Problem ze stroną

Aktualności, propozycje, zmiany

Moderator: Mods

Awatar użytkownika
Kamyk.
Posty: 696
Rejestracja: 25 sie 2007, 11:59
Kontakt:

Post autor: Kamyk. » 01 wrz 2014, 18:55

Tak. Dziś cały dzień tak mam. Wolno ładuje i często błąd wczytywania.

jarzynbg
Posty: 213
Rejestracja: 23 sty 2013, 06:14
Lokalizacja: 77
Kontakt:

Post autor: jarzynbg » 09 wrz 2014, 21:11

Zdjęcia log drużyn w terminarzu na głównej stronie są błędnie załadowane

Awatar użytkownika
Mbuti3
Posty: 3506
Rejestracja: 04 maja 2011, 19:20
Lokalizacja: Augustów/Białystok
Kontakt:

Post autor: Mbuti3 » 02 paź 2014, 17:58

Dotyczy forum: Ogarnia ktoś dlaczego nie można wstawić Avatarów? Próbowałem wklepując link i pokazuje, że moje konto zostało zaktualizowane, ale tak na prawdę nic się nie zmienia.
Co za imitacja klubu.
Madrisso o Realu 21 listopada roku pańskiego 2015.

Awatar użytkownika
Wixu
Posty: 1565
Rejestracja: 10 mar 2011, 14:12
Lokalizacja: Wroc/Szdk
Kontakt:

Post autor: Wixu » 02 paź 2014, 18:53

O ile dobrze pamiętam, mi zadziałało kiedy wrzuciłem linka do okna "Odnośnik do zewnętrznego obrazka".
Obrazek

Awatar użytkownika
Mbuti3
Posty: 3506
Rejestracja: 04 maja 2011, 19:20
Lokalizacja: Augustów/Białystok
Kontakt:

Post autor: Mbuti3 » 02 paź 2014, 20:02

Kurdę zadziałało dzięki :)
Co za imitacja klubu.
Madrisso o Realu 21 listopada roku pańskiego 2015.

Awatar użytkownika
Mbuti3
Posty: 3506
Rejestracja: 04 maja 2011, 19:20
Lokalizacja: Augustów/Białystok
Kontakt:

Post autor: Mbuti3 » 10 gru 2014, 14:31

Czy tylko mi reklama google zasłania Newsy na stronie?
Co za imitacja klubu.
Madrisso o Realu 21 listopada roku pańskiego 2015.

Awatar użytkownika
Mortis
Posty: 4171
Rejestracja: 11 lis 2011, 21:54
Kontakt:

Post autor: Mortis » 10 gru 2014, 18:33

Na tel? Ma kazdy

Awatar użytkownika
Wodzek
Posty: 9
Rejestracja: 19 mar 2014, 13:40
Kontakt:

Post autor: Wodzek » 27 gru 2014, 22:16

mam problem z dodaniem avatara :/ dodam go jest regulaminowy czy jak go do was wrzyuce z kompa, tak samo jak dam do niego link nie wyświetla mi go a pisze że profil został zaktualizowany

Awatar użytkownika
JaNóż
Posty: 87
Rejestracja: 06 sty 2014, 16:21
Kontakt:

Post autor: JaNóż » 27 gru 2014, 22:25

Wodzek pisze:mam problem z dodaniem avatara :/ dodam go jest regulaminowy czy jak go do was wrzyuce z kompa, tak samo jak dam do niego link nie wyświetla mi go a pisze że profil został zaktualizowany
Spróbuj wrzucić w ostatnie okienko, powinno zadziałać.
Never stop, never stop fighting till the fight is done!
Volverin pisze:Zamiast szukać winnych, poszukałem niewinnych.

I myślę, że jednego znalazłem - Katalończyk jest na 99,9% niewinny!

Awatar użytkownika
KOazker
Posty: 899
Rejestracja: 30 maja 2013, 10:51
Lokalizacja: z Polski
Kontakt:

Post autor: KOazker » 28 gru 2014, 01:29

Cofnij się stronę i masz problem opisany.
Obrazek

Tooommeeek
Posty: 7068
Rejestracja: 11 cze 2009, 11:39
Kontakt:

Post autor: Tooommeeek » 08 kwie 2015, 21:02


Awatar użytkownika
Ero
Posty: 4155
Rejestracja: 27 maja 2012, 12:26
Lokalizacja: West Coast
Kontakt:

Post autor: Ero » 08 kwie 2015, 21:03

A dokładniej co się dzieje? opisz

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7772
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 08 kwie 2015, 21:15

Hah, screenshota źle wstawiłeś :p

Awatar użytkownika
Ero
Posty: 4155
Rejestracja: 27 maja 2012, 12:26
Lokalizacja: West Coast
Kontakt:

Post autor: Ero » 08 kwie 2015, 21:17

Dlaczego? :D

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7772
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 08 kwie 2015, 21:24

Sa na nim przyciski, ktore nie dzialaja :-(

Awatar użytkownika
Ero
Posty: 4155
Rejestracja: 27 maja 2012, 12:26
Lokalizacja: West Coast
Kontakt:

Post autor: Ero » 08 kwie 2015, 21:26

Żartowniś się znalazł, Bałtroczyk z kabaretu :mrgreen:

Tooommeeek
Posty: 7068
Rejestracja: 11 cze 2009, 11:39
Kontakt:

Post autor: Tooommeeek » 11 lis 2015, 15:28

Mam pytanie odnosnie forum, zmienilem sobie jezyk na angielski (tak zeby troszeczke sie obyc), i wszystko byloby fajnie, tylko ze w postach tez brakuje polskich liter.
Jest jakas mozliwosc zeby to naprawic, jakis skrypt, dodatek etc?

Tooommeeek
Posty: 7068
Rejestracja: 11 cze 2009, 11:39
Kontakt:

Post autor: Tooommeeek » 11 lis 2015, 17:03

No to co, posmialismy sie, popopisywalismy, a teraz moze ktos sie wypowie na temat? :-P Po cos ta opcja jest, a nie dziala odpowiednio, ale moze jakos mozna to zrobic? :-P

Awatar użytkownika
Krysti
Posty: 1499
Rejestracja: 28 lip 2008, 23:48
Kontakt:

Post autor: Krysti » 11 lis 2015, 18:55

I tak nie używasz polskich znaków, więc po co Ci one?

Tooommeeek
Posty: 7068
Rejestracja: 11 cze 2009, 11:39
Kontakt:

Post autor: Tooommeeek » 11 lis 2015, 19:09

Chodzi mi o czytanie, np w Twoim poscie jest:
u¿ywasz

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość