Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2011, 12:33 [cytuj]
Wiem, że są na forum osoby, które oglądają: Asia, zizu, Laurent, Kiulik. Są jeszcze jacyś fani ?
Zostawię póki co Dariusza. Bardzo polecam:
youtube.com/watch?v=99b0BeDvhpI&feature=player_embedded
Wiem, że są na forum osoby, które oglądają: Asia, zizu, Laurent, Kiulik. Są jeszcze jacyś fani :D ?
Zostawię póki co Dariusza. Bardzo polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=99b0BeDvhpI&feature=player_embedded
21 sierpnia 2011, 12:35 [cytuj]
Ja pitole, Rumcajs, od razu wiedziałam, że to Ty założyłeś ten wątek, jak tylko go zobaczyłam! :mrgreen:
Trudne Sprawy rządzą!
Ja pitole, Rumcajs, od razu wiedziałam, że to Ty założyłeś ten wątek, jak tylko go zobaczyłam! :mrgreen:
Trudne Sprawy rządzą!
21 sierpnia 2011, 12:35 [cytuj]
hahahahah dawno nie oglądałem już, mam nadzieję, że wyszedł jakiś kolejny śmieszny odcinek :lol:
hahahahah dawno nie oglądałem już, mam nadzieję, że wyszedł jakiś kolejny śmieszny odcinek :lol:
21 sierpnia 2011, 12:41 [cytuj]
Ja się wciąż zastanawiam, czemu Ty Rumcajs masz wciąż Paździocha na avatarze, a nie swojego nowego idola? :->
youtube.com/watch?v=xlgld7oY3vc Dariusz Smyczyński - Moja Miłość feat. Karolina :mrgreen:
Ja się wciąż zastanawiam, czemu Ty Rumcajs masz wciąż Paździocha na avatarze, a nie swojego nowego idola? :->
http://www.youtube.com/watch?v=xlgld7oY3vc Dariusz Smyczyński - Moja Miłość feat. Karolina :mrgreen:
21 sierpnia 2011, 14:45 [cytuj]
Asia, dobrze Ci radzę. Nie nakręcaj już mnie tak z Darkiem, bo możesz dziś po wejściu do domu zobaczyć otwarte drzwi balkonowe :-D
Asia, dobrze Ci radzę. Nie nakręcaj już mnie tak z Darkiem, bo możesz dziś po wejściu do domu zobaczyć otwarte drzwi balkonowe :-D
21 sierpnia 2011, 14:53 [cytuj]
youtube.com/watch?v=zmamnJBxkWg
Jak dla mnie najlepszy odcinek, oscar dla tej pani :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zmamnJBxkWg
Jak dla mnie najlepszy odcinek, oscar dla tej pani :mrgreen:
21 sierpnia 2011, 15:13 [cytuj]
Hahahaha :mrgreen:
O tak Mirekk, ta kobieta grająca żulicę jest genialna! I mówię to bez ironii, to serio najlepsza aktorka Trudnych Spraw! (najlepszym aktorem wiadomo kto jest, co nie Rumcajs? :mrgreen: )
Hahahaha :mrgreen:
O tak Mirekk, ta kobieta grająca żulicę jest genialna! I mówię to bez ironii, to serio najlepsza aktorka Trudnych Spraw! (najlepszym aktorem wiadomo kto jest, co nie Rumcajs? :mrgreen: )
21 sierpnia 2011, 15:18 [cytuj]
Bez dwóch zdań.
Bez dwóch zdań.
