Problem ze stroną

Aktualności, propozycje, zmiany

Moderator: Mods

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siwy
Posty: 3206
Rejestracja: 29 lip 2010, 02:09
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Kontakt:

Post autor: Siwy » 28 kwie 2013, 13:02

Przeinstaluj Javę lub przeglądarkę ;-)
"Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą słyszeć..."

Zuruck in der Konigsklasse!!
"Immer ein Borusse" - Nuri Sahin

Awatar użytkownika
Mortis
Posty: 4171
Rejestracja: 11 lis 2011, 21:54
Kontakt:

Post autor: Mortis » 05 maja 2013, 18:33

Wpsiuje "wymachuje" a tam mi cenzuruje na "wyma***" :D Nie wiem po co ta cenzura, są moderatorzy a jak ktoś będzie chciał wpisac przeklenstwo to wstawi kropke w srodku wulgaryzmu i tyle.

Awatar użytkownika
qbar85
Posty: 988
Rejestracja: 11 lis 2007, 13:27
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: qbar85 » 05 maja 2013, 18:47

Kiedyś na stronie był dość duży problem z wulgaryzmami i pewnie stąd ta cenzura.
Obrazek

Awatar użytkownika
Neo
Posty: 953
Rejestracja: 20 cze 2008, 15:56
Kontakt:

Post autor: Neo » 05 maja 2013, 19:07

Tak, sam je uzupełniałem :-) Pewnie, że to jest do obejście i nie jest to wcale takie och i ach ale taki algorytm...
chairmen and directors come and go, managers come and go, players come and go but the supporters are there forever !

Awatar użytkownika
RickenZMazowsza
Posty: 322
Rejestracja: 19 gru 2008, 18:35
Lokalizacja: Soboń-Mazowsze
Kontakt:

Post autor: RickenZMazowsza » 08 maja 2013, 12:44

Pytanko: tylko u mnie jest problem z poprawnym otwarciem strony? Tzn. czy komuś jeszcze treści na stronie otwierają się jako "porozłażone"?
Żółto-czarny. Od zawsze na zawsze!

http://e-wegrow.pl/

Awatar użytkownika
Liczi
Posty: 511
Rejestracja: 24 kwie 2013, 16:49
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

Post autor: Liczi » 08 maja 2013, 12:46

RickenZMazowsza pisze:Pytanko: tylko u mnie jest problem z poprawnym otwarciem strony? Tzn. czy komuś jeszcze treści na stronie otwierają się jako "porozłażone"?
Nie tylko, mam to samo. Na Chromie i IE jest tak samo, więc to chyba nie wina przeglądarek.

Awatar użytkownika
wiesior
Posty: 70
Rejestracja: 08 cze 2007, 15:10
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: wiesior » 08 maja 2013, 13:57

Liczi pisze:
RickenZMazowsza pisze:Pytanko: tylko u mnie jest problem z poprawnym otwarciem strony? Tzn. czy komuś jeszcze treści na stronie otwierają się jako "porozłażone"?
Nie tylko, mam to samo. Na Chromie i IE jest tak samo, więc to chyba nie wina przeglądarek.
Potwierdzam mam ten sam problem

Awatar użytkownika
vFlashBack
Posty: 738
Rejestracja: 09 kwie 2013, 19:45
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: vFlashBack » 08 maja 2013, 14:49

to samo u mnie
"Borussia wróci i zaatakuje ponownie w stu procentach. Zrobi to, bo jesteśmy zespołem z charakterem! Obojętnie, kto od nas odchodzi, dajemy sobie radę."

Awatar użytkownika
Ero
Posty: 4155
Rejestracja: 27 maja 2012, 12:26
Lokalizacja: West Coast
Kontakt:

Post autor: Ero » 08 maja 2013, 14:58

Ja również. U mnie wygląda to tak:

http://screenshooter.net/data/uploads/mx/do/vnof.jpg

Awatar użytkownika
Paluch
Posty: 167
Rejestracja: 25 lis 2012, 13:11
Kontakt:

Post autor: Paluch » 08 maja 2013, 15:21

Ero pisze:Ja również. U mnie wygląda to tak:

http://screenshooter.net/data/uploads/mx/do/vnof.jpg
u mniee też

Awatar użytkownika
Błaszczykowska
Posty: 39
Rejestracja: 04 maja 2013, 00:28
Kontakt:

Post autor: Błaszczykowska » 08 maja 2013, 16:06

Mam ten sam problem.
"Trzeba iść cały czas do przodu. Jak upadniesz, powstań i idź dalej."
Kuba Błaszczykowski

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7781
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 08 maja 2013, 16:20

OK. Wszyscy maja ten problem. Wystarczy :P

Awatar użytkownika
seszental
Posty: 11
Rejestracja: 23 mar 2011, 23:57
Kontakt:

Post autor: seszental » 08 maja 2013, 16:39

Czyżby jakaś aktualizacja wyglądu strony ? :)

Awatar użytkownika
Ero
Posty: 4155
Rejestracja: 27 maja 2012, 12:26
Lokalizacja: West Coast
Kontakt:

Post autor: Ero » 08 maja 2013, 17:10

zizu pisze:Czyżby jakaś aktualizacja wyglądu strony ? :)
Z oficjalnego źródła moge smiało powiedzieć: Nie

:]


Ludzie i ludziska wcisnijcie na stronie ctrl+r i powinno być git.

Awatar użytkownika
vFlashBack
Posty: 738
Rejestracja: 09 kwie 2013, 19:45
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: vFlashBack » 08 maja 2013, 17:29

Dzięki Ero Bardzo :-)
"Borussia wróci i zaatakuje ponownie w stu procentach. Zrobi to, bo jesteśmy zespołem z charakterem! Obojętnie, kto od nas odchodzi, dajemy sobie radę."

Awatar użytkownika
zizu
Moderator
Posty: 7781
Rejestracja: 20 cze 2007, 13:55
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: zizu » 08 maja 2013, 17:59

Juz wszystko ok, bez wciskania klawiszy mi poszlo ;p

Awatar użytkownika
qbar85
Posty: 988
Rejestracja: 11 lis 2007, 13:27
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: qbar85 » 08 maja 2013, 18:58

To ja też napiszę, że mi się strona dziwnie wyświetlała, ale teraz jest już wszystko ok. Ktoś jeszcze chce napisać coś na ten temat czy uznajemy go za wyczerpany?
Obrazek

dyneck
Posty: 22
Rejestracja: 15 sty 2011, 17:40
Kontakt:

Post autor: dyneck » 08 lip 2013, 12:29

Probowalem odpowiedziec na PW ale widze, ze wiadomosci trafila do folderu "Do wyslania" - odbiorca chyba nie odebral bo nic nie odpisal. Jak mam wyslac wiadomosci z folderu "Do wyslania" ?

Awatar użytkownika
Bo Warszawa...!
Posty: 5512
Rejestracja: 01 paź 2011, 10:43
Kontakt:

Post autor: Bo Warszawa...! » 08 lip 2013, 12:30

Z tego co wiem, wiadomość tkwi w folderze "do wysłania" dopóki odbiorca jej nie odczyta. Jak odczyta to przeskakuje ona do "wysłanych" :)

Awatar użytkownika
Murzyn
Moderator
Posty: 3742
Rejestracja: 26 paź 2007, 11:51
Lokalizacja: Sodoma k. Gomory
Kontakt:

Post autor: Murzyn » 08 lip 2013, 14:32

Bo Warszawa...! pisze:wiadomość tkwi w folderze "do wysłania" dopóki odbiorca jej nie odczyta. Jak odczyta to przeskakuje ona do "wysłanych"
Dokładnie tak.
Jeżu, ufam Tobie!

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość