jest tylko rezerwowym?

Klemens ma prawo być wkurzony, bo to w końcu trochę jeszcze dzieciak i ambicja mu się wylewa uszami. Czasem to daje korzyści, a czasem psuje sprawę...

Natomiast takich "tatusiów" jak Murańka senior nie trawię. Może i intencje mają dobre, ale sieją taki ferment, że wokół ich dzieci się tworzy zupełnie niepotrzebny ciężki klimat.
A to nie jest tak, że w konkursie indywidualnym można wystawić czterech, w drużynie co oczywiste też czterech, a ten piąty jest tylko rezerwowym?

Klemens ma prawo być wkurzony, bo to w końcu trochę jeszcze dzieciak i ambicja mu się wylewa uszami. Czasem to daje korzyści, a czasem psuje sprawę...

Natomiast takich "tatusiów" jak Murańka senior nie trawię. Może i intencje mają dobre, ale sieją taki ferment, że wokół ich dzieci się tworzy zupełnie niepotrzebny ciężki klimat.
<  1  2  

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Bayer Leverkusen 21 13 7 1 46
3. Eintracht Frankfurt 21 11 6 4 39
4. RB Lipsk 21 10 6 5 36
5. VfB Stuttgart 21 10 5 6 35
6. SC Freiburg 21 10 3 8 33
7. FSV Mainz 21 9 5 7 32
8. Borussia Mönchengladbach 21 9 4 8 31
9. VfL Wolfsburg 21 8 6 7 30
10. Werder Brema 21 8 6 7 30
11. Borussia Dortmund 21 8 5 8 29
12. FC Augsburg 21 7 6 8 27
13. Union Berlin 21 6 6 9 24
14. FC St. Pauli 21 6 3 12 21
15. TSG 1899 Hoffenheim 21 4 6 11 18
16. Holstein Kiel 21 4 3 14 15
17. 1. FC Heidenheim 21 4 2 15 14
18. VfL Bochum 21 2 4 15 10
cała tabela
shoutbox
fanatyk88
fanatyk88 13 minut temu

Żeby tak Celtic pokusił się o niespodziankę i walnął tych wieśniaków.

wola
wola godzinę temu

Kapolini76 w pierwszej połowie szybka gra Sportingu i wiele sytuacji pod naszą bramką. Wszystkie strzały w Kobela i jeden w poprzeczkę. W drugiej można było przecierać oczy za zdziwienia. Tym razem szybka gra ale BVB. Często na jeden kontakt. Nagle w drużynie coś zaskoczyło. Zaczęli tworzyć sytuacje i strzelać bramki jak w najlepszych czasach. W sobotę zobaczymy, czy to potwierdzą w Bochum... czy jesteśmy na huśtawce.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel godzinę temu

Przed przerwa nic nie wskazywało na to, żebyśmy mieli wygrać.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel godzinę temu

Świetna druga połowa w naszym wykonaniu, praktycznie wszystko naszym wychodziło.

Kapolini76
Kapolini76 godzinę temu

Bo wynik wygląda nieźle

Kapolini76
Kapolini76 godzinę temu

Panowie byłem w pracy nie widziałem meczu a ze skrótów ciężko coś wywnioskować. Jak wyglądała nasza gra było widać jakiś postęp?

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 23:12

liga portugalska to jest taka pułapka mam wrażenie że przez 1 Ronaldo każdy średniak który tam zagra dobry sezon jest wyceniany na 50 mln + potem takie Unitedy się łapią na to i przepłacają

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 23:09

Portugalia niby zaraz za Francją a lider tabeli dzisiaj nie pokazał nic z BVB w kryzysie.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 23:03

Jeszcze się sezon nie skończył a on już będzie sprzedawał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 23:01

Żal coś pisać na tego dziada

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 23:00

XDDDD

artur1973
artur1973 Wczoraj, 23:00

My tu się cieszymy jak małpy w zoo a tu Watzke wylatuje ze swoim ?brak LM oznacza w Dortmundzie sprzedaż gwiazd, przy czym 3 z nich są na świecie pierwszym planie: Gittens Adeyemi i Kobel. Ich sprzedaż winna przynieść około 180-200 mln.? Ja pierd?

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 22:56

Dokładnie.

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 22:56

w zasadzie w każdym sezonie LM

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 22:56

Real za często fartem wygrywa.

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 22:55

Guardiola znowu palce pogryzie z nerwów dostanie 400 mln na transfery to mu sie poprawi widać że Kloop był nr 1 trenerem

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 22:55

Właśnie widzę nie lubię ani jednego ani drugiego zespołu, ale z dwojga złego bym wolał żeby City dzisiaj wygrało.

Sis
Sis Wczoraj, 22:54

Kibic99 - nas zlał przed chwilą Holstein Kiel, 3-0 na Sportingu to duży progres.

Mattii
Mattii Wczoraj, 22:53

Real z 2:1 wyszedł na 2:3.

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 22:53

ja przypomne ze miesiac temu bolonia nas niszczyła

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 22:53

A z drugiej strony co to jest sporting

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 22:52

Nasza gra a nasz wynik to nie była ziemia. Więcej szczęścia niż rozumu

Mattii
Mattii Wczoraj, 22:52

A potem pojedziemy do jakiegoś Bochum albo Kiel i nas zweryfikują ;)

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 22:52

Wszystkie znaki na niebie na to wskazują :D

Sis
Sis Wczoraj, 22:51

KOVAC STWORZYŁ POTWORA

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 22:48

Może ta maszyna teraz ruszy :D ;)

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 22:47

Przy takim wyniki awans już dość pewny.

Mattii
Mattii Wczoraj, 22:46

Za tydzień.

Nikol
Nikol Wczoraj, 22:46

Chyba pierwsza kontra która wyszła w tym sezonie

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 22:44

Taa

statystyki
Użytkownicy online: HultaJ, Mattii, wola, Dani17, zawadiaka17
Gości online: 128
Zarejestrowanych użytkowników: 10242
Ostatnio zarejestrowany: Igor2001
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem