Problem ze stroną

Aktualności, propozycje, zmiany

Moderator: Mods

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7772
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Problem ze stroną

Post autor: zizu » 08 maja 2010, 13:02

Fakt faktem, że mam nędznego avasta, bo z reguły wirusy to raczej omijam szerokim łukiem :P no ale od wczoraj ciągle mi wyskakuje, że na stronie jest jakiś trojan powiązany jak szukałem w necie "ze skryptami Java"... ja tam daje ignoruj i serfuje dalej :-D ale czy to tylko u mnie?

Awatar użytkownika
Maczuga
Posty: 2856
Rejestracja: 23 sie 2008, 11:57
Lokalizacja: Breslau
Kontakt:

Post autor: Maczuga » 08 maja 2010, 13:25

U mnie cisza a też mam avasta i MCafee

Awatar użytkownika
Syjon
Posty: 505
Rejestracja: 18 cze 2007, 17:06
Lokalizacja: Holland
Kontakt:

Post autor: Syjon » 08 maja 2010, 14:22

U mnie za kazdym razem jak wchodze na strone a takze jak chce napisac cos w jakims temacie pojawia sie informacja o wirusie. Tez uzywam avasta i wcale nie uwazam, ze jest nedzny ;)
Nie lubie poniedzialkow...

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7772
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 08 maja 2010, 14:36

No właśnie Syjon, też musisz ciągle naciskać na "przerwij połączenie" ze 3 razy i dopiero się wczytuje?:P

Awatar użytkownika
Rumcajs
Admin
Posty: 1290
Rejestracja: 25 maja 2007, 14:52
Lokalizacja: Czerlejno
Kontakt:

Post autor: Rumcajs » 08 maja 2010, 14:47

Próbuje coś z tym zrobić.

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7772
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 08 maja 2010, 16:19

A ktoś wie jak w Avascie zignorować tego trojana?!! bo muszę klikać po 3 razy na przerwij połączenie i dopiero mi się wyświetla strona..

Awatar użytkownika
Marcion
Posty: 640
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:41
Lokalizacja: Bocholt/Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Marcion » 08 maja 2010, 16:38

U mnie też jakiś syf ;/ nic nie mogę robić praktycznie na stronie;/

Awatar użytkownika
Betas
Posty: 475
Rejestracja: 24 lip 2007, 20:10
Lokalizacja: Debrzno/Dortmund
Kontakt:

Post autor: Betas » 08 maja 2010, 17:37

Ja mam NODa 32. i jestem zadowolony. Też wyskakiwały mi informacje o wirusach. Wziąłem w kwarantanne i po sprawie :D

Awatar użytkownika
Syjon
Posty: 505
Rejestracja: 18 cze 2007, 17:06
Lokalizacja: Holland
Kontakt:

Post autor: Syjon » 09 maja 2010, 09:47

Dla wszystkich leniwych ktorzy musza klikac w komunikat o przerwaniu polaczenia, polecam nowego avasta, przy ktorym nic nie trzeba robic ;). Ja mam wersje programu 5.0.545
Nie lubie poniedzialkow...

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7772
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 10 maja 2010, 00:16

Hehe ja siedzę aktualnie na laptopie, którego przed wyjazdem mama nie wzięła;] bo mi się spalił zasilacz w moim kompie stacjonarnym. a ona tu pełen lajcik bez antywirusa i fajno jest :-D od dzisiaj nie miałem problemów.

heh fajny obrazek na stronie BVB nawiązujący do aktualnej przerwy technicznej u nas:P
Obrazek

Awatar użytkownika
mroz
Posty: 7141
Rejestracja: 23 lip 2008, 23:04
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: mroz » 10 maja 2010, 09:51

Na forum avast też szaleje z komunikatami;)

Awatar użytkownika
Ebi
Posty: 185
Rejestracja: 15 lut 2009, 19:07
Lokalizacja: Osobnica/ Jasło
Kontakt:

Post autor: Ebi » 10 maja 2010, 14:26

no avast wyswietla wszystko

Awatar użytkownika
Marcion
Posty: 640
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:41
Lokalizacja: Bocholt/Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Marcion » 10 maja 2010, 14:36

Ja mam NODA32;p i na forum mi też to wyskakuje:P

patryq9
Posty: 12
Rejestracja: 05 sie 2008, 15:10
Kontakt:

Post autor: patryq9 » 10 maja 2010, 16:52

Ja mam NOD32 i mi też co chwila wyskakuje, na forum też ;/ wie ktoś o co chodzi? i czemu ta przerwa w stronce jest?

Awatar użytkownika
Marcion
Posty: 640
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:41
Lokalizacja: Bocholt/Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Marcion » 10 maja 2010, 17:01

Bo wirus się wkradł..

Awatar użytkownika
Neo
Posty: 953
Rejestracja: 20 cze 2008, 15:56
Kontakt:

Post autor: Neo » 11 maja 2010, 18:26

A ja mam ff z dodatkami i nie mam problemów bo java i flash są zablokowane ;p

kuba19
Posty: 163
Rejestracja: 05 kwie 2010, 20:06
Kontakt:

Post autor: kuba19 » 09 sie 2010, 01:34

rozwiązaniem może być również wchodzenie przez google ;) oni jakoś widzą jak jest wirus:)
Borussia Dortmund

Awatar użytkownika
RickenZMazowsza
Posty: 322
Rejestracja: 19 gru 2008, 18:35
Lokalizacja: Soboń-Mazowsze
Kontakt:

Post autor: RickenZMazowsza » 12 sie 2010, 21:48

O, widzę, że udało mi się uniknąć niepotrzebnego zdenerwowania bo w dniu pojawienia się tego problemu nawet nie powąchałem kompa. Ot, takie szczęście w nieszczęściu ;-)
Żółto-czarny. Od zawsze na zawsze!

http://e-wegrow.pl/

Awatar użytkownika
Neo
Posty: 953
Rejestracja: 20 cze 2008, 15:56
Kontakt:

Post autor: Neo » 03 wrz 2010, 16:31

Do moderatorów: ktos tutaj spamuje ;/

http://borussia.com.pl/forum/viewtopic. ... 7bfe0e7f78

Awatar użytkownika
Zesik
Posty: 3299
Rejestracja: 24 lip 2007, 10:28
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Zesik » 03 wrz 2010, 17:23

neo.vin, niepotrzebna panika ;-) Murzyn wszystko widzi i czuwa ;-) Wejdzie na forum i spam raz dwa zniknie ;-) Jak zawsze ;-)

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości