Strona 1 z 11

Problem ze stroną

: 08 maja 2010, 13:02
autor: zizu
Fakt faktem, że mam nędznego avasta, bo z reguły wirusy to raczej omijam szerokim łukiem :P no ale od wczoraj ciągle mi wyskakuje, że na stronie jest jakiś trojan powiązany jak szukałem w necie "ze skryptami Java"... ja tam daje ignoruj i serfuje dalej :-D ale czy to tylko u mnie?

: 08 maja 2010, 13:25
autor: Maczuga
U mnie cisza a też mam avasta i MCafee

: 08 maja 2010, 14:22
autor: Syjon
U mnie za kazdym razem jak wchodze na strone a takze jak chce napisac cos w jakims temacie pojawia sie informacja o wirusie. Tez uzywam avasta i wcale nie uwazam, ze jest nedzny ;)

: 08 maja 2010, 14:36
autor: zizu
No właśnie Syjon, też musisz ciągle naciskać na "przerwij połączenie" ze 3 razy i dopiero się wczytuje?:P

: 08 maja 2010, 14:47
autor: Rumcajs
Próbuje coś z tym zrobić.

: 08 maja 2010, 16:19
autor: zizu
A ktoś wie jak w Avascie zignorować tego trojana?!! bo muszę klikać po 3 razy na przerwij połączenie i dopiero mi się wyświetla strona..

: 08 maja 2010, 16:38
autor: Marcion
U mnie też jakiś syf ;/ nic nie mogę robić praktycznie na stronie;/

: 08 maja 2010, 17:37
autor: Betas
Ja mam NODa 32. i jestem zadowolony. Też wyskakiwały mi informacje o wirusach. Wziąłem w kwarantanne i po sprawie :D

: 09 maja 2010, 09:47
autor: Syjon
Dla wszystkich leniwych ktorzy musza klikac w komunikat o przerwaniu polaczenia, polecam nowego avasta, przy ktorym nic nie trzeba robic ;). Ja mam wersje programu 5.0.545

: 10 maja 2010, 00:16
autor: zizu
Hehe ja siedzę aktualnie na laptopie, którego przed wyjazdem mama nie wzięła;] bo mi się spalił zasilacz w moim kompie stacjonarnym. a ona tu pełen lajcik bez antywirusa i fajno jest :-D od dzisiaj nie miałem problemów.

heh fajny obrazek na stronie BVB nawiązujący do aktualnej przerwy technicznej u nas:P
Obrazek

: 10 maja 2010, 09:51
autor: mroz
Na forum avast też szaleje z komunikatami;)

: 10 maja 2010, 14:26
autor: Ebi
no avast wyswietla wszystko

: 10 maja 2010, 14:36
autor: Marcion
Ja mam NODA32;p i na forum mi też to wyskakuje:P

: 10 maja 2010, 16:52
autor: patryq9
Ja mam NOD32 i mi też co chwila wyskakuje, na forum też ;/ wie ktoś o co chodzi? i czemu ta przerwa w stronce jest?

: 10 maja 2010, 17:01
autor: Marcion
Bo wirus się wkradł..

: 11 maja 2010, 18:26
autor: Neo
A ja mam ff z dodatkami i nie mam problemów bo java i flash są zablokowane ;p

: 09 sie 2010, 01:34
autor: kuba19
rozwiązaniem może być również wchodzenie przez google ;) oni jakoś widzą jak jest wirus:)

: 12 sie 2010, 21:48
autor: RickenZMazowsza
O, widzę, że udało mi się uniknąć niepotrzebnego zdenerwowania bo w dniu pojawienia się tego problemu nawet nie powąchałem kompa. Ot, takie szczęście w nieszczęściu ;-)

: 03 wrz 2010, 16:31
autor: Neo
Do moderatorów: ktos tutaj spamuje ;/

http://borussia.com.pl/forum/viewtopic. ... 7bfe0e7f78

: 03 wrz 2010, 17:23
autor: Zesik
neo.vin, niepotrzebna panika ;-) Murzyn wszystko widzi i czuwa ;-) Wejdzie na forum i spam raz dwa zniknie ;-) Jak zawsze ;-)