Forum dyskusyjne
15 lipca 2007, 01:58 [cytuj]
hehe nie moge powiedziec, Kasia mi nie pozwala :-P
hehe nie moge powiedziec, Kasia mi nie pozwala :-P
15 lipca 2007, 02:00 [cytuj]
ehh dlatego wielu ludzi ceni sobie wolność =]
ehh dlatego wielu ludzi ceni sobie wolność =]
15 lipca 2007, 16:10 [cytuj]
T-Mac , jesli sluchasz happy hardcore to może czas wskoczyć na coś bardziej mrocznego i mocniejszego czyli czysty Hardcore aka Gabber ?
no ale... to inna bajka z deka więc nie oczekuje cudu że ktoś tu tego bedzie oprócz mnie i marx'a sluchac ((
T-Mac , jesli sluchasz happy hardcore to może czas wskoczyć na coś bardziej mrocznego i mocniejszego czyli czysty Hardcore aka Gabber :P ?
no ale... to inna bajka z deka więc nie oczekuje cudu że ktoś tu tego bedzie oprócz mnie i marx'a sluchac :(((
15 lipca 2007, 16:17 [cytuj]
jednym z moich wiekich hobby tez jest fotografia. no i oczywiscie pilka nozna, BVB, siatkowka, biologia.
jednym z moich wiekich hobby tez jest fotografia. no i oczywiscie pilka nozna, BVB, siatkowka, biologia.
15 lipca 2007, 16:30 [cytuj]
"moRRo" powiedział/a:
T-Mac , jesli sluchasz happy hardcore to może czas wskoczyć na coś bardziej mrocznego i mocniejszego czyli czysty Hardcore aka Gabber
?
Hehe... Czasem próbuję ale ciężko w tym gatunku trafić w moje gusta... :mrgreen: Sporadycznie coś mi się spodoba ale lepsze to niż nic... :-D
Zapomniałem dodać, że ostatnio moje "baterie" ładuje też Hard Trance & Psy Trance (pierwotnie liczył się tylko Uplifting Trance, Vocal Trance, Euro Trance i Euphonic Trance)... 8-)
Dla przykładu takie linki...
youtube.com/watch?v=AYD7rAnDW2I
youtube.com/watch?v=v82JqQAQqLE
I jak tu nie odlecieć :?: :mrgreen:
Hehe... Czasem próbuję ale ciężko w tym gatunku trafić w moje gusta... :mrgreen: Sporadycznie coś mi się spodoba ale lepsze to niż nic... :-D
Zapomniałem dodać, że ostatnio moje "baterie" ładuje też Hard Trance & Psy Trance (pierwotnie liczył się tylko Uplifting Trance, Vocal Trance, Euro Trance i Euphonic Trance)... 8-)
Dla przykładu takie linki...
http://www.youtube.com/watch?v=AYD7rAnDW2I
http://www.youtube.com/watch?v=v82JqQAQqLE
I jak tu nie odlecieć :?: :mrgreen:
18 lipca 2007, 22:10 [cytuj]
Zdecydowanie moim hobby jest Bilard i Geografia, bo reszta to zwykła codzienność...piłka nożna, internet i oglądanie po nocach filmów czy seriali...Lost. 4400, Heroes czy Skazany. W dzień nie ma czasu, bo jestem na dworze :-)
Zdecydowanie moim hobby jest Bilard i Geografia, bo reszta to zwykła codzienność...piłka nożna, internet i oglądanie po nocach filmów czy seriali...Lost. 4400, Heroes czy Skazany. W dzień nie ma czasu, bo jestem na dworze :-)
19 lipca 2007, 16:02 [cytuj]
Moim hobby jest kolekcjonowanie pamiatek pilkarskich
A tak przy okazji to zapraszam na swoja strone o Pamiatkach Pilkarskich
:arrow: autografysportowe.za.pl
Wzory Listów - Galeria - Porady - Linki - Forum :mrgreen:
Moim hobby jest kolekcjonowanie pamiatek pilkarskich :)
:arrow: www.autografysportowe.za.pl
Wzory Listów - Galeria - Porady - Linki - Forum :mrgreen:
19 lipca 2007, 19:12 [cytuj]
"G90M" powiedział/a:
Wzory Listów - Galeria - Porady - Linki - Forum
:mrgreen:
Więcej na tej stronie reklam niż treści :-/ Rozumiem że chcesz mieć zyski ale bez przesady.
Więcej na tej stronie reklam niż treści :-/ Rozumiem że chcesz mieć zyski ale bez przesady.
19 lipca 2007, 20:24 [cytuj]
T-Mac muzyka w podanych przez Ciebie linkach muszę przyznać ładniutka ! aż chce sie słuchać .... może w końcu ten cały PSY delikatnie wkręci mnie na ścieżkę muzyki trance , wczesniej jakoś unikałem tego bo było to dla mnie za słabe ....
i jeszcze jak byś mógł i wiedzial to podaj mi tytuly trackow lecących w tych filmikach... z góry THX !
T-Mac muzyka w podanych przez Ciebie linkach muszę przyznać ładniutka ! aż chce sie słuchać .... może w końcu ten cały PSY delikatnie wkręci mnie na ścieżkę muzyki trance , wczesniej jakoś unikałem tego bo było to dla mnie za słabe ....
i jeszcze jak byś mógł i wiedzial to podaj mi tytuly trackow lecących w tych filmikach... z góry THX ! :D
19 lipca 2007, 20:40 [cytuj]
"G90M" powiedział/a:
Wzory Listów - Galeria - Porady - Linki - Forum
Widze cie chyba na siódmym forum. Te pożal się wzory znajdziesz na pierwszym lepszym forum o pamiątkach, mogłeś podrzucić swój wzór a brać nie z kollekcjoner.net.
Co do grafów to poza grafami graczy Wisły to nic szczególnego. Wszystko można zdobyć po mailu. Twoje porady - no comments.
Widze cie chyba na siódmym forum. Te pożal się wzory znajdziesz na pierwszym lepszym forum o pamiątkach, mogłeś podrzucić swój wzór a brać nie z kollekcjoner.net.
Co do grafów to poza grafami graczy Wisły to nic szczególnego. Wszystko można zdobyć po mailu. Twoje porady - no comments.
19 lipca 2007, 20:53 [cytuj]
"moRRo" powiedział/a:
i jeszcze jak byś mógł i wiedzial to podaj mi tytuly trackow lecących w tych filmikach... z góry THX !
Hehe... :-D Sam próbuję to rozszyfrować... :mrgreen: Jak coś będę wiedział to podeślę "pw".. ;-)
Hehe... :-D Sam próbuję to rozszyfrować... :mrgreen: Jak coś będę wiedział to podeślę "pw".. ;-)
22 lipca 2007, 23:58 [cytuj]
Pilka nozna, Muzyka, Gitara, Fantasy, Astrofizyka
Pilka nozna, Muzyka, Gitara, Fantasy, Astrofizyka :D:D
13 marca 2010, 16:49 [cytuj]
Historia i BVB :-D
Historia i BVB :-D
14 marca 2010, 14:32 [cytuj]
Sport najbardziej pilka Nozna...BVB
Budownictwo,Matematyka,Urbanistyka;D
Nowoczesne technologie wznoszenia budynków i wiele innych rzeczy czyli pod budownictwo
Sport najbardziej pilka Nozna...BVB
Budownictwo,Matematyka,Urbanistyka;D
Nowoczesne technologie wznoszenia budynków i wiele innych rzeczy;P czyli pod budownictwo:P
14 marca 2010, 15:15 [cytuj]
Koszykówka, Informatyka, BVB.
Koszykówka, Informatyka, BVB.
29 maja 2010, 15:44 [cytuj]
Moje hobby to BVB i kolekcjonowanie różnych rzeczy związanych z naszą kochaną drużyną, piłka nożna, snowboard oraz cross.
Mam pytanie czy ktoś z was śmiga na crossie i jest z okolic Opola.
Moje hobby to BVB i kolekcjonowanie różnych rzeczy związanych z naszą kochaną drużyną, piłka nożna, snowboard oraz cross.
30 maja 2010, 00:06 [cytuj]
Hmmm.. BVB :-P Piłka nOżna, żużel, Muzyka
Hmmm.. BVB :-P Piłka nOżna, żużel, Muzyka
30 maja 2010, 09:55 [cytuj]
Pewnie jak wszyscy: BVB :-D a inne to muzyka, polityka i dłubanie w samochodach :-D
Pewnie jak wszyscy: BVB :-D a inne to muzyka, polityka i dłubanie w samochodach :-D
30 maja 2010, 23:25 [cytuj]
"lukasz1810" powiedział/a:
Nie smigam na Croosie ale jestem z okolic Opola Dokładnie koło Prudnika..Biała
Nie smigam na Croosie:P ale jestem z okolic Opola:P Dokładnie koło Prudnika..Biała:)
29 grudnia 2010, 00:08 [cytuj]
Człowieki a akwarium ktoś ma? he?
Murzyn Twoje kijanki w akademiku się nie liczą...
Człowieki a akwarium ktoś ma? he?
Murzyn Twoje kijanki w akademiku się nie liczą...