Forum dyskusyjne
6 maja 2011, 11:44 [cytuj]
heheheheh ja sobie ostatnio założyłem konto na maxmodels patrze a tu reklama "borussia"24.pl
heheheheh ja sobie ostatnio założyłem konto na maxmodels patrze a tu reklama "borussia"24.pl:P
6 maja 2011, 11:46 [cytuj]
"weidenfeller1" powiedział/a:
heheheheh ja sobie ostatnio założyłem konto na maxmodels patrze a tu reklama "borussia"24.pl
Czasami to nie jest dla modelek/modelów/fotografów itp? Czyżbyś był modelem?
Czasami to nie jest dla modelek/modelów/fotografów itp? :) Czyżbyś był modelem? :D
6 maja 2011, 11:49 [cytuj]
Hahahahhaa To nieźli są oni chyba już wszędzie się zareklamowali ;p niedługo będzie można ich w telewizji zobaczyć
Hahahahhaa:D To nieźli są:D oni chyba już wszędzie się zareklamowali ;p niedługo będzie można ich w telewizji zobaczyć:D
6 maja 2011, 11:49 [cytuj]
"takjakby" powiedział/a:
Lepiej się chronić na przyszłość
Chroni (albo niby ma chronić) to ustawa o ochronie danych osobowych. I tak dla przykładu z jednej strony była ogólnokrajowa akcja (uprzykrzająca życie) usuwania nazwisk z domofonów, czy też zakaz wydawania książek telefonicznych, a z drugiej masowe przenoszenie swoich danych personalnych do o wiele bardziej dostępnego internetu. Taki tam paradoks.
Chroni (albo niby ma chronić) to ustawa o ochronie danych osobowych. I tak dla przykładu z jednej strony była ogólnokrajowa akcja (uprzykrzająca życie) usuwania nazwisk z domofonów, czy też zakaz wydawania książek telefonicznych, a z drugiej masowe przenoszenie swoich danych personalnych do o wiele bardziej dostępnego internetu. Taki tam paradoks.
6 maja 2011, 13:46 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Dzisiaj w radio gadali, że w sądownictwie coraz częściej siegają do informacji zawartych na profilach. Pracodawcy na przykład też robią to często już od jakiegoś czasu.
Dlatego dobrze jest miec poblokowane rozne aplikacje, zrobic dostep tylko dla znajomych, nie klikac w co popadnie i ograniczyc dostep do swojego profilu ludziom "z zewnatrz". Niestety jakies 60-70 % ludzi robi wrecz przeciwnie
Dlatego dobrze jest miec poblokowane rozne aplikacje, zrobic dostep tylko dla znajomych, nie klikac w co popadnie i ograniczyc dostep do swojego profilu ludziom "z zewnatrz". Niestety jakies 60-70 % ludzi robi wrecz przeciwnie :)
6 maja 2011, 13:50 [cytuj]
Zmieniłem przed chwilą ustawienia prywatności na Facebooku. Dostęp do moich danych mam tylko ja Uważam, że to może być bezpieczne
Zmieniłem przed chwilą ustawienia prywatności na Facebooku. Dostęp do moich danych mam tylko ja :D Uważam, że to może być bezpieczne :)
6 maja 2011, 14:18 [cytuj]
Tak na prawdę wszystko, co kiedykolwiek umieściliśmy w Internecie, nawet jeśli potem zostało to usunięte, to już tam zostaje na zawsze
Tak na prawdę wszystko, co kiedykolwiek umieściliśmy w Internecie, nawet jeśli potem zostało to usunięte, to już tam zostaje na zawsze :]
6 maja 2011, 14:21 [cytuj]
Ostatnio sobie trzaskałem w literaki na "Kurniku", a tu na górze reklama właśnie borussia 24.pl :shock:
A co do NK czy Facebooka to działa tu taka sama zasada jak w całym necie tzn. uważaj co publikujesz i robisz, bo wszystko może być użyte przeciwko tobie :lol:
Ostatnio sobie trzaskałem w literaki na "Kurniku", a tu na górze reklama właśnie borussia 24.pl :shock:
A co do NK czy Facebooka to działa tu taka sama zasada jak w całym necie tzn. uważaj co publikujesz i robisz, bo wszystko może być użyte przeciwko tobie :lol:
4 czerwca 2011, 16:54 [cytuj]
Właśnie dlatego mój profil na nk jest taki półoficjalny a Pejsbuka nawet nie mam zamiaru zakładać.
Właśnie dlatego mój profil na nk jest taki półoficjalny a Pejsbuka nawet nie mam zamiaru zakładać.
21 marca 2013, 22:02 [cytuj]
Tutaj kilka ważnych twitterów, które poprostu trzeba mieć(z naciskiem na dwa pierwsze):
twitter.com/KoltonRoman
twitter.com/BorekMati
twitter.com/WojcikPawel
twitter.com/KubaRadomski
twitter.com/AdamSlawinski
twitter.com/wislak2005
i jeszcze specjalnie wyszukałem(tylko nie wiem czy ten jest prawdziwy):
twitter.com/CezaryKucharski
Tutaj kilka ważnych twitterów, które poprostu trzeba mieć(z naciskiem na dwa pierwsze):
https://twitter.com/KoltonRoman
https://twitter.com/BorekMati
https://twitter.com/WojcikPawel
https://twitter.com/KubaRadomski
https://twitter.com/AdamSlawinski
https://twitter.com/wislak2005
i jeszcze specjalnie wyszukałem(tylko nie wiem czy ten jest prawdziwy):
https://twitter.com/CezaryKucharski
21 marca 2013, 22:08 [cytuj]
twitter.com/Matthias_aus_Do
Ten ważniejszy od całej reszty :-P
https://twitter.com/Matthias_aus_Do
Ten ważniejszy od całej reszty :-P
21 marca 2013, 22:09 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
Tutaj kilka wa?nych twitterów, które poprostu trzeba mie?(z naciskiem na dwa pierwsze):
Ja w ogole nie mam twittera, nie rozumiem po co takie glupoty w ogole istnieja (chyba jesli ktos nie ma w realnym swiecie nikogo, do kogo moze gadac, ewentualnie do rozglosni "slawnych" ludzi ktorzy maja posluch). Nie mow ze tam jeszcze jestes aktywny? :-)
Ja w ogole nie mam twittera, nie rozumiem po co takie glupoty w ogole istnieja (chyba jesli ktos nie ma w realnym swiecie nikogo, do kogo moze gadac, ewentualnie do rozglosni "slawnych" ludzi ktorzy maja posluch). Nie mow ze tam jeszcze jestes aktywny? :-)
21 marca 2013, 22:16 [cytuj]
Oj Tomku Tomku. Mój post to była ironia, gardze Kotłoniem i Borkiem, już nawet wole oglądać Tap Madl niż słuchać ich mądrości w pewnych dzedzinach.
Nie mam twittera, NK i innych, jedyne co mam to facebook a ty już... Zresztą jakbym miał to i tak moja sprawa A listę tych "gwiazd" mam z fanpage Cafe Futbol więc pomyślałem, ze warto wkleić :mrgreen: :mrgreen:
Oj Tomku Tomku. Mój post to była ironia, gardze Kotłoniem i Borkiem, już nawet wole oglądać Tap Madl niż słuchać ich mądrości w pewnych dzedzinach.
Nie mam twittera, NK i innych, jedyne co mam to facebook a ty już... :D Zresztą jakbym miał to i tak moja sprawa :D A listę tych "gwiazd" mam z fanpage Cafe Futbol więc pomyślałem, ze warto wkleić :mrgreen: :mrgreen:
21 marca 2013, 22:22 [cytuj]
Ale ten ode mnie jest naprawdę ciekawy ! Sam tam konta nie mam ale nie jest ono potrzebne żeby śledzieć wpisy Matthiasa Derscha a gość działa naprawdę szybko.
Ale ten ode mnie jest naprawdę ciekawy ! Sam tam konta nie mam ale nie jest ono potrzebne żeby śledzieć wpisy Matthiasa Derscha a gość działa naprawdę szybko.
21 marca 2013, 22:26 [cytuj]
nie. tomek tam nie bedzie wchodzic!! tylko idioci tam wchodza i nie zawracaj mu glowy
nie. tomek tam nie bedzie wchodzic!! tylko idioci tam wchodza i nie zawracaj mu glowy :)
21 marca 2013, 22:30 [cytuj]
Analizy są ważniejsze!
Analizy są ważniejsze! :D
21 marca 2013, 22:48 [cytuj]
Twitter to nie taka głupia sprawa jak niektórzy sądzą. Szczególnie wersja mobilna w telefonie gdy nie ma nas w chacie jest bardzo pomocna. Mamy tam zbiór wszystkich najważniejszych informacji, które nas interesują, nie trzeba skakać po każdej stronie z osobna.
Sam jestem daleki od tego, żeby dawać tam jakieś wpisy, jednak jako źródło informacji w telefonie sprawdza się bardzo dobrze. ;-)
Twitter to nie taka głupia sprawa jak niektórzy sądzą. Szczególnie wersja mobilna w telefonie gdy nie ma nas w chacie jest bardzo pomocna. Mamy tam zbiór wszystkich najważniejszych informacji, które nas interesują, nie trzeba skakać po każdej stronie z osobna.
Sam jestem daleki od tego, żeby dawać tam jakieś wpisy, jednak jako źródło informacji w telefonie sprawdza się bardzo dobrze. ;-)
21 marca 2013, 23:35 [cytuj]
[quote]Sam jestem daleki od tego, ?eby dawa? tam jakie? wpisy, jednak jako ?ród?o informacji w telefonie sprawdza si? bardzo dobrze. ;-)[/quote]
A czy to czasami nie sa informacje w stylu "znajomy wlasnie robi zakupy w Lidlu", "Piotrek wlasnie wrocil ze szkoly"? :-P
A czy to czasami nie sa informacje w stylu "znajomy wlasnie robi zakupy w Lidlu", "Piotrek wlasnie wrocil ze szkoly"? :-P
21 marca 2013, 23:39 [cytuj]
Heh , to zależy kogo "śledzisz". Jeżeli masz w znajomych 14 letnie gimnazjalistki albo tym podobne Rihanny to pewnie tak , na przytoczonym przeze mnie 90% to informacje o BVB.
Heh , to zależy kogo "śledzisz". Jeżeli masz w znajomych 14 letnie gimnazjalistki albo tym podobne Rihanny to pewnie tak , na przytoczonym przeze mnie 90% to informacje o BVB.
21 marca 2013, 23:40 [cytuj]
Dlatego wyzej napisalem, ze wg mnie to sie nadaje raczej jako rozglosnia ludzi powszechnie szanowanych, a niezbyt (jesli ktos jest powazny) dla "katalogowania" znajomych jak facebook, ktory z kolei jako taki sens w komunikacji ma ;-)
Dlatego wyzej napisalem, ze wg mnie to sie nadaje raczej jako rozglosnia ludzi powszechnie szanowanych, a niezbyt (jesli ktos jest powazny) dla "katalogowania" znajomych jak facebook, ktory z kolei jako taki sens w komunikacji ma ;-)