21 sierpnia 2011, 15:20 [cytuj]
Fajny był odcinek jeszcze z Panią "4+" :-D albo z Panią "pierd*lić rodzinę, ratuj kota"
Fajny był odcinek jeszcze z Panią "4+" :-D albo z Panią "pierd*lić rodzinę, ratuj kota"
21 sierpnia 2011, 15:30 [cytuj]
Z tego co widziałem (dużo tego nie było), największy ubaw miałem z odcinka o kotach... :mrgreen:
"Zrobili ze mnie wariatkę, kretyni!"... :lol:
Z tego co widziałem (dużo tego nie było), największy ubaw miałem z odcinka o kotach... :mrgreen:
"Zrobili ze mnie wariatkę, kretyni!"... :lol:
21 sierpnia 2011, 15:36 [cytuj]
Najlepszy był odcinek o facecie, który całe życie siedział w domu, sprzątał i gotował, jego żona chodziła do pracy i jak po 18stu latach się koleś zbuntował i chciał iść pracować to dostał od żony po ryju :mrgreen:
Najlepszy był odcinek o facecie, który całe życie siedział w domu, sprzątał i gotował, jego żona chodziła do pracy i jak po 18stu latach się koleś zbuntował i chciał iść pracować to dostał od żony po ryju :mrgreen:
21 sierpnia 2011, 15:39 [cytuj]
lol.. to się nazywa "trudna sprawa" :-D odcinek widziałem tylko we fragmencie z "kompilacji" na YT więc może obejrzę kiedyś cały Zapewne dziś między 24 a 3 gdy spać się nie da i nie ma nic do roboty :lol:
lol.. to się nazywa "trudna sprawa" :-D odcinek widziałem tylko we fragmencie z "kompilacji" na YT więc może obejrzę kiedyś cały :P Zapewne dziś między 24 a 3 gdy spać się nie da i nie ma nic do roboty :lol:
21 sierpnia 2011, 15:44 [cytuj]
Jak to jest traktowane przez Telewizje Polsat? Jako czarna komedia, czy thriller obyczajowy?
Chociaż nie ukrywam, że czasami z nudów obejrze takowe programy
Jak to jest traktowane przez Telewizje Polsat? Jako czarna komedia, czy thriller obyczajowy?
Chociaż nie ukrywam, że czasami z nudów obejrze takowe programy:)
21 sierpnia 2011, 15:51 [cytuj]
Słyszałem gdzieś pojęcie serial paradokumentalny :-D
Słyszałem gdzieś pojęcie serial paradokumentalny :-D
21 sierpnia 2011, 16:08 [cytuj]
Ja na przykład jako młody człowiek odbieram to jako komedie i powód do śmiechu, z resztą Wy chyba podobnie, ale przykład mojej babci(ur.1929) pokazuje, że te programy można brać na poważnie i strasznie przeżywać losy bohaterów.
Ja na przykład jako młody człowiek odbieram to jako komedie i powód do śmiechu, z resztą Wy chyba podobnie, ale przykład mojej babci(ur.1929) pokazuje, że te programy można brać na poważnie i strasznie przeżywać losy bohaterów.
21 sierpnia 2011, 18:11 [cytuj]
youtube.com/watch?v=kThMmHJfypk&feature=channel_video_title
Bez wątpienia - jeden z lepszych odcinków.
http://www.youtube.com/watch?v=kThMmHJfypk&feature=channel_video_title
Bez wątpienia - jeden z lepszych odcinków.
21 sierpnia 2011, 18:12 [cytuj]
Mi w pamięć zapadł odcinek o wścibskiej sąsiadce
Mi w pamięć zapadł odcinek o wścibskiej sąsiadce :P
21 sierpnia 2011, 18:49 [cytuj]
Ja tez ogladam!!! Najlepsze odcinki to zdecydowanie ta pani ktora wierzyla we wrozki, wyrzucila meza z lozka bo aura sie nie zgadzala czy cos, odwolala lot na wakacje tracac wiekszosc kasy bo wrozka powiedziala ze cos moze sie stac, a drugi to pani 4+ jak juz ktos pisal :-)
Ja tez ogladam!!!:D Najlepsze odcinki to zdecydowanie ta pani ktora wierzyla we wrozki, wyrzucila meza z lozka bo aura sie nie zgadzala czy cos, odwolala lot na wakacje tracac wiekszosc kasy bo wrozka powiedziala ze cos moze sie stac, a drugi to pani 4+ jak juz ktos pisal :-)
21 sierpnia 2011, 18:57 [cytuj]
O tak, wróżka była świetna : ) Pierd*l rodzinę , hoduj koty też .
O tak, wróżka była świetna : ) Pierd*l rodzinę , hoduj koty też .
21 sierpnia 2011, 19:05 [cytuj]
To jest genialne AVE Trudne Sprawy odcinek z matką psychopatką i z utalentowanym synem mnie dobiła a i to jest dobre youtube.com/watch?v=SbYd5KNVluc&feature=player_embedded
Może zmienimy nazwę forum na "Trudne Sprawy Fans"
To jest genialne AVE Trudne Sprawy odcinek z matką psychopatką i z utalentowanym synem mnie dobiła a i to jest dobre http://www.youtube.com/watch?v=SbYd5KNVluc&feature=player_embedded
Może zmienimy nazwę forum na "Trudne Sprawy Fans"