30 grudnia 2015, 22:35 [cytuj]
"Emrod" powiedział/a:
Obejrzałem kilka odcinków, bo jednak trzeba wiedzieć o czym się mówi. Smucą mnie ludzie, którzy to oglądają regularnie "na poważnie" i za cholerę nie rozumiem ludzi, którzy to oglądają dla śmiechu. Ok - raz, dwa, ale regularnie?
Godzina późnopopołudniowa. Dialog z moją mamą:
- Idę na halę, gdzie są buty?
- Nie wiem, poszukaj
- No ty je gdzieś wjebałaś do szafki, weź sobie przypomnij
- Przez ciebie przegapię ukrytą prawdę, o już po reklamach zaraz nie będę wiedziała o co tam chodzi.
I tak jest bardzo regularnie. Bardzo mi wstyd za moją mamę. Przepraszam.
Godzina późnopopołudniowa. Dialog z moją mamą:
- Idę na halę, gdzie są buty?
- Nie wiem, poszukaj
- No ty je gdzieś wjebałaś do szafki, weź sobie przypomnij
- Przez ciebie przegapię ukrytą prawdę, o już po reklamach zaraz nie będę wiedziała o co tam chodzi.
I tak jest bardzo regularnie. Bardzo mi wstyd za moją mamę. Przepraszam.
31 grudnia 2015, 00:09 [cytuj]
to sie nadaje na "trudne sprawy". ..
to sie nadaje na "trudne sprawy". ..
31 grudnia 2015, 11:33 [cytuj]
"Ero" powiedział/a:
No tak już mam w domu, wszyscy tak do siebie mówią :mrgreen: Nie zastanawiam się nad tym czy to jest złe albo czy to oznacza brak szacunku. Chyba nie, nie wiem. Zresztą zawsze to ma humorystyczny wydzwięk i jej to nie przeszkadza w ogóle więc spoko Krysti!
Nie wierzę...
Z jakich Wy kurwa pochodzicie rodzin? :roll:
Przepraszam za wulgaryzm ale inaczej moja wypowiedź nie byłaby odpowiednio mocna żeby wyrazić co teraz czuję.
Nie wierzę...
Z jakich Wy kurwa pochodzicie rodzin? :roll:
Przepraszam za wulgaryzm ale inaczej moja wypowiedź nie byłaby odpowiednio mocna żeby wyrazić co teraz czuję.
31 grudnia 2015, 16:11 [cytuj]
Ja też kur*a w domu przeklinam, wpierdo*lu nie dostałem za to, więc czuje się bezkarny.
Ja też kur*a w domu przeklinam, wpierdo*lu nie dostałem za to, więc czuje się bezkarny.
31 grudnia 2015, 16:26 [cytuj]
Ja również w domu klnę jak szewc, a siostrę i matkę wyzywam od kurew. I jestem mi z tym dobrze :mrgreen:
Ja również w domu klnę jak szewc, a siostrę i matkę wyzywam od kurew. I jestem mi z tym dobrze :mrgreen:
31 grudnia 2015, 16:51 [cytuj]
Jak gram z "kolegami" w piłke to na boisku jest dokładnie tak samo jak na tym filmie. Patola wszędzie.
youtube.com/watch?v=A63E9mb2Icc
Jak gram z "kolegami" w piłke to na boisku jest dokładnie tak samo jak na tym filmie. Patola wszędzie.
https://www.youtube.com/watch?v=A63E9mb2Icc
1 stycznia 2016, 22:24 [cytuj]
"GotzePL" powiedział/a:
youtube.com/watch?v=A63E9mb2Icc
grali z Robbenem
grali z Robbenem :D