Problem ze stroną

Aktualności, propozycje, zmiany

Moderator: Mods

Krzaku
Posty: 28
Rejestracja: 17 lip 2010, 20:04
Lokalizacja: z Mazur
Kontakt:

Post autor: Krzaku » 17 sie 2011, 10:23

Siema, mam problemik, zmieniłem przeglądarke i chcąc się zalogować na stronie zapomniałem hasła, wysłałem nowe na maila, wpisałem je ale nie działa, próbowałem tak już kilka razy i za każdym to samo, hasło jest złe. Co robić??
Obrazek

Awatar użytkownika
Neo
Posty: 953
Rejestracja: 20 cze 2008, 15:56
Kontakt:

Post autor: Neo » 17 sie 2011, 10:30

Doraźnie mogę Ci pomóc, zagadaj na gg do mnie.
Systemow się musi Rumcajs przyjrzeć.
chairmen and directors come and go, managers come and go, players come and go but the supporters are there forever !

Awatar użytkownika
mroz
Posty: 7141
Rejestracja: 23 lip 2008, 23:04
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: mroz » 14 kwie 2012, 11:18

Może to nie jest wieli problem, ale zegar na forum coś szaleje od jakiegoś czasu. Chodzi dokładnie o to, że podpisy pod postami "dzisiaj", "wczoraj" szaleją jak się piesze wieczorem. Tak jakby o 23 system czytał, że jest już dzień następny. Zauważyliście to?

Awatar użytkownika
Draginhio
Posty: 942
Rejestracja: 31 gru 2010, 17:46
Kontakt:

Post autor: Draginhio » 14 kwie 2012, 11:24

myślę, że chodzi o zmianę czasu. tak ja to widziałem

Awatar użytkownika
mroz
Posty: 7141
Rejestracja: 23 lip 2008, 23:04
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: mroz » 14 kwie 2012, 11:26

Nieraz jest to mylące jak się szuka jakiś postów;)

Awatar użytkownika
Rumcajs
Admin
Posty: 1290
Rejestracja: 25 maja 2007, 14:52
Lokalizacja: Czerlejno
Kontakt:

Post autor: Rumcajs » 14 kwie 2012, 12:39

Postaram się zaradzić coś.

barth
Posty: 23
Rejestracja: 11 lut 2011, 22:14
Kontakt:

Post autor: barth » 14 kwie 2012, 17:31

Sprawdź czy masz dobra strefę czasową ustawioną w profilu.

Laurent
Redakcja
Posty: 5344
Rejestracja: 05 sie 2010, 10:54
Kontakt:

Post autor: Laurent » 14 kwie 2012, 17:47

barth pisze:Sprawdź czy masz dobra strefę czasową ustawioną w profilu.
Każdy tak ma. Ja też.
Obrazek

Awatar użytkownika
mroz
Posty: 7141
Rejestracja: 23 lip 2008, 23:04
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: mroz » 14 kwie 2012, 17:58

Gdyby o to chodziło to bym nie pisał;)

PKluivert
Posty: 4
Rejestracja: 29 kwie 2012, 21:12
Kontakt:

Post autor: PKluivert » 06 maja 2012, 20:08

Od kiedy zarejestrowałem się na forum, to niemal za każdym razem kiedy zmieniam przeglądany temat muszę się logować, tak jakbym się cały czas wylogowywał. Naprawdę frustrujące, wie ktoś, co mogę zrobić?
"Czy to jest ta akcja?! TAK, to jest ta akcja, tak to jest Iniesta, tak to jest Barca, tak to jest ten cud!" - Dariusz Szpakowski

Awatar użytkownika
Neo
Posty: 953
Rejestracja: 20 cze 2008, 15:56
Kontakt:

Post autor: Neo » 06 maja 2012, 20:27

Jaka przeglądarka i to zależy jakie masz dodatki do niej i czy np. ustawiłeś autologowanie?
chairmen and directors come and go, managers come and go, players come and go but the supporters are there forever !

Awatar użytkownika
Bo Warszawa...!
Posty: 5512
Rejestracja: 01 paź 2011, 10:43
Kontakt:

Post autor: Bo Warszawa...! » 06 maja 2012, 20:54

Po prostu po jakims czasie Cie automatycznie wyrzuca, gdy nie wykonujesz na forum zadnej czynnosci. Mozesz ustawic autologowanie, tak jak neovin napisal, wtedy nie powinno byc problemu.

PKluivert
Posty: 4
Rejestracja: 29 kwie 2012, 21:12
Kontakt:

Post autor: PKluivert » 06 maja 2012, 22:40

Mimo, że mam ustawione autologowanie to i tak mnie wurzuca, no ale trudno, dzięki za pomoc.
P.S. Czy u Was autologowanie działa w ten sposób, że jesteście zalogowani po samym wejściu na stronę czy macie tylko tak jakby wpisane hasło i login?
@ neo.vin
Google Chrome
"Czy to jest ta akcja?! TAK, to jest ta akcja, tak to jest Iniesta, tak to jest Barca, tak to jest ten cud!" - Dariusz Szpakowski

Tooommeeek
Posty: 7068
Rejestracja: 11 cze 2009, 11:39
Kontakt:

Post autor: Tooommeeek » 19 lip 2012, 10:36

Chyba tutaj najodpowiedniejszy temat. Wiem ze to nie od dzis.
Czy nie daloby rady zrobic cos zeby w archiwum nie obcinalo prawej strony wiadomosci? Czasami to jest denerwujace, bo niby cos jest, mozna to skopiowac itd ale nie widac. Moze nietrudno ulepszyc?

Awatar użytkownika
Neo
Posty: 953
Rejestracja: 20 cze 2008, 15:56
Kontakt:

Post autor: Neo » 04 wrz 2012, 21:27

Zauważyłem dziś taki problem, że w głównym newsie w tytule nie pojawiają się znaki diakrytyczne jeśli się jakiś wyraz ucina. Dziś było to widać na przykładzie meczu sparingowego.
chairmen and directors come and go, managers come and go, players come and go but the supporters are there forever !

Awatar użytkownika
Wilq
Posty: 103
Rejestracja: 13 lis 2010, 21:59
Lokalizacja: Mysłowice
Kontakt:

Post autor: Wilq » 18 wrz 2012, 20:54

Ruch na tej stronie internetowej spowodowal, ze zostaly przekroczone limity bezpieczenstwa serwera. Strona nie moze byc w tej chwili wyswietlona. Sprobuj ponownie wyswietlic strone w innym terminie. Jesli jestes wlascicielem strony i chcesz poznac szczegoly - skontaktuj sie z operatorem hostingu./The server safety limits has been exceeded by this webpage. The webpage cannot be loaded right now, please try again later. If you are the owner of this webpage please contact your hosting operator to get the details.


Aż miło patrzeć na takie coś :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rumcajs
Admin
Posty: 1290
Rejestracja: 25 maja 2007, 14:52
Lokalizacja: Czerlejno
Kontakt:

Post autor: Rumcajs » 19 wrz 2012, 15:15

Ostatni raz, na dniach przenoszę na większy serwer ;-)

Tooommeeek
Posty: 7068
Rejestracja: 11 cze 2009, 11:39
Kontakt:

Post autor: Tooommeeek » 19 wrz 2012, 16:11

Admin pisze:Ostatni raz, na dniach przenoszê na wiêkszy serwer ;-)
Wiaze sie to z jakims czasem bez dostepu do strony?

Awatar użytkownika
Rumcajs
Admin
Posty: 1290
Rejestracja: 25 maja 2007, 14:52
Lokalizacja: Czerlejno
Kontakt:

Post autor: Rumcajs » 20 wrz 2012, 11:56

Zrobię to w godzinach wieczornych, jak będzie mniejszy ruch. Do rana powinno być więc ok.

Awatar użytkownika
Krysti
Posty: 1499
Rejestracja: 28 lip 2008, 23:48
Kontakt:

Post autor: Krysti » 20 wrz 2012, 13:49

Tooommeeek pisze:
Admin pisze:Ostatni raz, na dniach przenoszę na większy serwer ;-)
Wiaze sie to z jakims czasem bez dostepu do strony?
Tomek, pójdziesz na odwyk, przynajmniej na parę godzin .. :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość